Partyflock
 
Recensies · mei 2016
­ Nederland
Ferry Corsten – Hello World
woensdag 25 mei 2016
Ferry Corsten was in 2015 weer lekker productief. Door zelf opgelegde druk dropte de Rotterdammer afgelopen jaar 3 EP's vol Corsten trance. De 'Hello World' collectie bevat de originele inhoud van de deze 3 EP's en nog een paar extra's.
Dannic presents Fonk
donderdag 19 mei 2016
De laatste tijd staat er nadrukkelijk een nieuwe groep jongens klaar om uit de schaduw te treden van de gevestigde namen. Één van deze jongens timmert al een paar jaar flink aan zijn carrière en is hard op weg om neerlands beste EDM/house-dj te worden. Met zowel goede producties als een energieke manier van draaien, zet hij keer op keer de zaal op z'n kop. "Dannic presents Fonk" is zijn laatste wapenfeit. Funky, groovy, maar vooral barstensvol energie.
Fabric 87 - Alan Fitzpatrick
maandag 16 mei 2016
"Get down for the Revolution" en "Get on the Move", het zouden zomaar eens 2 kreten kunnen zijn die de lading dekken voor wat komen gaat. Fabric heeft wederom een dj gevonden die niet alleen leuk zijn plaatjes draait, maar die ook nadenkt over hoe, wat, waar, waarom, waarmee en wanneer deze platen gedraaid moeten worden. Fabric presents Alan FitzPatrick.
Watergate is alweer toegekomen aan de twintigste editie van de befaamde mixcompilatie serie en dit keer is Matthias Meyer van stal gehaald om een vette editie samen te stellen.
Hij stelde zichzelf de uitdaging een jaar lang iedere maand een nieuwe productie te maken voor een locatie die hij die maand zou aandoen. Markus Schulz' stapeltje muzikale ansichtkaarten gebundeld als 'City Series Collection' is daarvan het gevolg.
EPM Selected - Volume 4
vrijdag 13 mei 2016
EPM Music is een label dat al ruim vijf jaar aan de werk timmert. Het label heeft in het verleden al drie maal een compilatie uitgebracht van het beste materiaal en onlangs is het vierde deel verschenen.
Ok, we geven het toe. Nu de zomer eindelijk zijn gezicht laat zien, komt deze Winter Edition van Neerlands leukste trance concept Grotesque als een flinke klodder lauwe mosterd na de maaltijd. De reputatie van de eerdere Grotesque cd's maakt het toch een compilatie die het checken waard is. Right?
Fabric 86 - Eats Everything
woensdag 4 mei 2016
De CD reeks van het in Londen gevestigde Fabric nadert langzaam de 100. Voor editie 86 werd niemand minder dan Eats Everything opgetrommeld om zijn visie van een avondje Fabric weer te geven. Voor de verandering was uw recensent er ook nog eens live bij om te checken of dit klopte.
Fedde Le Grand draait alweer wat jaartjes mee, maar na zijn wereldhit 'Put Your Hands Up For Detroit' ging het ineens hard met de sympathieke Utrechtenaar. Fedde werd ineens een wereldster. Uiteraard hoor je met zo'n titel ook een album op zak te hebben. Deze ligt sinds een maandje in de schappen met de naam: Something Real.
Ferry Corsten – Hello World25 mei 2016
Dannic presents Fonk19 mei 2016
Fabric 87 - Alan Fitzpatrick16 mei 2016
Watergate 20 - Matthias Meyer15 mei 2016
Markus Schulz – City Series Collection14 mei 2016
EPM Selected - Volume 413 mei 2016
Grotesque – Winter Edition (Mixed by RAM & Mark Sherry)10 mei 2016
Fabric 86 - Eats Everything4 mei 2016
Fedde Le Grand - Something Real2 mei 2016