Partyflock
 

Mala en Krause Duo maken muziekprogramma Source Festival compleet

gepubliceerd door , op
Nog een slordige anderhalve maand te gaan en dan is het tijd voor een nieuwe editie van Source Festival. Dit jaar niet één, maar twee hele dagen op een unieke, nieuwe locatie. Exclusief voor passe-partout houders organiseert Source in de nacht tussen de twee festivaldagen een afterparty in Tivoli de Helling, in samenwerking met het roemruchte Kompakt label. Het aantal tickets voor is beperkt en alleen verkrijgbaar in combinatie met een passe-partout voor het festival.

De zaterdagnacht staat in het teken van Source Loves Kompakt. Kompakt, dat overdag een gehele stage host, gaat ‘s nachts vrolijk door in de Utrechtse nachttempel Tivoli de Helling. Onder andere Koze, Superpitcher, Tobias Thomas en Jo Saurbier zorgen dat ook in de nacht de bezoeker zich kan onderdompelen met de beste kwaliteitstechno.

Source Loves Kompakt zijn alleen verkrijgbaar in combinatie met een passe-partout voor Source Festival. Passe-partouthouders hebben een mail gekregen waarmee zij een kaartje voor deze exclusieve nacht kunnen kopen. Iedere nieuwe passe-partouthouder krijgt de mogelijkheid om een kaartje te kopen, zolang de voorraad strekt. Kaarten kosten €10,- ex. fee. De voorverkoop is gestart en verloopt via www.sourcefestival.nl.

Het muziekprogramma van beide festivaldagen is inmiddels compleet, met de toevoeging van twee topacts. Mala versterkt op zaterdag de Lockdown Stage. Dit Britse dubstep-icoon vormt samen met Coki de dubstepgroep Digital Mystikz. Samen met producer Loefah zijn ze de grondleggers van de legendarische DMZ-avonden in Londen en runnen ze ook nog het gelijknamige label. Das Krause Duo doet de zondag aan. Carlson Basua en Metaboman weten uit elke niche van de dance de meest substantiële ingrediënten te destilleren om ze vervolgens met uiterste precisie samen te voegen tot een uitgebalanceerde dance dish waar je je vingers bij aflikt.

3 opmerkingen

Werkzaam bij {SHOWLIST organization 926, 664, 610}
Artiest Wesdex
KRAUSE DUO !!! (L)
Artiest {SHOWLIST artist 93422, 15820}
Uitspraak van wesdex op woensdag 9 juni 2010 om 21:02:
KRAUSE DUO !!! (L)

indeed! :)
laatste aanpassing