Partyflock
 
Nieuws · juli 2012
­ Nederland
Tijdens Gay Pride volgende week in Amsterdam komt AIR met een speciale gaypride weekender programmering. Op vrijdagavond presenteert Supertoys een gaypride special in samenwerking met Rumour Has It en op zaterdagavond organiseert Valtifest in aanloop naar het festival een gaypride special genaamd Digs in Space.
Op zaterdag 8 september is het wat Latin Lovers betreft nog steeds zomer en dat gaan ze natuurlijk gewoon vieren. Tussen de gezellige grachten van het Utrechtse centrum ligt de mooiste locatie van deze Domstad: De Winkel van Sinkel!
Q-dance presents Headhunterz
zaterdag 28 juli 2012
Op 20 oktober is het zover. In de week van het Amsterdam Dance Event zal Q-dance alles uit de kast trekken voor de inwijding van de Ziggo Dome. Met haar ongeëvenaarde akoestiek belooft deze venue de nieuwe hoofdstedelijke hardstyle tempel te worden.
De Die Hard tickets voor Dirty Dutch, waarvan vanochtend om 09:00 uur de verkoop begon, zijn uitverkocht! De gelimiteerde Die Hard tickets geven de houders toegang tot een speciale ingang, de Die Hard area en een Dirty Dutch fan package.
Nederlandse platenmaatschappij Armada Music, en Insomniac, Amerika's meest prominente dance evenement producer, zijn de samenwerking aangegaan. Om de maand zal er een Armada Night plaatsvinden in één van Los Angeles' meest booming locaties, Exchange LA.
Scantraxx organiseert op 29 september 2012 in samenwerking met Supersized 'The Prophet's Label Night'. Na het uitverkochte 25 years The Prophet evenement in 2011, is dit jaar wederom gekozen voor Central Studios in Utrecht. Met een line-up om van te smullen, belooft het nu al een onvergetelijk spektakel te worden!
Na een tijdje ertussenuit geweest te zijn, is er gelukkig weer hoop voor frenchcore fanaten in Nederland. Op 13 oktober keert X-Beats weer terug in Tivoli de Helling in Utrecht met FreaX.
Hard-Aholic Invites
zaterdag 21 juli 2012
Met trots kijkt Hardest Dreams terug naar het eerste half jaar van 2012 met de eerste twee edities van Hard-Aholic. Dj's als Outrage, Double Trouble, Azerr en Dual Resonators hebben een knallend setje neer gezet op één van de edities van Hard-Aholic.
Toffler staat op losse schroeven. Althans, de achterwand dan. Tegenwoordig bewegen die, samen met de artiest, dj-booth en licht- en geluidsinstallatie tijdens de avond heen en weer. Vroeg op de avond lijkt de club klein en intiem maar naarmate het drukker wordt groeit ongemerkt de dansvloer en wordt de verlichting intenser.
Van 27 t/m 29 september vindt de derde editie van het Off Centre festival plaats in de Amsterdamse Melkweg. Drie dagen lang staat het gehele gebouw van het Amsterdamse podium in het teken van nieuwe en vernieuwende elektronische muziek in de breedste zin, variërend van de nieuwere bass, beats en hiphopgeluiden tot aan techno en indie-electronica.
Op 28 juli, over ruim een week, maakt Ultrasonic Festival zijn debuut op de Maarsseveense Plassen in Utrecht. Om alvast helemaal in de stemming te komen en je dagindeling te maken vind je hieronder de timetable. Daarnaast lees je in deze nieuwsbrief hoe je kans maakt op een super de luxe VIP arrangement!
Op zaterdag 18 augustus gaat één van Nederlands leading DJ's battlen met de tijd. Twaalf uur lang zal Lucien Foort achter de deks staan, om het publiek mee te nemen op een muzikale treinreis. En deze keer gaat hij zeer exclusive want de locatie waar het dit keer plaats gaat vinden is vorig jaar en ook dit jaar weer gekozen tot de mooiste en beste Beachclub van Nederland.
Lickerz de Luxe
donderdag 19 juli 2012
Wil je ontsnappen... genieten... iets nieuws en betoverend ervaren...Hou dan 5 oktober vast! Event Lounges nieuwste en meest sexy women only event komt eraan en dat mag je niet aan je voorbij laten gaan!
Zal het dan eindelijk gaan gebeuren... De zomer in Nederland? De weersvoorspellingen voor aankomende zondag zien er erg gunstig uit en wat is er leuker dan een zomerse strandzondagmiddag en -avond op het Bloemendaalse strand bij Nederlands leukste strandclub?
Tiësto brengt samen met Guess een kleding- en accessoirelijn uit. De Nederlandse dj en het Amerikaanse modemerk komen in augustus met een horloge. De rest van de collectie, een 22-delige kledinglijn voorzien van een zwart met felblauw Tiësto/Guess-logo, wordt uitgebracht in oktober.
Dirty Dutch, het internationaal danceplatform geïnitieerd door de Nederlandse deejay, artist en producer Chuckie, zal dit jaar op vrijdag 19 oktober tijdens het Amsterdam Dance Event in de Amsterdamse Ziggo Dome plaatsvinden. b. Dat heeft Chuckie samen met Danny Damman, directeur van Ziggo Dome, Richard Zijlma, directeur van het Amsterdam Dance Event, en ID&T-vertegenwoordigers CEO Ritty van Straalen en creative director Jeroen Jansen zojuist bekend ge
Omdat na een festivaldag voor velen de koek nog lang niet op is is het nu tijd om After the Wave te lanceren. Up en de De Kring openen beide hun deuren zodat de fijne vibes van overdag op gepaste wijze en tot diep in de nacht door kunnen worden gezet.
"Extremely Spanish, extremely high-octane"
"The spirit of Ibiza"
"One of the phenomenal parties of 2010'

De quotes hierboven zijn een paar van de voorbeelden die gebruikt worden om Matinée te omschrijven, maar eigenlijk zijn superlatieven niet genoeg, Matinée is een gevoel, Matinée is een onderdompeling, en voor velen is Matinée een lifestyle!
De eerste editie van Unforgettable op het strand is bijna een feit, nog een paar dagen te gaan en honderden trance-liefhebbers zullen een onvergetelijke dag tegemoet gaan op het Bloemendaals strand bij de prachtige nieuwe Beachclub Fuel.
In navolging van het succesvolle Dance in the Park en Dance Experience XL, krijgen ook de hardstyle liefhebbers hun eigen festival met de veel betekende naam Hardstyle in the Park! Dit spijkerharde event zal plaatsvinden op vrijdag 31 augustus 2012 op de Drafbaan Stadspark in het Stadspark in Groningen en wordt het hardstyle event van Noord Nederland waar je echt bij moet zijn!
Op zondag 26 augustus wordt op en rond de Rijnkade in Arnhem het Krachtstroom Festival georganiseerd. Het is de eerste keer dat de samenwerking tussen Luxor Live, WillemEen, Popcentrum Jacobiberg en TK07 op grote schaal aan de stad getoond wordt. Met het Krachtstroom Festival trappen deze partijen gezamenlijk het nieuwe seizoen af op een centrale, mooie locaties in Arnhem. Iets waar de organisaties zelf erg naar uitkijken!
Aanstaande zaterdag is het eindelijk zover: de tweede editie van het leukste strandfestival van het jaar 'Turn up the Beach' in IJmuiden aan Zee. Tussen 13.00 en 23.00 uur zorgen top DJ's als Housequake, Hardwell, Bingo Players, Shermanology en Quintino voor een episch feestje op het prachtige strand van IJmuiden aan Zee.
Op zondag 12 augustus vindt de zesde editie van Dancetour plaats op het Marktplein in Apeldoorn. Van 13:00 tot 22:00 worden 10.000 bezoekers verwacht op het gratis toegankelijke dance evenement. De line-up is dit jaar ijzersterk: Sidney Samson, Quintino, Marco V, Lucien Foort, ROOG, Julian Jordan en natuurlijk de DJ Knock Out winnaar 2012. Dancetour staat voor 'Bringing people together' en geeft via Dancetour Projects jongeren uit Apeldoorn een actieve rol.
Op zaterdag 28 juli is het tijd voor de volgende editie van Het foute feest in de Winkel van Sinkel in Utrecht! Ook in hartje zomer wordt de oh zo sfeervolle Winkel van Sinkel speciaal omgebouwd tot het foutste Feestpaleis van Utrecht. Foute decors, foute mensen in foute outfits en foute DJ's die foute muziek draaien zorgen voor een ontzettend foute sfeer.
Zo dan, de eerste In & outdoor edition van Fucking Bastards was een gruwelijk stampfeest! De buiten-area sloeg in als een bom en het ging er binnen de hele nacht door hard aan toe. Geen wonder want ja, je weet: Fucking Bastards is gewoon de dikste bom die je kan vinden in Crystal Venue! En dat al twee jaar lang! Dus tijd voor... nog een feestje deze zomer!
Op zaterdag 28 juli is Sugar Factory voor één nacht het domein van het techno-platform Collective d'Amsterdam samen met Junction. Nog amper bijgekomen van het enorme geweld dat vorige maand op haar geluidssysteem is losgelaten (in de propvolle chaos van NOX & Kapot) zullen de woofers van Sugar Factory deze maand wederom flink op de proef worden gesteld!
'De festivalbelevenis zal de komende jaren drastisch veranderen. Binnen vijf jaar geldt een rookverbod op elk festival, dat staat buiten kijf. Ook alcohol zal aan banden gelegd worden.' Dat vertelde Pinkpoporganisator Jan Smeets HLN.be toen ze hem op de wei in Roskilde tegen het lijf liepen. Smeets denkt dat alcohol straks zelfs helemaal zal verdwijnen op festivals, maar dat is wel iets waar 'hij zich wil tegen verzetten'.
Nog een kleine vier weken en dan zal de allerlaatste editie en tevens het 10-jarig bestaan van Electronation ooit plaatsvinden in de Amsterdamse Paradiso. Er was al een enorme line-up van drie tot de nok toe gevulde zalen bekend gemaakt en daar gaat nu zelfs nog een schepje bovenop worden gedaan in de vorm van drie extra artiesten!
Aanstaande zondag is het weer tijd voor alweer de derde Fiesta Summersounds! Wederom is de organisatie erin geslaagd om zeer aansprekende DJ's voor het evenement vast te leggen en staat de line-up met Sander van Doorn, Marco V, Solarstone, Jochen Miller en Bart Claessen garant voor een heerlijke dag in trance-house-progressive stijl!
Restylerz in Harders Plaza
maandag 9 juli 2012
Op zaterdag 04 augustus zal de tweede editie van Restylerz 2.0 plaatsvinden. De organisatie neemt je mee naar 'The Past & The Future'. Met artiesten als The R3belz Italië, Code Black Australië en Frequencerz Nederland zal ook deze editie weer onvergetelijk worden! Naast deze drie internationale helden hebben heeft de organisatie ook niemand minder dan Proto Bytez en Tartaros weten te strikken. De host van de avond is MC Renegade.
De Tweede Kamer gaat de leeftijd voor het gebruik en bezit van alcohol verhogen van 16 naar 18 jaar. Een wetsvoorstel, op initiatief van ChristenUnie-Kamerlid Joël Voordewind, wordt maandag ingediend door ChristenUnie, PvdA, CDA, SGP en PvdD en kan rekenen op een meerderheid in de Kamer door de steun van de SP en GroenLinks.
Op basis van de huidige weersverwachting hebben de organisatoren van Daylight Festival besloten om ook de mainstage te overdekken. Alle drie de area's zijn aanstaande zaterdag indoor. Niks staat er nog in de weg om ook van de tweede editie van Daylight een succes te maken!
Inception Space Edition
zondag 8 juli 2012
Four to the Floor en dan goed snoeihard! Voor de vierde keer daalt Inception neer op Crystal Venue met de meest knallende hardstyle, de meest rauwe beats en natuurlijk het meest opgehitste publiek. Deze keer daalt het letterlijk neer als het spaceship de HMS Inception zijn reis door het heelal onderbreekt om even in Culemborg te landen.
Noteer zaterdag 8 september 2012 met grote uitroeptekens in je agenda want 'Funkadelic' komt na 9 maanden keihard terug naar de hoofdstad op toplocatie Arena voor de Take Over Part 2.
Q-BASE drop your own area
vrijdag 6 juli 2012
Heb jij coole ideeën om een eigen area in te vullen? Dan kun je dit jaar weer meedoen aan 'Drop Your Own Area'; jouw kans om je eigen area op Q-BASE te hosten.
Caffeine Indoor Festival
vrijdag 6 juli 2012
Begin je beste outfit maar vast uit te zoeken en klaar te leggen want het Caffeine Indoor Festival zal op zaterdag 8 september haar debuut maken in Poppodium 013 te Tilburg!
Angels Night
vrijdag 6 juli 2012
Jaja het is weer zover! Na een jaar wachten is het weer tijd voor een nieuwe editie van Angels Night. Na de geslaagde editie van vorig jaar is ook dit jaar weer gekozen voor de stijlen van early rave, happy hardcore en early hardcore. Echter zal er dit jaar één groot verschil zijn...Werd er vorig jaar nog een entree gevraagd, dit jaar zal het gratis zijn. Ja, je leest het goed: gratis!
Zaterdag 17 november 2012 is het in Club Eclipse te Rotterdam (voorheen bekend als Outland) tijd voor een speciale editie van Slaves to the Rave! Tijdens deze Slaves to the Rave viert NRG Events zijn tienjarig bestaan op een knallende wijze!
WLC invites Sasha
donderdag 5 juli 2012
Als er een dak op zou zitten, dan zou het er niet af gaan. Het zou de ruimte ingeschoten worden. Een strandfeest van WLC is er altijd al een voor in de boeken, dit wordt er een als in the 'Never Ending Story'. Magisch, ontroerend en overdonderend. Op zondag 15 juli brengt WLC -Woodstock 69, Labyrinth Productions en CLICK- de tot de verbeelding van iedere post-hippie generatie sprekende artiest Sasha naar het strand van Bloemendaal. Pole Folder, de nummer 1 DJ van België, maakt de winnaar line-up kloppend compleet. Samen 2 grootmachten van het moddervette elektronische geluid. WLC Invites Sasha.
Free Festival · The Original
donderdag 5 juli 2012
Op het Atlantisstrand in Almere zal aanstaande zondag Free Festival – The Original georganiseerd worden. Het hardere broertje op de zaterdag is inmiddels stijf uitverkocht en ook de guarantee-verkoop voor de zondag verloopt harder dan ooit. Graag vertellen ze je in dit bericht wie de winnaars zijn van de openingsslots, hoe de timetable er uit ziet, en wat je eventueel verder nog zou moeten weten om zondag ongestoord te kunnen feesten.
Na de voorbije twee succesvolle edities van Elements Festival, die telkens op duizenden feestlustige bezoekers konden rekenen, mag je alvast zaterdag 22 september 2012 in je agenda aankruisen om te genieten van tientallen topdj's verspreid over zes podia, een overweldigende sfeer, een imponerende licht- en lasershow, pompende beats,... In één woord één van de indrukwekkendste dance-evenementen van West-Vlaanderen.
Zaterdag 7 juli 2012, 16.00 uur in de middag. Een spoor van verwoesting bereikt Zwolle. Elke televisiezender, of het nu SBS6, Nederland 2 of RTL 4 is, onderbreekt de uitzending om live verslag te doen van een tweetal onmenselijk grote krachtpatsers van de planeet Orbitron die met hun blote handen immense vuurballen de binnenstad inschieten.

Headhunterz, Degos & Re-Done, Shockerz, MC Renegade
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 4 juli 2012
Benieuwd waarom je veel intenser droomt wanneer je stopt met blowen? Virtual touren in Canvas... Dronken mensen voor de camera en, zoals elke week, spelletjes raden, in een verse KNIP!
Naast de eerder gepresenteerde line-up op de stages van zes toplabels met alleen producerende DJ's is het nu tijd voor de Boothstock Playground. De labels presenteerden namen als Paul Johnson, Michel de Hey, Tomba, Kraak & Smaak, Moullinex en Zwart Licht. De Playground herbergt drie leuke stages tijdens het Boothstock Festival in het Rotterdamse Zuiderpark op zaterdag 11 augustus.
Op vrijdag 6 juli aanstaande is het tijd voor techno in Utrecht! De mannen van het XT3 Techno radio programma Homebase geven dan samen met RJB Events en Label Løuche het gelijknamige feest in Stairway to Heaven op de Mariaplaats: Homebase.
'Decisions, Decisions... moeten we gaan?' Nou, als je dit feest mist, mis je toch wel één van de hoogtepunten van deze zomer! Decisions @ the Beach gaat op 18 augustus Beachclub Vroeger in Bloemendaal compleet op zijn kop zetten. En dat is de organisatie wel toevertrouwd, na al die jaren boordevol met de lekkerste, leukste en dikste feesten.
Bloomingdale XXL CD release
maandag 2 juli 2012
Time flies. Al pingpongen de weergoden er lustig op los, de 'zomer' vliegt voorbij. Inmiddels breekt voor Bloomingdale alweer de vijfde maand aan waarmee maandelijks een zondag verrijkt wordt met een grootse XXL editie. En in de julimaand is dit er één van extra bijzonder krachtige proporties; namelijk waarmee de CD release boventoon voert!
De zomer is officieel begonnen en zaterdag 14 juli is Beachclub Vroeger in Bloemendaal aan Zee de plaats waar je moet zijn voor een nieuwe editie van Hardclassics on the Beach! Met maar liefst twee area's, topdj's uit binnen- en buitenland en een afterparty laat de organisatie Free2party zien dat ze één ding willen: een goed feest neerzetten waar nog lang over gesproken wordt.
Op 7 juli bereikt de zomer haar hoogtepunt met Zomerkriebels Festival op festivalterrein Vredenburg in Utrecht. Op dit intieme festival kun je genieten van mooie decors, verrassend entertainment, een goede sfeer maar ook vooral van de topartiesten die Zomerkriebels Festival dit jaar weer in petto heeft! Kan jij niet wachten tot Zomerkriebels festival losbarst? Bekijk dan snel de timetable en overige informatie!
Voor degenen die aan het einde van de zomer nog niet zijn uitgefeest, organiseert EYE4Dance op zaterdag 15 september 2012 van 12.00 tot 23.00 uur de derde editie van Dream Village! Zoals eerder vermeld zal het festival dit jaar bestaan uit drie area's.
31 juli 2012
Gay Pride weekender in AIR Amsterdam
29 juli 2012
Latin Lovers in september naar Winkel van Sinkel
28 juli 2012
Q-dance presents Headhunterz
26 juli 2012
Die Hard Tickets voor Dirty Dutch uitverkocht
Insomniac & Armada Music lanceren 'Armada Nights' in Exchange Los Angeles
Scantraxx Recordz en Supersized organiseren The Prophet's label night
24 juli 2012
Nederlands meest vernieuwende frenchcore-feest FreaX terug in Utrecht
21 juli 2012
Hard-Aholic Invites
20 juli 2012
Ondergrondse club groeit organisch mee met publiek
Programmering Off Centre festival bekend
19 juli 2012
Ultrasonic Festival timetable en maak kans op een super de luxe VIP-arrangement
12 Hrs of Lucien Foort in Beachclub Royal
Lickerz de Luxe
18 juli 2012
Aanstaande zondag LadyKillers in Bloomingdale met 23 graden
Tiësto brengt met Guess een kledinglijn uit
17 juli 2012
Chuckie brengt Dirty Dutch naar Ziggo Dome
Wave Festival gaat door in Club Up
Matinee Amsterdam, the spirit of Ibiza
16 juli 2012
Unforgettable Bloemendaal timetable
15 juli 2012
Hardstyle in the Park in Stadspark Groningen
Krachtstroom Festival maakt programmering bekend
13 juli 2012
Timetable Turn up the Beach bekend
12 juli 2012
IJzersterke line-up Dancetour Apeldoorn 2012
Het foute feest in de Winkel van Sinkel
11 juli 2012
Two year anniversary Fucking Bastards
Junction Invites Collective d'Amsterdam in de Sugar Factory
10 juli 2012
Pinkpopbaas Jan Smeets voorspelt rook- en alcoholvrije festivals
Electronation 10 year anniversary
Laatste mededelingen Fiesta Summersounds
9 juli 2012
Restylerz in Harders Plaza
Wetsvoorstel: alcoholleeftijd naar 18 jaar
Daylight festival 2012 · Weer of geen weer
8 juli 2012
Inception Space Edition
7 juli 2012
Funkadelic terug in onze hoofdstad
6 juli 2012
Q-BASE drop your own area
Caffeine Indoor Festival
Angels Night
Slaves to the Rave · 10 Years of NRG
5 juli 2012
WLC invites Sasha
Free Festival · The Original
Start ticketverkoop Elements Festival
Night of the Dj's · Super Heroes
4 juli 2012
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Boothstock festival presenteert Playground
3 juli 2012
Homebase in Strairway to Heaven te Utrecht
18 Augustus Decisions at the Beach
2 juli 2012
Bloomingdale XXL CD release
Bloemendaal aan zee verwacht duizenden hardstyle-, rave- en oldskoolliefhebbers
Zomerkriebels Festival timetable en laatste informatie
Dream Village Festival 2012 line up & trailer