Partyflock
 
Als eerste willen we Da Mouth of Madness natuurlijk nog ff feliciteren en bedanken voor deze vette party (y)

Rond kwart over tien kwamen we aan in Leeuwarden, naast mij waren HC Arjen en z'n broertje HC Jelmer klaar voor een vette party.

Ondanks de waarschuwing vroeg te komen vanwege grote drukte was het nog vrij rustig. Niettemin werd er al flink op los geknald door de Masochist, Lunatic en miss Hysteria maar aangezien ik al de hele week last van me knieën had, ff energie besparen.

Stefan-the-Sound, 20 augustus 2005 21:46
Dominator

Eindelijk: 30 juli, Dominator, met zo'n line-up kon het niet anders dan vet worden. we vertrokken rond half 11 vanuit Heerenveen, met dj Arjen en hc Dennis, in de wetenschap dat we nog zeker 150 km voor de boeg hadden in een oude roestbak (ford fiesta).

Stefan-the-Sound, 31 juli 2005 13:10
intro
Zaterdag 23 april, het was eindelijk zover: MOH in thialf. We hadden ons al voorheugd op mensen met ghettoblasters in de stad maar dat bleef uit. Omdat thialf mooi dichtbij is besloten we per fiets te gaan. We kwamen met z'n vijven waaronder HC Jelmer, omstreeks kwart voor elf aan bij de gates.

main
Ik geloof dat we pas rond 24uur naar binnen liepen bij de mainstage, igg Angerfist was net afgelopen :(, bijzonder jammer dat ze vroeg moesten draaien.

Stefan-the-Sound, 24 april 2005 21:00
FeestDatumAuteurPublicatie
Da Mouth of Madness birthday partyStefan-the-Sound20 aug 2005
DominatorStefan-the-Sound31 jul 2005
Masters of Hardcore 10 yearsStefan-the-Sound24 apr 2005