Partyflock
 

donderdag 21 april 2005 om 16:31

Korte update!

Ondanks dat het gorgeldier zijn natuurlijke habitat niet meer mag verlaten (zie vorig weblogitem) is het hem toch nog gelukt iets van zijn kenmerkende stemgeluid te laten horen: De wereldberoemde dj Ricardo Villalobos, zelf niet vies van een gorgelend geluidje, is kennelijk naar Schotland afgereisd om het geluid van het gorgeldier op plaat vast te leggen.

Dit blijkt uit het feit dat gedurende de nacht van 16 op 17 april het gorgeldier in echo heeft geklonken in de befaamde Gashouder van de Westergasfabriek te Amsterdam, op het prachtige feest Awakenings.

Wilt u kennisnemen van het mysterieuze geluid van het gorgeldier dan is dat nu mogelijk, aangezien www.3voor12.nl de set van dj Villalobos als livestream uitzendt. Beluistert u deze set vooral en treft ter hoogte van 1:40 hr het kenmerkende gorgeldier geluid aan!!!
Glenn Morangie
30 maart 2005

woensdag 30 maart 2005 om 19:40

Op miraculeuze wijze is Warehouse 294 afgelopen zaterdagnacht bezocht door een gorgeldier, luisterend naar de naam Glenn Morangie, die hoogst zelden zijn habitat in de Schotse Hooglanden pleegt te verlaten.

Het is niet duidelijk waarom dit gorgeldier dat deze keer wel heeft gedaan, maar een oorzaak lijkt te liggen in het samenvallen van het 2e en het 3e uur gedurende deze nacht, dat de hoeder van het gorgeldier dusdanig in extatische verwarring heeft gebracht dat hij het gorgeldier niet meer in bedwang kon houden.

Het gorgeldier heeft vervolgens gedurende langere tijd, op wisselende intensiteit, andere feestgangers opgezadeld met zijn kenmerkende gutturale wijze van communiceren, voornamelijk bestaande uit klanken die nog het beste te beschrijven zijn als wrrrwrrrrwwwrrr wrrwwrrwrrrrrr wrrwrrr. Het gorgeldier was ook van mening muzikaal te zijn en placht derhalve gedurende deze spetterende feestnacht de muzikale vervoering in zijn ogen luister bij te zetten door het inzetten van een muzikale gorgel (vergeefse poging uiter en aard).

Heden is er contact geweest met de burgemeester van het gorgeldierendorp in de Schotse Hooglanden, die tot zijn spijt heeft moeten erkennen dat één van de gorgeldieren de natuurlijke habitat was ontstegen. Hoe dit gorgeldier in Rotterdam terecht is gekomen is hem een raadsel, maar de oorzaak lijkt te liggen in een reis die het gorgeldier heeft gemaakt door hogere sferen, op het moment dat uur 2 en uur 3 samenvielen op de 27e dag van de 3e maand van het 2005e jaar des heren.

Om herhaling te voorkomen komt er een algeheel verbod voor gorgeldieren om het kloofdal van de Morangie te ver uit te klimmen. Dit om te voorkomen dat in hoger sferen verkerende gorgeldieren feestgangers bruuskeren. Het is immers zo tenslotte dat men buiten de natuurlijke habitat van het gorgeldier toch niet kan verstaan wat het gorgeldier zegt, dus hij heeft daar niets te zoeken.

Al met al kan concluderend opgemerkt worden, dat de confrontatie met het gorgeldier tijdens Reactor op 26 maart 2005 waarschijnlijk als een unieke gebeurtenis gezien kan worden...
my awakening
22 maart 2005

dinsdag 22 maart 2005 om 21:41

als je
naar je zin te laat wakker geworden
weer begint aan die dag die is als alle dagen grijs

je gaat, je doet je ding, maar dat ene dat is er net niet
komt het door haar? ze is al zo lang weg
doe, leef en weet dat de ordening er toch is

nu even sleur en straks vruchten, in welke zin van welk woord dan ook
accepteren van een orde die niet voor jou geschapen is
kan alleen als je gepokt en gemazeld bent door de tijd

je bent jong, je bent gepokt noch gemazeld
voor jou is er techno music
om af en toe semi-legaal te vluchten

ben bewust van je bestaan
ga acceptatie voelen voor ogenschijnlijke sleur
door het moment van bezinning

dat je beleeft
als je op zijn tijd
uitzinnig uit je plaat gaat