Partyflock
 
Nieuws · juni 2018
­ Nederland
DJ Sotofett & LNS
vrijdag 29 juni 2018
DJ Sotofett is met zijn gigantische stroom releases, verschillende collabs en talloze aliassen een van de meest actieve artiesten afkomstig uit de Noorse elektronische underground.
Het populaire Trance & House concept viert zijn éénjarig bestaan en maakt de line –up bekend voor 'Sunsetterz XXL – The Indoor Edition' dat plaatsvindt op 22 december in 'The Box' in Amsterdam.
Juicy: Hip Hop, Food & Drinks, begonnen als vrijdagmiddag borrel met hiphop, lekker eten en verse cocktails groeide al snel uit tot een gevestigde naam in de Amsterdamse partyscene.
Nr. 30. Een mooi rond getal. Een verjaardag die er toe doet. Nog steeds het verlangen om te verrassen en te vernieuwen terwijl we onze identiteit behouden.
Het nieuwe dancefestival Neverland presenteert haar volledige timetable met bekende artiesten als Above & Beyond, top-act Steve Aoki en het Nederlandse EDM-duo W&W. Top 100 DJ's uit USA, Zweden, Italië, Duitsland en Verenigd Koninkrijk passeren de revue. Neverland Festival vindt plaats op 14 en 15 juli bij Megaland Landgraaf.
Ostend Beach 2018
woensdag 27 juni 2018
Sinds 2010 wordt het Klein Strand te Oostende tijdens het 2de weekend van juli omgetoverd tot een uniek festivalterrein. Dit jaar vindt het festival plaats op zaterdag 7 en zondag 8 juli met in totaal 8 podia (4 per dag) en meer dan 75 (inter)nationale artiesten.
AMF, het grootste dancefestival tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE), kondigt met David Guetta en Dimitri Vegas & Like Mike een nooit eerder vertoonde act aan. Op zaterdag 20 oktober zetten zij de Johan Cruijff ArenA op zijn kop tijdens een uniek en eenmalig back2back optreden.
Jongerenorganisatie TeamAlert gaat de strijd aan om drugsgebruik in het verkeer terug te dringen. De organisatie vindt het belangrijk om te erkennen dat er uitgaande jongeren zijn die drugs gebruiken en vervolgens onder invloed autorijden.
Dansliefhebbers van alle leeftijden komen zaterdag 14 juli samen om te swingen bij de tweede editie van Drift's Danspaleis op de Waalkade.
Latin Lovers
dinsdag 26 juni 2018
And off we go. Latin Lovers is weer in vuur & vlam en heeft er een nieuwe, dikke locatie bij. Deze club stond al langere tijd op het verlanglijstje van het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland: Club Rodenburg in Beesd!
Outdoor techno event Awakenings proudly presents Awakenings Live: a next level broadcast production, live from two stages per day with a selection of the festival's greatest artists.
Het slotakkoord van Electronic Family 2018 belooft een groot spektakel te worden, want op de mainstage zullen maar liefst vijf top dj's samen de meest ultieme trance hits aller tijden ten gehore brengen.
Morgen
maandag 25 juni 2018
Morgen is meer dan 'on fire' deze zomer en aangezien je het ijzer moet smeden als het vuur heet is, gaat dit zomerse intieme concept gewoon nog even door deze zomer! Op zaterdag 21 juli opnieuw een lekkere editie aan de Zevenhuizerplas.
De eenendertigste editie van Festival Mundial is een groot succes geweest. De 14.000 bezoekers hebben volop gefeest, gedanst, genoten van alle optredens, straattheater, lezingen en heerlijk eten.
Zaterdag 17 november vindt voor de derde keer de reünie van club r_AW plaats in P60.
Het Magazijn gaat 'Het Dak op'
woensdag 20 juni 2018
Gedurende de zomermaanden kun je ook in het Centrum van Den Haag genieten van elektronische muziek van de bovenste plank, zonder dat je daarvoor een donkere club in hoeft.
Dura van de Puerto Ricaanse Daddy Yankee is volgens de luisteraars van radiozender SLAM! dé ultieme zomerhit.
Official Daylight 2018 trailer
woensdag 20 juni 2018
No time to waste, it's time for you to meet our lunatics! This is the official Daylight 2018 trailer! We're all set to fly off, to give you the flight of your life. It's going to be extreme, intense, loud and most of all: insane.
Zaterdag 21 juli barst Blijburg los met haar laatste zomerfeest, 10 weken voor haar grandioze afscheidsfestijn 28-30 september. Met 5 stages, dj's, live muziek, oases, nomadenkampen, magiërs, vuren en rituelen dansen de Blijburgers de alchemist achterna.
Rapper Donnie pronkte er afgelopen weekend op Pinkpop al mee: de nieuwe kledingcollectie van FEBO, speciaal voor het komende festivalseizoen. Vanmiddag kunnen ook andere FEBO-fans het limited edition Snackshirt en bijbehorend Snacktasje bemachtigen.
Latin Lovers
dinsdag 19 juni 2018
Goed nieuws voor alle liefhebbers van zon, zee, strandfeestjes, cocktails en de lekkerste latinhouse gecombineerd met de heetste urban: Latin Lovers keert dit seizoen tóch nog terug naar het Bloemendaalse strand!
Ruim vier maanden na de plotse sluiting zal deze legendarische Belgische discotheek nog een allerlaatste keer zijn deuren heropenen. In samenwerking met Nasty Mondays laat Belgian New Beat het publiek waardig afscheid nemen van deze danstempel waar eind jaren tachtig new beat zijn hoogtepunt kende.
Into the Woods gooit voor de tweede maal het anker uit bij de NDSM-werf tijdens ADE. Op vrijdag 19 en zaterdag 20 oktober wordt de werf van 12:00 - 23:00 overwoekerd met rariteiten.
Als je deze zomer de fiets verkiest als vervoersmiddel naar het terrein Middenvijver op de Antwerpse Linkeroever voor elrow Town Antwerp festival (zat 30 juni) of Laundry Day (zat 1 september), krijg je een VIP fietsparking, 5 euro korting én je maakt kans op gehele terugbetaling van je dagje festival of zelfs een win-for-life ticket voor 2 personen op de festivals.
De festivals Best Kept Secret en Pinkpop zullen volgend jaar in hetzelfde weekend plaatsvinden.
Om het vijfjarig bestaan van Draaimolen Festival kracht bij te zetten zal er dit jaar in de bossen van Charlotte Oord ruimte worden gemaakt voor drie nieuwe stages.
Regal, Jeroen Search
woensdag 13 juni 2018
Techno voor de fijnproevers! Dat is wat er op het menu staat bij Sugarfactory op vrijdag 22 juni.
Afgelopen week dropte Full Crate zijn single 'A Storm On A Summers Day' met de in Nederland wonende Sudanese zangeres Gaidaa. In combinatie met een nog te lanceren nieuwe track, die hij opnam met de Britse Luke Burr, laat de muzikale duizendpoot de wereld zijn nieuwe muziek zien.
Op donderdag 18 oktober 2018 geeft Hardwell een uniek concert met het Metropole Orkest in Ziggo Dome, Amsterdam. Tijdens 'Symphony: The Global Revolution of Dance' neemt de wereldberoemde dj, samen met 's werelds leidende pop- en jazzorkest, het publiek mee op een muzikale reis door de geschiedenis van de dancemuziek.
ALDA neemt AMF over
maandag 11 juni 2018
ALDA heeft AMF (Amsterdam Music Festival) volledig overgenomen van ID&T. De afgelopen jaren hebben beide partijen het evenement AMF laten uitgroeien tot een toonaangevend festival en dé afsluiter van het Amsterdam Dance Event (ADE).
– Sunglow gaat verhuizen naar het ruime, groene veld aan de Binnenmaas. Het veld
ligt pal naast het oude terrein en heeft alle ruimte voor nog grotere podia.
Exclusieve intro-korting voor jouw!
Alle 'Partyflock Members' ontvangen een introductiekorting van 10% op zowel een 2 als 7-daags Amsterdam Nightlife Ticket. Gebruik de code: 'partyflock' wanneer jij je Nightlife Ticket(s) koopt.
Metz On The Beach
maandag 11 juni 2018
De aller, aller eerste vertrouwde Metz on the Beach bij Beachclub View in Rockanje deze zomer en op de enige echte manier hoe we dit kunnen doen: buiten! Op zondag 15 juli is de datum dat we de 'outdoor' editie van Metz vieren en daarmee het startsein geven voor een prachtige zomer met mooie feesten.
Onder andere Mr. Belt & Wezol, The Partysquad, Shermanology, N-Vitral, Andy SVGE en Roy El Kei zullen aanwezig zijn tijdens de eerste editie van Veldtrip Festival.
Toko Techno heeft zijn 13e editie in Aan Boord Breda gepland staan aanstaande zaterdag.
Het Metropole Orkest en de Nederlandse modular synthkunstenaar Colin Benders (voorheen bekend als Kyteman) verzorgen het openingsconcert van het Amsterdam Dance Event (ADE).
Classic × Amsterdam
donderdag 7 juni 2018
Na een knaller van een eerste editie afgelopen Maart keert Luke Solomon binnenkort terug naar Amsterdam voor het tweede deel van Classic Music Company's drieluik resident avonden in Sugarfactory.
De temperatuur is goed, de palmbomen zijn uit Miami overgevlogen en onze dj's staan te popelen. Het heerlijk dagje Trance aan het water kan onmogelijk in het water vallen. Trancebeats is ready to go! Heb jij nog geen tickets? Then, hurry! De vvk tickets zijn tot vrijdagavond online beschikbaar.
Op vrijdag 22 juni komt één van de grootste feesten uit de Iraanse cultuur naar Poppodium P60.
Klinkende namen als Jeroen Post, Billy the Kit, Matt Woods & the natural disasters (USA), The Boy Next Door en vele andere artiesten; het bomvolle podiumprogramma van Dancing in the Street 2018 biedt voor ieder wat wils.
Ben jij groot fan van Demi Lovato? Dan is het je vast niet ontgaan dat miss Lovato binnenkort in ons kikkerlandje optreedt. Ze geeft niet één, maar zelfs twee shows. Op 18 en 19 juni gaat het dak eraf bij AFAS live, want dan staat Demi met de Tell Me You Love Me Tour in Amsterdam.
Amsterdam krijgt er voor één avond een nieuwe evenementenlocatie bij. 28 juni opent de meest chaotische club in de hoofdstad van Nederland haar deuren: Club Oops! by Mona.
Dino's
woensdag 6 juni 2018
Deze 4e editie van de dino's wil je zeker niet gaan missen! De afgelopen 3 feesten ging het dak eraf!
Martin Garrix zal dit jaar opnieuw terugkeren naar de RAI Amsterdam voor een All Ages en 18+ show tijdens Amsterdam Dance Event. De afgelopen twee jaar waren de shows lang voor aanvang uitverkocht en een ongekend succes.
"Met Vaaghuyzen!", zo nam Raymon De Bruin begin jaren negentig na een stevige stapnacht steevast de telefoon op.
De Limburgse DJ en muziekondernemer Michiel de Jong (DJ Xzatic) maakt een grote doorbraak mee met zijn platenlabel Xzata Music.
Het was even stil rondom DJ en producer Bakermat. Na een periode van vijf jaar non-stop touren nam hij een break van het hectische DJ bestaan en focuste hij zich compleet op het schrijven en produceren van nieuwe muziek. Hij sloot zichzelf op in een kamer,
De tijd is razendsnel voorbijgegaan. Het lijkt als de dag van gisteren dat Armin van Buuren, Maykel Piron en Davis Lewis hun droom begonnen na te jagen en hun kennis en visie over de dancemuziekscene gebruikten als de bouwstenen voor een avontuur dat anderhalf decennium later nog steeds op volle toeren draait.
Vandaag brengt Jebroer met het vrolijke nummer 'Malu' een ode aan zijn schoonzus. Malu heeft het syndroom van Down maar geniet met haar positieve blik zelfs van de kleinste dingen in het leven.
29 juni 2018
DJ Sotofett & LNS
28 juni 2018
Met trots presenteert beachclub Vroeger Sunsetterz XXL
Alweer voor de tweede keer Juicy Festival. Meer drinks, nog meer food en heel veel hip hop
Voor de 30ste editie richt Dour Festival zijn speeltuin opnieuw in
Neverland festival presenteert timetable met trots
27 juni 2018
Ostend Beach 2018
AMF kondigt unieke Two Is One samenwerking aan
Aandacht voor drugsvrij autorijden
26 juni 2018
Jong en oud dansen samen bij Drift's Danspaleis
Latin Lovers
Awakenings proudly presents: Awakenings Live
Afsluitende mainstage set van legendarische Electronic Family All Stars
25 juni 2018
Morgen
31e editie Festival Mundial groot sfeervol succes
22 juni 2018
Terugkeer van r_AWunion naar P60
20 juni 2018
Het Magazijn gaat 'Het Dak op'
Daddy Yankee scoort grootste zomerhit
Official Daylight 2018 trailer
19 juni 2018
Een magisch Zomerfeest in urban oase Blijburg
FEBO komt vandaag om 12:00 uur met limited edition festivalcollectie
Latin Lovers
18 juni 2018
De voormalige Boccaccio te Destelbergen heropent voor een allerlaatste keer zijn deuren op zaterdag 8 september 2018
15 juni 2018
In to the woods keert terug op de NDSM met de ADE weekender
Met de fiets naar Elrow town antwerp festival of Laundry day wordt beloond
13 juni 2018
Best Kept Secret en Pinkpop volgend jaar in hetzelfde weekend
Mooie hosting partners dit jaar op Draaimolen Festival
Regal, Jeroen Search
Full Crate laat twee nieuwe tracks en waanzinnige vocalisten zien in prachtige livesessie
12 juni 2018
Hardwell geeft unieke ADE-show met het Metropole orkest in ZIggo Dome
11 juni 2018
ALDA neemt AMF over
Line-up & een nieuw terrein voor Sunglow festival
Nu voor Partyflock leden 10% korting op een Amsterdam nightlife ticket
Metz On The Beach
8 juni 2018
Veldtrip Festival maakt volledige line-up bekend
Zaterdag 9 juni editie 13 van Toko Techno in Breda
7 juni 2018
Colin Benders & Metropole orkest verzorgen openings-concert ADE 2018
Classic × Amsterdam
Deze zaterdag Trancebeats op een zonnig terras bij Undercurrent
Radio Javan Party komt voor het eerst naar Nederland
Muziek en dansen in de sfeervolle binnenstad op 23 juni
WIN: 3x2 concertkaarten voor Demi Lovato
6 juni 2018
Club Oops! opent deuren in Amsterdam
Dino's
5 juni 2018
Martin Garrix voor derde jaar met twee shows in de Rai tijdens Amsterdam Dance Events
Cultcafé Vaaghuyzen keert na ruim tien jaar terug met VAAGH in Paradiso
4 juni 2018
Limburgse DJ breekt door met eigen platenlabel
1 juni 2018
Bakermat luidt met twee kersverse releases jaar vol nieuwe muziek in
Armada Music viert 15 jaar aan kwaliteitsdancemuziek met vierdelig compilatiealbum
Jebroer brengt met nieuwe single ode aan schoonzus Malu