Partyflock
 
Nieuws · september 2017
­ Nederland
Iedere maand maakt Partyflock in samenwerking met Dresscode.nl een overzicht van de leukste feesten met een bijzondere of leuke dresscode. Oktober is de maand van ADE en Halloween, feestjes genoeg dus! Bekijk hier de leukste feesten van oktober 2017.
Tabaksfabrikanten bedingen exclusieve verkoop tijdens popfestivals. Dat zegt de Onderzoeksredactie Tabak. Voedselwaakhond NVWA onderzoekt de contracten.
Nederlands dj Tony Junior is een samenwerking aangegaan met STUK voor een gezamenlijke EP-release.
Feestend 30+ Nederland kijkt weer reikhalzend uit naar zaterdag 4 november want dan strijkt Broodrooster Feest weer neer in de Cruise Terminal, een van de meest inspirerende indoor feestlocaties van Nederland gelegen aan de Maas.
De line-up van het nieuwe gratis toegankelijke festival ADE Hangover is vandaag bekend gemaakt.
Masters at work presents Kenlou
donderdag 28 september 2017
Het enige officiële Masters At Work (MAW) optreden tijdens ADE 2017!
Detroit Swindle runt al bijna vijf jaar het platenlabel Heist Recordings en tijdens het ADE vieren ze het eenjarig bestaan van de bijbehorende showcases in de Claire.
Tijdens de zomereditie op 12 augustus werd er via een aantal grote banners al gehint naar de tweede editie van Blijdorp Winterfestival.
This is not America
dinsdag 26 september 2017
Van het records brekende Broederliefde tot de invloedrijke Britse producer JAE5, van de afro-trap van rapper MHD uit Parijs tot het Marokkaans-Nederlandse lid van Wu-Tang Clan Cilvaringz, van Trinidad tot Burkina Faso, en van reggaeton tot afrobeats: ADE Beats, het internationale platform voor hiphop, bass en beats tijdens Amsterdam Dance Event, viert vrijdag 20 oktober 2017 de internationale hiphop, bass en beats-scene.
Programma Melkweg ADE 2017 compleet
dinsdag 26 september 2017
Van woensdag 18 t/m zondag 22 oktober staat Amsterdam geheel in het teken van Amsterdam Dance Event.
De bekende Rotterdamse club Perron opent tijdens REC. Festival haar deuren voor een uitgebreid DJ programma. De in 2015 gesloten club huisvest vrijdag 3 november de modulaire synths van Colin Benders en een nachtprogramma van Ostgut Ton.
FLOW, het succesvolle dance concept van Arnhemse DJ's Franky Rizardo en Jasper Fioole, zal voor het eerst sinds de oplevering van de concertzaal een dance event organiseren in de nieuw gebouwde Parkzaal van Musis Arnhem.
Tijdens het aankomende Amsterdam Dance Event zal Bossche DJ/Producer Erik Groen zijn product Moombahteam internationaal gaan lanceren.
Het is weer voorbij, die mooie zomer! Die zomer die begon zo wat in. wie het weet mag het zeggen. Voor het laatst gezien in 1995.en nooit meer wat van gehoord! Vroeger vielen in de zomermaanden de mussen nog wel eens dood van het dak, anno 2017 hebben we überhaupt niet eens mussen meer in Nederland. Na weer een spectaculair festival seizoen, waarin de super hippe mode van 2017 geen kans kreeg het daglicht te aanschouwen omdat wederom de poncho's en regenlaarzen het festivalterrein domineerden, adviseren wij van Grotesque een ieder: Tijd om naar binnen te gaan!
Op 22 september gaat de hardste en meest spraakmakende compilatie van het jaar in release. Op 'Kind van de Duivel' kan de gelijknamige triple platina hit van Jebroer natuurlijk niet ontbreken.
Het veelbesproken feest Wine, Dine & Dance, dat is begonnen in Landhuis De Wipselberg in Beekbergen, slaat haar vleugels uit.
Terug van nooit weggeweest! Hét hardstyle concept wat je nooit teleurstelt: LOUD! Zoals je gewend bent presenteert P60 je samen met LOUD!
Suppression, hét RAW event uit Noord Holland, lanceerde vorig jaar oktober de eerste #FearTheGear editie. Deze editie, die geheel in het teken stond van het label Gearbox Digital, was volledig uitverkocht en er hing een fantastische sfeer.
Dj Jean gaat op 11 mei 2018 zijn biografie 'GEKKENHUIS' uitbrengen. Het boek verschijnt rond de vijftigste verjaardag van Jean en is geschreven in samenwerking met Victor Mastboom.
The Beginning in het Patronaat
donderdag 21 september 2017
Club classic evenement The Beginning in Patronaat te Haarlem Raven tot je erbij neervalt net als in de jaren 90
Martin Garrix heeft woensdag een rechtszaak tegen zijn voormalig manager en platenbaas Eelko van Kooten gewonnen. De dj werd beschuldigd van contractbreuk, maar de rechter heeft nu geoordeeld dat hij in zijn recht stond toen hij het contract met Spinnin' Records ontbond.
Future Urban Legends (FUL) host tijdens Amsterdam Dance Event (ADE) het
grootste urban event in de Ziggo Dome in Amsterdam.
Something wicked this way comes: de line-up voor het eerste outdoor Halloween Festival van Nederland is bekend!
Alle hitjes verzamelen!
dinsdag 19 september 2017
Het festivalseizoen is voorbij, maar je hoeft geen jaar te wachten om je weer compleet te misdragen. Laat je zaterdag 30 september lekker gaan tijdens de Guilty Pleasure Hitmachine Show! Voor het eerst wordt de Gaasperplas ingeruild voor 'Het Sieraad' voor een knotsgekke nightshow.
Op 22 september lanceert Veronica de nieuwe Nederlandse realityserie The Next Icons. Hierin worden de vier ambitieuze dj's The Boy Next Door, Justin Mylo, The Him en Dante Klein gevolgd. Zij willen in de voetsporen treden van de Nederlandse dj's die wereldwijd naam hebben gemaakt. Alleen de weg naar het succes is met vallen en opstaan. Hoe houden de dj's zich staande met hun eigen sound, levensstijl en persoonlijke ambitie?
Into the Woods voegt drie exclusieve clubnachten toe aan het ADE programma.
Het dj-trio Kris Kross Amsterdam trapt op woensdag 18 oktober hun Amsterdam Dance Event (ADE) af met een eigen clubavond.
Armada Music opent kantoor in Londen
woensdag 13 september 2017
Armada Music heeft zich een jaar na de opening van een kantoor in New York opnieuw gevestigd in een ander land.
De Line-Up voor Johan Gielen Trance Classics Worldtour op 31 maart 2018 is bekend!
SpaceAgePoetry
woensdag 13 september 2017
Op 22 september lanceert spoken word artist Justin Samgar, samen met Josh Dupree, zijn electronica debut-EP 'Sputnik'.
Het Amsterdam Halloween Festival 2017 van Amsterdam Spook heeft 6 dagen
aan ziekelijk Halloweenplezier voor je in petto!
La SHARE 'the taste of chocolate'
dinsdag 12 september 2017
Na een zeer geslaagde eerste editie is het natuurlijk tijd voor een vervolg. La SHARE presents 'The taste of Chocolate' op 30 september in het DIDO Event Centre te Amterdam.
Nieuwe avond Drum 'n Bass in P60
dinsdag 12 september 2017
Inversion is terug met een nieuwe avond gevuld met de beste nationale – én internationale namen uit de hedendaagse Drum 'n Bass scène.
Vrijdag 6- en zaterdag 7 oktober worden de poorten van dé afsluiting van hét festivalseizoen geopend op recreatiepark Hemelrijk in Volkel-Uden!
De complete line-up van de 'Into the Woods ADE Weekender' is vandaag in één klap bekend gemaakt.
Op 22 september lanceert Veronica de nieuwe Nederlandse realityserie The Next Icons.
Avicii true stories
maandag 11 september 2017
Avicii: True Stories, een documentaire van Levan Tsikurishvili, volgt het leven van de ster-DJ Avicii, vanaf het allereerste begin tot zijn bestorming van de wereldwijde hitlijsten.
Ouwe Stijl is Botergeil
maandag 11 september 2017
Een spreekwoord is een korte, krachtige uitspraak die een volkswijsheid, een collectieve ervaring of morele opvatting weergeeft.
De politie heeft zaterdagnacht in Nijmegen bij het verkeerde feest geluidsmetingen gedaan. Pas nadat er meer en meer overlastmeldingen kwamen gingen de agenten op onderzoek uit. Toen bleek dat er nog een feestje was, onder de brug De Oversteek in Nijmegen.
Het indoor hardstyle event, Ace of Spades – The Secret Society, dat voor de tweede keer wordt georganiseerd door Paaspop Events en WiSH Outdoor, presenteert met trots haar line-up.
White Moon
donderdag 7 september 2017
Zaterdag 18 november zal er weer een mooie editie van Full Moon: White Moon plaats vinden in The Box – Amsterdam. De Super Early Bird tickets zijn al uitverkocht! Om nog voordelig een ticket te scoren voor White Moon koop dan nu 1 van de laatste Early Bird tickets of VIP-deck Early Bird ticket met nog een flinke korting!
Loop lanceert hightech oordopjes voor het uitgaansleven. De oordopjes hebben een elegant, discreet design, geven een uitstekende akoestiek en zijn zeer comfortabel.
Nieuw Rotterdams Café organiseert op 8, 9 en 10 september een 3-daags festival ter ere van de Rotterdam Uitdagen en is een knipoog naar het geliefde Wereld van de Witte de With.
SLAM! dance 1000 is van start
dinsdag 5 september 2017
Van Fatboy Slim tot Afrojack, van DJ Jean tot Avicii en van Robin S tot Calvin Harris. Deze week hoor je op SLAM!
Crazy Wonderland Festival 2018. Dat duurt nog een jaar , maar na afgelopen zaterdag stond de mailbox op ontploffen met allemaal super mooie leuke en lieve berichten dat het festival zo gaaf was. "Leukste festival van het jaar" hebben we meerdere keren gekregen.
Bloomingdale pakt dit jaar wel extra groots uit voor de allerlaatste zondag van het zomerseizoen.
Het grootste en meest bekende eclectische evenement TIKTAK New Years Eve komt dit jaar naar vijf steden door heel Nederland. Na uitverkochte edities in Amsterdam en Rotterdam komt TIKTAK ook naar Groningen, Breda en Utrecht.
A Mokum Halloween Story
maandag 4 september 2017
Na twee eerdere uitverkochte edities organiseren de creatieve party-people van het Amsterdamse Fat Kids Cake in samenwerking met Duke of Tokyo en Absolut op zaterdag 28 oktober 2017 voor de derde keer Mokum Halloween.
Iedere maand maakt Partyflock in samenwerking met Dresscode.nl een overzicht van de leukste feesten met een bijzondere of gekke dresscode. September is de maand dat de laatste festivals van zich laten horen en de binnenfeesten weer op gang komen. Bekijk hier de leukste feesten van september 2017:
Finalisten Vinylized 2017 bekend
vrijdag 1 september 2017
Vijftien kopstukken uit de dance bogen zich afgelopen weken over de inzendingen van Vinylized. Aan hen de taak om de vijf finalisten van Vinylized 2017 te selecteren.
30 september 2017
De leukste feestjes met een dresscode in oktober
Tabaksfabrikanten schenden tabakswet door exclusieve afspraken met festivals
29 september 2017
Nederlands DJ Tony Junior en STUK brengen plaat uit op Spinnin' Records
Broodrooster Feest brengt Las Vegas naar Rotterdam
28 september 2017
Nieuw en gratis festival ADE Hangover maakt line-up bekend
Masters at work presents Kenlou
Heist recordings terug met speciale ADE editie in Claire
27 september 2017
Blijdorp Festival in december voor de tweede keer naar industrieel werelderfgoed
26 september 2017
This is not America
Programma Melkweg ADE 2017 compleet
Rotterdamse club Perron open voor REC. Festival
Franky Rizardo's FLOW gaat voor unieke ervaring in nieuwe concertzaal
25 september 2017
Moombahteam presenteert zichzelf aan de wereld op ADE
Grotesque presents the Back2Back Reunion Party in Factory010
22 september 2017
Kind van de Duivel - de grootste Hardstyle & Happy Hardcore Hits
Wine, dine & dance verlegt haar grenzen
Nieuwe editie LOUD! met Rebelion en Bass Chaserz
Suppression strijkt neer in de North Sea Venue met #FearTheGearXXL
21 september 2017
Dj Jean brengt biografie 'GEKKENHUIS' uit rond vijftigste verjaardag
The Beginning in het Patronaat
20 september 2017
Martin Garrix wint rechtszaak tegen voormalig manager
Future Urban Legends brengt Ronnie Flex, SBMG, Childsplay en Boef naar Ziggo Dome
De line-up voor crazy sexy cool halloween is bekend
19 september 2017
Alle hitjes verzamelen!
17 september 2017
Veronica lanceert nieuwe Nederlandse realityserie over aanstormende DJ's
15 september 2017
Into the woods voegt naast twee festivaldagen nog drie exclusieve clubnachten toe aan ADE
Kris Kross Amsterdam terug naar hun roots tijdens Amsterdam Dance Event
13 september 2017
Armada Music opent kantoor in Londen
Johan Gielen presenteert line up trance classics world tour
SpaceAgePoetry
12 september 2017
Aankondiging Amsterdam Halloween Festival-programma
La SHARE 'the taste of chocolate'
Nieuwe avond Drum 'n Bass in P60
11 september 2017
FestyLand presenteert complete line-up
Into the woods voor het eerst naar Amsterdam tijdens ADE
Veronica lanceert nieuwe Nederlandse realityserie over aanstormende dj's
Avicii true stories
Ouwe Stijl is Botergeil
10 september 2017
Politie stond bij verkeerde feest na klachten geluidsoverlast
8 september 2017
Grootse line-up voor tweede editie van Ace of Spades
7 september 2017
White Moon
6 september 2017
Antwerpse start-up Loop combineert hightech met design in nieuwe oordopjes voor nachtleven
5 september 2017
Rotterdams NRC organiseert 3-daags festival 'De Wereld van NRC
SLAM! dance 1000 is van start
4 september 2017
Na vele verzoek gaat nog een dag dit jaar de early bird vvk open voor Crazy Wonderland Festival 2018
Broederliefde sluit zomerseizoen af bij bloomingdale grand closing
'TIKTAK New Years Eve' komt naar vijf steden door heel Nederland
A Mokum Halloween Story
2 september 2017
De leukste feestjes met een dresscode in september
1 september 2017
Finalisten Vinylized 2017 bekend