Partyflock
 
Verslagen · mei 2013
­ Nederland
Hardcore Reunion

Met zoveel feesten op hun naam kon het natuurlijk niet uitblijven dat de inactieve G.B.B.R organisatie nog weleens van zich ging laten horen, en zoals we het willen: Helemaal a la GBBR ingericht; Een oldschool/millenium zaal in kelder 1, en Schranzig in numero 2. Mijn avond startte ik op in eerstgenoemde, waar Senz & Future een partij hardcore liet horen waar ik bijna tranen in mijn ogen van kreeg.

, 26 mei 2013 22:01
Ik wou heel erg graag naar ouwe stijl is botergeil, maar ik wist nog niet of ik kon gaan aangezien ik moest wachten op men loon.
Gelukkig kwam het woensdag dus ik direct een kaartje gekocht en de dag erna op me werk uitgeprint!
Het was een feit, deze man ging zaterdag de 25e helemaal uit me plaat!
Ik werd die zaterdag opgehaald door m'n mede partygangers en de reis kon beginnen.
We vertrokken al om half 8 aangezien een maat van me Rienos moest openen.

joost ruiter, 26 mei 2013 12:54
Joeeehoeeee! We hebben 4 uur opgekropt met 5 man in 1 auto moeten zitten van (winschoten) groningen naar brabant en zal je vertellen. » Dat viel niet mee. Maar de reis hadden we overleefd! Zijn we eindelijk rond de klok van 4 in Erp aan gekomen by harmony of hardcore is er ook nog is vet strenge controle! En jaaaaaauuuuwwww hooor word mijn vriendin nie gepakt met 4 gr snelle en paar snoepies.

Reltje, 25 mei 2013 04:12
rond een uur of 16.30 binnengelopen (vertraging), bonnetjes gehaald was beetje raar bedragen zoals 55eur (kon toch rond of niet?) je zag vrijwel iedereen bij zn vrienden proberen te wisselen xD
na aankondiging jean en house geluidjes, snel doorgelopen naar M.I.K.

Prince Victor Valiant, 20 mei 2013 21:41
PRSPCT XL

Het begint een slechte gewoonte te worden, maar na een lange tijd dan toch nog even een verslagje. Excuses maar ik ben erg druk in de weer geweest met allerlei zaken. Om het goed te maken heb ik voor de verandering wat luistervoer toegevoegd. Dus alle (onbekendere) tracks die verplichte luisterkost zijn hebben een hyperlinkje gekregen.

Wat is het toch fijn dat we ieder jaar stilstaan bij het feit dat Christus ooit naar zijn vader in de hemel is gevaren.

Luukyeye, 20 mei 2013 17:03
Vandaag was het tijd voor de volgende editie van Hardstyle Evolution. Ditmaal waren er 3 zalen gevuld met 22 DJ's. Als headliners stonden Deetox en E-Force geboekt, naar die sets keek ik met hoge verwachtingen naar uit! Daarnaast keek ik uit naar de sets van Redeemers en E-Q-Lizer aangezien ik hun persoonlijk ken.

Rond 22.15 waren wij bij Chez Marknesse aangekomen. Het was nog vrij rustig. We keken eerst even in de hoofdzaal waar Proto Bytez op dat moment aan het draaien waren.

D-O-M-O, 20 mei 2013 00:30
Echt jammer dit! Wtf deed iedereen in Komodo tent? Jullie houden niet eens van deze muziek, weten uberhaupt niet eens wat voor muziek of dj het is. En ik heb echt serieus aan genoeg mensen gevraagd, houden jullie wel van deze muziek? Of komen jullie ook voor The Advent toen het ineens weer drukker werd. Maar mensen hebben gewoon geen flauw idee en ook eerlijk geantwoord dat ze deze muziek eigenlijk helemaal niet leuk vinden of WIE? Wie is the Advent? Ja hallo? Tief dan lekker op.

De Holle Aarde, 19 mei 2013 04:26
BPM Black

Het is weer woensdag avond mensen, en jullie weten wat dat betekend! Keihard rossen, hossen, hakken en zeveren zoals geen enkel mens dat kan! BAM! Nee, ik ben niet Tofik Dibi die een Groenlinks campagne inluidt maar Bubba Ballenbreker die hierbij verslag doet van BPM Productions, home of the midweek harder styles. En het was weer lekker.

Ik kwam een beetje laat binnen -rond 21:00, en werd weer eens hartelijk verwelkomt met een lekker, koud biertje.

, 16 mei 2013 00:42
Begonnen als een kleine try-out op het Schaapmarktplein in Heerenveen is Heavenly outdoor in korte tijd uitgegroeid tot een bigger better en louder festival. Hoewel een ander hemels festival al een aantal jaren een poging tot een inhaalslag doet heeft Heavenly outdoor de oudste papieren en alleen al dat enkele feit is voor mij reden te kiezen voor het Heavenly outdoor festival.

Het moet gezegd, alles is tot in de puntjes geregeld. Taxibedrijf Oenema uit Heerenveen verdient complimenten.

groove, 10 mei 2013 17:17
BPM Exclusive

Het was weer woensdag, en iedereen weet inmiddels wat dat betekend in het Noord-Brabantse stadje Eindhoven: Time to core&roll once again! En dit keer niet zomaar een avondje als alle anderen, de eindtijd was verplaatst naar 02:00 uur en er waren een paar bekende dj’s uitgenodigd om dit avondje nog meer sfeer te geven.

, 10 mei 2013 16:03
Queenscore

Koninginnedag is weer voorbij, de vers geinstalleerde koning zit reeds in zijn nieuwe pluche, het is dan ook tijd om de beleefde avonturen die we in deze tijd van alcoholische versnaperingen en vreemd smakende snoepjes gemaakt hebben, te overdenken.

, 5 mei 2013 13:02
Beat the Bridge

Na de afgelopen jaren het gewoon in de stad gevierd te hebben was het op de laatste Koninginnedag tijd voor een echt goed feestje namelijk : Beat The Bridge! Het zou de 4e editie gaan worden, en de 1e editie dat er een 2e stage bijgekomen is. Je had nu de Bridge Stage waar voornamelijk de mainstream DJ's stonden en de nieuw bijgekomen Factory Stage waar voor het grote publiek de wat meer onbekendere, rauwere namen stonden.
Onze voorkeur ging uit naar de Factory Stage.

D-O-M-O, 1 mei 2013 19:29
FeestDatumAuteurPublicatie
Hardcore Reunion26 mei 2013
Ouwe stijl is botergeiljoost ruiter26 mei 2013
Harmony of Hardcore the FestivalReltje25 mei 2013
Back in the HousePrince Victor Valiant20 mei 2013
PRSPCT XLLuukyeye20 mei 2013
Hardstyle EvolutionD-O-M-O20 mei 2013
Soenda Festival 2013De Holle Aarde19 mei 2013
BPM Black16 mei 2013
Heavenly Outdoorgroove10 mei 2013
BPM Exclusive10 mei 2013
Queenscore5 mei 2013
Beat the BridgeD-O-M-O1 mei 2013