Partyflock
 
­ Nederland

Wave Festival gaat door in Club Up

gepubliceerd door , op
Het kan geen enkele rechtgeaarde technoliefhebber ontgaan zijn dat op zaterdag 4 augustus de eerste editie van Wave festival plaatsvindt. Middels dit initiatief gaan BFC & LET een nieuw concept wegzetten in festivalland. Het idee is simpel, een intieme setting midden in een natuurgebied alwaar twee stages het neusje van de zalm bieden op het gebied van hedendaagse, kwalitatieve dansmuziek. House & techno voor de liefhebber, omringd door gelijkgestemden. Back to basic dus. Meer is volgens de organisatie niet nodig. Kijkend naar het verloop van de voorverkoop kan worden geconcludeerd dat velen het hier roerend mee eens zijn. Haast is dus geboden, want er is een totale capaciteit van duizend kaarten á €18,50 die er snel doorheen zullen zijn.

Omdat na een festivaldag voor velen de koek nog lang niet op is is het nu tijd om After the Wave te lanceren. Up en de De Kring openen beide hun deuren zodat de fijne vibes van overdag op gepaste wijze en tot diep in de nacht door kunnen worden gezet.

Net zoals op Wave zijn er op de after twee area's met house en techno. Naast de LET & BFC residents komen Ferdi Blankena & Sense Unique, Enrique's Groove en last maar zeker not least Silent Servant langs voor een muziekale traktatie. Silent Servant draait hier een speciale 'wave' set waarmee hij al eerder furore maakte in de Berlijnse Berghain. Wat houdt dit in? Een unieke kans om één van de helderste sterren van techno-land op geheel andere outside-the-box wijze te horen.