Partyflock
 
Nieuws · november 2012
­ Nederland
Reverze 'Dimensions'
vrijdag 30 november 2012
Op zaterdag 23 februari zal Bass Events opnieuw de grenzen verleggen met als thema 'Dimensions'. Verwacht je aan een ongezien spektakel, want qua show & techniek bewijst Reverze ieder jaar ver vooruit te zijn. Tel daar een leger aan topnamen bij, en je hebt alles voor een onvergetelijk nachtje knallen.
Escape pakt uit in december
vrijdag 30 november 2012
2012 Was een mooi jaar en november was helemaal een mooie maand want Escape viel opnieuw in de prijzen. Bij de Nightlife Awards werd Escape uitgeroepen tot populairste club van West Nederland! Het vizier is nu gericht op december, met een nieuwe Femmes Fatales, dikke Brainwash edities en een klapper van een NYE party, één van de grootste feesten van Amsterdam!
Dimension 1/12/12
donderdag 29 november 2012
The first of December Waterfront Rotterdam will take you to another Dimension. They will turn the main hall, smoking area and recently opened new hall into a unique experience. Expect a great selection of dubstep and drum and bass dj's, live performances, vocalists, fluorescent colors, art, light/laser shows and so much more!
Bass Addicts is terug en zal op vrijdag 25 januari 2013 zorgen voor een onvervalst hardcore-spektakel voor iedereen uit de regio Zuid Holland en ver daarbuiten.
Tijdens nieuwjaarsnacht wordt het huidige homofeestaanbod versterkt door #BRUUT&nieuw. Een concept met een knipoog naar sociale media dat terug wil naar de tijd van elkaar ontmoeten in een kroeg of club om samen te dansen, praten, drinken en flirten. Het feest begint op 31 december om 23:30 in Nijmegen Oost bij café/restaurant #BRUUT.
Verschillende grote dance-organisaties voeren op het moment een felle strijd met auteursrechtenorganisatie SENA over het bedrag dat ze af moeten dragen. Die strijd is al gaande sinds 2004 en mondde uit in een bodemprocedure, waarin dinsdag beide advocaten hun zaak mochten bepleiten.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 28 november 2012
In de viral komen de Angry Birds tot leven, je krijgt een versiertip voor in de sportschool, er is weer eens een anekdote, Trimbos behandelt de gevolgen van drugsgebruik op geluksbeleving en we zien een hele gemene, enge maar toch ook grappige verborgen cameragrap.
Nog vijf weken te gaan en nu al gaan de laatste 500 kaarten verkocht worden van het feest van Nieuwjaar om jouw Nieuwjaar subliem te beginnen! De VIP-kaarten zijn alweer helemaal uitverkocht en zoals het er nu uit ziet zal het met de reguliere kaarten niet lang meer duren. Daarom, jullie zijn gewaarschuwd!
Op dinsdag 25 december is het tijd om de rode loper en dansvloer te rocken van de compleet verbouwde club Corso in Rotterdam, in stijl uiteraard! Bereid je voor op een onvergetelijke avond.
Jawel, het 80's Verantwoord circus strijkt zaterdag 1 december eindelijk weer neer in de poptempel van Haarlem: het Patronaat. Dit 80s festijn staat al jaren als een huis en dat zal deze keer opnieuw bewezen worden! Uiteraard zijn de 7 Inch Twins en Whiplash d'r weer om hun pareltjes te droppen.
b2s tegen de zwarthandel
maandag 26 november 2012
Na zorgvuldig onderzoek zijn er voor zowel Loudness op 8 december als voor Pussy lounge op 5 januari, meerdere tickets die via zwarthandelaren werden aangeboden, inmiddels ongeldig gemaakt. Deze vrijgekomen tickets zullen op zaterdag 1 december aangeboden worden via de b2s ticketshop. Het maximum aantal kaarten dat per persoon besteld kan worden is 2, de verkoop link en het tijdstip vind je hieronder.
Dirty Dutch Aftershock
maandag 26 november 2012
Met de eerste Dirty Dutch editie in de Ziggo Dome nog vers in de geheugen maakt Dirty Dutch een tweede, niet voor de hand liggende stap. Op zaterdag 23 februari keert Dirty Dutch Aftershock terug in de Heineken Music Hall. De vraag naar een Dirty Dutch editie in de Heineken Music Hall bleef aanhouden waardoor er uiteindelijk toch besloten is om Dirty Dutch Aftershock terug te laten komen.
Na de beste wensen, de champagne en de oliebollen is het tijd om de stad in te gaan en het nieuwe jaar in te luiden met een groot feest. Ook 013 doet een duit in het zakje. Op maandag 31 december presenteert het Tilburgse poppodium 'NYE 2013'.
Miss Amy's B-Day Bash
vrijdag 23 november 2012
Midden tussen de feestdagen door komt er nog een geweldige feestdag bij, want op zaterdag 15 december zijn er maar liefst 30 redenen om feest te vieren, als Miss Amy haar dertigste verjaardag viert in Crystal Venue.
Het begint koud en donker te worden, iedereen is al bezig met het voorbereiden van de feestdagen. Echter is het nog geen tijd om te accepteren dat het echt winter is, maar gelukkig is er nog een moment om er even tussenuit te knijpen. Op vrijdag 30 november organiseert Rekorder namelijk 'Gone Fishing' in AIR.
Destination X is het concept van Moon Star Events waarbij een mix van opkomend talent en gevestigde artiesten van nu mogelijk is. Waardoor je een gevarieerde line-up krijgt en waardoor de kwaliteit hoog blijft. De line- up staat garant voor een avondje knallen.
Darko Esser's Balans keert op vrijdag 22 februari terug in Melkweg bij klinch met als grote eye-catcher de Spaanse techno legende Oscar Mulero. Techno met veel Mediterraan temperament, donker als de nacht, contrastrijk en zelfs warmbloedig. En dat maar liefst drie uur lang!
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 21 november 2012
Deze week weer verse vulling in de welbekende categorieën: Trimbos beantwoordt jouw vraag!, Filmpje!, Ten seconds of sound, Interview, Oeps!, Foto van de week, In de spotlight, Recensies, Goed fout (y), De ontdek je plekje quiz, Fotografen, Viral en Mop van de week
Op zaterdag 25 mei 2013 verandert recreatieterrein De Berendonck bij Nijmegen voor alweer de negende keer in een compleet andere wereld tijdens een nieuwe editie van Emporium. Hoewel het festivalseizoen nog ver weg is, kun je binnenkort al verzekerd zijn van jouw Emporium ticket. Op zaterdag 1 december start de officiële voorverkoop met een exclusieve actieweek op Radio 538!
The Ultimate Classics Collection
woensdag 21 november 2012
Zaterdag 8 december is het tijd om een vlucht naar het glorierijke verleden te maken en opnieuw die extase te voelen die je toen al in vervoering bracht en je voorgoed aan de house en trance muziek verslaafd maakte. Geen slap aftreksel maar 'the real thing' met de dj's die toen al de toon zetten en nu nog steeds precies weten hoe ze jou lekker in je vel kunnen laten zitten.
Met een nieuwe editie van BKJN Events vs Partyraiser in het voorruitzicht, belooft ook 2013 weer een perfect hardcore-jaar te worden. Traditiegetrouw zal dan ook alles uit de kast getrokken worden om samen met de vele duizenden fans hiervoor het perfecte startsein te kunnen geven!
Latin Lovers op Kerstavond in Anno
dinsdag 20 november 2012
Wederom komen ze naar Anno Almere en wel op Kerstavond: Latin Lovers On Tour! De exclusieve locatie Anno zal deze nacht alweer dé place to be zijn met een warme latin jungle waar de palmbomen letterlijk en figuurlijk uit de dansvloer omhoog zullen knallen en de vlinders rond zullen vliegen met een tikkeltje oogverblindende kerstdecoratie!
Genomineerden 538Jingleball bekend
dinsdag 20 november 2012
De genomineerden van de allergrootste awardparty van Nederland, '538JingleBall', zijn bekend! Op zaterdag 22 december reikt 538, in samenwerking met Windows 8, in tien verschillende categorieën awards uit aan Nederlandse artiesten, sporters en personality's. De afgelopen weken hebben de 538-fans de genomineerden gekozen via 538jingleball.nl
XXlerator XX-Mas line-up
maandag 19 november 2012
Bij Kerst horen verplichte familie-bezoekjes, luxe diners en een rijkelijk versierde kerstboom. Maar sinds enkele jaren hoort daar natuurlijk ook bij: XXlerator XX-Mas! Op Eerste Kerstdag kun je keihard feesten in de Matrixx om zo van deze feestdag een échte feestdag te maken. Bekijk hier de complete line-up.
Zaterdag 8 december belooft een fantastische nacht te worden die je niet mag missen! Sander Kleinenberg is één van de meest succesvolle dj's uit Nederland die de hele wereld over gaat en daarbij overal volledig volle zalen trekt. Naast Sander staan zijn vrienden Kraak & Smaak die met hun dj set de avond compleet maken.
Op 12 januari zal het hardstyle evenement Euphoria traditioneel de 013 Tilburg vullen met de vetste beats. Verschillende nationale en internationale grootheden binnen de scene en getalenteerde nieuwkomers komen tot in de kleine uurtjes hun sound ten gehore brengen.
WTF? Dance4Life
zondag 18 november 2012
'WTF? dance4life!' wordt mede mogelijk gemaakt met de steun van Air, een van de grootste en mooiste clubs van Amsterdam aan het Rembrandtplein. Ook Sensation, al jaren trouwe partner van dance4life, steunt de avond, evenals GirlsLoveDJs, niet alleen de grootste, maar ook populairste party crew van Nederland.
Diverse artiesten zullen tijdens 'Wtf? dance4life!' belangeloos hun tunes laten horen!
Female 'Hardcore' Fatale
zondag 18 november 2012
Op vrijdag 18 januari 2013 viert Arno zijn verjaardag en mag hij de taart met kaarsjes weer uitblazen. En bij een verjaardag hoort natuurlijk ook een feestje en dat wordt op vrijdag 18 januari 2013 gehouden in de Rodenburg te Beesd. Iedereen is dan van harte welkom om Arno te komen feliciteren en samen te zorgen voor spetterende birthday party!
Wat doe jij dit jaar met de Kerst? Nou, Latin Lovers weet het wel! Wat dacht je van een extra en zeer speciale editie op Tweede Kerstdag (woensdag 26 december) in de tofste locatie in Hoek van Holland: Strandclub Danz?
Vier Kerstavond in Rockanje met Metz
zaterdag 17 november 2012
Net als vorig jaar komt Metz ook dit jaar op kerstavond, maandag 24 december 2012, naar het strand van Rockanje. Deze avond opent Strandclub View net als iedere zomer zijn deuren voor Metz en deze keer met een heerlijke Kersteditie.
Timetable en laatste info Resist #2
vrijdag 16 november 2012
Met nog maar een aantal dagen te gaan maakte Resist vandaag officieel zijn volledige timetable bekend. Aanstaande zaterdag zullen o.a. Flux Pavilion, Megalodon en Trolley Snatcha alle dubstepliefhebbers in het Klokgebouw voorzien van een muzikaal spektakel. Ook zal hardcore grootheid en pionier dj Promo de avond snoeihard afsluiten.
Zaterdag 15 december zal het XPS circus afreizen naar het lekkere Leeuwarden en neerstrijken in stads' nieuwe trots: Club De Roode Leeuw. Onder de noemer 'De Roode Leeuw Light District' laat ExPornStar je de dirty-mind van deze classy-ogende club zien.
Een oproep in de Telegraaf was genoeg: 'Drie halfgoden, samen anderhalve god, houden van feest muziek en een uitbundig feestje.' Eén zin gaf het startsein voor een stap in de richting van een volledig nieuwe markt: bruiloften en huwelijkspartijen.
Afgelopen weekend vierde Vato Gonzalez het vijfjarig bestaan van zijn concept Dirty House in Nijmegen. Het succes van dit evenement heeft hem doen besluiten er nog een tweede editie achteraan te plakken en ditmaal extra groots uit te pakken! Op zaterdag 8 december strijkt Dirty House neer in Studio A12 / Brothers Festival Dome te Bunnik.
Goed nieuws voor eenieder die Raw Hardstyle en Hardcore een warm hart toe draagt. Op zaterdag 24 november 2012 organiseert Creative Events het event Staalhard xxl in het Belgische Limburg namelijk de Expodroom te Bree. (Niet ver van Eindhoven en Weert). Het event duurt van 21.30-06.00u en de minimumleeftijd bedraagt 16 jaar.
Ook dit jaar zal zaterdag 12 januari niet ongemerkt voorbij gaan. Dit is namelijk de nacht waarop de verjaardag van 'The Godfather of Hardcore' Paul Elstak ongekend gevierd gaat worden in de Factory 010 te Rotterdam. Vanaf 22:00 uur komen zijn collega's en goede vrienden er samen met hem voor zorgen dat deze locatie aan de Maashaven een stukje dieper de grond in wordt gebeukt. Een mooie gelegenheid om terug te blikken op zijn spraakmakende carrière als DJ en Producer!
Storm · The Industrial Revelation
woensdag 14 november 2012
Er is Storm op komst. Van slepende noise tot keiharde tekno, Storm staat voor een duistere nacht piepen, beuken en kraken. Van 120 BPM rhytmic industrial tot 220 BPM hardcore: op Storm wordt het in een opbouwende lijn aan elkaar geregen.
Last info Happy Wonderland
woensdag 14 november 2012
Met nog een aantal dagen te gaan, kun je je Aussies en Nikes uit de kast halen. Zaterdag 17 november 2012 zal het gezelligste happy hardcore feest, Happy Wonderland, opnieuw plaatsvinden in de Rodenburg in Beesd.
Timetable Ik Ben Je Bitch Niet
woensdag 14 november 2012
Na vier jaren van afwezigheid is het 24 november weer tijd voor Ik Ben Je Bitch Niet in Culemborg! The F*cking Bitch is back! Drie zalen vol met geweld: van early tot snoeiharde hardcore, van industrial tot frenchcore en van terror tot speedcore. Wat wil een mens nog meer?
Adrenaline
dinsdag 13 november 2012
Na de geweldige eerste editie van Adrenaline komt Bassline Events met een nieuwe editie. Bassline Events regelt een nieuwe dosis adrenaline voor Hoogeveen. Op zaterdag 26 januari 2013 zal Adrenaline, the next shot plaatsvinden.
Na meer dan acht jaar verliest Frankfurt zijn spectaculaire en internationaal vermaarde club CocoonClub. In de afgelopen drie maanden heeft men getracht het tij te keren, maar een faillissement kon niet voorkomen worden. Dus zijn nu alle medewerkers, gasten en vrienden uitgenodigd voor de 'Last Dance', die op vrijdag de 30e november plaats zal vinden.
Bekendmaking line-up Unforgiven
vrijdag 9 november 2012
Op 14 december 2012 zal in Pand 3 de derde editie van Unforgiven plaatsvinden. Het kleine maar fijne 'Pantje' staat bekend om zijn underground sfeer en goed geluid. Trots zijn Hardest Dreams en Moon Star Events zeker dat hun mogen organiseren in Pand 3.
Casuals in Bungalow8
donderdag 8 november 2012
Het team achter House of Angels is altijd op zoek naar nieuwe en bijzondere locaties die passen bij de sfeer waar zij bekend om staan. Na een drietal succesvolle edities werd het team gevraagd een clubavond te organiseren in Bungalow 8 waar dezelfde sfeer en gastvrijheid centraal zullen staan.
Twee extra dj-namen op Xtra Large
donderdag 8 november 2012
Zaterdag 29 december is het tienjarig bestaan van Xtra Large! Xtra Large gaat dit groots uitpakken. Twee grote dj-namen zoals Marco V & Richard Durand komen draaien op Xtra Large. Maar dat niet alleen Xtra Large is nog steeds bezig met het boeken van nog een aantal grote namen. Het gaat een grootse reünie worden die je zeker niet mag missen!
Winnaars negende Nightlife Awards
woensdag 7 november 2012
De Matrixx in Nijmegen was gisteren toneel voor de negende editie van Nightlife Awards. Tijdens een feestavond, gepresenteerd door Jeroen Post en Veronica van Hoogdalem, werden weer de nodige prijzen uitgereikt aan de populairste uitgaanslocaties van Nederland. Met optredens van onder meer Dennis van der Geest, FeestDJRuud, De Kraaien, Mr. Polska en Nikki Nice vierde de medewerkers van vele clubs, discotheken en danscafés een feestje...
Op 31 december slaan de twee populaire dansavonden Encore en Cable de handen ineen en organiseren samen een spetterende New Year's Eve waarbij het beste van twee werelden samenkomt. Encore zorgt ervoor dat de liefhebber van hiphop en R&B los kan gaan op zijn favoriete tracks en Cable staat in de andere zaal garant voor de beste bass music: dubstep, grime en (future) garage.
Op Tweede Kerstdag – woensdag 26 december – vliegen de kerstballen in het rond bij Central Studios, want dan presenteert Super Sunday weer de jaarlijks terugkerende X-Mas Bash. Na de kalkoen en glühwein is het tijd voor een knallend dance event met grote namen uit de house scene, vette visuals en een speciaal decor. All you want for Christmas is...
Een van de toonaangevende organisaties uit het Amsterdamse nachtleven die veelvuldig de Studio 80 onveilig maakt komt naar Haarlem. En niet zomaar naar Haarlem maar naar de monumentale Lichtfabriek.
Boel op Stelten met Marc Romboy
vrijdag 2 november 2012
Op donderdag 29 november zal niemand minder dan de inmiddels ook in Groningen befaamde Marc Romboy zijn kunsten in Huize Maas komen vertonen. Natuurlijk is ook deze avond niet compleet zonder het door jullie zo gewaardeerde lokale talent.
Na de vuurdoop in 1992 heeft Thunderdome inmiddels een cult status bereikt. Op 15 december 2012 wordt de cirkel rond gemaakt met een explosieve avond vol nostalgie en herinneringen. Twee decennia Thunderdome komen in de RAI op deze gedenkwaardige datum samen in tot een genadeloos slotakkoord.
30 november 2012
Reverze 'Dimensions'
Escape pakt uit in december
29 november 2012
Dimension 1/12/12
Bass Addicts is terug met een keiharde line-up
Nieuw homofeest tijdens jaarwisseling in Nijmegen
Dance-organisaties verwikkeld in rechtszaak met auteursrechtenorganisatie SENA
28 november 2012
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Laatste 500 kaarten te koop voor Booming New Year
Black Tie Christmas Party met Sunnery James & Ryan Marciano
27 november 2012
80's Verantwoord zaterdag in Patronaat
26 november 2012
b2s tegen de zwarthandel
Dirty Dutch Aftershock
23 november 2012
De beste dance op NYE 2013 in 013 Tilburg
Miss Amy's B-Day Bash
Rekorder vist op vrijdag 30 november bepaald niet achter het muzikale net
Destination X breekt voor de tweede keer De Leeren Lampe af
22 november 2012
Balans februari terug in de Melkweg met Oscar Mulero
21 november 2012
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Emporium 2013 start kaartverkoop met actieweek op Radio 538
The Ultimate Classics Collection
20 november 2012
BKJN vs Partyraiser 2013 line-up release
Latin Lovers op Kerstavond in Anno
Genomineerden 538Jingleball bekend
19 november 2012
XXlerator XX-Mas line-up
Panama* invites Sander Kleinenberg en Kraak & Smaak
Euphoria keert ook in 2013 terug in de 013 Tilburg
18 november 2012
WTF? Dance4Life
Female 'Hardcore' Fatale
Latin Lovers tweede Kerstdag in Hoek van Holland
17 november 2012
Vier Kerstavond in Rockanje met Metz
16 november 2012
Timetable en laatste info Resist #2
Ex Porn Star naar Club Red in Leeuwarden
Vinnie, Donnie & Sjakie komen met trouwvideo
Vato Gonzalez pakt groots uit met Dirty House XL
15 november 2012
Hellsystem's album Showcase @ Staalhard xxl
14 november 2012
Paul Elstak: The Godfather of Hardcore
Storm · The Industrial Revelation
Last info Happy Wonderland
Timetable Ik Ben Je Bitch Niet
13 november 2012
Adrenaline
12 november 2012
Cocoon Club eind deze maand definitief dicht
9 november 2012
Bekendmaking line-up Unforgiven
8 november 2012
Casuals in Bungalow8
Twee extra dj-namen op Xtra Large
7 november 2012
Winnaars negende Nightlife Awards
Encore en Cable organiseren samen New Year's Eve in de Melkweg
4 november 2012
Knallende kerstafsluiter met de Super Sunday X-Mas Bash
Bla Bla met Cocoonheld Andre Galuzzi in de Lichtfabriek
2 november 2012
Boel op Stelten met Marc Romboy
1 november 2012
Be a part of history, be a part of the final Thunderdome