Partyflock
 
Q-BASE

Na een klein maandje was het weer tijd voor het volgende grote feestje : Q-base !

Om 3 uur zou de bus vertrekken maar echter had de bus een beetje vertraging en gingen we 15 a 30 min later weg dan gepland. In sfeer in de bus was top en we waren voor mijn gevoel zeer snel op de parkeerplaats.

Eenmaal aangekomen konden we achter in de rij aansluiten waar het ook weer reuze gezellig was. nog een hele tijd met een kerel uit Frankrijk staan praten.

Mark.A, 15 september 2009 00:09
Hard Bass

Na een tijd geen feest te hebben gehad was het zaterdag weer tijd voor een feestje.

voor mij was het de eerste keer dat ik na een b2s feestje ging voorheen alleen q-dance.bij aankomst bij het stadion stond er een niet al te lange rij,, kaart controle/lockers huren/fouilleren ging lekker snel en was in 1 grote tent dus het was niet zo kou leiden als met qlimax :)

Bij binnenkomst was het niet heel erg warm binnen maar goed dat zou wel goed komen.

Mark.A, 16 februari 2009 22:55
Q-BASE

Zaterdag morgen 10:00 Wekker gaat de dag is aan gebroken de dag voor mn eerste grote feest. Eerst ff met mn voetbalteam mee waar ik leider van ben gewonnen maar goed half 2 ons busje komt aan bij het station hier in Goor, Op na de volgende halte Eibergen nou we hebben heel eibergen gezien, De chauffeur wist niet waar die moest wezen na rond vragen en doen eindelijk gevonden, nou alleen nog naar Lichtenvoorde en eindelijk op na Duitsland.

Mark.A, 1 september 2008 17:31
FeestDatumAuteurPublicatie
Q-BASEMark.A15 sep 2009
Hard BassMark.A16 feb 2009
Q-BASEMark.A1 sep 2008