Partyflock
 
Blanes was geweldig!
16 augustus 2005

dinsdag 16 augustus 2005 om 14:45

In de 2 weken na 24 juli hebben ik en Sonic M samen als The Beat Controllerz een viertal live sets weg gegeven in discotheek Arena in Blanes (spanje)!

Toen we de eerste keer begonnen met draaien zaten we nog volledig onder het schuim van je raad het al het schuimkanon van de schuimparty die net was weg gehaald zodat wij met onze set konden gaan beginnen. Het geluid voelde heerlijk aan daar in de Arena en mede daardoor werd onze Jump en gedeeltelijk ook Hardcore set een succes! Vooral plaatjes als Bootleggers – Fuck Beatz en Zany – Pure werden erg goed ontvangen. Mijn eigen producties en remixjes konden in deze setjes natuurlijk niet achterblijven dus er zijn heel wat eigen tracks voorbij gekomen!

Ook de set van de zaterdag avond was een speciale! de Arena was afgeladen omdat er nu ook veel spaanse feestgangers aanwezig waren want die hadden gewoon weekend, we opende iets commercieeler omdat we natuurlijk opzoek waren naar de platen die het publiek het leukst vond, trackjes zoals Wake up van Ruthless en Vorwerk en I feel like dancing werden meer dan goed ontvangen door een uitzinnige half spaanse half nederlandse menigte!

Verder waren de twee weekjes blanes ook helemaal perfect en wil ik graag de groeten doen aan de mensen die ik daar heb leren kennen met het uitgaan en met het draaien!
En hopelijk zien we elkaar weer in het zonnige zuiden in het volgende jaar!
Shock! the second wave :)
5 juni 2005

zondag 5 juni 2005 om 12:00

Shock the second wave was een geslaagd feestje volgens velen, op de line up stonden 8 dj's waarvan er 1 niet kon komen dus nog 7 overbleven:P

De eerste 2 Dj's waren Dj SeduQtion en Dj Fuzion, deze twee jonge en beginnende Dj's opende met wat Jump en Hardstyle om in de sfeer te komen van de avond. met platen zoals Headliner - Bodypump en Xtr - Fuck me on the dancefloor (heej wie is dat tog?:P) kregen ze de mensen die er waren los.

Toen mocht The Insomniac zijn eerste SOLO setje gaan weg geven op een Shock event, eigenlijk was het geplanned om een battle te draaien tegen Dj Exxezz maar die kon niet aanwezig zijn. Met Tracks zoals Luna - Mind space en andere hardstyle knallers was het een mooie overgang naar het hardere werk.

Zelf was ik met wat vrienden en vriendinnen aan het drinken bij een vriend toen de eerste twee dj's aan het draaien waren, dus mijn verslag van de eerste twee dj's is gebasseerd op meningen van andere ;) toen ik nog lekker van mijn pisang jus aan het genieten was bleek het al kwart voor 10 te zijn en moest ik het volk daar verlaten om nog op tijd te komen voor mijn setje op Shock met de wel bekende Sonic M (a.k.a Confusion F*cka) eerst moest is mij naar huis snellen om mijn platen op te halen en toen ging ik maar op mijn snelst naar de Sjm. eenmaal binnen gekomen viel het allemaal wel mee en was ik nog op tijd.

we begonnen gelijk maar ff wat harder te raggen als dat voor ons was gedaan want we wisten dat de heren van element destruction na ons zouden draaien, na wat harde Jump te hebben gebruikt Zoals Jump project (antanio en Christiano) en thai spirit (de meester Greg C) begonnen we maar wat hardcore in te gooien zoals Revolution en alles kapot (waarvan ik zelf het meest kon genieten) onder het draaien kwam ik er ook achter dat er een microfoon lag en begon ik maar gewoon op goed geluk te MC'en om het publiek wat losser te krijgen:p

na een half uur kwam ik er achter dat ik binnen een half uur nog 5 consumpties moest opmaken omdat het anders natuurlijk zonde was en zo is Xtr niet. dus toen pleegde maar even een aanslag op mijn blaas om na elke plaat die ik inmixte gelijk drinken te gaan halen:P want ik moest om kwart over 11 alweer weg omdat de zelfde mensen als waar ik voor mijn set op shock mee aan het indrinken was op mij aan het wachten waren om een avond te gaan stappen in de stad van Nijmegen.

Wat element Destrucion betreft, daar hoef ik weinig meer aan toe te voegen na al die goede reacties, (luuk en faab toppie!) ik was er zelf helaas maar een kwartier bij maar ook dat was al vet:) dus de volgende keer graag weer Element Destruction