Partyflock
 
Verslagen · juli 2009
­ Nederland
Tomorrowland

Tomorrowland 2009

26 Juli was het uiteindelijk zover, na heel wat wachten en verlangen was het moment uiteindelijk aangebroken, Tomorrowland 2009 was een feit

Heenreis
Mn maat en ik hadden busreis geboekt bij Event Area, en moesten al redelijk vroeg vertrekken de Zondag morgen, om 8u15 vertrok de bus in Roeselare.
Dus wij ons haasten om er op tijd te kunnen komen en al bij al goed gelukt! Na een kleine naamcontrole of je al dan niet geboekt had konden we vertrekken.

, 28 juli 2009 23:26
Dominator

GRANDIOOS IDEE :
10 DAGEN VOOR DOMINATOR :
stap ik snacht's in de auto,
gewapend met een schop een zak verdovende middelen.
op naar eersel strand c3.
in het holst van nacht gearriveert,begraaf ik de zak
teken een platte grond om het met dominator weer optegraven.
(zie afbeelding)

10 DAGEN LATER

DOMINATOR OPENT DE DEUREN

dus dacht ff vroeg te gaan rijden om de files voor te zijn,fout.
de files waren ons voor kk zooi.
gaat allemaal van me zuivere zuip tijd af.

Het is voor mij toch wel HET eendaagse festival van Nederland. Extrema Outdoor. Sinds wij het uitgaan weer opgepakt hebben,zijn we regelmatig te gast geweest. Ik heb zelfs na het lopen van de vierdaagse (50 Km) mijn blarenbal gehouden op de stranden van Aqua-Best. En ondanks alle pijn in mijn voeten een geweldige dag toen gehad. Sinds 2001 ieder jaar geweest op vorig jaar na.

Funnyhappyviper, 27 juli 2009 20:22
Sunday High

super vette afsluiter van paranoizer ' spaceman ' knalleuuuh ! maar toen kwam iedereen pas op gang en dan moeten we in eens gaan :s maja . zeker voor herhaling vatbaar !

en dan probere ze belgen wijs te maken dat er een club-A16 langs de snelweg ligt waar nog een after party is . hahaha :lol:

dull dull dull , beetje vant padje af :d!

super vette afsluiter van paranoizer ' spaceman ' knalleuuuh ! maar toen kwam iedereen pas op gang en dan moeten we in eens gaan :s maja.

[G]raadje der [O]ver ¹³, 27 juli 2009 16:50
A day at the Park

DANCE IN THE PARK
Een zomerzaterdag met een dance-festival moet je helemaal meenemen, want voor wie op tijd vertrekt is er koffie op de bosbaan. Een warme ontvangst als je al enkele uren onderwg bent. Ruim op tijd betekent wachten bij de ingang. Daar is het feest nog in voorbereiding en rond half twaalf, een half uur later dan gepland, wordt de ingang geopend. Poort en brug brengen je bij een terrein waar behalve bier ook poffertjes en watermeloenen verkrijgbaar zijn.

groove, 27 juli 2009 15:38
ik vond Koninginnedag 2009 helemaal geweldig. Het was heel jammer dat die idioot de koningin wou aanvallen en dat der zoveel mensen bij zijn moeten sterven daar bij stil te staan:(.

Ook was het heel jammer dat een paar artiesten daarom niet optraden:( Het was wel te begrijpen maar evengoed heel jammer:(.

er waren heel veel artiesen met onder andere:

Racoon, The Partysquad, I.O.

, 26 juli 2009 23:59
ik vond persoonlijk het summerfestival 2009 helemaal te gek. Alleen vond ik het echt ram asociaal van de genhe die met flesjes naar ondrandere lasgo gooide:S Vond het echt nergens op slaan en volstrekt onnodig. Maargoed dat vind ik:P Andere mensen denken daar misschien anders over.

er waren ondere de volgende artiesten op het summerfestival:

in de eerst Area waren:
Ruben, Robert Abigail, Johan Gielen, Milk Inc,F.R.A.N.K.,Sylver,Laurent Wéry,Lasgo,Peter Luts & Ferry Corsten.

, 26 juli 2009 23:25
Dominator

Dominator, jahh mn eerste keer van dit feest. Ik wist niet echt wat ik ervan moest verwachten. Natuurlijk wel foto's van vorig jaar terug gekeken, maar op foto's is het toch altijd wel anders. Maar het viel me niet tegen!

Sochtends vroeg met de trein vanuit Den bosch naar eindhoven vertrokken en daar de pendelbussen naar Eersel gepakt.
We waren er rond 11.05, dus net de opening gemist helaas:(.
Na een tijd gewacht te hebben totdat we gefouilleerd werden konden we door naar binnen.

Dominator

Zaterdag 25 juli 2009

& present
- The Hardcore Festival
11:00u-23:00u

Via onze partysite www.haelen.tk hadden we voor dit evenement promotie gemaakt en mochten we aanwezig zijn om partypics te knippen. Hieronder een verslag hoe wij het feest ervaren hebben. :D

Het is zaterdag 25 juli 2009 12:30u als het feestcomité bestaande uit / / / vanuit Midden-Limburg via de A2 richting vertrekt.

Dynamike, 26 juli 2009 17:13
Dominator

Dominator 2009, wat mij betreft een van de best georganiseerde feesten van Nederland.
Een klein optelsommetje,. elk jaar een perfecte locatie, een supersound, alle mogelijke soorten Hardcore, dj's in alle hardcore genres, vele drank en food bars.
en iets wat de organisatie helaas niet zelf in de hand heeft. ook bij editie 2009 ontzettend mooi weer.

Een nieuwe locatie is voor de organisatie ook een nieuwe uitdaging, maar voor Q-Dance en Art of dance lijkt het maar een kleinigheidje.

sweetdreamsss, 26 juli 2009 16:22
Dominator

Dominator, kort verslagje:

Met Eventtravel vanaf Heerlen opgestapt en na ruim een uur waren we op het E3 strand gearriveerd.
Bij de ingang hebben we niet langer dan een kwartier hoeven wachten voordat we binnen waren. Ging dus vrij vlot. Groot pluspunt tegenover vorige editie!

Eenmaal binnen, zijn we gelijk een kluisje gaan huren en munten halen. Terwijl we hiermee bezig waren kwam er een korte, maar krachtige regenbui neerdalen.

Rence, 26 juli 2009 15:33
Dominator

Zaterdag 25 juli 2009 was het eindelijk zover,het grootste Hardcore festival kon van start gaan.
Ik had hoge verwachtingen voor dit feest en ik hoopte dat Art of Dance en Q-dance het ook gingen waarmaken.

Nog voor 11 u stond ik in de rij en die was verbazend lang, dat was al een klein minpuntje. Het behoorlijk lang aanschuiven en het fouilleren duurde ook best lang.
Toen heb ik maar een rondje rond het terrein gelopen om alles te verkennen.

[HC]Snep[040], 26 juli 2009 14:56
Dominator

Deze keer zijn we maar héél vroeg in de morgen weggegaan, om 10 uur stonden we al op het Eindhovense station. Gelijk een lolletje: De wegwijzers boven de perrontrappen waren andersom opgeplakt, dus wij dachten, we moeten de andere kant uit. In een oogopslag zag ik aan die kant geen enkele aanwijzing richting de trein, wel een hoop potentieel publiek. Ik boven de andere perrons kijken, en ze bleken allemaal omgedraaid te zijn.

, 26 juli 2009 14:39
2009 staat voor de organisatie in het teken van het jaarthema ‘GIVE’. Extrema wil hiermee mensen bewegen om meer te geven; aan elkaar, om elkaar. Het is geen nieuws dat er in de westerse wereld een enorm toenemende focus op materialisme heerst, maar op Extrema Outdoor creëert Extrema een nieuwe wereld waar iedereen weer met elkaar in plaats van naast elkaar zal leven.

'Luuk, 26 juli 2009 10:58
A day at the Park

Jaaaaa! Het is eindelijk zaterdag! De nacht duurde veel te lang, niet kunnen slapen. Klote onweer. "Dat wordt stampen door de blubber. " ging er door m'n hoofd heen toen ik vannacht wakker lag op bed. De ochtend begon nog wat druilerig, maar al gauw trok 't open gelukkig. Verzameld met vrienden, Naar A'dam gereden. Even gemopperd dat we het belachelijk vonden dat de pendelbus verplicht was, maar tijdens het ritje waren we toch wel erg blij dat we 't niet lopend hoefde te doen.

Partylon, 26 juli 2009 01:33
Emporium

Al vanaf dat het bekend werd dat Emporium 2009 zou komen, had ik er al zin in. Ik telde de maande echt af. Vanaf dag 1 van de verkoop 1 VIP Ticket in mijn zak

Eindelijk kwam Emporium in zicht. Het weer zou goed zijn, het thema bekend, goede dj's op de lijst, de time-table bekend en natuurlijk uitverkocht, dus lekker druk. Deze dag had ik met mijn beste vriendin afgesproken om samen met haar erheen te fietsen, en vanaf daar onze andere 2 vrienden te ontmoeten.

SillieLove, 23 juli 2009 14:52
Hed Kandi

Ik hier?
Ja, dit is eens een ander feestje dan de feesten die normaal voorkomen in mijn agenda.
Na bezoek aan mijn familie loop ik naar het plaatselijke station, waarbij ik richting de rode ondergaande zon loop. Dit geeft alvast een beetje het zomer gevoel. Na een tijdje rijden kom ik in Den Haag aan. Hier ben ik al een tijd niet geweest. Het is niet een van de mooiste stations die ik ook heb gezien en het heeft meer weg van een veredelde parkeergarage.

The prince of Darkness, 23 juli 2009 13:07
Free Festival Almere. Het was een mooie dag !:) geen regen !
Om half 1 waren wij met een hele groep al aanwazig.
Bij de ingang werd goed gecontroleerd.
Een vriend van mij had een angerfist masker bij zich, die mocht hij niet mee naar binnen nemen.
Wij terug, we hebben onze spullen maar verstopt ergens in de bosjes bij een restaurant.
Zo goed verstopt dat we het niet eens terug konden vinden.
We hadden ons voorraad eten en drinken daar ook verstopt.

Dr. Dopamine, 21 juli 2009 15:00
Paradox

Om Half 8 , stonden wij al in Amsterdam Sloterdijk. even wat gegeten en gedronken, beetje rondhangen.Ondertussen hadden wij al vlak voor een kijk genomen binnen. Niemand zei er wat van we gingen gewoon binnen kijken. Om kwart voor 9 gingen we al in derij staan. Wij wouden één van de 200 bezoekers zijn. Ook alleenmaar om dat T-shirt. Ondertussen was het al half 10 en nóg konden we niet naar binnen, en we stonden ook helemaal vooraan.Ik had al niet teveel van dit feest verwacht.

Dr. Dopamine, 21 juli 2009 14:10
ik vond persoonlijk het summerfestival 2009 helemaal te gek;).

Ik heb zelf twee keer gedraait op summerfestival zelf & een keer op de afterparty. Ik vond de sfeer die er hing super! het publiek deed super mee en het weer zat goed mee, veel goede artiesten Wat wil je nog meer;)Is voor mij helemaal perfect.

in de eerst Area waren:
Ruben, Robert Abigail, Johan Gielen, Milk Inc,F.R.A.N.K.,Sylver,Laurent Wéry,Lasgo,Peter Luts & Ferry Corsten.

, 21 juli 2009 02:49
EXTREMA OUTDOOR 2009

Voor mij een feestje wat meer is dan alleen een goede line-up. het is HET outdoorfestival van het zuiden. waar zowel mannen als vrouwen laten zien wat ze in huis hebben. leuk gekleede mensen. van alle leeftijden. goede sfeer. ieder op zijn manier genietend van de diverse soorten beats en ook dit jaar weer DE ZON. waar ik elk jaar weer super leuke mensen tegen kom. En ja. dan heb je altijd mensen die het te commercieel vinden. is het ook.

, 19 juli 2009 17:56
Vol vreugde en goede zin sta ik op Zaterdagochtend met mn katertje uit bed.Douchen aankleden en mn spullen pakken voor het langverwachtte Extrema Outdoor 2009.Natuurlijk ook nog ff snel op PF gekeken voor de laadtse nieuwtjes.Wat me opviel is dat er erg veel mensen waren die hun kaartje verkochte wegens de slechte weersvoorspellingen:loser:

Nou spullen gepakt(camera,tickets,petje zonnebril enz)En maar richting Eindhoven.

Palermo, 19 juli 2009 15:52
Rainbow rave 2009

jaja rainbowrave in de "oude"tent had er echt zin in om eens weer ouderwets los te gaan en was er dan ook om 16.00 uur, Critical Mass hoeft van mij niet zo dus niets gemist.Charly&heo begonnen later en was alles met elkaar wel een leuk setje heb ze wel eens beter gehoord maar toch
tent was erg leeg zelfs nog om 20.00 uur.

icey G.I.T, 19 juli 2009 13:51
Eindelijk het was zover: 18 juli 2009. Dat betekent 1e keer Extrema Outdoor voor mij. Zouden eigenlijk met 4 mensen vanuit Margraten vertrekken. Maar die 3 hadden de kaarten toch verkocht! Jammer maar helaas.
Om 10:56 uur de trein in Maastricht gepakt. Rond 13:15 uur kwamen we op het festivalterrein!

Eerst even kijkje nemen op de Future Funk stage waar Funkerman aan het draaien was. Lekker setje van hem.

, 19 juli 2009 12:54
Hiep hiep hoera! Blaas de ballonnen maar op en snij de taart maar aan! Dance Valley viert haar 15e editie! Aangezien ik wel van een verjaardag hou én nog nooit op een Dance Valley was geweest, vond ik dit een prima gelegenheid om eens een kijkje gaan nemen daar ergens in Spaarnwoude.

Na alle comments van vrienden en mooiboys/barbies op het internet (Plensvalley,kutfeest,kut dit,kut dat) besloot ik er maar vroeg heen te gaan.

roXtreme, 13 juli 2009 13:10
Dance Valley 2009

Aankomst

Vandaag was het dan zover, de eerste keer dat ik naar Dance Valley ga. We besloten om vroeg aanwezig te zijn zodat we de hele dag hadden om te kunnen genieten en dus zorgde we dat we om 11 uur bij de ingang van Dance Valley aanwezig waren. Toen we aankwamen met de pendelbus en we een klein stukje hadden gelopen was het 5 voor 11.

Jos Feestbook, 12 juli 2009 23:39
Rixy gaat beven!

Rixy Gaat Beven:

De avond begon vroeg we kwammen aan om kwart over 8, Ik en Jouke.
Dus even marcel op bellen waar dat die uit hing.
Hij was er bijna dus ffe rustig peuk roken :P.
Ondertussen nog wat flyers op hangen (kan nooit geen kwaat).
Dus marcel kwam er aan met een volle auto (zaten mensen in :P).
Ondetussen rustig naar Club Rixy lopen en beetje bij praten.
Eenmaal bij Club Rixy was het meteen al gezelig iedereen had er zin in.

, 11 juli 2009 05:10
WiSH Outdoor

Het was een zonnige dag, lekker weer en de vooruitzichten voor deze dag waren goed. Ideaal voor WiSH outdoor dus.

Na een ritje van uur in de auto (met vele dank aan me pa die ons af wou zetten) kwamen we bij de ijsweg aan. Klein stukje lopen en ja hoor, Daar was de ingang al

http://album.partyflock.nl/68091027.jpg

Ik moet zeggen de ingang was netjes aangekleed, Er was goede security geregeld en het verliep allemaal vlot.

Robkûh :hi:, 8 juli 2009 15:03
Sensation

“ Welcome to Wicked Wonderland.
This year’s show is about a journey of sexual and emotional discovery.
A sensual journey, exploring a place called Wicked Wonderland.
A place full of secrets and surprises, that lies behind the white door.
So we are inviting everybody to open this door, go beyond it, and spend a few hours experiencing and enjoying our world.
Your curiosity will be rewarded.

'Luuk, 8 juli 2009 09:40
na een half uur te hebben gedroomt,van het geluid van mijn wekker. WEKKER? KUT HE vergete uit te zetten dus .zit je dan,met je goede gedrag.
om 6 uur s ochtens op zaterdag ,slape wil niet meer omdat het ongeveer gevoels temperatuur +75C°.
JAH EN NOUW?
De spel computer even aangeslingert.

WiSH Outdoor

Ik was aan het zoeken op PF of iemand al een leuk verslag had geschreven maar had nog niks kunnen vinden, dus dan laat ik maar wat horen, want eerlijk gezegd zo¡¦n feest verdient gewoon een recensie.
Laat ik eerst beginnen dat wij met een groep zijn gegaan ( uit het westland ) waar de gemiddelde leeftijd zo rond de 30 zit, dus wij houden gewoon van een gezellig feest met een goede line-up.

MennoM, 7 juli 2009 17:37
Dancepark

Na een geslaagde editie vorig jaar besloot ik weer om richting Etten-Leur (En niet Breda zoals sommige MC's aankondigden) af te reizen om de DJ's op Dancepark aan het werk te zien. Het was al een druk bezet weekend maar met passen en meten heb ik tussen een aantal verjaardagen, afstudeerfeestjes en familiedagen in 1 weekend toch vrij kunnen maken voor de zondagmiddag.

Budi, 6 juli 2009 23:42
Boudoir Bizarre

4 juli 2009
Boudoir Bizarre
De Kade in Zaandam

Eindelijk was het dan weer tijd voor een nieuwe editie van Boudoir Bizarre, een van de betere fetish/kinky feesten van Nederland.
Ik had er erg naar uitgekeken en ik hoorde van mensen om me heen dat ik niet de enige was.
Met veel zin rond een uurtje of 10 weg gereden uit Utrecht, zodat we lekker op tijd in Zaandam aan zouden komen.

Foxxy, 6 juli 2009 21:31
Sensation

Mijn 1e Sensation ervaring! Ik vond het supper.

We maakten er maar een weekendje Amsterdam van. En wat leeft sensation daar zeg, de winkels, de stad.
Alles is gewoon in thema van Sensation.

Nu over het event zelf:

Bij het aankomen aan ingang noord A dachten we wat een rij maar in 20 minutjes waren we binnen.
Ff een arenacard gaan halen (Wat een gehele opgave was met de onbemande machines)

Drankje erbij en effe het podium gaan aanschouwen.

Release Yourself, 6 juli 2009 20:45
Dancepark

Gisteren was het weer de eerste zondag van juli en dat betekende “automatisch” weer een nieuwe editie van het eye4dance feest dancepark.
De vorige edities waren zeer geslaagd dus dat we op de 3de editie van dit festival zouden belanden was niet meer dan logisch.

, 6 juli 2009 19:57
Dancepark

Lekker genieten op Dancepark

Na vrijdag al naar Sensation geweest te zijn en de zaterdag gebruikt te hebben om de batterij weer op te laden, was het zondag tijd voor Dancepark. De line-up zag er goed uit en volgens buienradar zou het bijna helemaal droog blijven.

Met z’n 6-en waren we al lekker op tijd (half drie) in Etten-Leur aangekomen. Parkeren kon voor de deur en was helemaal gratis. Binnen 5 minuten binnen en munten op zak.

EvdB, 6 juli 2009 16:13
OP TOEREN MET DANCETOUR
Een bekend feest met een nieuwe locatie. Dat is het beeld voor deze dancetour die met geel wordt ingekleurd. Zo lijkt het, maar de eerste dancemoves worden gemaakt in de kleuren oranje wit en blauw. Volgens Kay Wilder is the only way to move the drive inside me en na een uur krijgt hij gelijk. Een vroege deejay-set van Hardwell blijkt een goede keuze. De locatie Oldehoveplein is al behoorlijk gevuld en we hebben er zin in.

groove, 6 juli 2009 14:46
Zomer 2008, ergens aan het strand in Zandvoort. Luminosity at the beach! Voor mij een onvergetelijk en legendarisch feest. De sfeer, de mensen, de muziek, de dj's en de interactie met deejees en partypeople bezorgen mij een jaar na dato nog steeds kippenvel en een euforisch gevoel.

5 juli 2009, the second chapter. Een jaar ouder, een jaar 'wijzer' en een jaar vol nieuwe muziek en dj's achter de rug. Zowel de oude als de nieuwe garde hebben mij wederom in diepe beroering gebracht.

Dyon41, 6 juli 2009 03:49
Bloomingdale

Daar sta je dan om 1100uur in de ochtend te wachten op twee vrouwen. Nog een uurtje voor de spiegel, nog een beetje make-up extra, toch maar een ander jurkje …
Na ongeveer een half uur al in de auto te hebben gezeten, vol verwachting voor wat komen gaat, gaan we eindelijk rijden. Dakje eraf en muziek op volume duizend. Heerlijk zo over de snelweg, de stemming zit er al goed in en er wordt al zittend snel gedanst in de auto ;)
Eerst vanaf Arnhem naar Rotterdam, vervolgens door naar Bloemendaal.

Jan Maarten, 6 juli 2009 00:21
Mannnnn, wat een party was dit. Een die vooraf eigenlijk alles had om een toppertje te worden. Maar nu loop ik op de zaken vooruit.

Verleden jaar was ik niet geweest vanwege andere verplichtingen maar ook die editie was naar wat ik van vrienden heb gehoord die editie hebben meegemaakt ook al een toppertje, dus er was wel een bepaalde verwachting.

In het begin van de week waren de voorspelling qua weer voor het weekend minder maar gelukkig zat Piet er toch flink naast.

JohnnyLovesTrance, 5 juli 2009 20:52
Ground Zero 2009, een koud nachtelijk feestje op recreatiegebied Bussloo ergens in de buurt van Zutphen, Deventer en Apeldoorn.
Een feest waarvoor we een goede anderhalf uur in de auto moesten doorbrengen, luisterend naar keiharde Hardcore beukend uit de autospeekers.
Na een kleine omweg door het centrum van Apeldoorn en een plaspauze tussen de kerstbomen bereikten we recreatiegebied Bussloo.

sweetdreamsss, 5 juli 2009 13:12
*Hier moet dan eigenlijk de naam van het feest, plus datum, plus tijd, plus CTRL-V Line-Up anders weten we niet over welk feest het gaat. ;)

Een jaartje of negen geleden was ik ook al eens neergestreken op recreatiegebied Bussloo.

roXtreme, 5 juli 2009 11:03
Sensation

Mijn eerste Sensation.

We (mijn vriendin en ik) waren al op tijd vertrokken om op tijd binnen te zijn om maar niet van de show te hoeven missen. Om ongeveer 10 uur kwamen we aan bij de Arena en het was al een gezellige drukte met al die in wit gehulde party people. Binnen 10 minuten stonden we gefouilleerd en al binnen en kon het feest beginnen.

EvdB, 4 juli 2009 15:13
Basz in het Grasz, wat moet ik er van zeggen. Het was in het openlucht theater in het Zuiderpark, 4 euro per kaartje en het duurde van 21.00 tot 01.00 uur.

Voor 4 euro kan je nog is naar een feestje, de muziek die daar gedraaid zou worden is normaal gesproken niet echt mijn type muziek maar ik dacht waarom niet.

We (mijn zusje en ik) kwamen daar om 21.05 uur aan na 3 min fietsen, en we dachten we zijn de enige, maar dat viel gelukkig mee.

, 4 juli 2009 13:36
Sensation

Sensation White Vrijdag editie 3 juli

Wederom een geweldig feest. Na wat problemen met de trein (half uur vertraging door smoesjes als 'infrastructuur problemen' en 'de warmte') kwamen we pas om 23 uur aan in Bijlmer. Onderweg was de sfeer al leuk met al die witte mensen in Utrecht Centraal. We kwamen er snel in er waren nauwelijks rijen en om 23:15 uur waren we binnen.

Save Planet Exit, 4 juli 2009 09:32
Kinky Paradise

27 juni was de dag dat Kinky Paradise weer een feest gaf! Wij hadden er mega veel zin in. Volgens ons, ook zeer veel andere party vriendjes want als je al de opmerkingen leest dan is dit feest toch wel een van de betere Kinky feesten aan het worden in Party land.

Blondy, 3 juli 2009 08:13
In het jaar van de kredietcrisis lijken de festivals sneller uitverkocht dan ooit tevoren. Met de toevoeging van een zesde area is Awakenings Festival 2009 nog een stukje groter dan de editie van vorig jaar, maar ook dit jaar was het festival al weken van te voren steevast uitverkocht.

MarijN, 2 juli 2009 12:36
FeestDatumAuteurPublicatie
Tomorrowland28 jul 2009
DominatorJOOP___D:clown::clown: P :lijn:28 jul 2009
Extrema Outdoor 2009Funnyhappyviper27 jul 2009
Sunday High[G]raadje der [O]ver ¹³27 jul 2009
A day at the Parkgroove27 jul 2009
Radio 538 Museumplein26 jul 2009
Summerfestival 200926 jul 2009
Dominator(L) [NL][Hardcore*Bitch][NL] (L)26 jul 2009
DominatorDynamike26 jul 2009
Dominatorsweetdreamsss26 jul 2009
DominatorRence26 jul 2009
Dominator[HC]Snep[040]26 jul 2009
Dominator26 jul 2009
Extrema Outdoor 2009'Luuk26 jul 2009
A day at the ParkPartylon26 jul 2009
EmporiumSillieLove23 jul 2009
Hed KandiThe prince of Darkness23 jul 2009
Free Festival 10 years anniversary weekenderDr. Dopamine21 jul 2009
ParadoxDr. Dopamine21 jul 2009
Summerfestival 200921 jul 2009
Extrema Outdoor 200919 jul 2009
Extrema Outdoor 2009Palermo19 jul 2009
Rainbow rave 2009icey G.I.T19 jul 2009
Extrema Outdoor 200919 jul 2009
Dance Valley FestivalroXtreme13 jul 2009
Dance Valley FestivalJos Feestbook12 jul 2009
Rixy gaat beven!11 jul 2009
WiSH OutdoorRobkûh :hi:8 jul 2009
Sensation'Luuk8 jul 2009
Ground Zero FestivalJOOP___D:clown::clown: P :lijn:7 jul 2009
WiSH OutdoorMennoM7 jul 2009
DanceparkBudi6 jul 2009
Boudoir BizarreFoxxy6 jul 2009
SensationRelease Yourself6 jul 2009
Dancepark6 jul 2009
DanceparkEvdB6 jul 2009
Dancetour Leeuwarden 2009groove6 jul 2009
Luminosity Beach FestivalDyon416 jul 2009
BloomingdaleJan Maarten6 jul 2009
Luminosity Beach FestivalJohnnyLovesTrance5 jul 2009
Ground Zero Festivalsweetdreamsss5 jul 2009
Ground Zero FestivalroXtreme5 jul 2009
SensationEvdB4 jul 2009
Basz in het Grasz4 jul 2009
SensationSave Planet Exit4 jul 2009
Kinky ParadiseBlondy3 jul 2009
Awakenings FestivalMarijN2 jul 2009