Partyflock
 
Nieuws · september 2003
­ Nederland
Neerlandsch Fabrikaat
dinsdag 30 september 2003
De derde aflevering van Neerlandsch Fabrikaat in de 013 biedt maar liefst vier toppers in het house/techno genre.
Qlubtempo #22
woensdag 24 september 2003
A.s. zaterdag op Qlubtempo naast de (inter-)nationale Hardstyle-namen ook Hardtrance, Oldstyle/Classics en Techno! Hard Styles dus..!!
Headliner #7
woensdag 24 september 2003
Op vrijdag 26 september is het weer zover, na een korte zomerstop van 2 maanden zal de hardste clubavond van het zuiden weer van zich laten horen: “Headliner the maximum power of the “harder styles”.
XCess Profiles
woensdag 24 september 2003
XCess Profiles met Dave Clarke en Oscar Mulero live te beluisteren op ID&T-Radio!!!!
Mindcontroller
dinsdag 23 september 2003
Het Mindcontroller evenement dat gepland staat op 4 Oktober a.s. in de hemkade gaat 100% door !!! Mindcontroller, the leading early rave event, presenteert een line-up uit de oude doos.
Op donderdag 25 september verhuist Invited voor de eerste keer uit de vertrouwde thuisbasis, Nachttheater Panama, naar een bijzondere en imposante locatie te weten Cruise Terminal Rotterdam. Dit keer zal Tiësto zijn exclusieve optreden aanvullen met niemand minder dan Gabriel & Dresden.
Na het laatste feest met koninginnenacht keert UTOPIA-Events terug naar Weert om weer een spetter van een feest neer te zetten.
Extase in Maddox
maandag 22 september 2003
Nog iets minder als 3 weekjes en dan gaat het los in de Maddox!
X-Sound presenteert op 11 oktober voor de eerste keer Extase, en het belooft nu al een feest voor in de boekjes te worden.
Kosmoz - Temple of Dance
maandag 22 september 2003
Kosmoz is een nieuw vooruitstrevend wekelijks dance evenement (Belgium Style) dat voor het eerst gelanceerd zal worden op zaterdag 15 november a.s. in Voetisch (Den Bosch).
Mono
maandag 22 september 2003
Al twee jaar vormt deze club het decor voor dit maandelijkse concept dat in het verleden een breed scala aan artiesten te gast heeft gehad. Van Jeff Mills tot Falco Brocksieper.
This month sees the launch of DJ Magazine’s Top 100 DJs Poll. This is an annual international poll designed to find the world’s 100 favourite DJs.
De amsterdamse organisatie Traffic, bekend van hun technofeesten in de amsterdamse Melkweg is een samenwerking aangegaan met VPRO's online music site 3Voor12.
Ibiza Closingparty in The Matrixx
zaterdag 20 september 2003
Zaterdag 27 oktober wordt het wederom een Ibiza-feest in The Matrixx in Nijmegen. Net zoals vorig jaar zal hier het zomerseizoen van party-eiland Ibiza worden afgesloten.
Sundown te Deventer
zaterdag 20 september 2003
Club Downtown te Deventer start vanaf zondag 12 oktober a.s. met een nieuw wekelijks concept voor mensen die op zondagmiddag en -avond willen genieten van lekkere muziek.
Megarave Reunion Cancelled!!
vrijdag 19 september 2003
De Megarave Reunion is gecancelled door omstandigheden waar wij momenteel geen mededeling over kunnen doen.
Extra News Flash Raving Nightmare
donderdag 18 september 2003
Saturday 20th September 2003 the official pre-sale from the Raving Nightmare New Years eve starts at all the ticketbox points and free record shops.
Connected in de Winkel van Sinkel
donderdag 18 september 2003
Met Connected... probeert Club Risk/WvS elke 3e zaterdag van de maand de muzikale diversiteiten van minimaal 3 steden (waaronder Utrecht) op elkaar af te stemmen.
Weekend @ Mazzo
donderdag 18 september 2003
Het komende weekend staat weer bol van de activiteiten in de Mazzo.
De Marshall Masters hebben het optreden dat voor aankomende zaterdag gepland stond in de Vechtsebanen gecancelled.
Multigroove belooft weer een waar spektakel te worden. Zaterdag 8 november vindt op de Hemkade de laatste editie van `The Delicate Sound of Thunder` dit jaar plaats.
Somatic Sense Labelnight in Club DTF
dinsdag 16 september 2003
Het in juni van dit jaar opgerichte Somatic Sense Recordings heeft alle reden voor een feestje op 20 september.
De timetable van 2Hard4U
maandag 15 september 2003
De timetable van de ontmaagding van een feest dat 2Hard4U is?
Line-up Impulz 6 december
maandag 15 september 2003
De line-up voor Impulz 6 december is bekend gemaakt. Deze bestaat uit veel goede en vooral verrassende DJ's.
Op 11 oktober is het dan zover... De Waakzaamheid staat geheel in het teken van Harddance & Hardstyle !!
Vacature Hardcore Basement
zondag 14 september 2003
Vanaf volgende week opent Mid-Town records Amsterdam een speciaal ingerichte hardcore basement.
Hyper, as hard as it gets
zaterdag 13 september 2003
Hardstyle maakt een come back naar Amsterdam's beste club in de vorm van het nieuwe concept HYPER! Als liefhebber van hardstyle kun je je opmaken voor een heftig avondje uit in Amsterdam.
Nieuwe locatie Defenz Dance Events !
zaterdag 13 september 2003
Hardcore Revival in Den Haag staat te wachten en na het stopzetten van haar activiteiten in de Loco te Steenwijk zijn wij toe om jullie de vervangende locatie voor deze bekend te maken .
Voorverkoop Ghosttown
vrijdag 12 september 2003
De voorverkoop van Ghosttown gaat zeer hard, er zijn nog slechts 1000 kaarten beschikbaar. Het is dan ook te verwachten dat Ghosttown 2003 vooraf uitverkocht zal zijn.
2Hard4U?
vrijdag 12 september 2003
20 september organiseert All Dance Events 2Hard4U? Dit staat voor: Hardcore vs Hardcore.
Full Force
vrijdag 12 september 2003
Zaterdag 1 november zal er een nieuw evenement, genaamd Full Force, geïntroduceerd worden in het Mecc Maastricht.
Hardhouse Academy; de volledige line-up
donderdag 11 september 2003
Goed nieuws uit Londen! Frantic heeft de volledige Hardhouse Academy line-up bevestigd. Met zo'n 25 topdjs's verdeeld over 4 area's, waaronder een heuse HQ stage, wordt ook deze editie weer een ware topper.
Innercity Nieuws
donderdag 11 september 2003
In vele agenda’s staat de datum al genoteerd; het weekend van 20 december zal compleet in het teken staan van het event en het thema van Innercity.
Jo Mills in Nederland
maandag 8 september 2003
Zondag 14 september aanstaande zal deze Engelse diva haar opwachting maken bij Beatsandbites.
Zaterdag 27 september is het weer feest in de grotten van Kanne en deze 13e editie van Hot Kitchens Caves Of Joy zal in het teken staan van het getal 13 en alles wat daarmee samenhangt.
Trash
maandag 8 september 2003
"Uitgaan moet weer leuk en gezellig worden. " Dat was de openingszin van het vorige persbericht over de 1e avond van 'Trash'. EN het was leuk en gezellig.
Na een geweldige eerste “on tour” tijdens de Kick Off in Friesland, gaat D.O.T.F. op 22 november haar tweede “on tour” presenteren.
Zondag 14 september staat de Lichtfabriek in Haarlem vanaf 17:00 uur geheel in het teken van de eerste editie van atmosphere, een nieuw exclusief dance event op de vroege zondag avond.
Met z´n allen Hardcore Revival
zondag 7 september 2003
Defenz Dance Events is erg trots op zijn nieuwe locatie in het westen van het land, de Celebrations Studios in Den Haag.
Lethal Injection Part XI
zaterdag 6 september 2003
Eindelijk is het weer zover ! Da Hardcore Minded is weer terug na een lange zomer stop met zijn harde "Lethal Injection" feesten in "the Blue Sky" te Emst (bij Apeldoorn).
Hardstylez - Hardstyle en Oldschool
zaterdag 6 september 2003
The Guardian, National Aggression, Marcus D, XS, Sneaky-D, Bjorn Know-How en Pippen staan 26 september in Heerde (tussen Zwolle en Apeldoorn) op een nieuw concept van HouseQuarters voor de kennismakingsprijs van 3 euro.
Dance Records & dj-Equipment Fair
zaterdag 6 september 2003
De Dance Records & dj-Equipment Fair is de eerste Nederlandse, gespecialiseerde dj beurs. In korte tijd is het dé ideale ontmoetingsplek geworden voor dj’s, producers, verzamelaars en handelaren.
X-Qlusive Germany
vrijdag 5 september 2003
De vierde editie van het Q-dance concept X-Qlusive staat op zaterdag 1 november volledig in het teken van Duitse DJ’s en Dancestijlen tijdens X-Qlusive Germany.
Almere – DTF Productions is op zoek naar vrouwelijke dj talenten! Op zaterdag 13 september zal de eerste She DJ Night plaatsvinden in Club DTF.
Serenity Army Edition
donderdag 4 september 2003
Huize Maas aan de Vismarkt in Groningen zal zaterdag voor even omgetoverd zijn tot een ware legerbasis want de Serenity Army Edition vind dan plaats. In 3 area`s zullen diverse Dj`s hun opwachting gaan maken.
Nederland krijgt dit jaar voor het eerst een echte DJ Award. De Nederlandse dancescene heeft daartoe besloten op initiatief van ID&T Magazine.
Mystery Land niet meerdaags
donderdag 4 september 2003
Het dancefestival Mystery Land op het Floriadeterrein in Haarlemmermeer mag van burgemeester Hertog geen meerdaags festival worden. Hertog is bang dat te veel overlast voor de omgeving ontstaat. Wel wil de gemeente meewerken aan een groei van het aantal bezoekers.
E-Fect #2 "the side effect"
woensdag 3 september 2003
Zaterdag 15 november 2003 is het weer zover en vindt de tweede editie van het Hardstyle event "E-Fect" plaats in het sportcomplex De Luttermolen, De Lutte. De eerste editie was een overweldigend succes en de locatie De Luttermolen.
Lexion is ready... Are you ready too
woensdag 3 september 2003
Lexion is ready... Are you ready too. Met deze slogan is de Lexion afgelopen weekend groots begonnen met het aankondigen van de opening van de club in Westzaan. Alweer bijna 2 jaar geleden brandde de club grotendeels af.
Crazyland Special Edition
woensdag 3 september 2003
Op zaterdag 20 september zal er in de Hemkade te Zaandam weer een speciale editie van Crazyland plaats vinden. Het begint al bij de deur, waar heuse Doorbitchen het publiek zullen onderwerpen aan een kledingcontrole want voor de dresscode geldt: Sexy, Trendy, Kinky, Crazy of ‘Eye catching’
Timetable Ultrashock
maandag 1 september 2003
De timetable voor Ultrashock, 6 september in Aquabest te Best.
30 september 2003
Neerlandsch Fabrikaat
24 september 2003
Qlubtempo #22
Headliner #7
XCess Profiles
23 september 2003
Mindcontroller
Invited by Tiësto: Only 2 days to go!
22 september 2003
Hardcore Conspiracy in de Carte Blanche
Extase in Maddox
Kosmoz - Temple of Dance
Mono
20 september 2003
Here's something to do on a boring Friday afternoon
Traffic gaat samenwerking aan met VPRO's 3Voor12
Ibiza Closingparty in The Matrixx
Sundown te Deventer
19 september 2003
Megarave Reunion Cancelled!!
18 september 2003
Extra News Flash Raving Nightmare
Connected in de Winkel van Sinkel
Weekend @ Mazzo
17 september 2003
Marshall Masters zeggen af voor Ghosttown
16 september 2003
Multigroove `The Delicate Sound of Thunder`
Somatic Sense Labelnight in Club DTF
15 september 2003
De timetable van 2Hard4U
Line-up Impulz 6 december
Future Dance!! "Harddance vs Hardstyle"
14 september 2003
Vacature Hardcore Basement
13 september 2003
Hyper, as hard as it gets
Nieuwe locatie Defenz Dance Events !
12 september 2003
Voorverkoop Ghosttown
2Hard4U?
Full Force
11 september 2003
Hardhouse Academy; de volledige line-up
Innercity Nieuws
8 september 2003
Jo Mills in Nederland
Caves of Joy#13: Hot Kitchen brengt ongeluk
Trash
Defenders of the Faith gaat verder on tour!
7 september 2003
Atmosphere, een nieuw exclusief dance event
Met z´n allen Hardcore Revival
6 september 2003
Lethal Injection Part XI
Hardstylez - Hardstyle en Oldschool
Dance Records & dj-Equipment Fair
5 september 2003
X-Qlusive Germany
Vrouwelijk DJ talent gezocht voor Club DTF
4 september 2003
Serenity Army Edition
Dance-scene stelt Nederlandse DJ Award in
Mystery Land niet meerdaags
3 september 2003
E-Fect #2 "the side effect"
Lexion is ready... Are you ready too
Crazyland Special Edition
1 september 2003
Timetable Ultrashock