Partyflock
 
Verslagen · april 2005
­ Nederland
Club Exxclusief

Dit feestje stond niet in de agenda, het betreft "Back to the raw @ Rain" van Club Risk. Bron: http://partyscene.web-log.nl

Koninginnenacht is altijd een heikel punt. Where to go, who to see? Wij besloten om naar Risk @ Rain te gaan, specifieker Back to the raw @ Club Rain, op het Rembrandtplein in het oude Femina gebouw. Een nieuwe club is natuurlijk altijd leuk om te gaan bekijken, en van Club Risk blijf ik altijd een beetje fan.

Faisal, 30 april 2005 13:19
Audio Attack

Nog half met mijn hoofd in de Hemkade probeer ik eens ff een kort verslagje te schrijven over Audio Attack.
Was voor mij alweer veelste lang geleden dat ik in de Hemkade was geweest, dat was vorig jaar met Seqtion.

Persoonlijk vind ik de Hemkade echt de dikste lokatie die er voor dit soort feestjes is dus dat beloofde veel goeds!

Na een lange rit van zo'n 2 uur kwamen we rond 23.00 uur aan bij de Hemkade. Het parkeren verliep vlotjes en de rij viel ook reuze mee.

Partycrasher :bounce:, 30 april 2005 08:52
Ik heb lang veel kritiek gehad op Tiesto dat het niks meer was etc, Maar wat hij vannacht heeft laten zien was echt goed Laat ik maar van voor af aan beginnen

Om half 11 kwam ik op amsterdam-bijlmer het was gelukkig maar 2 minuten lopen naar de HMH, daar aangekomen stond niet eens zo gek lange rij waardoor ik gelukkig maar 5 minuten hoefde te wachten. Binnen Aangekomen gauw effe wat munten gehaald en jas weggebracht en toen naar de hal.

Armin van Buuren RIP, 30 april 2005 08:41
Om 5 uur op het station in Roosendaal was iedereen verzamelt, we pakte de trein van half 6 dacht ik en vertrokken richting rotterdam je zag mensen lopen met mini radio`s enzo lopen maar daar in rotterdam kwamen we nog meer bekende tegen o.a.

, 25 april 2005 22:13
Vanavond was het dan zover, MOH 10 Jaar. Een feestje waar ik dan wel weer op zat te wachten, het zou groots aangepakt worden als ik de woorden van Art of Dance moest geloven

.Heenweg
Dus vertrokken we om 19:30 met de trein vanuit Den Bosch richting Heerenveen met een overstap in Utrecht, waar al heel wat meer mensen stonden die dezelfde richting als ons op ging.

Vortek, 25 april 2005 13:17
Zooooo als aller eerste even dit! Mensen bedankt dat jullie dit x niet aan de noodrem hebben getrokken :D (Y)

Aankomst @ Thialf Ijsstadion! Was wel weer lekker druk zoals normaal. CHris, Daan, Harro en ik liepen lekker met ze allen naar de ingang waar het behoooooooorlijk druk was. Gelukkig stonden Chris en ik op de gastenlijst dus dat was wel weer rielekst.

- Miranda --, 25 april 2005 12:15
Know Your Classics

Mijn eerste keer ooit in The Thalia Lounge. Had van vrienden al wat gehoord maar ik was er nog nooit geweest. En toch schijnt het er al 3 jaar te zitten. De reis er naar toe is redelijk moeizaam. Aangezien het met de auto niet zo leuk is om naar de stad te gaan. Wat een drukte. Maar na lange tijd hadden we een plekje gevonden aan het Mauritsplein.

Eindelijk aangekomen bij de ingang van de Thalia, je wordt als een ster ontvangen met een rode loper.

Miss Spliffed, 24 april 2005 22:47
intro
Zaterdag 23 april, het was eindelijk zover: MOH in thialf. We hadden ons al voorheugd op mensen met ghettoblasters in de stad maar dat bleef uit. Omdat thialf mooi dichtbij is besloten we per fiets te gaan. We kwamen met z'n vijven waaronder HC Jelmer, omstreeks kwart voor elf aan bij de gates.

main
Ik geloof dat we pas rond 24uur naar binnen liepen bij de mainstage, igg Angerfist was net afgelopen :(, bijzonder jammer dat ze vroeg moesten draaien.

Stefan-the-Sound, 24 april 2005 21:00
De reis was erg interresant om mee te maken (trein).
Veel mensen hadden er erg zin als ik het zo zag. De groep waar ik mee was had een 1,5 liter grolsch mee opgezopen.
Waren er bijna begon iemand verder op in de trein op het tafeltje te beuken en erop te springen had denk ik een pil gehad.
kwamen op het station.
best veel wouten (politie) 15 ongeveer.
liepen verder nog meer wouten en security.
de rij ja was wat minder hebben daar ongeveer een 1 uur gestaan.

ophilia, 24 april 2005 20:41
Zoals verwacht weer een verslagje van Pimmetje die afgelopen zaterdag naar het hogen noorden des lands is gegaan om zich daar te vermaken met nog een stuk of 15.000 anderen op een schaatsbaan.

http://photos7.flickr.com/10671403_ad9c8d1753.jpg
Outblast op de MAIN

Het kaartje had ik al héél lang geleden gekocht en naarmate het feest dichterbij kwam kreeg ik er steeds meer zin in. Het was ook alweer een paar weekjes terug dat ik naar een feest was.

[023] PimRitsel, 24 april 2005 17:38
Gister dan eindelijk naar mijn eerste grote hardcore feest geweest. Ik ging er met een vriendin heen, vijf vrienden waarmee we afgesproken hadden ontmoetten we bij de parkeerplaats. We waren rond 10 uur gearriveerd, en stonden net voor de grote drukte bij de poorten. Na gefouilleerd te zijn konden we verder door naar de kluisjes, en daarna eindelijk echt naar binnen.

Toen we binnenstapte werd ik wel even overdonderd door de grootte van de zaal. Het was heel anders dan ik me had voorgesteld.

, 24 april 2005 16:02
Het spijt me, maar dit feestje stond niet in de lijst met parties. bron: http://partyscene.web-log.nl

Na een lange en zware dag hard werken op een prachtige zaterdag, was het eindelijk weer eens tijd voor een feestje! Mixed on Air! powered by 3FM, in Panama live uitgezonden op 96.8FM. Nadat we lopend ("Het is maar 10 minuten lopen, heus!" werd mij verteld. ) na 30 minuten aankwamen, stond er buiten al een aardige rij.

Faisal, 24 april 2005 15:58
#1

http://storage.msn.com/x1pgliP38XxBL1Ni8e3sGFlOD41Rodn9WQk8Hqn31LaDDksg0-8ORl5CkEyOoqKavx0GSiKO2ORxkY31hnaKcqqjEfbPEQ_IXgc7A9ClG3URFaXW0wLam7IgAhttp://storage.msn.

HardElement, 24 april 2005 14:24
het was zaterdag moest competitie spelen met tennis was best zenuwachting want die avond mij eerst grote hardcore feest hoe zou het zijn verloor hierdoor al mijn wedstijden.

toen ik om 7 uur thuis was snel hapje eten douchen en nog een beetje relaxen. toen ik om 9 uur werd opgehaald door een stel vrienden was ik al helemaal in de feest stemming. we gingen met de trein naar zwolle en daar waren weer een stel gozers waar we mee hadden afgesproken. toen door naar heerenveen.

_3_steps_ahead_[nl], 24 april 2005 14:08
Ok, net terug van Masters, en nog ff een kort verslaggie hier!
We vertrokken rond half 1 richting Heerenveen vanuit Enkhuizen. Vrij laat voor ons doen, maar wel relaxed, geen files en dat soort onzin. :)
Kwamen aan, auto geparkeerd en naar de ingang gelopen. Geen mensen voor ons, geen fouillering, konden zo door lopen. Ffies jassen weggelegd en toen eens ff de zaal bekeken. Main zag het podium er wel vet uit, maar in de Early rave was er eigenlijk weinig tot niets bijzonders aan gedaan.

Rocking Ruk, 24 april 2005 08:57
Hardstyle 4 Free

Feest: Hardstyle 4 free Kevin Kaos Solo!

Locatie: Fantasy Dance Theatre

Entree: Gratis!

Ik maak ff een klein verslaggie over dit kleine maar voor mij toch supergeslaagde feesie. Tijdje geleden werd er bekend dat Kevin Kaos een Solo feesie zou krijgen in de voormalige <<O>> hier in Den haag. Wetende dat dit toch wel een vette locatie is (alleen jammer dat het de laatste tijd helemaal niet meer goed loopt) had ik al zin in de 23e van april gekregen.

Instant Frequency, 24 april 2005 05:28
Sound Architecture

Net weer een klein beetje bijgekomen van afgelopen nacht. Het begon goed toen we rond 00:30 aankwamen bij de Panama in Amsterdam. Met wat moeite konden we de auto kwijt langs het water en wij richting de grote rij die inmiddels buiten stond.

Omdat we ons afvroegen of deze ENORME rij misschien de rij was voor kaartverkoop liepen we er eens langsaf om te zien of wij met onze kaartjes al op zak zo binnen konden.

Jan Jeremy, 23 april 2005 17:06
Finale Dj-worden dj contest 2005-04-23

Verleden en toekomst gingen samen op deze finale van de dj-worden dj contest 2005. Alweer voor het tweede opeenvolgende jaar mochten 4 aanstormende dj-talenten, na een zware voorronde, het tegen elkaar opnemen in een finale.
Vier dj’s met vier verschillende draai en muziekstijlen streden om enkele schitterende prijzen, beschikbaar gesteld door onder andere Gemini en Behringer.

! 24seven !, 23 april 2005 15:52
Tresor

Het was zaterdagmorgen 16 april en om 9.30 uur vertrekken we naar Berlijn. We hebben een navigatie systeem die ons voor het hotel afzet. Ne een relaxe autorit van 5,5 uur komen we om precies 15.00 uur aan bij het hotel. Daar de spullen ff neergezet en ff opgefrisd.
We wilden natuurlijk ook iets zien van berlijn dus paktte we de auto en reden richting checkpoint charlie. We liepen daar een beetje langs en toen besloten we om toch maar eens naar tresor te lopen.

Pallaver, 19 april 2005 00:09
Awakenings

Na jaren hier rondgekeken te hebben, toch maar es geregistreed en de aftrap is meteen een verslag:

Awakenings Technoweekend April 2005

Ik ben al sinds ‘98 een trouw bezoeker van de Awake-feesten in die goeie ouwe gaston. Toch had ik nog nooit een weekend beide avonden achter elkaar bezocht. dit weekend was dat echter niet het geval. Via een mazzeltje had ik gratis kaarten gehad voor de vrijdag en had dus 2 dagen feest.

Doopstah, 18 april 2005 19:10
Terrorgif 96.35

Ik kom rond 9 uur binnen in de dusk, en hoor op een zeer laag volume zeer goede terror, wat eigenlijk wel goed klonk als een soort achtergrondmuziekje.
Terror Suzy was aan het draaien, en ze kwam zeer goed op gang, en ik was dan ook zeer verheugd toen een andere dj de volumeknop een heel stuk omhoog schoof.
Daarna ging iemand anders steroid draaien, en hij draaide wat versnelde hardcore, wat ik overigens zeer goed vond, en begon daarna lekkere terror te draaien.

, 17 april 2005 23:26
Awakenings

Partyflock bonsoir!

Na januari in Rotterdam, was 16 april de grote dag: kennismaken met Awakenings in de Sint Pieter van het Aartsbisdom Awakenings: de Gashouder van de Westergasfabriek.

Vanzelfsprekend, maanden naar uitgekeken, maar iets zei in me dat het goed zou komen en daarom was er berusting in plaats van de gewoonlijke opwinding voor een mooie trip. Tussen hometown Rotterdam en Amsterdam rijdt de comfortabele internationale trein vanuit brussel, dus die maar genomen.

stationblakatweehaltes, 17 april 2005 22:45
Beter kom je niet

Bij aankomst in Dordrecht waren we redelijk snel met de bus bij de toko.

We kwamen rond kwart over 10 aan. Gelukkig stonden we toen redelijk vooraan bij de deur, want het ging echt supertraag daar.

Eigenlijk alleen maar in de terror zaal gestaan de hele avond.
Eerst draaiden Fetamin & D-compose volgens mij, supervette frenchcore set en later nog wat UK plaatjes. Daarna Angernoizer met nog iemand, vond hun samen met joshua vetste set hebben.

EJ_V, 17 april 2005 21:57
Beter kom je niet

Beter kom je niet (hardcore)

22.00 – 00.00: Nosferatu
00.00 – 01.30: Paul Elstak
01.30 – 02.00: Angerfist live
02.00 – 03.00: D-Spirit
03.00 – 04.00: Endymion
04.00 – 04.30: Noize Suppressor live
04.30 – 06.00: Tommyknocker
Hosted by: Mc Double T

Beter donker dan licht (darkcore & new industrials)

22.00 – 23.00: Mobius & Mortis
23.00 – 00.00: E-noid
00.00 – 01.00: Eek
01.00 – 02.00: Tieum
02.00 – 03.00: the Rapist
03.00 – 04.00: Partyraiser
04.00 – 05.

, 17 april 2005 19:41
Awakenings

^&$$%$^*&*(*)(&*^*%$%^&$&$^%&^%^&%^%&^%^&%^^&

#$%^#$@@%$#%$&^%&^&*^(&*(&&)*()*)(*(*()*&&^%%*

!@#$@$%#$%^$%$&^%&^%&*^(*&*(&()&)*()&)&)&)&*&(*)

^&$$%$^*&*(*)(&*^*%$%^&$&$^%&^%^&%^%&^%^&%^^&

#$%^#$@@%$#%$&^%&^&*^(&*(&&)*()*)(*(*()*&&^%%*

!@#$@$%#$%^$%$&^%&^%&*^(*&*(&()&)*()&)&)&)&*&(*)^&$$%$^*&*(*)(&*^*%$%^&$&$^%&^%^&%^%&^%^&%^^&

#$%^#$@@%$#%$&^%&^&*^(&*(&&)*()*)(*(*()*&&^%%*!

, 17 april 2005 09:26
Awakenings

Line-up :

21:30 - 23:30: Joris Voorn

23:30 - 01:00: Steve Rachmad

01:00 - 02:30: Charles Siegling

02:30 - 03:45: Redhead

03:45 - 05:30: Rush

05:30 - 07:00: Pet Duo

Vanaf de dag dat de kaarten in de verkoop gingen keek ik hier al naar uit. Een feest met zo'n line-up in Nederlands enige echte Technotempel! Ik had er echt heel veel zin en het beloofde ook een leuke avond te worden.

Dynamic Reflection, 16 april 2005 17:43
Club r_AW

Eerst treinreis vanuit brabantland,dus nogal laat thuis,gelukkig 1 minuutje lopen vanaf het station in Bussum. Rond 10 uur met de trein,naar schiphol,waar ik eigenlijk al een groepje mensen verwachtte,maar het was er aardig stil. Eenmaal in Amstelveen aangekomen geen idee waar ik heen moest,volgde ik een groepje jongeren,loop ik de hoek om sta ik ineens recht voor de P60. Ff snelle fouilleerronde,jas opgehangen,merchandise gecheckt,ach dat komt later wel.

Makewablief, 16 april 2005 12:46
Hard Bass

Daar sta je dan. In Gouda. Te wachten op de trein, omdat je nog naar huis moet. Je moet naar Leiden en je hebt nog 3 uur voordat The battles begint.
Aangekomen in Leiden heeft je trein er 2 en een half uur over gedaan. Beetje jammer. Maar goed, het gaat om het feest natuurlijk.

Het was gezellig in de bus van west naar silverdome. Jongens achterin die met het hammertje gaan spelen. Toen in de "rij" om mensen aan je te laten voelen. Ze kijken je echt overal na.

Syl, 16 april 2005 12:23
DJ Luna Show Tour 2005

Lokatie: Matrixx Nijmegen

Date: 15 april 2005

Time: 22.00 uur till 5.00 uur

Nog een kleine maand en dan is het zover, DJ Luna, alias Richard de Mildt gaat het gene flikken wat alleen DJ Tiesto nog maar voor elkaar heeft gekregen.

EEN HEEL VOETBALSTADION VOL MET TIENDUIZENDEN ENTHOUSIASTE PARTYGANGERS VERMAKEN IN HET GELREDOME TE ARNHEM.

Om Dit kunstje te kunnen flikken moet er een goede voorbereiding zijn.

Nickelson35, 16 april 2005 11:23
Night of the Hools

Ok here we go.

We kwamen zo rond 22.35 uur binnen. Net te laat voor de verloting van de 30 munten die je kon winnen. Jammer maar dat mocht de pret niet drukken. Toen we eenmaal de jas hadden opgehangen gingen we naar de oldschool zaal. Daar stonden de oude plaatjes al lekker te draaien. Rudeboy was met zijn set bezig. Der kwamen heel veel oude nummers voorbij en de benen begonnen aardig hun werk te doen. De sfeer zat er op dat moment er al goed in.

Malbolgia, 16 april 2005 07:58
Dancetour 2006

RUSH AT CLUB NOA IN LEEUWARDEN.

NA EEN SPETTERENDE 1STE EDITIE VAN RUSH AT NOA.
WAREN WE IN JUISTE STEMMINIG VOOR DE 2 EDITIE.

EN WAT VOOR EEN 2EDITIE : OMSTREEKS 24.00 BINNENGEKOMEN IN NOA DEL SOL WAAR WE EVEN RUSTIG WEEN BIERTJE HEBBEN GEDRONKEN,EN ZO MOOI AL HET PUBLIEK BINNEN KONDEN ZIEN KOMEN ,EN WAT VOOR EEN PUBLIEK ALLEMAAL GOED VERZORGDE MENSEN DIE VOOR EENONWIJS GOEIE PARTYAVOND KWAMEN.
OMSTREEKS 01.00 WAS DE CLUB AL GOED VOL EN WAS DE STEMMING AL HELEMAAL TOP.

KALLIE & JOYCE, 13 april 2005 20:32
-WARD 1-
22.00 - 23.10 Dr.E-rick & Dr.Tactic
23.10 - 0.40 Dr.Gizmo & Dr.Buzz Fuzz
0.40 - 1.00 live handclap therapy by Public Domain
1.00 - 1.45 Dr.Beastie Boy & Dr.Da Vinci
1.45 - 2.30 Dr.Weirdo
2.30 - 2.50 live audio massage by T-Wisted
2.50 - 3.35 Stunned Guys
3.35 - 3.45 live therapy by Zware Jongens feat.MC Jaapie
3.45 - 4.35 Dr.Bass-D & Dr. King Matthew
4.35 - 5.00 live therapy by Menace II Society/Angerfist
5.00 - 6.00 Dr.Darkraver vs Dr.Vince

WARD 2-
23.00 - 0.00 Dr.

Makie, 12 april 2005 10:28
Club 4 Mula

leuke avond geweest net als in maart en de 2e april. en er komen vervolgen op dat is zeker + het zal af en toe live te beluisteren zijn de Dj sets via www.4mula.nl het is een leuk Cafe
met een aardige barman,meer het huiskamer idee
gewoon the bomb als je even een zaterdag avond wil relaxen. in een van de trendy bars in amsterdam,de 29e gaan we het nog een keer
doen alleen dit keer word het cafe omgebouwd tot
een ruime dans gelegenheid en gaat het volume een
stukje omhoog.

DJ JACQUES-D, 11 april 2005 16:59
Mjah dit is mijn 2e verslag ooit dussuh als je geweest bent. graag laten weten. lijkt me wel grappig vaker GOED een verslag af te leveren. Eerst maar even de WARDS en de Timetable per WARD

-WARD 1-

22.00 - 23.10 Dr.E-rick & Dr.Tactic
23.10 - 0.40 Dr.Gizmo & Dr.Buzz Fuzz
0.40 - 1.00 live handclap therapy by Public Domain
1.00 - 1.45 Dr.Beastie Boy & Dr.Da Vinci
1.45 - 2.30 Dr.Weirdo
2.30 - 2.50 live audio massage by T-Wisted
2.50 - 3.35 Stunned Guys
3.35 - 3.

HouseQ :bounce:, 11 april 2005 16:10
Earfuckers 02

Earfuckers 02

22.00 - 23.00 O.C.S.

Paulus:bounce:, 11 april 2005 13:57
Signal

Een nieuw concept. Hardstyle/Jump & Oldschool samengebracht in een stijlvol pand aan de Brink in Deventer.
Luxor Plaza had de eer de Pilot van Signal On Tour te ontvangen.

De line up beloofde veel goeds, topper uit Italie Daniele Mondello sierde de flyer, beter bekend van Defqon 1 en Nature One.

Net ingevlogen uit Italie en nog een beetje slaperig van het vele reizen stond hij achter de draaitafels om het publiek te vermaken.

Wouter Verheij, 10 april 2005 22:39
Voel je die B-Day

hey mensen. hier ff een verslag van JDA's birthday party.

Was nog nooit in happy dayzz geweest, maar moet zeggen, tis een top locatie. lekker groot en goed geluid.

De sfeer op het feest was goed. heb geen ruzies gezien ofzo.

Wij waren al vroeg binnen. Ff rondgekeken, muntjes gehaald enz. De line-up was echt heel goed en voor het geld hoefde je het niet laten.

De dj's hadden een hele goede platenkeus. heb van alles gehoord, zowel oud als nieuw.

hardcore lady aka stampertje, 10 april 2005 21:21
Bart Skils & Heiko Laux, namen die het erg goed doen in de techno scene. Bart Skils beter bekend van feesten in Amsterdam, de man achter Traffic, altijd goed voor een goed gevulde Melkweg.

Dit keer niet in Amsterdam maar in Nijmegen.
Altijd een mooi gezicht als je vanaf Arnhem de Waalbrug over gaat, de Waalkade mooi verlicht met in de verte een boot die zijn weg richting het westen volgt.

Na een flinke rit waren we dan eindelijk op plaats van bestemming, Doornroosje in Nijmegen.

Wouter Verheij, 10 april 2005 19:16
Carl Cox & Friends

9 april. Carl Cox & Friends, deel 2. Vorig jaar was het een topfeest, wilde perse dit jaar dus weer gaan. Ik had er dan ook weer hoge verwachtingen van :D

Om een uurjte of 11 vertrokken we richting rotterdam waar we zonder problemen om half 12 op de plaats van bestemming aankwamen. Heerlijk, geen file, niets, overal zo doorrijden (Y).
Auto makkelijk kunnen parkeren, ingang ff zoeken, maar zo gevonden, en binnen 5 minuten stonden we eigenlijk al binnen en konden we onze jas kwijt.

Rebelbitch, 10 april 2005 15:29
Twister

Wij zijn ook weer heelhuids terug gekomen van Twister. De locatie zag er vet uit met veel mooie decoratie en de zandzakken in de chill waren erg rielekst

Miguel opende om 22:00 en heeft ons 2,5 uur vermaakt met echt veel leuke platen. Begin van z'n set vond ik wel iets minder maar al snel vond ik het leuker en vooral het laatste uur was geweldig. Het duurde even voordat er flink wat mensen op de dansvloer stonden maar aan het eind van miguel's set was het toch al wel gezellig druk.

, 10 april 2005 09:18
Club r_AW

Rond 22:00 kwamen we aan (Robbers, Xtinction en ik) @ P60.

ILoveHardStyle, 10 april 2005 07:24
Voel je die B-Day

http://partyflock.nl/images/upload/FORMAT/original/UPIMGID/17285.jpeg
Ff een klein geheimpje de Tattoo is echt :respect:

Vorige keer dat ik in de Happy Dayzz was, was met Thrillseeka, en dat viel qua drukte tegen maar was wel een übergeil feestje. Ik had dus hoge verwachtingen van deze party.

Di-Luca, 9 april 2005 19:08
Voel je die B-Day

zoooow zal ff proberen om een verslagie in elkaar te zetten.
Ben net wakker van een heel dik feesiej hoor :respect: J.D.

, 9 april 2005 18:57
MonkeyBass

vrijdag 8 april: :respect: Monkeybass:respect:

Eindelijk weer een mooi feestje in het o zo gezellige hardenberg waar je naar uit kon kijken.

Ik kwam om 24.00 de zaal binnen, en het eerste wat me opviel waren de lasers. ze waren perfect de zaal was mooi aangekleed. en er liep zelfs een aap rond die banaantjes uitdeelde. De eerste indruk was VET! (y)

Toen wij binnen kwamen was dj Tim E aan het draaien, dus je kon gelijk beginnen met stampen. hij draaide goeie hardstyle platen.

, 9 april 2005 15:07
TDK Timewarp

Na een trein en busreis van een eeuwigheid (8.5 uur) kwamen we om 21.15 in Mannheim aan. Was allemaal heel relaxed verlopen, geen problemen met nare files, controles of gekke Duitsers (tot nu toe).

De eerste dj die we aandeden was Felipe, deze redelijk nieuwe naam in de technowereld brengt uit op het overbekende Label Kanzleramt in Berlijn.

Gnobr, 5 april 2005 19:29
In Qontrol

http://partyflock.nl/images/upload/FORMAT/original/UPIMGID/13010.jpeg

, Amsterdam
19 maart 2005
21:00 uur – 07:00 uur

http://pictures.q-dance.nl/6386/pics/0000-erik-0034.

, 5 april 2005 12:31
TDK Timewarp

Hier dan eventjes een klein verslagje over Time Warp!

Om 2 uur was het dan zover,toen vertrok de bus vanaf Duivendrecht! :)
Eerst langs Utrecht om de laatste mensjes op te halen en toen op naar Mannheim!
Ik moet zeggen dat de reis toch aardig snel voorbij ging,onderweg lekker biertje gedronken bingo gespeeld en daarbij nog ff een kaartje gewonnen :d
Dus dat was allemaal perfect!

Eenmaal aangekomen bij Time Warp waren we binnen 5 minuutjes al binnen!

, 4 april 2005 13:27
Hard Bass

Nou aangezien ik al om 8 uur thuis was, en 9 uur een meissie op het station moest afgooien, en ik niet kan slapen, en ik daarlijk om 13.00 moet voetballen toch maar ff een verslagje schrijven. HardBass the battles dus, in het silverdome, goeie verhalen over de silverdome gehoord in ieder geval, en ook over HardBass zelf. De Battles was nieuw dit jaar, maar op papier was het goed gezien de line up, op dus naar Zoetermeer. We waren om 21.

, 3 april 2005 17:28
In Qontrol

Owkeej dan, mijn eerste verslag hier :P

In Qontrol - 2012

http://www.q-dance.nl/images/events/460-inqontrol2005.

DaEvilMikie, 1 april 2005 01:55
FeestDatumAuteurPublicatie
Club ExxclusiefFaisal30 apr 2005
Audio AttackPartycrasher :bounce:30 apr 2005
In Search of Sunrise 4Armin van Buuren RIP30 apr 2005
Masters of Hardcore 10 years25 apr 2005
Masters of Hardcore 10 yearsVortek25 apr 2005
Masters of Hardcore 10 years- Miranda --25 apr 2005
Know Your ClassicsMiss Spliffed24 apr 2005
Masters of Hardcore 10 yearsStefan-the-Sound24 apr 2005
Masters of Hardcore 10 yearsophilia24 apr 2005
Masters of Hardcore 10 years[023] PimRitsel24 apr 2005
Masters of Hardcore 10 years24 apr 2005
OntoerekeningsvatbaarFaisal24 apr 2005
#1HardElement24 apr 2005
Masters of Hardcore 10 years_3_steps_ahead_[nl]24 apr 2005
Masters of Hardcore 10 yearsRocking Ruk24 apr 2005
Hardstyle 4 FreeInstant Frequency24 apr 2005
Sound ArchitectureJan Jeremy23 apr 2005
Pinksterpar-t DJ Contest 2005! 24seven !23 apr 2005
TresorPallaver19 apr 2005
AwakeningsDoopstah18 apr 2005
Terrorgif 96.3517 apr 2005
Awakeningsstationblakatweehaltes17 apr 2005
Beter kom je nietEJ_V17 apr 2005
Beter kom je niet17 apr 2005
Awakenings17 apr 2005
AwakeningsDynamic Reflection16 apr 2005
Club r_AWMakewablief16 apr 2005
Hard BassSyl16 apr 2005
DJ Luna Show Tour 2005Nickelson3516 apr 2005
Night of the HoolsMalbolgia16 apr 2005
Dancetour 2006KALLIE & JOYCE13 apr 2005
Buzz Fuzz goes BZRKMakie12 apr 2005
Club 4 MulaDJ JACQUES-D11 apr 2005
Buzz Fuzz goes BZRKHouseQ :bounce:11 apr 2005
Earfuckers 02Paulus:bounce:11 apr 2005
SignalWouter Verheij10 apr 2005
Voel je die B-Dayhardcore lady aka stampertje10 apr 2005
Planet Rose invites TrafficWouter Verheij10 apr 2005
Carl Cox & FriendsRebelbitch10 apr 2005
Twister10 apr 2005
Club r_AWILoveHardStyle10 apr 2005
Voel je die B-DayDi-Luca9 apr 2005
Voel je die B-Day9 apr 2005
MonkeyBass9 apr 2005
TDK TimewarpGnobr5 apr 2005
In Qontrol5 apr 2005
TDK Timewarp4 apr 2005
Hard Bass3 apr 2005
In QontrolDaEvilMikie1 apr 2005