Partyflock
 
Nieuws · augustus 2005
­ Nederland
Dance Garden in een nieuw jasje
woensdag 31 augustus 2005
De organisatie van Dance Garden 2005 heeft een turbulente week achter de rug. Nadat in eerste instantie de gemeente Lisse haar goedkeuring had gegeven voor het event heeft men de vergunningen nogmaals bekeken en heeft men dusdanige eisen gesteld dat Dance Garden even verloren leek te gaan aan de bureaucratie van de burgerlijkheid.
Club Daor op de Prins Willim
woensdag 31 augustus 2005
Vrijdag 2 september is de dag waar menig Noord Hollander naar uitkijkt. Dan vindt namelijk de 3de edite van Club Daor plaats op het VOC schip 'Prins Willim' dat dan weer, na sail 2005, in attractie park Cape Holland te Den Helder ligt.
Grand Cru in Winkel van Sinkel
woensdag 31 augustus 2005
Na enkele one-off feesten gaat het uit Amsterdam afkomstige One Music nu op vaste basis aan de slag en wel in de Winkel van Sinkel te Utrecht. Op iedere eerste zaterdag van de maand gaat deze kersverse organisatie, samen met FCA-Music ‘Grand Cru’ in de Winkel van Sinkel opzetten. Grand Cru draait om sfeer, muzikaal ondersteund door resident Born2Funk. Naast deze resident worden er maandelijks artiesten uitgenodigd om een funky, soulful set neer te zetten in de grote zaal, terwijl er in de kleine zaal uitstapjes worden gemaakt naar Progressive en aanverwante stijlen.
Dansen voor stichting Kika
woensdag 31 augustus 2005
Ten behoeve van de Stichting Kika organiseert DutchHeaven.NL vrijdag 9 september 2005 een Dance 4 Kika party met DJ’s: Luna, Outblast, Mental Theo & DJ Patrick in Hollywood Music Hall Rotterdam om zoveel mogelijk geld in te zamelen.
Na het grote succes van de Jumpstyle area tijdens Decibel 2004 en onlangs in het Lingebos, heeft b2s besloten een compleet evenement aan deze populaire stijl te wijden. Op zaterdag 12 november presenteert de organisatie daarom in de Rotterdamse club Tropicana de eerste editie van ‘UP!’. Tijdens dit Jumpstyle only evenement zal uiteraard de top van de Jumpscène acte de présence geven.
Xtra Erotic - Xtra Sexy
maandag 29 augustus 2005
Als de zomer op zijn eind loopt wordt het tijd de stemming nog eens flink op te stoken. Het is, dat moge duidelijk zijn, weer hoog tijd voor een vurig gepassioneerde aflevering van Xtra Erotic!
Go!raw
maandag 29 augustus 2005
Onbewerkt, rauw en puur, zo legt het woordenboek uit. Maar ‘being RAW’ is vooral een lifestyle, die mooi aansluit op de GO! edities van Crunc.
Hype TV - The Launch
vrijdag 26 augustus 2005
De TV oorlog duurt voort…… Talpa B-ware! HYPE TV is comin’ at ya! Met sterren als Johnny el Topo Jr. (aka DJ Lo-Med), Egbert Jan Weeber, Dennis Weening, Spider Rico, Billy the Klit, Clean Cut Martijn, Fetze Kletser en new born star David Wagemaker gaat Hype TV knallend de ether in en jij kan bij dit geweldige openingsfeest inclusief rode loper, BN’ers, Wannabees en Too Much Champagne aanwezig zijn! Dus trek je mooiste jurk uit de kast, haar in de krul en stiletto’s in de aanslag; HYPE TV is ready to rock!
Multigroove presents Das Boot
vrijdag 26 augustus 2005
Het animo voor de eerste editie in de 15 jaar Multigroove reeks is enorm. Binnen 2 dagen verkochten alle voorverkoop kanalen de beschikbare kaarten voor Das Boot en de vraag naar kaarten is aanwezig. De organisatie komt met goed nieuws, want er zijn nog een zeer beperkt aantal tickets te bemachtigen.
De zomer is net voorbij en Heroes of Techno heeft alweer een spetterende editie klaarstaan. Na o.a. dj's Cari Lekebusch, UMEK, Valentino Kanzyani, Miss Djax, Ben Sims, Monika Kruse, Cristian Varela, Marco Bailey en vele andere, is het nu eens tijd om geen draaitafels neer te zetten.
Vrijdag 21 oktober is het weer raak, de echte liefhebbers van underground oldschool weten al genoeg… het vijfde deel van de DOTF concept night staat weer voor de deur! DOTF heeft naast haar bestaande On Tours en uiteraard ook radioshows, een bewuste keuze gemaakt met de Concept Nights. Op 6 maart 2004 vond de aftrap plaats van deze reeks zeer exclusieve feesten, in het Hardbeat Cafe te Rotterdam.
Release Dance Awards 2005
donderdag 25 augustus 2005
Op woensdag 26 oktober, aan de vooravond van de Amsterdam Dance Event, organiseert het Release Magazine in de Escape in Amsterdam de Release Dance Awards. De Awards, voorheen Dutch DJ Awards, hebben een behoorlijk radicale makeover gekregen.
De zesde editie van Club r_AW beloofd weer een waar spektakel te worden, wat ook niet anders kan met zo een brede selectie aan talent in het programma. Op zaterdag 24 september staat de P60 te Amstelveen weer garant voor hardcore en techno in zijn puurste vorm: rauw en hard. Elke artiest deze nacht brengt de pure essentie van r_AW voort, van harde agressieve techno tot de meest donkere industriële hardcore.
Bold - In your face with style
donderdag 25 augustus 2005
Het nieuwe uitgaansseizoen zal zaterdag 3 september bij Panama in geknald worden met een compleet nieuwe clubavond onder de naam Bold. Bold is adult music in een sexy omgeving, vooruitstrevend geluid en oude school gezelligheid. Met optredens van Dr. Lektroluv, Eric de Man ft. Handel, Nuno dos Santos, Marcello en mc Yamamoto is dit de niet te missen start van jouw nieuwe seizoen clubhopping!
Tweede Houseqlassics van 2005
donderdag 25 augustus 2005
Als een evenement uit de Q-dance stal geen uitleg behoeft dan is dat wel Houseqlassics. De naam spreekt al sinds 1999 iedereen aan die de beginperiode van de Dance een warm hart toedraagt of er mooie herinneringen aan heeft. Nou is die zogenaamde beginperiode van de dance wel heel erg lang. Is het nou 1990, 1991-1992 (!), of is het daarna of misschien zelfs nog daarvoor. De eerste grote evenementen werden pas rond 1991 en 1992 georganiseerd. Daarvoor was het echt illegaal.
Na het grote succes van "R U Ready 2 Jump" is het tijd om het 3 jarige
verjaardag van 2 fast 4 trance te vieren. 2 fast 4 trance is zonder twijfel het bekenste feestconcept van het noord-oosten. Na meer dan 15 edities in o.a. Vat '69, Ruiterskwartier en Happy Dayz is het tijd om eens stil te staan bij dit unieke concept.
Happiness
woensdag 24 augustus 2005
Steen en been klaagde het uitgaanspubliek de afgelopen maanden over het Amsterdamse aanbod op donderdagavond. Met name voor twintigers en dertigers was er op deze avond steeds minder te beleven. Als het aan de initiatiefnemers van Happiness ligt, is de hoofdstad vanaf september een vernieuwende uitgaansavond rijker. Happiness is een idee van organisatiebureau Bliss Events, in samenwerking met Odeon Theater en het vooruitstrevende magazine Blend. Happiness biedt een avond vol creativiteit, bruisende energie en een positief clubgeluid. Kenmerkend voor Happiness is dat DJ’s weliswaar sfeerbepalend, maar toch minder dominant aanwezig zijn dan in andere discotheken.
XL presents - Black Hole After
woensdag 24 augustus 2005
Het festivalseizoen is voorbij. De crew die er op bijna elk festival bij was maakt zich op voor de laatste inspanning. Zaterdag 27 augustus bij Xtra Large: de Black Hole Night Afterparty! Gevuld met de helden die dit jaar op menig festival de grond hebben doen beven in de befaamde Black Hole areas wordt dit een nacht om die laatste festivalkriebels nog eens lekker van je af te dansen.
Live and Loud
dinsdag 23 augustus 2005
Na succesvolle edities in het Paard van Troje, de Melkweg en Nighttown zal No-Dex op 27 augustus in de ACU voor het eerst Utrecht kennis laten maken met een live drum’n’bass avond. De laatste twee maanden hebben de No-Dex bands in totaal meer dan 40 keer opgetreden op verscheidene podia in Nederland en het buitenland. De kracht van de livebands wordt samengebundeld op de No-Dex feesten, waar doorgaans vier acts spelen. Terwijl dit feest al aan de gang is zal Oxide9 100 meter verder het Zinin Festival afsluiten. Deze dag is dus de gelegenheid om in Utrecht live Drum’n’bass te zien.
Twisted 3Some is al enige tijd aan het experimenteren en probeert op deze manier nieuwe concepten uit die de komende jaren steeds terug moeten komen. Het vorige concept Twisted Dance & Fashion bleek een groot succes en nu komt Twisted 3Some met Twisted Cultures.
Déjà vu
dinsdag 23 augustus 2005
Na vijf jaar van omzwervingen komt Om de Haverklap Produkties eindelijk weer terug in een van de mooiste clubs in Amsterdam; het weergaloos gerestylede grachtenpand met klassieke concertzaal: Odeon. Hier transformeerde Om de Haverklap Produkties - nu ruim tien jaar geleden - de oersaaie Amsterdamse zondag tot de bruisende uitgaansdag van nu. Wie herinnert zich niet het toen vernieuwende eten, drinken en dansen op één locatie, de lange rijen voor de deur, de ongekend positieve sfeer en vooral de schier onmogelijke diversiteit in leeftijd, achtergrond en uiterlijk van het publiek.
Par-T Events, de organisatie van het succesvolle tweedaags outdoor festival Pinksterpar-t presenteert op zaterdag 24 september haar nieuwe concept Hard Nature – Natural Hardstyles. In de hedendaagse maatschappij wordt op grote schaal de natuur omgetoverd tot grote massa’s beton. Overal wordt gebouwd, gewerkt en zie je bomen en natuur plaats maken voor grote betonnen en stalen bouwwerken als bruggen, wegen, gigantische kantoorpanden, winkelcentra etc.
Gloss
maandag 22 augustus 2005
Gloss heeft met 3 edities ruimschoots bewezen het snelst groeiende feest van Amsterdam te zijn. Gloss blijft verassen en affordable! Cocktails, Champagne, de juiste mix van mensen, dj’s en over the top decoratie maken het een feest voor alle zintuigen.
Swoopdance - Extreme sports & dance
maandag 22 augustus 2005
Een nieuw, extreem, evenement staat op stapel: Swoop & Dance. Het wordt een combinatie van extreme sports en dance. Met andere woorden: dé Formule 1 van de ParaSport met Nederlands beste DJ’s! Swoop & Dance staat voor top actie, adrenaline en top muziek!
DJ café Hengelo
vrijdag 19 augustus 2005
Na een goede start in 2004 is er besloten om dit najaar het Dj café weer op te starten in Hengelo (ov.). Elke donderdag zal het weer gaan plaatsvinden in Swing café” De Tante Jo ” in Hengelo. Het was vanaf de start een succes, zowel voor de bezoekers als voor de jongens en meiden die er draaiden. De dj's die zich hadden aangemeld konden hun kunsten eens laten zien aan hun vrienden en werden alle bezoekers getrakteerd op verschillende sets, wat uiteen liep van hardstyle tot techno en van lounge tot oldschool.
Audio Attack in vernieuwde Hemkade
donderdag 18 augustus 2005
Hardstyle liefhebbers gaan dik aan hun trekken komen op zaterdag 3 September in de Hemkade in Zaandam. Audio Attack doet een aanval op je party-vermogen en zal daarbij zwaar geschut gebruiken. Zoals bijvoorbeeld de Duitse hardstyle held Blutonium Boy, die voor het eerst in de Hemkade te zien zal zijn. Blutonium Boy is bekend van een ontelbaar aantal hardstyle klappers, waarvan de meest recente Alarma en Acid&Bass zijn. Tevens is Blutonium Boy verantwoordelijk voor de cd-compilatie Hardstyle, die in Duitsland dik in de charts knalt en alweer toe is aan volume 6.
Veilinghuis Christie's Amsterdam veilt op zondag 21 augustus foto's van 16 bekende Nederlandse DJ's. De foto's van 1,5 x 2 meter zijn onderdeel van het project 16DJs . De opbrengst van de veiling gaat naar STOP AIDS NOW!
Back 2 Back - The Swimmingpool edition
donderdag 18 augustus 2005
Zaterdag staat bij Xtra Large helemaal in het teken van de zomer en onze homeboyz. Back by popular demand once again: Spider en the Freak, Back2back! Voeg daar nog een enorm indoor zwembad aan toe en je hebt het perfecte recept voor een broodnodige hete zomernacht. Het wordt een dampend zwoele partynight, geheel in Xtra Large stijl!
Strike One - Harder than life
donderdag 18 augustus 2005
Na de première van Strike One vorig jaar in de Rotterdamse Kuip vindt op 22 oktober de tweede editie van het evenement plaats in de Brabanthallen te ‘s-Hertogenbosch.
The Fruit
donderdag 18 augustus 2005
Op zaterdag 22 oktober is de officiële kick-off van The Fruit!, een nieuwe partyorganisatie in Nederland. Deze organisatie is een samenwerking tussen drie jonge ondernemers uit ’t Gooi: Gerben Zeijl (ONYX Entertainment), Sietse de Jong (SietsQo Productions) en David van ’t Blik. The Fruit! richt zich op unieke locaties met een daarbij behorend (select) gezelschap. De start van deze reeks vindt plaats in de Catacomb Studio. Deze studio zit onder een kerk, de catacomben van de Posthoornkerk, vlakbij Amsterdam Centraal Station.
Club - Cruise
donderdag 18 augustus 2005
Op zaterdagavond en de gehele nacht van 3 op 4 september 2005, presenteert het Rotterdamse uitgaanscircuit haar programma, als aanloop op de Culturele Aftrap op zondag 4 september. Het uitgaanspubliek van Rotterdam en ver daarbuiten, kan tijdens de Club-Cruise met één toegangsbewijs verschillende uitgaansgelegenheden in Rotterdam bezoeken. Op vertoon van je polsbandje kun je ook met bijzonder vervoer tussen de diverse clubs cruisen.
De allergekste MC uit het vak, Da Mouth of Madness, gaat het dan toch flikken. Het lijkt er op dat het een gekkenhuis gaat worden wat zelfs in de geschiedenis van Leeuwarden ongekend is. De grootse lokatie Rumours zal omgetoverd worden tot een absoluut knalhuis. Extra geluid, mooie aankleding en veel extra’s zullen de avond en de nacht buitengewoon bijzonder maken. 19 augustus, een dag om niet snel te vergeten!
Absolutely Stereo - A new chapter
woensdag 17 augustus 2005
Sinds haar grandioze come-back in februari 2004 vertoont de carrière van Miss Monica nog steeds een stijgende lijn. Wekelijks draait zij op de beste feesten, in vooraanstaande clubs en op vele festivals in binnen- en buitenlan
Decision
woensdag 17 augustus 2005
Nog een paar weken en dan is het eindelijk zover. Op 3 september zal de eerste editie van het evenement Decision plaats vinden in Club Ik te Almere-Stad. In totaal zullen drie dj’s de avond van 22:00 tot 5:00 vullen met zowel trance als hardtrance. De organisatie achter Decision bestaat uit zes zeer gedreven mensen, waaronder resident dj JD.
VVM en Q-dance treffen schikking
dinsdag 16 augustus 2005
De Vlaamse Mediamaatschappij (VMM a), eigenaar van de merknaam Q-Music, en de Nederlandse evenementenorganisator Q-dance hebben vandaag een schikking getroffen over het gebruik van de naam Q-Music in Nederland en het gebruik van de naam Q-dance in België.
TranceFusion
dinsdag 16 augustus 2005
TranceFusion zal zaterdag 20 augustus 2005 zijn laatste editie van deze zomer op een wel heel bijzondere manier afsluiten. Organisator La Magia Events heeft de handen ineengeslagen met het befaamde trancelabel Black Hole Recordings welke in het kader van de Black Hole Recordings World Tour een bezoek brengt aan het Noorderstrand van Scheveningen. Mark Norman, Mojado, Estuera, Phynn, Mesh en La Magia residenten Matjo en Ray Nastro zullen deze laatste TranceFusion van 2005 tot een onvergetelijke maken!
Ruig, industrieel en zeer exclusief. De sfeer op de oude vissersboot MS Stubnitz is in geen locatie te vinden en juist daarom door Multigroove gekozen, om de viering van het 15-jarig bestaan van Nederlands oudste en meest toonaangevende dance organisatie, in te luiden.
Wooferland 2005 - Free & pure
donderdag 11 augustus 2005
Na de vele enthousiaste reacties van vorig jaar kon de organisatie het gewoon niet maken om het bij een eenmalig feest te houden. Het concept van Wooferland bleek veel bezoekers aan te spreken en ook de schitterende locatie en het mooie weer speelde een belangrijke rol bij het succes van de eerste editie.
Armin Only - The Next Level
donderdag 11 augustus 2005
Na Armin van Buuren’s waanzinnige set tijdens Dance Valley op zaterdag 6 augustus zijn de verwachtingen voor het evenement Armin Only op 12 november in Ahoy’ Rotterdam hoog gespannen. Het belooft dan ook een gedenkwaardige nacht te worden in Rotterdam, omdat nummer drie van de wereld momenteel in topvorm is.
Combined Forces - All Styles Combined
donderdag 11 augustus 2005
Op vrijdag 26 augustus zullen de twee grootste organisaties van Walcheren voor de eerste keer de handen ineenslaan en tezamen een knalfeest organiseren. Mach-1 is in het Zeeuwse bekend van de gelijknamige feesten en concepten als R.U.S.H. Attack en Brain Damage. Confused Events heeft inmiddels enige faam verworven met de Confusion-feesten en de Offensive promo-party van 11 februari 2005.
Dance Valley 2005
woensdag 10 augustus 2005
Vriendschap, saamhorigheid, regen, verbroedering, natte schoenen, poncho’s, goede muziek, fantastische lazershows, modder, warme en gezellige tenten, er waren teveel ingrediënten om op te noemen tijdens het eerste meerdaagse event van Dance Valley afgelopen weekend. Het ging om extremen. Mensen met lange gezichten, mensen met lachende gezichten. Het terrein, Spaarnwoude, gelegen vlakbij Amsterdam was op vrijdag binnen elke uren omgetoverd tot een waterlandschap. Dance Valley werd al gauw Plens Valley genoemd.
Laatste nieuws Decibel
maandag 8 augustus 2005
Over iets minder dan 2 weken is het zover en vindt de vierde editie plaats van het succesvolle Decibel Outdoor festival. Dit jaar wordt het door b2s georganiseerde evenement voor het eerst gehouden in het Lingebos; een natuurgebied vlakbij Gorinchem. Met maar liefst 75 artiesten uit binnen- en buitenland, verdeeld over 8 verschillende area’s, wordt elke hardere stroming binnen de dance op Decibel vertegenwoordigd.
Nog 2 weken en dan is het eindelijk zover; op zondag 21 augustus, de 1ste gezamenlijke party van Déjà Vu & SOS. En wel een heerlijke strandeditie op Kijkduin. Vida Bonita On The Beach is voor deze gelegenheid weer helemaal aangepast en aangekleed voor deze zomerse party, met diverse podia, en veel extra licht en geluid.
Hed Kandi
vrijdag 5 augustus 2005
Ondanks het wisselvallende weer van de afgelopen dagen lijkt het er steeds meer op dat de zon terrein aan het winnen is van de regen.
Een uitstekend vooruitzicht voor een dag als 20 augustus.
Op die dag staat de Lipton Beach Lounge namelijk volledig in het teken van het inmiddels wereldbekende “Hed Kandi”.
De weergoden zijn de partygangers niet gezind dit weekend. UDC heeft het programma drastisch moeten wijzigen vanwege een laag water op het festivalterrein.
Powercore Outdoor
donderdag 4 augustus 2005
Zaterdag 27 augustus vindt voor de eerste maal het evenement Powercore Outdoor plaats. Tijdens dit outdoor evenement zullen meer dan 20 van de beste Hardcore artiesten optreden verdeeld over een buitenpodium en een tent. Het evenement wordt gehouden op Recreatiegebied Maashorst in Schaijk.
Dat Masters of Hardcore zal plaatsvinden op 8 oktober 2005 in de magische Westfalenhallen, wist je al. Nu nog een magische line up ...Europa's hardste locatie is uitgekozen om te worden omgetoverd in een zieke hardcore arena die het uiterste van de bezoekers zal vragen.
Unique Sexy City voorspel
donderdag 4 augustus 2005
We willen er nog niet aan denken, maar straks is de zomer weer voorbij en dient de herfst zich aan. Gedaan met de warmte? Mooi niet! Op zaterdag 15 oktober stoken we de vuurtjes eens flink op en laten je bloed sneller stromen
Rotterdam start cultureel seizoen
donderdag 4 augustus 2005
Evenals voorgaande jaren vindt in het eerste weekend van september de opening van het Rotterdamse culturele seizoen plaats. In 2005 gebeurt dit niet op één, maar op twee dagen en wel op zaterdag 3 en zondag 4 september.
Dance Garden 2005
woensdag 3 augustus 2005
Zaterdag 17 September is het dan eindelijk zover! Een gratis evenement waar jonge talentvolle techno-dj’s die Nederland rijk is hun kunsten tonen.
31 augustus 2005
Dance Garden in een nieuw jasje
Club Daor op de Prins Willim
Grand Cru in Winkel van Sinkel
Dansen voor stichting Kika
30 augustus 2005
B2S presenteert eerste editie van nieuw jump concept - Up
29 augustus 2005
Xtra Erotic - Xtra Sexy
Go!raw
26 augustus 2005
Hype TV - The Launch
Multigroove presents Das Boot
Heroes of Techno Special Live & B2B edition
DOTF Concept Night - The Free-Style Edition
25 augustus 2005
Release Dance Awards 2005
Club r_AW keert terug met de meest extreme editie tot nu toe
Bold - In your face with style
Tweede Houseqlassics van 2005
24 augustus 2005
2 Fast 4 Trance - 3 Year anniversary the Reunion
Happiness
XL presents - Black Hole After
23 augustus 2005
Live and Loud
Nieuw concept Twisted 3Some - Twisted Cultures
Déjà vu
22 augustus 2005
Hard Nature - Natural Hardstyles in nieuwe Effenaar
Gloss
Swoopdance - Extreme sports & dance
19 augustus 2005
DJ café Hengelo
18 augustus 2005
Audio Attack in vernieuwde Hemkade
Veiling 16 DJ's foto's voor stop aids now
Back 2 Back - The Swimmingpool edition
Strike One - Harder than life
The Fruit
Club - Cruise
Da Mouth of Madness Birthday Update en Timetable
17 augustus 2005
Absolutely Stereo - A new chapter
Decision
16 augustus 2005
VVM en Q-dance treffen schikking
TranceFusion
12 augustus 2005
Multigroove luidt 15 jarig bestaan in met Das Boot op MS Stubnitz
11 augustus 2005
Wooferland 2005 - Free & pure
Armin Only - The Next Level
Combined Forces - All Styles Combined
10 augustus 2005
Dance Valley 2005
8 augustus 2005
Laatste nieuws Decibel
S.O.S & Club Déjà Vu on The Beach
5 augustus 2005
Hed Kandi
Dance Valley programma drastisch aangepast
4 augustus 2005
Powercore Outdoor
Masters of Hardcore line up en extra info
Unique Sexy City voorspel
Rotterdam start cultureel seizoen
3 augustus 2005
Dance Garden 2005