Partyflock
 
Source Festival 2010
17 april 2010
georganiseerd door Site
host: Kompakt Site afbeeldingen aanpassen

Nedereindse Plas (buiten) op de kaart
Nedereindse Plas
Utrecht
Nederland🇳🇱
techno × 23, house × 17, disco × 8, funk × 7, dubstep × 6, electro × 6, acid × 2

Tickets & prijs Source Festival 2010

Voorverkoop:€ 29,50
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Opmerkingen

Stemresultaat: zeer goed

geweldig5518%
zeer goed15751%
goed6923%
ok145%
voldoende52%
onvoldoende0
slecht21%
zeer slecht1
waardeloos31%

81 waarderingen

"DieSel
Ik heb top dagen gehad! Lekker gewerkt in de dagen naar het festival toe en zaterdag verliep soepeltjes. Had genoeg mensen achter de bar, erg relaxed! Het einde was ronduit kut, ik was blij dat ik zondag wat kon doen. Ik wens jullie nog heel veel succes en sterkte de komende dagen en zie jullie volgend jaar :)
Marcel.
Jammer van de tornado op het einde:(, verder een TOP festival op een top locatie (Y)
daan85
super en hulde voor de organizatie. Balen vh weer en de zondag. Veel sterkte
Manga Corps
Conquest vs Silkie, L-OW & Mala allemaal erg goed. Prima weer en een erg goede sfeer ! Nice
Broodnodig
Feestje van uitersten. Was wat gefrustreerd over de afloop, maar het sfeertje was prima.
wouterdoorn
Superfeestje gehad, vond de locatie top, zonde van het slot, organisatie bedankt!
acco
VET! Erg jammer dat het weer roet in het eten gooide. Legowelt :D
Dienem­etkrul­le
HEERLIJK! (L)
Tobi Wan Kenobi
te kort geweest voor een vol oordeel (2 uurtjes, toen lasten ze af) maar Legowelt was weer vette shit (y)
Lé-fì
hier is maar 1 woord voor: RESPECT!
mnmlbr
Tobias Thomas (Die Vögel - Blaue Moschee :)), ADA (sowieso was die hele Kompaktcrew met Kompaktbaslijntjes één groot feest), Knobsticker (briljante muzikanten, live beter dan op plaat), Legowelt allemaal prachtig prachtig. Daarnaast is het terrein, tegen mijn verwachting in, gelukkig net zo vet als die goede oude paperdome. Terugreis met her en der een blikseminslag was behoorlijk exciting. Source bedankt en sterkte!
Loortje
knobsticker
lucmast
Source & Superpitcher <3
Plak
goed
DK079
HEEEEET maar ondanks dat heerlijk festivalletje. Ekte Ekte liveset van Juju & Jordash, Legowelt en uiteraard Theo Parrish :respect: Jammer maar begrijpelijk dat het eerder stopte. Helaas geen Robert Hood meer gehoord dus. Owja kisten-terugschopspel ruled!
Utrechtechno
Het was gewoon een matig festival (locatie+opzet+muziek=matig), met een al even matig einde. Leuke mensen & Mark Fengler stond goed te draaien. De after was top! Hood=Held.
Youkno­wmyste­ez
wat een weeeeerr!!!
Onderdaan
respect voor het handelen van source, anders waren er dooie gevallen... voorn en kadar hoogtepunten
M.O.A. Fox
Super knus! Ondanks de vele fouten... Theo Perrish held, maar genant laatste stuk.
Matt Sunday
Lieven vrienden en vriendinnen, bedankt voor jullie steun, medeleven en gebeden ;) Ik heb genoten van een prachtige zaterdag, ben blij dat we op tijd gestopt zijn en ik hoop dat iedereen heel huids thuis is gekomen. Levuh de oranje leeuwen ! groetjes vanuit GroundZero
Eerst is het bloedheet, daarna tot ong. anderhalf uur voor het einde zeer aangenaam, en vervolgens gaat het stormen en komen de bomen voorbij gewaaid. Jammer, want het festival was verder prima. Fijne muziek, gemoedelijke sfeer en een mooie locatie.
Bearhouse
jammer idd van moedertje natuur , maar wat was het een heerlijke dag en nacht
superpitcher!
Clarita
Erg heet, jammer van de ene waterpunt. Muziek was mooi, terrein ook. Maar wat een geldtrekkerij. Dure pendelbus, duur parkeren, betalen voor het toilet! Muntjes voor zondag gehaald en niet kunnen uitgeven, worden die nog vergoed
Bo_
Tobias Thomas, wat een platen! (L) Aguayo en Parrish ook vet! Schuilen voor de regen was gezellig, top festival
Lekker feestje, gigantische goede sfeer alleen taai van het einde maar daar kan ook niemand iets aan doen.
Victor?
Regenrave viel in het water :(
vorticon
Matias Aguayo aiiiit
LifePHORM
Geweldig feest echt gemoedelijke sfeer leuke mensen en super muziek. jammer van de aflasting ik had zo graag robert hood zien draaien helaas voor de organistatie terecht die aflasting anders waren er ongelukken gebeurd!!(y)
Alex Visser
Erg fijne en gemoedelijke sfeer. Geen rijen voor bonnetjes en wc. Leuke mensen. Geen platte bennies. Ali baba en mannen in tanga slip en fakkels ;-s . Verbeterpunt: Slavische vrouwen met pooier bij de wc's. Taalcursus Nederlands en gastvrijheid/vriendelijkheid kan geen kwaad.
<Mark>
L-ow! Silkie & Quest!! en Malaaaa !!!!
De commercie heeft duidelijk z'n werk weer gedaan. Wel super leuke mensen en top muziek.
mindster
Aguayo heeeeel vet, Darko Esser, Voorn en Olene waren ook erg goed,
Piepmiep
Goede sfeer, leuke entree met glijbaan, wc's goed geregeld, verder beetje rommelig en muziek voor mij soms heel lekker, soms echt niet. Gezellig gehad, jammer van het einde. Echt klote voor de organisatie, maar de juiste keus lijkt me!
Jazla
vorig jaar was veel leuker
Boembees
lekker kalme sfeer, heerlijk weer en relaxte muziek bij vooral de Kompakt stage. Jammer van de voortijdige stop natuurlijk maar ik ben blij dat ik niet later ben weggegaan :)
stefotronic
leuke mensen, prima sfeer en prima muziek. ook goeie timing van de organisatie om het om 9 uur af te blazen, had echt niet veel later gemoeten
_tm
Mala liet de wolken donderen, b00m! L-OW was dikkk!
Albertus001
Super dagje gehad. Erg balen van het weer. Wens de organisatie van Source hierbij veel sterkte en succes. Hoop dat de schade uiteindelijk mee valt.
SHAKY
Zulk weer is het ergste wat je als organisatie kan overkomen. Veel succes en ondanks het noodweer was het een mooi feest.
Moer
Juju & Jordash geniaal
steffiie
geniale opzet alles was perfect! en degene die lopen te zeuren, val dood! hopelijk komt alles goed met de verzekering! mensen van de skihut, super dat ze ons wouden opvangen en geniaal van de bitterballen! ;)
Sense Unique
Brent, Pitto, BBF, en Theo!! wat een dag!
MileZ
Prima georganiseerd! Zonde van de afloop :(
Morrighan
Wat een heerlijk feestje! Ik vond de locatie, ondanks dat het groter was dan voorgaande jaren absoluut leuker en intiemer ;-) Jammer dat het noodweer wat roet in het eten gooide maar even goed een topdag!
Dj ango
Tot het noodweer was dit beyond geweldig!
Phons
Topdag gehad. Kudo's voor Legowelt, Theo Parrish en Joris Voorn.
Marcinnn
Theo Parrish (L)
jose1982
Ben ik de enige die t een KUT feest vond ofzo?? Waarom moet alles groter? Paperdome was juist ZOOOO LEUK vorig jaar!!
Wakker Dier
Was gezellig, niet te druk, wel te warm en Ada,Theo Parrish,Superpitcher en Fengler klonken erg lekker Owja props voor de organisatie, verliep allemaal erg soepel bij het weggaan en ook de timing van het aflasten was prima voorzien
Jellebel
3e keer dat ik ging, en weer was het TOP! Pitto en Olena: helden. Lokatie zag er super uit, maar de 'visitatie' bij de ingang sloeg nergens op. Terugfietsen door de regen was ook wel lachen :-)
Just Kelly
Ik vond het een top organisatie!! Eindelijk een festival waar je niet een uur in de rij moet staan voor de dames wc's! En heerlijk dat er zo'n brede muziek keuze was! Volgend jaar weer.
:bounce: InFurno :bounce:
Heeft er iemand toevallig een camera gevonden??? PF me dan even!
ikheetanne
Supermooi gehad! Prachtfestival, kwaliteit!
Heerlijk gehad!
Fantastisch Fest. Thumbs up voor de organisatie, eindelijk een brede programmering op een utregs feest. Dat zouden meer organisaties moeten doen!!!
Terje Olsen
Don't call my name, robertoooo hood. op 't festival weliswaar afgelast, maar wat een bazenset in de poema. al met al geweldige dag
GieK
Fantastisch georganiseerd!! ... kutweer gewoon :( .. hopen dat de kosten meevallen!
mactechno
Genoten van de goede sfeer en de lieve mensen. Theo Parrish briljante platen, Legowelt ook erg vet. Erg sneu voor publiek en organisatie dat er zo'n abrupt einde aan het festival kwam. De Poema heeft van de dag een knallende en passende afsluiter gemaakt.
markmark
Te warm, slechte muziek, Twee tenten die naast mekaar stonden. Buiten het weer om was het al gewoon KUT. Klote dat ik HOOD niet gezien heb.
MelvinR89
Robert Hood...Robert Hood !!! kutzooi...Als hij niet op de line up stond was ik ook niet naar Source gegaan...maar ik snap het besluit van de organisatie...helaas, maar het kon niet anders
Siepaces
HEROOOOOOOOOOOOOOOOO
+++Lin+++
Weer kan niemand wat aan doen maar wat was het mooi allemaal op het terrein!! Heerlijk van genoten en had graag nog een dagje gewild! Olene is en blijft toch echt een koning!!
Edo
Was briljant! Wat een leuke mensen leuke sfeer. Kom net van het terrein; het is echt noodzakelijk geweest om alles stil te leggen. Bizar.
Tim Hoeben
Heeft iemand mn linker slipper gevonden?
Het was gewoon echt TE heet om iets te doen! Volgend jaar hopelijk wat koeler....maar zeker aanwezig!
FAK-KING GENIAAL!!!
Flirt
Godver, ik zat er net zo lekker in ..........
Laus
Geen fouillering maar visitatie bij Source. Ongelooflijk, zelfs mascara mocht niet mee naar binnen. Na de eerste shock, toch prima feestje beleefd! Jammer dat toen net iedereen de ergste hitte had overleefd en wilde dansen, we allemaal doorweekt van de regen onder een viaduct moesten staan. Helaas! Was goed geslaagd geweest zonder de regen!
de toekomst van utreg. theo parrish (l)...joris voorn..olene kadar...en de kings...LEGOWELT..dune, mosselman alles (l)...in de regen..whoeiii...source bdankt...een echte utregse knaller
Theo Parrish,Knobsticker,Mathias wederom top!gelukkig zat ik al voor 21:00 in de bus richting het station :p
Erik Heijting
Vette dag (L), alleen op het einde zijn gewoon vet veel tenten incl. alles de lucht in gegaan jesus
Mind over Matter :nosmile:
Zeg ken jij de mosselman
Wat was het weer een geweldig feest! Begin van de dag rustig aan gedaan, daarna compleet los! Gelukkig zat ik voor het noodweer in de auto. Blikseminslagen links en rechts van m'n auto! Hoop dat iedereen veilig thuis is!
ZAZAZA
zo heb 't ook nog een keer
Flurkie
Waarom hebben ze aan het originele concept gesleuteld?? Muziek was slecht!
Djuz
wat een kut editie! De afgelopen 2 jaar waren zoo leuk! Dit was echt een domper. (En dan vooral de muziek).
Bzart
Regen(L)
mRk
Mark kwam veel amsterdamse tegen. Het weer was de spelbreker maar we zullen gewoon door blijven gaan!
Vuurpijl :bounce:
Jammer vh einde door het weer..maar dit was een zeer geslaagd festival!
Te heet om te dansen en twee uur voor tijd afgelast vanwege het noodweer. Dat klinkt niet als een aanrader maar desondanks was het erg gezellig. Genoten van Voorn, Kadar en Aguayo. Nu op aan het drogen achter de PC;-)

Line-up Source Festival 2010

1Main
house, techno
· live house, techno, drum & bass, downtempo, dubstep
techno, downtempo, reggae
🇩🇪 techno
· live house, techno
· live house, disco
🇺🇸 techno
2Kompakt
· live 🇩🇪 techno
🇩🇪
🇩🇪 house, disco, hip hop, techno
· live 🇨🇱 🇩🇪 house, techno
🇩🇪 techno
🇩🇪 techno
3Nomads
house, techno
techno
house, techno, disco
· live techno, house
house, techno
house, techno, disco
house, techno, disco
🇺🇸 house, disco, hip hop
techno, hip hop
4Lockdown
techno, drum & bass, dubstep
🇬🇧 drum & bass
house, hip hop, dubstep
🇬🇧 dubstep
house, techno, drum & bass, dubstep, reggae
dubstep
🇬🇧 drum & bass, dubstep
5Cult
· live techno, disco
· live 🇩🇪 house, techno
techno, house
· live
· live house, techno
house, disco
house, techno, drum & bass, hip hop

Nieuws

Afgelopen zaterdag is muziekevenement Source Festival getroffen door noodweer. Om de veiligheid van haar bezoekers te kunnen waarborgen, heeft de organisatie in goed overleg met politie en brandweer op zaterdagavond omstreeks 21.00 uur besloten om het terrein te ontruimen. Vanwege de grote schade aan het terrein en het materieel moest de organisatie helaas ook de tweede festivaldag op 11 juli annuleren. Op dit moment wordt de exacte schade geïnventariseerd en wordt gewerkt aan een gepaste oplossing om de gedupeerde bezoeker (o.a. passe-partouthouders) tegemoet te komen. 15
Twee dagen spectaculair theater, beeldende kunst en speelse activiteiten. Op zaterdag 10 en zondag 11 juli 2010 vindt voor de vierde keer het Source Festival 2010 plaats. Source onderscheidt zich van alle andere dancefestivals door laagdrempeligheid, originaliteit en een interdisciplinaire programmering. 3
Nog een slordige anderhalve maand te gaan en dan is het tijd voor een nieuwe editie van Source Festival. Dit jaar niet één, maar twee hele dagen op een unieke, nieuwe locatie. Exclusief voor passe-partout houders organiseert Source in de nacht tussen de twee festivaldagen een afterparty in Tivoli de Helling, in samenwerking met het roemruchte Kompakt label. Het aantal tickets voor is beperkt en alleen verkrijgbaar in combinatie met een passe-partout voor het festival. 3
Twee weken geleden bracht Source Festival al de hoofdacts Moderat & Pfadfinderei, Koze, Theo Parrish, Robert Hood, Conquest vs Silkie, Joris Voorn, Matias Aguayo met band, Superpitcher en Lawrence naar buiten. Deze veelzijdigheid wordt verder doorgevoerd met het bekendmaken van de gehele muzikale programmering, waaronder Ada, Marcel Fengler, Nuno dos Santos, Melon en Legowelt. Source Festival vindt plaats op een nieuwe locatie, de Nedereindse Plas en wordt gehouden op twee dagen, 10 en 11 juli 2010. 9
Na drie succesvolle zomeredities en tweemaal een uitzinnig Source on Ice maakt Source zich op voor eenzelfde formule in een gloednieuwe vorm. Source Festival 2010 zal op een nieuwe locatie plaatsvinden en duurt voor het eerst niet één, maar twee volle dagen. Op zaterdag 10 en zondag 11 juli verandert de Nedereindse Plas in Utrecht, dankzij de combinatie van bewezen talent en vernieuwende acts, in een lustoord voor de elektronische muziekliefhebber. 14

Leeftijdverdeling

Gemiddelde leeftijd: 24.1, leeftijd mediaan: 24.2
percentages onder de 1 en ouderen (60+) worden niet meegenomen in deze bepaling
LeeftijdAbsoluutPercentage
92
101
121
177
18131%
 
19283%
 
20516%
 
218410%
 
229611%
 
238710%
 
24809%
 
25809%
 
26708%
 
27475%
 
28445%
 
29334%
 
30344%
 
31172%
 
327
338
346
354
362
371
381
392
401
431
451
461
531