Partyflock
 
Verslagen · februari 2013
­ Nederland
BPM Black

Na een weekje afwezigheid (wat een nachtmerrie) was ik weer als de kippen bij het wekelijkse hardcore avondje in één van de beste steden van dit land. Lekker beuken in een onbezorgde omgeving en een speaker in je gezicht. Dat is hoe de meeste woensdagen er bij mij uitzien. Ik zou het eenieder aanraden, effe jezelf laten gaan in een week vol k**collega's of als het juist perfect was, dan zeker. Jammer dat ik zoveel zuip, anders was het ook nog betaalbaar.

, 28 februari 2013 00:10
Icon

Icon; een gouden concept van Cyndium waar één artiest de hele avond in de spotlight staat. Iets meer dan een jaar geleden was er bijvoorbeeld een legendarische avond met Frantic Freak in de P60 in Amstelveen. Een paar maanden later stond Dr. Peacock centraal. Een beduidend mindere avond, maar toch hangt er een bijzonder sfeertje op zo een avond. Ditmaal waren de mannen van The Outside Agency de iconen van de nacht. Een geweldige keuze, waar ik eigenlijk alleen maar van durfde te dromen.

Luukyeye, 21 februari 2013 13:27
Icon

Niet zo lang geleden heb ik een set van twee uur van de beste heren voorgeschoteld gekregen. Op ICON mocht ik weer wat uurtjes genieten. Deze nacht kregen The Outside Agency het Rhone Warehouse tot hun beschikking waar de liefhebber maar liefst acht uur kon genieten van de unieke visie die deze mannen hebben op de Dance scene. Ik neem aan dat de meeste lezers wel weten wie deze mannen zijn. Zo niet, zoek het op Wikipedia of dergelijke.

RubendB, 19 februari 2013 10:08
Februari 2013 streek Erotic Experience vs Trancelicious voor de 3e keer neer in Club Organza.

Al enige tijd zijn deze mensen druk bezig een geheel eigenzinnig erotisch getint feest neer te zetten en ze hebben dit keer een perfect georganiseerd feest neergezet. Werkelijk alles klopte tot in de puntjes.

Edwin van Emst fotografie, 17 februari 2013 17:16
Hardstyle Evolution

Ongeveer 2 week geleden werd ik door een vriend in een bericht getagd op Facebook. Hij vroeg zich ik af of ik nu wel naar Chez zou gaan, en ik snapte eerst niet waar hij het overhad. En toen zag ik plotseling tot mijn vreugde dat er weer een Hardstyle feest georganiseerd gaat worden in Chez! Dit zou het 2e feest worden. Het 1e feest was in mei 2011,namelijk de DJ contest van Project N50. Dat vond ik zelf meer dan geslaagd, maar dat was op een vrijdag.

D-O-M-O, 17 februari 2013 17:14
Grotesque

Wat een topfeest weer. Ja, ik lees zaken over aankleding, muziek en half muntje WC. waar hebben we het over zeg. Grotesque is een betaalbaar feest wat georganiseerd wordt op een mooie oude lokatie. Dat is juist de charme van die lokatie. Daar ga je toch niet allerlei meuk inhangen om het op te "vrolijken". Nee orgineel laten. En de muziek ja, dat was inderdaad af en toe wat minder. Maar ook toppers als Ferry Corsten hebben wel eens mindere dagen zoals laatst bij Trance Nation.

marsss, 17 februari 2013 15:06
Restylerz 2.0

Afgelopen november werd de line up bekend gemaakt van de volgende Restylerz. En wat een line up, en dat voor maar 12 euro! Dat is echt geen geld. Vorige week had je Hardbass maar die sloeg ik over. Vanaf Gunz For Hire tot het einde vond ik interessant maar de dj’s ervoor vond ik niet de 55 euro waard om heen te gaan. Dan besteed ik liever geld uit aan een avond zoals deze waar ik de line up ook nog veel interessanter vind. Zelf was ik in 2010 en 2011 geweest en had mij toen uitstekend vermaakt.

D-O-M-O, 10 februari 2013 16:40
Hard Bass

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Vinnyyy, 8 februari 2013 13:22
Hard Bass

Het verslag van een thuiskijker :lol:

Tja zit je dan op zaterdagavond, gewoon je ding te doen terwijl je overal posts tegenkomt van mensen die zich klaarmaken voor Hard Bass.
Ik zou er niet gauw een kaartje voor kopen, als me dat al zou lukken gezien de snelheid waarmee het uitverkocht is.
Ben toch nieuwsgierig geworden, toch maar eens kijken of er een stream te vinden is. :woop: http://www.hardstreams.nl/hardbase.

Total Rage*, 3 februari 2013 04:27
FeestDatumAuteurPublicatie
BPM Black28 feb 2013
IconLuukyeye21 feb 2013
IconRubendB19 feb 2013
Erotic Experience vs TranceliciousEdwin van Emst fotografie17 feb 2013
Hardstyle EvolutionD-O-M-O17 feb 2013
Grotesquemarsss17 feb 2013
Restylerz 2.0D-O-M-O10 feb 2013
Hard BassVinnyyy8 feb 2013
Hard BassTotal Rage*3 feb 2013