Partyflock
 
Verslagen · oktober 2002
­ Nederland
X-Qlusive

Het tofste verjaardagkadootje dat ik dit jaar gehad heb! Super om voor je 18e verjaardag een kaartje te krijgen voor een feest dat maar 1 keer voor komt!
Ik keek er echt heel erg naar uit!
Ik hoorde alleen 2 dagen van te voren dat ik zaterdag gewoon moest werken, dus dat was wel minder! Maar dat maakte de zin in het feest alleen maar groter!

We, Michel, Aafje, Irene, Ian en ik, waren al vroeg weg gegaan om toch het hele feest mee te maken. Maar te laat voor de 'opening'.

Santje :lol:, 28 oktober 2002 16:42
Club Friends

ZO nu ff mijn verslagje over een vaag avondje uit ;)

Aangezien ik niet zo veel zin had in XQlusive moest ik ff wat anders verzinnen. Dus zijn we maar eens een x gaan chekke in woerden in club friends.

Eenmaal aangkomen was het nog aardig rustig, een niet echt groote zaal en de aankleding was ook wat wazig. maar ja MAAK NIET UIT IK KOM VOOR DE MUZIEK.

Om 23uur begon DARKRAVER te knallen, na een wat rustig opbouwend begin begon hij echt te klappen (y):bounce: en hoe.

X-Qlusive

X-Qlusive : Italy

26-10-02
Hardstyle Music Hall, Amsterdam

21:00-07:00 +1 extra hour!

BLACKBOX
21.00 - 22.00 Miss Groovy
22.00 - 23.30 Tatanka Project
23.30 - 00.30 Tankis & Savietto
00.30 - 02.00 Trance Generators
02.00 - 03.30 Daniele Modello
03.30 - 05.00 DJ Zenith
05.00 - 05.30 Brain Ovulation (live)
05.30 - 07.00 Technoboy
07.00 - 08.00 Super Marco May (X-Tra DJset)

TOPDECK
22.00 - 23.30 Ado The Dream
23.30 - 01.00 Claudio Diva vs. Smorphya
01.00 - 02.

Vu, 28 oktober 2002 14:08
X-Qlusive

Het was afgelopen zaterdag weer een mega vette avond. Ze draaiden super hard en ook de muziek volume was weer perfect. Ja dat is altijd in de HMH. Veel mooie vrouwen toffe sfeer kan niet beter. Tot de volgende keer. lazaar

, 28 oktober 2002 12:04
Above & Beyond

Hallo Allemaal! Ik ben weer een beetje bijgekomen van dat feestje. We kwamen een uurtje of 01:00 binnen en het is eigenlijk de hele avond vrij rustig gebleven maar de sfeer was meteen al goed! En zoals altijd in het vat ook weer mooie vrouwen aanwezig. in de kelder draaide damian kean zijn techno plaatjes wat ook af en toe veel weg had van lekkere progressive-hardtrance style.

MrBig, 27 oktober 2002 22:30
Raving Nightmare

Eeeeeeeyhhzzzz. Gisteren was RAVING NIGHTMARE weer in de platte zoal. Ik was stomdronken, maar het was wel gezellig tis alleen jammer als je de hele tijd bekende tegenkomt meh jeh. Er werd ook vet gedraaid! In kleine woorden: Een geslaagd feessie

, 27 oktober 2002 20:45
X-Qlusive

Zaterdag was het dan zover! Q-Dance' nieuwste hardstyle feest en eindelijk weer in de HMH! Zelf is het mijn eerste keer daar, maar ik hoorde al van andere dat het een toplocatie is voor dit soort feesten.

Toen we aankwamen (Miss Groovy was geloof ik net afgelopen) was de rij niet zo erg lang en gelukkig ging het doorstromen ook wel snel. Aan de andere kant was nog een ingang, dus dat scheelde wel.

Zero Sanity, 27 oktober 2002 16:59
Hardhouse Special

HardHouse Special <O> Arnhem => Opwarmertje voor Multigroove.

Na een eind door de regen gereden te moeten hebben komen ik en een vriend van me aan bij de <O>, half ver-en bezopen :). Begint die uitsmijter me een partij moeilijk te doen zeg, omdat die vriend van me een Lonsdale polo onder zijn trui had kwamen we niet naar binnen. Nou ja, dan maar even kleding wissel :). Bij een 2e poging kwamen we wel naar binnen en na de garderobe en muntjeskloterijen wij naar binnen.

, 27 oktober 2002 15:28
X-Qlusive

Heb eigenlijk de fut niet meer om veel te tikken dus houd het erg kort:

- Italiaanse DJs draaien vet vaag, alles door mekaar en onwijs druk ook al lopen ze niet gelijk?

Koning Beuk, 27 oktober 2002 10:31
Zodiak commune

Sodju, de energie raast nog door mn lichaam, dus ik maak maar even van de gelegenheid gebruik om mn avondje voor jullie neer te pennen. In tegenstelling tot het grootse gedeelte van de Flockers stond er voor mij geen X-Qlusive op het programma. Echter het 9-jarig bestaan van Zodiak Commune in de Effenaar in hometown Eindhoven.

Wackiejacky, 27 oktober 2002 07:16
X-Qlusive

Goed goedenavond alvast. Hier ik en Kirsten(aka mystery-girl). Goddamn. de avond is nog niet eens goed begonnen en ik ben alweer. :vaag:. TIS HIER VEEEEEEEEEEEEEET GEZELLIG

Goed Kirsten heeft last van tieptyfus dus hier komt zij ff. om 22.15 binnen gekomen via vip (hahahahahahah) eerst ff de jas ophangen en tas weggedaan wij ff bij de bioscoop kijken zag er best gezellig en relaxed uit :D . ( alvast voor zometeen als wij de hele boel niet meer trekken hier.

, 27 oktober 2002 00:52
X-Qlusive

jaaaaaaaaaaaa

live verslag deel 2 van Sossa en Da SIZe :)

alleen nog geen sossa gezien hahaha

ok en jij ook ouwe pijp :P

ow sossa is al gezien ff mee slepen zo :)

nah die sossa 10 sec.

[SF] SperSIZEboon :bier:, 27 oktober 2002 00:00
Palladium Reunie

Ja, en het was weer zover, opnieuw een Reuni in ut Palladium, DE discotheek waar ik vroeger ons maandelijkse dosisje Hardcore even kwamen halen. Altijd best gezellig, net als gisteren, alleen is het Reuni gevoel niet echt aanwezig. De tent word overspoelt door "Kids" met hun Nazi outfitje, die ook nog eens denken mega stoer te zijn.

Ome Bertuz :X, 26 oktober 2002 14:39
Qlubtempo #11

Qlubtempo 11

Nog erg moe maar voldaan van Reactor stapte ik in mijn autootje op weg naar Leiden waar ik Jon ging ophalen om via Hoofddorp de Hemkade te bereiken. Aangezien er nog steeds geen radio in mijn auto zat was het of zingen of lullen het werd beide. Aangekomen in Hoofddorp ontmoete we de rest en reden we in een karavaan van 3 auto’s naar de Hemkade.

Sam, 25 oktober 2002 08:18
Different Twisted

18 November was het zover eindelijk weer een editie van Twisted. Dit keer was het in de Avenue in Tilburg.
Rond 21uur30 werd ik opgehaald door mijn chauffeuse om weer een gezellig avondje stampen tegemoet tegaan met zijn 2-en. Bij aankomst leek het erg rustig maar dit bleek het cafe voor de zaal te zijn.
Snel munten gehaald en onze jassen opgehaald en gelijk de zaal in. De zaal zag er goed uit.

ThaEastwood, 21 oktober 2002 21:44
Qlubtempo #11

Aangezien nog niemand de moeite heb genomen om een verslaggie te schrijven zal Hat het maar weer doen. Om half elluf kwamen we bij de Hemkade aan, het was lekker rustig en we waren zo binnen. DJ Ghost opende en draaide veel hitjes, maar da's altijd wel lekker om er een b'tje in te komen. Het bier smaakte intussen goed, en ik besloot om vanavond maar eens zwaar lam te gaan (is ook gelukt). Na Ghost kwam Ed Real, hier weet ik niks meer van.

, 20 oktober 2002 19:46
Xplosive

Na Thunderdome en Hardliners werd dit al weer m'n derde feestje binnen één week. De eerste twee feestjes waren geweldig, dus ik hoopte op een mooie voortzetting van mijn "feestweek."
Na Thunderdome en Hardliners werd dit al weer m'n derde feestje binnen één week. De eerste twee feestjes waren geweldig, dus ik hoopte op een mooie voortzetting van mijn "feestweek." Na Thunderdome en Hardliners werd dit al weer m'n derde feestje binnen één week.

, 20 oktober 2002 18:19
Bitte ein Beat!

Bitte ein Beat! Celebration

Achtergrondinformatie:

Zalen: 2, Festival Area en Plaza Area

DJ’s:
Festival Area: DuMonde, Deaz. D & Charly Lownoise, DJ Isaac, Deepack.
Plaza Area: Tillman Uhrmacher, Pulsedriver, Green Court, Essential DJ Team (Cosmic Gate + 2 andere DJ's).
Partypeople: ongeveer 3.

Zero Sanity, 20 oktober 2002 16:48
Bitte ein Beat!

Nou hier komt ons verslag dan. :/
We kwamen rond 22:15 aan bij de Locomotion.
Bij de VIP ingang kon je zo doorlopen maar voor de normale rij stond je honderd meter in de rij. Wij hadden gewoon normale stap kleren aan.
Komen we daar binnen iedereen in het wit. Allemaal aan de dress code gehouden :S
Er werd ook gratis 'champagne' uitgedeeld.

, 19 oktober 2002 14:43
Bitte ein Beat!

Zooooooo dat was weereens lekker beuken! :D
We kwamen om 0:15 aan bij Locomotion
Wat een ooooongelooflijk lange rij voor de deur zeg, echt lomp gedaan van Loco. Ze hadden wel een extra deurtje open mogen gooien
Dan ben je binnen om 1:00 kon je 1 zaal niet in en je jassen nergens kwijt.

Techno4life, 19 oktober 2002 13:35
Hardliners

Na een week van werk en colleges werd het weer tijd voor een goed feestje. Al de hele dag had ik een overvloed aan energie. Drie uur voor het begin stond ik al te springen en te stampen. Na even voorgedronken te hebben in het café, gingen we met lijn 9 en 10 richting het Leidse.

Eenmaal aangekomen bij de Melkweg konden we zo doorlopen. Geen rij, geen fouillering, niets. Binnen kwamen we gelijk een paar bekenden tegen.
Na een week van werk en colleges werd het weer tijd voor een goed feestje.

, 19 oktober 2002 06:34
Aangezien mijn vrienden allemaal naar hollywood gingen, wassut voor mij ook weer feest :p

De avond begon lekker aan de bar in de top 40 zaal :D phat lopen zuipen met de bardame daar, die uiteindelijk ook naar decibel outdoor was geweest :D Na een uurtje en een litertje bier of 6 hadden we het daar wel gezien en gingen we naar de trance zaal (of hoe die grote zaal ook mag heten :)) Daar zou Rank 1 gaan draaien, en aangezien ik die na sensation 2001 niet meer had gezien leek het me wel vet om.

Jappio, 18 oktober 2002 11:50
Thunderdome 2002

Verveling op het werk, maar ff een weekend verslag schrijven! Vrijdag:

Het is weer weekend! Je kijkt er de hele week naar uit , maar als het dan zover is dan vrolijk ik weer helemaal op.
Ik ben ff een trein trip naar leiden gegaan om een bezoekje te brengen aan party-q altijd gezellig. Het is natuurlijk weekend dus het eerste biertje ging er al in bij de trein reis :D :bier:. Na een gezellig middag avec avondje in Leiden besloot ik maar eens te verkassen! Op naar Almaar.

!Snowy!, 15 oktober 2002 14:09
Thunderdome 2002

Het feest was Waanzin.

Nou laat ik maar beginnen! ik ben nog nooit op een Thunderdome feest geweest, maarja. De heenreis liep voorspoedig, alleen had een kameraad de route verkeerd, dus hadden we een afslag te vroeg gepakt.

Eenmaal aangekomen stond ik al perplext.

Binnen aangekomen, hebben we onze jasjes opgehangen, effkes lekker gefoullieerd(daar had ik op uit gekeken ;)) en toen kwamen we er.

Ik heb gewoon 5 minuten met mijn bek los, vol verbazing staan kijken.

feertje, 14 oktober 2002 23:42
Thunderdome 2002

ff laveloos verslagie van moi :P

't gekloowjoow begon zaterdag rond een uurtjes of drie, zoeken naar aus of c@vello, na alle kledingkasten te zijn door gespuwt alles en iedereen lopen te vervloeken bleek dah mijn broer ze had weg gemieterd(bedankt :s), wat nu te doen?
aahh wist t al ff nah vriendeh bellen die hebben vast nogwel broek ofzow over. probleem nr.

, 14 oktober 2002 17:19
Thunderdome 2002

Thunderdome A Decade
12 oktober 2002 - Rai Amsterdam

Op last van ID&T zijn de foto's op http://home.student.utwente.nl/b.kampschreur weggehaald. Excuses!

Na eerder al gewerkt te hebben op Sensation, Mysteryland en Trance Energy was het weer eens tijd voor een ID&T klus: Thunderdome a Decade! Na eerst nog te twijfelen of ik wel zin & tijd had om te werken, toch maar gegaan. gelukkig maar!
Vrijdag rond 8 uur moest ik in de RAI zijn, en me te melden bij mijn collega's.

SnuggLe, 14 oktober 2002 16:18
Focus

hm. dit feessie was dus eigenlijk niet de bedoeling,THUNDERDOME stond namelijk op het programma,maar helaas waren we te laat met het bemachtigen van kaartjes,dus toch maar een feesie zoeken,en al snel kwamen we uit op FOCUS.

dit omdat techno mijn favoriete(samen met hardcore)house muziek is.bij de hemkade aangekomen om 23.30 uur was het nog behoorlijk rustig,terwijl de techno al beukend een genot voor het oor was,bleef het uiteindelijk vrij rustig.

SCHANOL, 14 oktober 2002 13:34
Thunderdome 2002

Na een lange dag van werken (zat 12-10-`02) was het dan eindelijk zover. TD a decade. Had er eigenlijk helemaal geen verwachting van is altijd beter, als het dan tegenvalt is het niet zo erg, als was dit zekerrrrrrrr niet het geval.

Maar goed tegen 18:00 was ik bij vrienden van me uit Losser. Vanaf daar zouden ook tegen 19:30 de 2 bussen vol met Lunatics (ghehe) vertrekken naar de Rai in A`dam.
De vaste groep zou tegen 19:15 klaar staan om de beste plekjes in de bus te veroveren.

, 14 oktober 2002 09:03
Thunderdome 2002

Thunderdome A Decade

Na een lange dag van slapen en gelukkig niet zo'n lamme zieke dag:p hier mijn (Kimmie's) verslag van een te gekke avond (voor mij althans, geld voor de meeste?) Thunderdome:

19.10 afgesproken met een grote groep partypeople van Lelystad om de trein te pakken. Ik en me ex tevens hele goede vriend van me, haalden deze trein nog maar net en sprongen erin. Ik had al een kaartje en Patrick had geen tijd om er een te kopen. Boete dus.

, 14 oktober 2002 00:07
Traffic

Ja ja dames en heren. De Melkweg was gister weer het toneel voor de drumlovers binnen de Techno-scene! Op dit feest waren drie mannen die de avond tot een groot succes hebben gebracht en ook tot herhaling vatbaar is. Denk dat Traffic zich heeft gemanifesteerd als een steeds populair wordend feest en dit deels heeft te danken aan de topboekingen en deels aan het publiek en de sfeer van de Melkweg.

Hendrikus!, 12 oktober 2002 13:03
Reflection

Ben al naar vele feessies geweest, maar 2-dance was geheel nieuw voor mij. Mede omdat DJ Dave (een goeie bekende van ons. ) daar moest draaien, reden om eens 5 oktober in Nieuwegein te gaan kijken.

Gezien de 2 muziekstylen die die avond gepland stonden (Techno, Hard-style/core) was alle reden voor ons om REFLECTION te bezoeken.

Kierewiet1, 11 oktober 2002 13:31
Reflection

Omdat ik van Partypeter een breezer zou krijgen had ik maar besloten naar 2dance te gaan, en kijken wat het allemaal inhoudt. Goede verhalen over raggende techno was ik nogal sceptisch over, want naar mijn mening is de techno vandaag de dag niet meer wat het is geweest qua stampgehalte.

Rond een uur of 9 vertrok ik naar Nieuwegein, waar ik zou afspreken met she, *rebecca* en BFS. Later bleek dat BFS ziek was en dat de anderen ook thuisbleven.

, 9 oktober 2002 14:35
The Zone

Bij deze typ ik even een verslagje van zaterdag toen ik naar The Zone [1 Year Anniversary] ben geweest :)

Ik zou eerst naar 2Fast4Trance gaan, maar aangezien daar nog weinig was te doen om 23.30 uur en in de kroegen van Leeuwarden nog minder was te doen, hadden we maar besloten om richting Berlikum te vertrekken :) Tjah in Leeuwarden moet je het blijkbaar ook niet meer zoeken. Ik wist dat Pavo zou komen draaien en later op de avond Haze & Abyss.

, 7 oktober 2002 18:00
Synergy

Eindelijk na lang wachten was het dus eindelijk weer zo ver. Een Coalition Productionz feest, Synergy.

We kwamen binnen om een uur of half 11 en hebben daardoor DJ Fibre net gemist (sorry chris). Als eerste zijn we gaan kijken in de Hoofdzaal (Hardhouse/hardstyle. Op dat moment was DJ Spy-D aan ut draaien en zoals gewoonlijk lag zn tempo weer op een hoog en goed niveau.

, 7 oktober 2002 17:36
2 Fast 4 Trance

Lieve mensen,

Hier volgt weer een niet al te objectief, doch zeer gedreven verslag van een ouderwets avondje uit je plaat gaan in 'Vat 69 te Leeuwarden. Het partijtje waar ik 5 oktober jongstleden bij aanwezig was had de naam 2fast4trance (had achteraf beter 2fast4hardhouse kunnen heten, maar daarover later meer.

L-inda-Mix, 7 oktober 2002 14:10
Hard Bass

Damn wat een supa feest :D

We waren er om 23:00 en ut was heerlijk rustig.
Binnen een uur was het verdubbelt.

Tha_RaveBeast, 7 oktober 2002 11:27
Nexus

Nexus! www.nexusparties.nl/plaatjes/index2.jpg

Place: Tractieweg 30, Utrecht
Date: Saturday 05-10-2002
Time: 23:00 – 07:00
Damage: 9,50 euro
Info: www.nexusparties.nl

Een nieuw partyweekend (een zeer drukke welteverstaan met erg veel feesten), een nieuwe Nexus!
Nexus is een organisatie die zo’n 4x per jaar een geweldig feest geeft in Utrecht en omstreken. Kleine feesten, voor een man of 400, met nog een echte partysfeer.

SnuggLe, 6 oktober 2002 17:51
Nexus

Vond het een van de leukste feestjes waar ik ben geweest. Na een ritje met de stoptrein (!) naar utrecht kwamen we uiteindelijk op centraal aan. Met de taxi naar de locatie en het feest begon gelijk goed.

Jappio, 6 oktober 2002 16:30
Intenze

Oke Spider Willem met zn eerste verslag, en nog niet geslapen dus ga alstublieft niet zeuren over typefouten enzo :P

begon al gelijk goed bij het fouilleren, ik en een vriend (KALLA) hadden zoals op elk feest onze kameroen shirt aan (je weet wel Met zonder mouwen). ik loop door het poortje, zegt dat wijf, he je hebt een voetbal shirt aan. Ik zeg kom op zeg is gewoon een hemdje van kameroen geen relshit en ook niet om iets uit te lokken, maar geen pardon leg het maar in je auto.

, 6 oktober 2002 15:57
Extrema Forward

Om 9 uur ongeveer aangekomen in stad (beetje vroeg eigenlijk) maar ok waren we maar meteen naar beursgebouw gelopen was nog niet veel te beleven maar waren we maar ff gaan eten daar tegen over het beursgebouw

om 22:00 zouden we naar binnuh mogen maar dat was weer ff uitgelopen maar eenmaal binnuh gingen we ff heel het beursgebouw rondlopen om te kijken hoe het eruit zag en de aankleding zag er weer perfect uit

Daarna zijn we maar snel bonnen gaan halen om voor de grote drukte bij de bonnen.

, 6 oktober 2002 15:23
Nexus

Whoei eerste party reportje dan maar

Kom net me nest uit, wat een heerlijk feest zeg

We kwamen aan rond kwart over 12, Jappio en ik, en hebben daardoor bijna de hele set van Antiphus jammer genoeg bijna helemaal gemist. Heb denk ik het laatste kwartiertje half meegemaakt.
Kreeg een snoepje van THC die echt inklapte als ee bom en kwam daarna ook snel los. Geloof dat UP de tweede was en zette een vette set neer met voor mij allemaal onbekende nummers haast, wat ik erg stoer vind.

, 6 oktober 2002 15:04
Trance activity

Nou om 21:00 uur vertrokken we uit weert, eerst nog ff langs het tankstation en ff pinnen dus om 21:30 reden we aan. Nou de weg was echt heel slecht te vinden het enige wat er aan gegeven stond was parking.
na een half uur zoeken vroegen we ff aan een man die de hond aan het uitlaten was waar we moesten zijn. En eindelijk we hadden het gevonden.

, 6 oktober 2002 13:50
Extrema Forward

:bounce: EXTREMA FORWARD :bounce:

Aankomst +/- 0100 uur. nadat we door
100 mennekes gevraagd zijn om kaartjes te kopen.
Alsof ik dat nog niet gefixt zou hebben en bij ene dude een kaartje ga halen. :-( dwaaas

Sja wat kan je over deze feesten zeggen ?
Altijd mag je het verwachten van hun dat het een wel organised party is. ZEER GOEIE LINE UP !
Leuke decoraties e.d . dus dat was allemaal goed weer zoals we hun kennen.

De mensen daar? Voor zover ik het zag.

TIM TAG, 6 oktober 2002 13:26
Hard Bass

Ok. Goeiemorgen alvast. Niet teveel verwachten van dit verslag want op dit moment zijn wij nog ff aan het afteren bij joeri. Kortom we zijn zo creatief als een vage pf'er op een after bij Joeri op zondag.

Goed ons verhaal begint om half 6. Op dit tijdstip reden ik,jacqie en floor (*duh*,JLaDY en U>genius) vanaf Castricum richting Rotterdam. En uiteraard deden we daar 2 uur over aangezien we blijkbaar echt geen file's kunnen ontwijken.

Uiteindelijk toch nog in R'dam aangekomen.

, 6 oktober 2002 11:17
Integrate

YEAHHHH mijn TECHNO ontmaagding. damn en wat voor een zeg. ging er eerlijk gezegd een beetje sceptiesch naar toe want wat ik van techno ken is eigenlijk Michel de Hey en dat vind ik maar monotoome klereherrie dus ik liet me verrassen. en verrasd werd ik :D. dit is ech teen muzieksoort waar ik vaker feesies van ga bezoeken moecht ik de kans krijgen.

Bouncing Boy, 6 oktober 2002 09:15
Hard Bass

Ik zal eens ff mijn eerste verslagje schrijven. Ik ben nu net thuis, het is nu half 7 en heb dus alles nog vers in gedachten.

We hadden om kwart voor elf de bus gepakt richting Rdam en toen verder met de metro. Het ging dus allemaal sneller dan verwacht want we waren er al om half 12. Dit was voor mij de eerste keer dus ik was benieuwd hoe tropicana eruit zag van binnen.

We kwamen best vlot binnen. Er stond wel een redelijke rij maar je was er zo doorheen. Jas ophangen ging ook best rap.

, 6 oktober 2002 06:53
Oxygene

zo ik d8 ik mot ook maar is un verslagie maken
duz hier komt ie

nou moest eerst werkuh:s maar was wel om 3uur klaar en toen snel naar huis gegaan om te kijkuh of me kaartje voor oxygene dr al was , en ja hoor hij was dr duz ik helemaal happy.
ben eerst ff naar vrienden geweest en toen om 22:30 maar naar oxygene gegaan
en ik was nog geen 2 sec binnuh of ik wordt om helst door terror-jan en later nog meer PFers gezien/gesproken.

, 5 oktober 2002 16:52
Ik zou samen met een maat naar dit feest gaan.We hadden in Hengelo afgesproken op het station.Ik was er,maar hij niet.En maar wachten en wachten. Reden er vrijwel geen treinen uit Enschede!Lekker dan. Ik had geen mobiel bij me,dus moest ik maar wachten. We gingen eerst weer even poolen in het poolcentrum,want het was nog maar half 9 en 21:00 begon het pas.

, 5 oktober 2002 14:56
Synergy

Hallo allemaal hier effe een kort versagje van deze nacht:

ik heb het hier echt perfect naar mijn zin gehad mede dankzij de mensen de muziek

wij kwamen om een uurtje of 10 al aan bij city life het was nog lekker rustig maar wel al gezelig het werd toch nog wel gezelig druk dus niet te rustig maar ook niet te druk ik ben ook effe bij de meeting geweest was wel lache maar ik weet niet wat ik er van moet denken volgens mij was de organisator er zelf niet maar ja ik heb echt een top feest geh.

kaassie, 5 oktober 2002 05:21
FeestDatumAuteurPublicatie
X-QlusiveSantje :lol:28 okt 2002
Club Friendsbob d€ b€uk€r SNOEIHARD [M.O.T.P.C.]28 okt 2002
X-QlusiveVu28 okt 2002
X-Qlusive28 okt 2002
Above & BeyondMrBig27 okt 2002
Raving Nightmare27 okt 2002
X-QlusiveZero Sanity27 okt 2002
Hardhouse Special27 okt 2002
X-QlusiveKoning Beuk27 okt 2002
Zodiak communeWackiejacky27 okt 2002
X-Qlusive27 okt 2002
X-Qlusive[SF] SperSIZEboon :bier:27 okt 2002
Palladium ReunieOme Bertuz :X26 okt 2002
Qlubtempo #11Sam25 okt 2002
Different TwistedThaEastwood21 okt 2002
Qlubtempo #1120 okt 2002
Xplosive20 okt 2002
Bitte ein Beat!Zero Sanity20 okt 2002
Bitte ein Beat!19 okt 2002
Bitte ein Beat!Techno4life19 okt 2002
Hardliners19 okt 2002
Hollywood 6th year anniverseryJappio18 okt 2002
Thunderdome 2002!Snowy!15 okt 2002
Thunderdome 2002feertje14 okt 2002
Thunderdome 200214 okt 2002
Thunderdome 2002SnuggLe14 okt 2002
FocusSCHANOL14 okt 2002
Thunderdome 200214 okt 2002
Thunderdome 200214 okt 2002
TrafficHendrikus!12 okt 2002
ReflectionKierewiet111 okt 2002
Reflection9 okt 2002
The Zone7 okt 2002
Synergy7 okt 2002
2 Fast 4 TranceL-inda-Mix7 okt 2002
Hard BassTha_RaveBeast7 okt 2002
NexusSnuggLe6 okt 2002
NexusJappio6 okt 2002
Intenze6 okt 2002
Extrema Forward6 okt 2002
Nexus6 okt 2002
Trance activity6 okt 2002
Extrema ForwardTIM TAG6 okt 2002
Hard Bass6 okt 2002
IntegrateBouncing Boy6 okt 2002
Hard Bass6 okt 2002
Oxygene5 okt 2002
La Nuit d' Electronique5 okt 2002
Synergykaassie5 okt 2002