Partyflock
 
Recensies · juni 2013
­ Nederland
Op een steenworp afstand van Amsterdam en vlakbij de Nederlandse kustplaats Bloemendaal, bevindt zich één van de mooiste clubs van de Lage Landen, namelijk Fuel Beachclub. Menno de Jong komt nu met een mixcompilatie die de sfeer van de club prima weergeeft.
Goa Culture vol. IX
zondag 30 juni 2013
Na Goa 2013 volume 1 en Goa Culture VIII brengt YSE ons alweer de volgende compilatie. "Goa Culture IX". Wederom 2 schijfjes vol 'Psy-Trance' samen gesteld door DJ Shamane en het duo Nitrodrop. Dus ga in je luie stoel zitten, zet je headphones op en laat je even meevoeren in een wereld vol freaky soundscapes.
Hadouken! - Every Weekend
zondag 30 juni 2013
De Britse liveact Hadouken! is terug met een nieuw album. Met 'Every Weekend' krijgt de luisteraar een flinke dosis new rave, indie, hiphop, punk en dance. Ben je benieuwd geworden naar deze combinatie? Kom het dan hier checken!
De tweede Trance The Ultimate Collection editie van dit jaar ligt recentelijk voor het grijpen. Hoe 'ultiem' is deze dubbelaar eigenlijk?
Ezechiel Pailhès - Divine
donderdag 27 juni 2013
Ezechiel Pailhès is vooral bekend als de ene helft van het duo Nôze. Op 'Divine' bewijst de Fransman in staat te zijn om ook solo briljante muziek te produceren.
Logiztik Sounds - Metamorphosis
donderdag 27 juni 2013
Logiztik Sounds werd in 2005 bekend met zijn eerste single 'Big Bang'. Sindsdien draait hij in clubs en op festivals over de hele wereld en runt hij zijn eigen label, Mag.Tub Musik. Onlangs bracht hij na tal van singles, remixen en compilaties zijn eerste artiestenalbum uit, getiteld 'Metamorphosis'. Een afwisselend album dat geen moment verveelt.
Airhead – For Years
maandag 24 juni 2013
'For Years' is het debuutalbum van Airhead (Rob McAndrews) en zet definitief een punt achter zijn fase als student producer. Hij is nu een echte internationale musicus.
We zijn bijna halverwege 2013 en het festivalseizoen begint langzaamaan los te barsten. Tijd dus voor een muzikale update over de trends in de hardcorescene. Cloud9 levert met 'Hardcore - The Ultimate Collection' een mooie samenvatting af.
De 18e verjaardag van The Gallery In Londen mag natuurlijk niet ongezien voorbijgaan. Judge Jules, Simon Patterson en Gavyn Mytchel zijn ingevlogen om deze knalfuif op cd vast te leggen.
Giuseppe Ottaviani – Magenta
vrijdag 21 juni 2013
Het is inmiddels halverwege 2013 en ex-Nu NRG man Giuseppe Ottaviani's tweede artiestenplaat, met een opvallende magenta gekleurde hoes, ligt voor het oprapen. Gaat GO met 'Magenta' weer voor een flinke dosis 'nieuwe energie' zorgen?
Patchy - Illuminations
vrijdag 21 juni 2013
Het debuutalbum van electropop zangeres Patchy is recentelijk uitgekomen op het Manual Music label van Paul Hazendonk.
Wehbba - Square Two
vrijdag 21 juni 2013
Na "Omakase" komt het label Tronic nu met "Square Two". Wehbba bewijst hiermee definitief zijn status als gearriveerd producer. 12 tracks met een vol en divers geluid. Check it out.
Marquee Volume 1
dinsdag 18 juni 2013
In samenwerking met Black Hole Recordings komt de club Marquee nu met haar eerste mixcompilatie.
Little Boots - Nocturnes
dinsdag 18 juni 2013
Met enige vertraging wist het nieuwe album van Little Boots, genaamd 'Nocturnes', het Partyflock hoofdkwartier te bereiken. En dat was het wachten meer dan waard!
Café del Mar - Terrace Mix 2
dinsdag 18 juni 2013
Café del Mar - Terrace Mix 2 werd al enkele maanden aangekondigd, maar zag pas onlangs eindelijk het levenslicht. Downtempo en trance verweven tot een prachtig geheel.
Jawel hoor. Daar is Cloud 9 alweer. Het is weer de tijd van het jaar om met de tweede serie aan The Ultimate Collections te komen. Beat Providers mochten alweer opdraven voor het samenstellen en mixen van de hardstyle afdeling van deze reeks.
Christian Smith - Omakase
zaterdag 15 juni 2013
De Zweedse dj/producer Christian Smith is 3 jaar na "Director's Cut" weer terug met een nieuw album. Naast de vele losse EP's heeft hij toch de tijd gevonden om een aantal meeslepende en effectieve techno-tracks te produceren. Omakase brengt je op een open, ongedwongen manier in de stemming om zowel fysiek als mentaal los te gaan.
Het karakteristieke geluid van de in Parijs wonende dj Franck Roger heeft in de afgelopen jaren vele vormen aangenomen. Hij bracht onlangs zijn tweede artiesten album uit, genaamd 'Extensions of Yesterday'.
Een zeer gevarieerd werk in een eigen stijl met invloeden van techno, acid en club met hier en daar wat psychedelische geluiden.
Major Lazer - Free The Universe
woensdag 12 juni 2013
Major Lazer, het dancehall project van Diplo is terug op aarde met een nieuw album. Met een bonte verzameling artiesten uit Afrika, Amerika en zelfs ons eigen kikkerlandje probeert hij het universum te bevrijden en de zomer in je huis te brengen. Of de ruimtereis een geslaagde eindbestemming heeft kun je hier lezen.
Markus Suckut - DNA
woensdag 12 juni 2013
Markus Suckut, wat tevens zijn echte naam is, is een Duitse producer die afgelopen jaren een behoorlijke fanschare opgebouwd heeft door zijn onderscheidende techno geluid. Na diverse releases op het Figure label, Markus Suckut heeft op datzelfde label zijn debuutalbum uitgebracht getiteld 'DNA'.
Trentemøller op volle touren, gecombineerd met een uitzinnige menigte. Dat moet natuurlijk een grandioos eindresultaat opleveren!
FabricLive 69 - Fake Blood
zondag 9 juni 2013
De beroemde FabricLive serie is alweer aangekomen bij nummertje 69. Ditmaal de beurt aan Fake Blood om zijn gevarieerde draaikunsten te vertonen. Eens kijken of dit seksueel getinte getal ons op kan winden
Armin van Buuren - Intense
zondag 9 juni 2013
Dik tweeënhalf jaar na zijn tastbare fata morgana 'Mirage' lanceert 's werelds meest populaire trance dj alweer zijn vijfde artiestenalbum.
Hoe beeldschoon en intensief laat 'Intense' zich luisteren?
Twee jaar terug verraste de Sloveense Umek vriend en vooral vijand met zijn vette editie van de Toolroom Knights serie. Stipt twee jaar later mag de man in de herhaling.
De jongens van Compost zijn er weer. De Nederlanders Rupert en Mennert mochten weer in de studio gaan zitten om enkele mixen af te werken. In een tweeluik brachten ze een verzameling/mix uit van downtempo muziek met enerzijds mannelijke vocalen en anderzijds vrouwelijke. Compost Vocal Selection - Brothers is de mannelijke versie hiervan.
In navolging van de Brothers editie is Compost (of beter gezegd, zijn Rupert & Mennert) er ook met de Sisters versie van de Vocal Selection reeks. Hetzelfde concept, dezelfde stijlen, andere vocalen...
Rudimental - Home
donderdag 6 juni 2013
Rudimental kent iedereen wel van het swingende 'Feel The Love', de zomerhit van 2012... en nu zijn de Britten er dus met hun debuutalbum
Soma Compilation 21
maandag 3 juni 2013
Het Soma Records label is al jaar en dag een van de leveranciers van de betere techno en techhouse. Met technoheld Gary Beck onder de pannen heeft de stal besloten hem een bescheiden overzicht van het vorige jaar in elkaar te laten draaien.
Dubstep blijft maar doorgaan. Het mag intussen wel gezegd worden dat dit een vaste waarde is geworden in de scène en iedereen wordt dan ook om de oren geslagen met de releases. Cloud 9 Music is er intussen al met het derde deel van This Is The Sound Of Dubstep.
The PRSPCT Family Album
maandag 3 juni 2013
De PRSPCT familie groeit op alle fronten in een explosief tempo. Op dit nieuwste album horen we enkele namen die bovenaan de familiestamboom prijken, maar ook komen er tracks langs van vers nageslacht.
Fuel Beachclub – Mixed By Menno de Jong30 jun 2013
Goa Culture vol. IX30 jun 2013
Hadouken! - Every Weekend30 jun 2013
Trance The Ultimate Collection 2013 - Volume 227 jun 2013
Ezechiel Pailhès - Divine27 jun 2013
Logiztik Sounds - Metamorphosis27 jun 2013
Airhead – For Years24 jun 2013
Hardcore - The Ultimate Collection Volume 2. 201324 jun 2013
The Gallery 18 Years – Mixed By Judge Jules, Simon Patterson & Gavyn Mytchel24 jun 2013
Giuseppe Ottaviani – Magenta21 jun 2013
Patchy - Illuminations21 jun 2013
Wehbba - Square Two21 jun 2013
Marquee Volume 118 jun 2013
Little Boots - Nocturnes18 jun 2013
Café del Mar - Terrace Mix 218 jun 2013
Hardstyle - The Ultimate Collection 2013 Volume 215 jun 2013
Christian Smith - Omakase15 jun 2013
Franck Roger - Extensions of Yesterday15 jun 2013
Major Lazer - Free The Universe12 jun 2013
Markus Suckut - DNA12 jun 2013
Trentemøller - Live In Copenhagen12 jun 2013
FabricLive 69 - Fake Blood9 jun 2013
Armin van Buuren - Intense9 jun 2013
Toolroom Knights – Mixed by Umek 2.09 jun 2013
Compost Vocal Selection - Brothers6 jun 2013
Compost Vocal Selection - Sisters6 jun 2013
Rudimental - Home6 jun 2013
Soma Compilation 213 jun 2013
This Is The Sound Of Dubstep Volume 33 jun 2013
The PRSPCT Family Album3 jun 2013