Partyflock
 
­ Nederland

De beste dance op NYE 2013 in 013 Tilburg

gepubliceerd door , op
Na de beste wensen, de champagne en de oliebollen is het tijd om de stad in te gaan en het nieuwe jaar in te luiden met een groot feest. Ook 013 doet een duit in het zakje. Op maandag 31 december presenteert het Tilburgse poppodium 'NYE 2013'. De line-up is verrassend sterk: Joost van Bellen draait een unieke set die 25 jaar house beslaat. Black Sun Empire draait een fikse portie dubstep en drum 'n' bass, en daarnaast zijn er nog veel meer acts die ervoor zorgen dat de bezoeker geen moment stil kan staan. Kaarten zijn €20,- en vanaf 24 november verkrijgbaar via 013.nl. Minimumleeftijd is 16 jaar.

Dit jaar is 013 de beste plek om het nieuwe jaar in te luiden. Het poppodium biedt een gevarieerd aanbod van artiesten binnen de dance. Van dubstep tot minimal. Van techno tot electro. Joost van Bellen komt met een unieke set naar de Dommelsch Zaal waarbij hij een ode brengt aan 25 jaar. Alles komt voorbij in zijn set: ouderwetse acid house klassiekers, hedendaagse deep house en alles wat er tussen in zit. Space Pirates komen met een verrassende liveset. Dit dj collectief draait standaard met maskers die het hele gezicht bedekken, maar hun producties zelf zijn alles behalve gezichtsloos. Met een focus op electro en techno, mixt het collectief alles live en zelfs de visuals worden ter plekke gemaakt! Het Tilburgse collectief Schoolplein was eerder al een groot succes op Kindergarten Festival. Zij zullen de beste electro door de Dommelsch Zaal laten stuiteren, tot de zon op komt. Dandy J opent de avond.

In de Kleine Zaal draagt Black Sun Empire zorg voor de hardere muziekstromingen. Drum 'n' bass en dubstep is wat hier de klok slaat. De internationaal geroemde Utrechters brachten pas geleden het nieuwe album 'From the Shadows' uit. De Britse dj en producer Eddie K komt speciaal overgevlogen om de beste dubstep beats door de Kleine Zaal te laten schallen. Het uit Tilburg afkomstige Addergebroed zet deze lijn door met eigen dubstep producties en de beste hits van dit moment. De liefhebbers van deephouse en minimal kunnen hun hart ophalen in Stage01. Dit podium wordt in zijn geheel gehost door de resident dj's Hosman en Bakvorm van de DIEP-feesten, die gedurende het hele jaar in 013 gehouden worden.

De avond begint om 00:30 en zal doorgaan tot de vroege ochtend. Tickets kosten € 20 (excl. servicekosten) en gaan vanaf zaterdag 24 november in de voorverkoop.