Partyflock
 
Nieuws · juni 2023
­ Nederland
Trancepioniers Richard Durand & RAM zullen zaterdag 15 juli alle grenzen binnen de mogelijkheden van hun Trance gerelateerde aard opzoeken. Met het nieuwe performance concept Digital Culture voegen ze een halve eeuw aan ervaring bij elkaar om de supertoffe locatie IJland in Amsterdam Noord op zijn kop te gaan zetten. Een wereldpremière waarvan wij denken dat iedereen die van Trance houdt aanwezig zou moeten zijn. En met een overheerlijke BBQ van tevoren verzorgt door de heren met gratis shots wordt dit op zeker een uniek avondje.
De festivalorganisatie verwelkomde dit weekend 20.000 bezoekers, verspreid over twee evenementen in het Amsterdamse Flevopark en twee evenementen bij Lofi Amsterdam met onder anderen optredens van from Peggy Gou, ANOTR en Moodymann
Het grootste dancefestival van Nederland Defqon.1 Weekend Festival vond afgelopen weekend opnieuw plaats op het festivalterrein in Biddinghuizen en was volledig uitverkocht. Meer dan 500 artiesten van over de hele wereld reisden af naar de Holy Grounds van het festival, om een recordaantal van ruim 250.000 bezoekers, uit 110 landen, vier dagen te voorzien van de beste shows.
ADF Samski en DJ Trobi zijn de headliners van hiphop-muziekfestival Capital Stage dat op zaterdag 5 augustus plaatsvindt. Het festival is een gratis toegankelijk onderdeel van de 25e editie van The Notorious IBE, het internationale breakdance-festival in Heerlen. De Capital Stage vindt plaats in de grote zaal van poppodium Nieuwe Nor met de ondersteuning van de gemeente Heerlen.
De zomer is eindelijk aangebroken en het is tijd om je festivalhart weer te laten dansen! Na een sprankelende lente vol muzikale avonturen is het moment aangebroken waar we reikhalzend naar uitkijken: de festival editie van FOUX! Dit unieke evenement omarmt de groeiende trend waarbij steeds meer mensen de voorkeur geven aan kleine, gezellige en intieme festivals boven massale en commerciële evenementen.
Otto Wunderbar presenteert
woensdag 28 juni 2023
Op 9 december 2023 vindt de eerste editie van Wunderfest plaats. Het Drakenrijk in Reuver zal worden omgetoverd tot een legendarische Après-Ski locatie. Het festival zal geheel in winterse sferen zijn met onder andere overdekte en verwarmde area's, de beste feestartiesten en bezoekers verkleed in foute skipakken. En dit alles met als gastheer niemand minder dan DJ Otto Wunderbar.
Into the Woods ADE Festival heeft de eerste 30 namen van het programma bekendgemaakt. Het festival vindt tijdens Amsterdam Dance Event op vrijdag 20 en zaterdag 21 oktober plaats op de NDSM-werf.
Love Tomorrow Conference 2023
woensdag 28 juni 2023
Love Tomorrow, het duurzaamheidsinitiatief dat streeft naar positieve impact op de wereld, kondigt de tweede editie aan van de Love Tomorrow Conference. Op donderdag 27 juli vindt in samenwerking met Tomorrowland, VITO en G-STIC dit innovatieve evenement plaats op het adembenemende festivalterrein van Provinciaal Recreatiedomein De Schorre in Boom, België. Love Tomorrow brengt inspirerende sprekers, interactieve panelgesprekken en een unieke banenmarkt samen, allemaal gericht op duurzaamheid en positieve verandering.
Waar Stereo Sunday vorig jaar als eerste festival in de regio pionierde met het recyclesysteem, gaat het festival dit jaar een stap verder. Hiervoor zijn 50.000 hardcups ingekocht in samenwerking met CupBrothers. Bij binnenkomst ontvangt iedere bezoeker een recycle token waarmee men bij de bar een hardcup beker ontvangt.
Het dj- en producersduo Lucas & Steve lanceert deze maand de gloednieuwe radioshow 'Lucas & Steve Radio'. De aanstekelijke muziek van het bekende duo is vanaf 30 juni te horen in maar liefst 51 landen over de hele wereld, van Frankrijk tot Japan, en van Australië tot Argentinië. In Nederland is de show - voorheen de Skyline Sessions - exclusief te horen bij Radio 538.
A State of Trance, Armin van Buuren's wereldberoemde dance-event, verhuist in 2024 van de Jaarbeurs in Utrecht naar Ahoy in Rotterdam. A State of Trance vindt plaats op 23 en 24 februari en biedt daarmee het volledige weekend een uitgebreid dag- en nachtprogramma aan. Met DESTINATION als nieuwe thema zet Van Buuren Rotterdam wereldwijd op de kaart als het epicentrum van A State of Trance.
Weekend Warriors, it is time to return to the holy grounds of Defqon.1 festival. Bereid je voor om terug te keren naar de plek die we ons thuis noemen tijdens Defqon.1 Weekend Festival 2023 - Path of the Warrior. We kunnen eindelijk weer onze loyaliteit tonen, samen met duizenden gelijkgestemde hardere stijlen liefhebbers op de heilige gronden van Biddinghuizen. Dit jaar (2023) is de grootste line-up in de geschiedenis van onze tribe. Met een speciale plek voor The Ultimate Warrior Sefa, die dit jaar zijn eigen stage zal hosten en waar Defqon Legend The Prophet afscheid zal nemen op het grootste podium in onze scene.
Leuke Pride feesten in 2023
donderdag 22 juni 2023
Amsterdam Pride is een van de grootste evenementen ter wereld voor de LHBT-gemeenschap. Gedurende een heel weekend kun je genieten van geweldige feesten met duizenden mensen en natuurlijk de beroemde parade die door de historische grachten van Amsterdam vaart. Gay Pride is een van de drukste weekenden van het jaar in Amsterdam, en je kunt een pride vlag kopen om je steun te betuigen. Laten we eens kijken naar de belangrijkste feesten en evenementen voor homo's en lesbiennes. Als je meer wilt weten over de Pride feesten, lees dan verder!
Speciaal voor het 10-jarig jubileum keert Audio Obscura tijdens Amsterdam Dance Event op 19, 20 en 21 oktober terug met drie grandioze daytime events
Het groene Park Transwijk staat op vaderdag vol met liefhebbers van pop- / rockmuziek van jong tot oud. De zondageditie van Central Park Festival is toegankelijk voor alle leeftijden en daarmee een uitje voor het hele gezin.
Heerhugowaard Live, het populaire jaarlijkse muziekfestival, zal dit jaar plaatsvinden op 23 en 24 september en zal enkele van de grootste namen in de Nederlandse muziekindustrie samenbrengen voor een spectaculair weekend.
Om Samsung als love brand onder jongeren te positioneren ontwikkelde creative marketing agency Playground een festivalactivatie waarin de bezoeker centraal staat. Jongeren willen een persoonlijke ervaring en zijn opzoek naar een emotionele connectie, ook met de merken waar ze voor kiezen.
De Nederlandse DJ en producer Oliver Heldens en muzieklabel Spinnin' Records zijn door Activision gevraagd om de officiële soundtrack van het vierde Call of Duty®: Warzone seizoen te produceren. Het resultaat van de samenwerking, het nummer Sound Of Vondel is sinds gister te beluisteren via alle streaming platforms en in-game in het nieuwe seizoen van Call of Duty®: Warzone Season 04.
E&A Events heeft bekendgemaakt dat het alle resterende aandelen van de festivals Parels van de Stad en Valhalla Festival heeft overgenomen van ID&T. Voorheen waren E&A Events en ID&T gezamenlijk eigenaar van de evenementen.
Nee, je leest nu geen persbericht waarin de Amsterdamse Wallen in het zonnetje worden gezet en dit is ook geen aankondiging van een andersoortig fetish vertier. Alhoewel de spanning langzamerhand wel oploopt en de ontlading na een jaar wachten het wel weer waard zal zijn: over een paar weken staat voor de doorgewinterde partyganger namelijk een gegarandeerd hoogtepunt van de zomer te wachten! Gooi de boter in de pan, want Ouwe Stijl komt er an!
Hoog in de lucht, opvallend en goed zichtbaar voor tienduizenden automobilisten en voorbijgangers, elke dag weer. Een eigen boodschap of foto op zo'n grote mast is een origineel cadeau, een ludieke verrassing of een groots gebaar. Laat je inspireren!
Keigoeie muziek en tropische temperaturen in het hart van Scheveningen op vrijdag 16 juni! Het gratis popfestival in het hart van Scheveningen brandt weer los. Wie, wat, waar, hoe laat? Bij deze!
Het is bijna zover: drie dagen vol zon, sfeer en muziek staan te wachten op een idyllische groene locatie, op slechts een steenworp afstand van Brussel. De achtste editie van Paradise City Festival wordt de grootste en meest ambitieuze tot dusver, en als groenste muziekfestival van België evalueert en deelt het elk jaar nauwkeurig zijn energie-, afval- en watergegevens. Nu we de laatste weken voor de aanvang zijn ingegaan, presenteert het Paradise City team met trots de plannen om het festival duurzamer te maken - en mobiliteit speelt een cruciale rol in die ambitie.
Op zaterdag 10 juni viert 'The Boom Room', het grootste House en Techno radioprogramma van Nederland, haar negen jarig bestaan. Om deze mijlpaal te vieren zendt SLAM! die dag, van 15.00 tot 00.00 uur, een 9-urige marathonuitzending uit van het onmisbare programma voor Dance en Techno liefhebbers. SLAM! Jock Gijs Alkemade en DJ Jochem Hamerling nemen luisteraars mee in het beste van 'The Boom Room' van de afgelopen negen jaar.
Deze ruimte is ontwikkeld in samenwerking met HandicapNL en Philips TV & Sound en is bedoeld voor bezoekers met een beperking
Awakenings slaat voor Summer Festival de handen ineen met HandicapNL en Philips TV & Sound en kondigt met trots een 'prikkelarme' ruimte aan. Een plek waar bezoekers die dat nodig hebben, zich terug kunnen trekken in een fijne serene plek, onder andere met behulp van noise-cancelling headphones en rustgevende geluiden en beelden.
Poppodium 013 in Tilburg staat maandag 2 oktober 2023 in het teken van de uitreiking van Buma NL Awards. Het is daarmee voor het eerst plaats van handeling van de conferentie en het festival voor de Nederlandstalige muziek. Met de verhuizing van Utrecht naar Tilburg krijgt Buma NL ook een inhoudelijke opfrisbeurt: meer dan ooit staan de tekstschrijvers en componisten van het volkse repertoire in de spotlights. Bovendien wordt de Buma NL Awards-show in ere hersteld.
Amsterdam Dance Event (ADE) en Eventix kondigen met trots hun driejarige en exclusieve samenwerking voor de ADE Pro Conference aan, die de ticketingervaring van bezoekers aanzienlijk zal verbeteren. Dit vooruitstrevende partnership brengt twee sterk innovatieve partijen samen die met hun gedeelde digitale kennis een naadloos aansluitende ticketing- en bezoekerservaring zullen creëren.
Wie er was praat er nu nog over, en wie er niet was, heeft er nu nog spijt van: de eerste editie van Parkzicht outdoor op 2 juli vorig jaar aan de Krabbeplas in Vlaardingen. Een ode aan de Rotterdamse housecultuur, de classics, de legendes. Alle bezoekers waren het na afloop unaniem eens: dit was het leukste festival van 2022!
Maak je klaar voor de ultieme dosis extravagantie en onderbroekenlol, want het is bijna tijd voor Guilty Pleasure Festival. Op 8 & 9 juli zal het betoverende festivalterrein aan de Gaasperplas in Amsterdam worden overspoeld met Nederlandse en Internationale supersterren die je meenemen op een nostalgische reis vol hits. Het festival van herkenning brengt jouw ultieme guilty pleasures tot leven met de sterrenline-up van GPF2023.
Reguliere tickets voor Milkshake Festival (28, 29 en 30 juli in het Westerpark in Amsterdam) zijn uitverkocht, maar er zijn nog enkele tickets op een bijzondere manier te verkrijgen. Op zaterdag 24 juni tussen 11.00 en 15.00 uur zijn de deuren van D.O.L.HOUSE op het Westergasterrein geopend. Bezoekers wordt gevraagd op dat moment houdbaar voedsel te doneren. Iedereen die dit doet, maakt kans op een gratis ticket voor de vrijdag, zaterdag of zondag of een van de laatste betaaltickets.
Nooit eerder kondigde No Art zo ver van tevoren een line-up aan, maar na het succes van de eerste editie kondigt de organisatie voor het eerst in de geschiedenis ver van tevoren de line-up aan. Naast het reguliere festival op zaterdag 24 juni, kondigt No Art ook het artistieke 'Synergy Festival' aan op vrijdag 23 juni.
Het bekende DJ-duo Afro Bros organiseert het La Vida Loca Festival op 5 augustus in Papendal bij Arnhem. Het festival belooft een spectaculaire ervaring voor 7.500 bezoekers te worden, met optredens van bekende artiesten, waaronder Ronnie Flex, Katnuf, Boekoesam en natuurlijk de Afro Bros zelf.
30 juni 2023
RAM & Richard Durand pres. Digital Culture 6 uur back to back met exclusieve BBQ vooraf
No Art lanceert tweede kledingcollectie en blikt terug op succesvol festivalweekend
Defqon.1 Weekend Festival kijkt terug op een succesvolle editie
29 juni 2023
Gratis toegankelijk hiphop-festival in Nieuwe Nor
Laat je festivalhart dansen bij FOUX Festival
28 juni 2023
Otto Wunderbar presenteert
Into the Woods ADE festival maakt eerste deel programma bekend
Love Tomorrow Conference 2023
26 juni 2023
Stereo Sunday loopt opnieuw voorop in duurzaamheid en begint aan haar succesvolste editie ooit
23 juni 2023
Lucas & Steve Radio' op 30 juni gelanceerd in 51 landen wereldwijd
Armin van Buuren kondigt A state of Trance 2024 in Rotterdam aan
22 juni 2023
Defqon.1 2023 album nu verkrijgbaar
Leuke Pride feesten in 2023
21 juni 2023
Audio Obscura kondigt veelbelovende eerste fase van ADE 2023 programmering aan
19 juni 2023
Antoon, Maan, Flemming en meer tijdens zondageditie van Central Park
17 juni 2023
Kris Kross Amsterdam, Edwin Evers Band en Hans Klok op Heerhugowaard Live 2023.
16 juni 2023
Playground maakt Samsung onderdeel van de jongerencultuur deze festivalzomer
14 juni 2023
Nederlands DJ Oliver Heldens maakt officiële soundtrack voor Call of Duty warzone season 04
Populaire festivals Parels van de Stad en Valhalla Festival volledig overgenomen door E&A Events
13 juni 2023
Een botergeile zomernacht in Paradiso
12 juni 2023
Jouw unieke boodschap op een digitale reclamemast!
9 juni 2023
HipFest Scheveningen maakt tijdschema bekend
8 juni 2023
Het Groene Mobiliteitsplan van Paradise City Festival
SLAM! viert 9-jarig bestaan van The Boom Room met 9-urige marathonuitzending
7 juni 2023
Awakenings presenteert prikkelarme ruimte op Awakenings Summer Festival
6 juni 2023
Frisse herstart uitreiking Buma NL Awards
5 juni 2023
Amsterdam Dance Event en Eventix bundelen krachten voor driejarige ADE Pro ticketing visie
Parkzicht Outdoor keert terug en breidt uit met extra stage
2 juni 2023
Guilty Pleasure Festival onthult epische line-up voor 9e verjaardag
Doneer boodschappen verdien een Milkshake-ticket
1 juni 2023
No Art Festival kondigt de volledige line-up aan
DJ-duo Afro Bros organiseert La Vida Loca Festival op 5 augustus