Partyflock
 
Nieuws · november 2009
­ Nederland
Back II Paradise
maandag 30 november 2009
Na het uitverkochte succes van de Atmoz-avond in de Danssalon, is Minority Events terug in de Danssalon met Back II Paradise presents trance classics. Op het gebied van artiesten is er flink uitgepakt met dj’s die het draaien van classics tot in de puntjes beheersen. Vrijdag 4 december staat de Danssalon volledig in het teken van de vetste trance uit het verleden.
XFM Xnergy
zondag 29 november 2009
Het nieuwe decennium begint direct goed: XFM Xnergy, het dance-evenement van XFM is terug. Deze keer in het Beursgebouw in Eindhoven met de vaste ingrediënten: de beste trance, club, een vleugje house, gemixt met een geweldig spektakel. Zaterdag 16 januari 2010 is de datum om vrij te houden!
This Is™ Amsterdam
zondag 29 november 2009
Na een uitzinnige album showcase in de Melkweg tijdens het Amsterdam Dance Event van 2009 keert Sander Kleinenberg op zaterdag 19 december terug in Paradiso voor een nieuwe editie van This Is™. En wie na de 6 uur set van Sander in de Melkweg nog steeds snakt naar meer kan zijn of haar geluk niet op, want Sander zal in de Paradiso speciaal voor deze laatste This Is™ van het jaar een 4 uur durende DVJ set weg geven!
Subculture
zaterdag 28 november 2009
Tijdens de Lief-afterparty heeft Subculture maar weer eens bewezen dat zij maar al te goed weten hoe de tent gerockt moet worden. Een uitverkochte Poema was het resultaat dit één van de hoogtepunten van september en tevens de drukste Subculture ooit.
Madhouse
vrijdag 27 november 2009
Voor wie er nog aan twijfelde heeft de laatste Special Edition van DJ Jean's Madhouse wel definitief duidelijk gemaakt, dat deze maandelijkse vrijdagavond in de Panama (elke eerste..) niet meer uit het Amsterdamse nachtleven weg te denken is! De avond is héél hard op weg om de gezelligste, drukste en meest complete vrijdagavond van Nederland te worden, met afgelopen editie wederom een bezoekers record! Dit betekent dat de vaste bezoekers van de succesvolle avond keer op keer terugkeren, en steeds meer "nieuwe" party peopletjes de avond ontdekken als de ultieme clubavond om op vrijdag je weekend in te luiden!!
Mega Disco Christmas Outburst
vrijdag 27 november 2009
Donderdagavond 24 december zal het kerstfeest in Stalker met veel allure zijn intrede maken. Waar traditie getrouw ieder jaar op deze datum the Original Warehouse Party op het kerstmenu stond, slaat Stalker dit jaar een nieuwe weg in. Het warme kerstbal zal dit jaar op een spectaculaire manier worden geopend, met een 5 uur set van De Man Zonder Schaduw als absoluut hoogtepunt.
Wat in 2003 begon als een feestje georganiseerd uit gebrek aan leuke feesten in Enschede, is in 6 jaar tijd uitgegroeid tot een volwassen evenementenbureau. Absolutely Fresh heeft in 6 jaar tijd heel wat leuke feesten de revue laten passeren. De grootste deejays zijn te gast geweest bij Absolutely Fresh, van Crookers tot Marco V, van Dr. Lektroluv tot Dr. Kucho en van Chuckie tot Switch, allen hebben hun steentje bijgedragen aan het succes van Absolutely Fresh.
Kings of House NYE 2010
donderdag 26 november 2009
Na een succesvolle editie afgelopen herfst en, zoals beloofd, komt KoH Events terug met een spectaculaire editie van het nu al veel besproken danceconcept in Den Bosch. En wel met Oudjaarsnacht: King of House NYE 2010. Waarvan velen dachten dat zo’n soort dance-evenement niet haalbaar was in Den Bosch, knallen ze nu dubbel zo hard het nieuwe jaar in met volle flessen champagne om in 2010 wederom duidelijk te maken waar Kings of House voor staat.
Sexy Motherfucker NYE
donderdag 26 november 2009
Met oud en nieuw komt Sexy Motherfucker op bezoek in Harders Plaza. Na alle in 2009 uitverkochte edities start SMF het jaar 2010 in Harderwijk. Om New Years Eve extra glans te geven is de dresscode ‘White’. Natuurlijk neemt Sexy Motherfucker weer een aantal dj’s mee die een succesvol jaar achter de rug hebben. Tony Cha Cha bijvoorbeeld, die met zijn knallende sound een perfecte headliner is voor een New Years Eve-event. Ook Quintino is van de partij. De man heeft laten zien dat hij niet alleen goed kan remixen en dj’en, ook zijn eigen producties zijn goed ontvangen.
Electric Deluxe #8 @ klinch
donderdag 26 november 2009
Modeselektor Soundsystem, Mathew Jonson en 2000 and One zijn vrijdag 22 januari de grote mijnheren op de 8e editie van Electric Deluxe @ klinch in de Amsterdamse Melkweg. Met zo’n line up moet je als technofreak niet gek op kijken dat de kaarten al weg zijn voordat je “Wow, wat vet!” kunt zeggen.
Voor de derrde keer begint Awakenings het nieuwe jaar met een editie in de oude Philipsfabriek genaamd het Klokgebouw. Monumental Productions presenteert met grote trots een brute line up die staat als een warehouse! Awakenings-debutanten zoals Ben Klock & Marcel Dettmann, Delta Funktionen, 3000, ZIX & Tachini, Redshape en Lutzenkirchen vormen in combinatie met trouwe Awakeningsvrienden als Adam Beyer & Joel Mull, Mauro Picotto, PETDuo en DJ Rush een muzikaal spektakel dat zijn weerga onder de rivieren niet kent.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 25 november 2009
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Best Oldskool Events
woensdag 25 november 2009
De dagen worden korter en de nachten worden langer, de temperaturen dalen, kortom langzamerhand komt de winter. Sint maarten is geweest, Sint Nicolaas is weer in het land. Tijd om je weer eens ouderwets lekker warm te dansen op de klanken van way back then. Je weet nog wel van toen de house nog in de kinderschoenen stond,en de Sint die schoentjes nog iedere avond zelf volstopte met de lekkerste en de vetste beats!
Vier keer per jaar brengt de jazz georiënteerde dansavond Optiek een spannende, ´nieuwe´sound naar Trouw aan de Wibautstraat in Amsterdam. Optiek durft wat vele organisatoren niet durven en dat is verder kijken dan het muzikale spectrum breed is. Op vrijdag 27 november doen ze dit door een wel heel speciale act naar Nederland te halen met The Modern Deep Left Quartet. Host en resident dj van de avond Bert de Rooij start en sluit de avond met zijn eigenwijze en enthousiaste sound.
Hip op stap
woensdag 25 november 2009
De naam Hip op stap stamt af van het Oudhollands gezegde ‘We gaan stappen’. Het samenbrengen van ‘hip en stijlvol stappen’ leidde vervolgens tot 'Hip op stap'. Hip op stap past namelijk perfect bij het beeld van de tegenwoordige trends. It’s all about hot or not! Denk aan shows als So You Think You Can Dance en Idols. De sfeer van dit nieuwe concept straalt gezelligheid, vermaak en ontspanning in stijl uit.
Tijdens oudejaarsnacht op donderdag 31 december is de grootste Knalfuif van Nederland te vinden op het Westergasfabriekterrein in Amsterdam. De WesterUnie organiseert daar in vier zalen (waaronder het bijzondere Transformatorhuis), in samenwerking met Rekord3r en DIEP XL, een groot Nieuwjaars event vol toeters, bellen, decors, acts, goede muziek en al het andere wat je kunt verwachten van een echte Knalfuif.
Dirty Dutch uitverkocht
dinsdag 24 november 2009
Op dit moment zijn er twee soorten Dirty Dutch fans. De fans die op tijd een kaartje hebben gekocht en de fans die toch iets te lang hebben gewacht en nu hopeloos op zoek zijn. De reguliere tickets zijn, met nog een maand te gaan, officieel uitverkocht.
Quake Dance 2009
maandag 23 november 2009
Binnenkort is het weer zo ver! Op vrijdag 4 december 2009 vind alweer de vierde editie van Quake Dance 2009 plaats. Menig Hardstyle liefhebber weet wat ze op deze avonden kunnen verwachten: Quake Dance 2009 is een originele mix tussen gevestigde namen en aanstormend talent uit de Hardstyle wereld, dit in combinatie met verbazingwekkende special effects en lichtshows.
Metz on Sunday X-mas Red Nose Edition
zaterdag 21 november 2009
De datum is bekend, de locatie staat altijd al vast, dus zet hem in je agenda. Want op 20 december is het zo ver, Metz on Sunday viert op deze derde zondag van de maand haar legendarische “Metz on Sunday X-mas Red Nose Edition". Onder het credo “ als ze het doen, doen ze het goed” zullen ook deze keer weer Top Dj’s hun kunsten vertonen in het Prinses Theater. Kortom een absolute top editie die de voorgaande jaren ruim van te voren was uitverkocht.
Nightmare
vrijdag 20 november 2009
We zijn inmiddels alweer aangekomen bij de op één-na-laatste Nightmare update! Dat houdt dus ook in dat Nightmare steeds dichterbij komt. Nog even geduld dus...Over twee weken barst het feest weer los in de hallen van Ahoy en wordt er met man en macht gewerkt aan de enorme productie. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd, want ook deze editie moet weer een nacht worden die wekenlang alleen maar herinneringen van “ik wil weer terug!” oproept bij de bezoekers.
Hardshock
vrijdag 20 november 2009
Met de Sint in het land en pakjesavond voor de deur, staat ook de hardcore-vulkaan Hardshock op het punt van uitbarsten. Nog twee weken tot de absolute climax op 5 december in de WRZV Hallen, die in een tijdelijke hardcoretempel met oorverdovende decibellen en oogverblinde effecten zal veranderen.
Thank God it’s Franchise
vrijdag 20 november 2009
Op zaterdag 26 december, tweede kerstdag, zal Franchise weer zijn opwachting maken voor een speciale editie in ‘t Paard. Na alle familieaangelegenheden en de nodige culinaire hoogstandjes kan er weer worden ‘gefranchised’! Dit keer is de waslijst aan artiesten wel erg goddelijk; Billy the Klit, Hardwell, Gregor Salto, Shagspeare feat. MC Lady Bee, Jamie Westland, Dani L. Mebius, Kid Kaio, Outsiders, Ziggy Stardust, Boehmer, Don Alexandro, Rico Morello, Issy & MC D-Jay. Het muzikale gezelschap zal garant staan voor een stevig staaltje dansvermaak. Jouw kerst van 2009 krijgt, met deze Franchise editie, de afsluiting die het verdiend!
The Ballroom NYE in Zeelandhallen
vrijdag 20 november 2009
Met Oud en Nieuw worden de Zeelandhallen in Goes opgedeeld in drie delen met ieder een eigen muzikale invulling. Eén hal is gereserveerd voor de stijlen eclectic en house, een andere hal zal met Radio 538 terug gaan naar de jaren ’70, ’80 en ’90. Ook staat er een hal onder leiding van Glorification, een organisatie uit de hardste hoek van de Nederlandse dance-industrie die met vijftien jaar ervaring wel raad weet met deze verantwoordelijkheid.
Thunderdome roept op tot slopen
donderdag 19 november 2009
De Thunderdome 2009 editie draait om slopen; slopen in de site, slopen in de studio en nu sloopt de organisatie vol overgaven verder. De finale slooppartij vindt plaats op 19 december in de Jaarbeurs.
Zaterdag 15 augustus 2009 was een dag die eruit sprong deze zomer. Niet alleen vanwege het stralende weer, maar het was ook de dag die in het teken stond van de achtste editie van Decibel. Veertigduizend liefhebbers kwamen naar het festival op recreatiegebied van de Beekse Bergen en gingen helemaal los op de beats die verdeeld waren over tien area’s en door meer dan honderd DJ’s en acts werden gepresenteerd.
Dirty Filthy Stompin' is terug
donderdag 19 november 2009
Op vrijdag 4 december is hét hardstyle concept van de Kempen weer terug van niet weggeweest! Just Party dance events komt met een vierde editie van Dirty Filthy Stompin' in discotheek El Sombrero op deze datum.
Een paar weken voor zijn feestdag komt Sint Nicolaas naar Nederland vanuit Spanje op zijn stoomschip met al zijn Pieten en al zijn cadeautjes waar hij gedurende het hele jaar voor heeft gezorgd. Vanaf zijn aankomst tot aan zijn feestdag kunnen kinderen hun schoen zetten voor de open haard of bij de kachel.
America del Sur
woensdag 18 november 2009
De gure winterverschijnselen zullen als sneeuw voor de zon verdwijnen zodra America del Sur de Rotterdamse locatie Post met haar Zuid-Amerikaanse invloeden omhult. Geen kerstballen maar papaja’s en diepgroene lianen die elke kerstboom doen verbleken. Zodra de decembermaand ten einde is, stelt America del Sur de onvermijdelijke kerstgedachte in teken van hoogzomerse perikelen. Tropische sets, passierijke entertainment en een temperamentvolle sfeer: what do you want for Christmas?
Outside in festival
woensdag 18 november 2009
In het weekend van 27 en 28 november zal er in Haarlem gedurende twee nachten een bijzonder spektakel plaats vinden. Al jaren lang organiseert Stalker het inmiddels beruchte feest Outside – In. De meest gekke en uiteenlopende situaties zijn door de jaren heen zo uit het leven geplukt en gedropt binnen de club muren van Stalker
Aanstaande zaterdag vindt er weer grof, erotisch geweld plaats bij een nieuwe editie van Hardporn! Megadisco Zak zal voor deze gelegenheid omgetoverd worden tot 'pornopaleis'. Verscheidene hardcoreartiesten van de bovenste plank zoals Angerfist, Mad Dog, T-junction, Rudeboy & Tomcat zullen voor de dikste hardcore zorgen. Verscheidene Hardpornvisuals en een scala aan acts ontbreken natuurlijk niet op deze niet te missen avond! Klik snel door voor de line-up & extra info!
Zaterdag 3 april gaan we er weer voor in de Utrechtse Jaarbeurs. En wat houdt dat in? Ze leggen het nog een keer uit: een bomvol programma internationale trancehelden, danceliefhebbers van over de hele wereld en hightech stages met zinderende licht- en lasershows waar je pretlichtjes van in je ogen krijgt. Get ready for Trance Energy! De kaartverkoop gaat zaterdag 28 november van start.
Het was een smerig klusje om 5 tracks te selecteren van de ruim 150 ingezonden remixen. Aftersho-Q, Prototype, System Shock, Mr. Speederman & DavidCentral; Congrats! Check op www.thunderdome.com/producers?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A15225 de 5 geselecteerde tracks en breng je stem uit!
Een zwoele wind en een zwoele zonnestraal, deze twee kernwoorden combineren het meest bij het leukste en warmste strandfeestje in de winter. Latin Lovers on the Beach doet haar poorten open in de mooiste strandclub van Hoek van Holland: Strandclub Zwoel! Op zaterdag 5 december ga jij gewoon direct na je pakjesavond rechtstreeks door naar deze intieme strandtent, want zelfs in december weet Latin Lovers on the Beach als geen ander om samen met jou de zon te laten schijnen en de temperatuur in deze toch al zo koude wintermaand keihard te laten verhogen! Warme trommetjes komen van onze topartiesten pur sang zoals Gregor Salto, Leroy Styles, Bingo Players, Chris Rox & MC Roga!
Vrijdag 27 november bruist het decor van de Sugar Factory in Amsterdam voor de laatste keer dit jaar op de zwoele house van Beyond on Rotation. Kort door de bocht: een intiem en soulvol muziekspektakel waarmee gemikt wordt op een volwassen publiek. Kernwoorden zijn gezelligheid, niet te moeilijk, goeie sfeer en lekker dansen. Precies zoals je het weekend wilt beginnen! Met deze keer van 23.00 tot 05.00 uur in volgorde van opkomst in de spotlights: Joshua Walter, Greg van Bueren, ROOG en Jordy Lishious. Tegelijkertijd wordt het publiek getrakteerd op live percussie van Glenn Helder en vocale hoogstandjes van I/Fan, de Master of Ceremony deze nacht.
Fresh Attitude
zaterdag 14 november 2009
Zaterdag 21 november staat er een weer een special op het programma in Club Stalker te Haarlem. Samen met de hippe kledingzaak Number 9 organiseert Stalker de legendarische party Return of the Legend, met held Tommie Sunshine in de hoofdrol. Naast dat deze avond al een dikke special is, viert Number 9 ook nog is haar 5 jarig bestaan, wat de avond aan alle kanten gaat afmaken. Dus trendy shoppers, party hoppers, electro fans en onwetende…Let op want deze party gaat de boeken in als madness in Stalker!
De eerste editie van Club Cream in de nieuwe locatie Eindelijk Weer was in één woord helemaal top! Iedereen was aangenaam verrast en na afloop wild enthousiast over deze superclub en Club Cream. Met extra ingehuurd geluid, fantastische danseressen en een hele dikke laser was het van begin tot eind een groot succes. Heb je alweer zin in die romige sfeer op Club Cream? Houd je dan maar vast want ook deze keer laat Miss Wendy al haar creativiteit en organisatielust los op een spetterende Club Cream.
Enzyme Invasion
vrijdag 13 november 2009
A global pandemic virus of unknown origin hit our society in the year 2001. Many people suffered from this infectious virus. Illegal obtained undisclosed documents show scaring well organized and accurate planned outbreaks on 01-02-2003,14-05-2005 & 28-02-2009. Which led to even more victims of the virus. It hit us hard, relentless and without mercy. Recent intel revealed the incubation state of the virus, derived from this fact we now know something is about to happen on 27-02-2010
Vrijdag 25 december, eerste Kerstdag. Buikje rond, cadeautje uitgepakt en weer even genoeg gezien van de familie? Jingle Beats is de uitgelezen mogelijkheid om Kerst te vieren zoals jij dat het liefste doet: in de mooiste club van Nederland, met een gezellige partycrowd, de dikste house beats en met DJ’s als Hardwell, René Amesz, Bingo Players, Be Charm'D en natuurlijk Laidback Luke.
Flame vs Funky LoverZz
woensdag 11 november 2009
Na een aantal zinderende edities bij Barefoot Beachclub (Scheveningen) en Club Le Paris (Den Haag) is Funky Loverzz terug! Op 28 november strijkt zij wederom neer in één van de mooiste clubs van Nederland:Sir Winston in Rijswijk. Club Sir Winston is met zijn stijlvolle interieur, intieme uitstraling en perfecte geluidssysteem the place to be deze avond. Naast andere diverse clubs door heel het land zal Funky Loverzz komende periode meerder edities neerzetten in deze club!
Na een afwezigheid van ruim een jaar is het vernieuwde Nopeisdope terug in The The Power Zone Amsterdam!
Het Amsterdam Dance Event zit er weer op en het was grandioos! Alle ADE avonden in Escape waren geheel uitverkocht, al is dat niet zo vreemd, met wereldtoppers als Paul van Dijk, Fedde le Grand, Chuckie, Armin van Buuren, Cosmic Gate en Chicane. Maar ook november wordt weer heerlijk genieten, en niet alleen qua muziek. Want Escape heeft wat nieuws gelanceerd om je avond helemaal compleet te maken: het Escape Caffé Club Menu!
ESU meets Bass Navigators
dinsdag 10 november 2009
Op donderdag 24 december 2009 (Kerstavond) vindt het grootste indoor harddance event van Twente plaats. En dit wordt een heel bijzondere, want voor het eerst zullen twee grootmachten op het gebied van hardcore events de handen ineen slaan. Eastside Underground en Bass Navigators bundelen hun krachten om jullie in vier area’s een onvergetelijke nacht te bezorgen: E.S.U. meets Bass Navigators!
Herinner jij je het nog? 8 november 2008,.. een dampende club,.. een bomvolle dansvloer,.. een vernieuwende sound.. en een sfeer die zich niet snel laat vergeten. Na de succesvolle 2008 editie keert Kay Wilder op zaterdag 14 november 2009 weer terug naar de Doozo in zijn thuisstad Leeuwarden voor een tweede editie van ‘Kay Wilder Solo 2009’.
Daar waar dubstep steeds meer wordt gezien als een snelweg naar succes en een kenmerkend geluid, gaat Dub Infusions gestaag, met veel plezier en dwarse kont verder met wat zij het liefste doet: de krenten uit de pap halen en een fikse dosis frisheid serveren. Op 13 november rockt Dub Infusions hem keihard met twee peilers waarop dubstep drijft.
Machtig. Energiek. Sensationeel. Overdonderend. Het woordenboek schiet haast tekort om de shows van Housequake afgelopen oktober te omschrijven. Stijf uitverkochte zalen werden professioneel platgewalst; de fans achterlatend in staat van opperste vreugde. Op 17 oktober trad Housequake voor het eerst aan in de Cruise Terminal in Rotterdam. Een week later leek op 24 oktober het huis te klein voor de massa die zich samenpakte tijdens het exclusieve optreden in de Panama.
Wow! Chris Lake, John Dahlbäck, Funkagenda & Chocolate Puma! Zaterdag 14 november zal Matrixx in het teken staan van kwaliteitshouse en de echte Ibiza vibe bij XXperience Ibiza. Een heerlijke Ibiza sound samen met de sfeervolle decors en extravagante shows brengen je deze avond in de wonderbaarlijke Ibiza extase.
Pussy Motherfuckers
dinsdag 3 november 2009
Op 14 november vindt voor de derde keer Pussy Motherfuckers plaats in The The Level in Arnhem. Na een uitverkochte eerste editie en een zeer goede tweede editie kan een vervolg niet ontbreken. Zoals velen al hebben gezien is de ingang van The The Level verbouwd, zodat de doorstroming zeer snel gaat. Ook hiervoor is weer het maximumaantal van 1200 kaarten beschikbaar gesteld. Dus wacht niet te lang en koop je ticket in de voorverkoop om teleurstellingen te voorkomen.
Aanstaande vrijdag is het zover en opent De Danssalon haar deuren voor het succesvolle concept Atmoz. Ruim een jaar geleden gingen 1800 uitzinnige mensen een avond lang compleet uit hun dak op het feest Atmoz vs Danssalon in Club Rembrandt. Een klein jaar na dato mogen deze mensen zich gelukkig prijzen want De Danssalon heeft haar deuren opnieuw geopend. Omdat de samenwerking tussen beide concepten vorig jaar zo'n enorm succes was kon een hereniging niet uitblijven.
Met nog enkele dagen te gaan tot aan 6 november is het tijd voor de laatste informatie en timetable van Atmoz.
Het is een bekend gegeven dat de tijd vliegt als je plezier hebt en zo kunnen twee jaar dus bij wijze van twee dagen lijken.... Het begon allemaal op 17 november 2007 toen de organisatie Luminosity Events werd geboren. Na tien succesvolle edities, mag de organisatie stellen dat ze een vaste waarde is geworden met een trouwe groep liefhebbers die iedere editie weer tot een succes wisten te maken. En dan bedoelen ze natuurlijk niet alleen de organisatie, maar nog veel meer de bezoekers. Zij wisten van elke editie een groot feest te maken.
Crackhouse @ klinch
zondag 1 november 2009
Drie jaar van pijp tot pijp; drie jaar van knalfeest tot knalfeest; drie jaar van wervelende dj-set tot wervelende dj-set. Crackhouse heeft wat te vieren! Dat doen ze op donderdag 12 november in de Melkweg. Voor de viering hebben ze niemand minder dan snoeitechno-icoon DJ Rush uitgenodigd voor een speciale house/discoset.
30 november 2009
Back II Paradise
29 november 2009
XFM Xnergy
This Is™ Amsterdam
28 november 2009
Subculture
27 november 2009
Madhouse
Mega Disco Christmas Outburst
26 november 2009
Absolutely Fresh rockt tijdens haar zesjarig bestaan
Kings of House NYE 2010
Sexy Motherfucker NYE
Electric Deluxe #8 @ klinch
Awakenings presenteert eerste line-up van 2010
25 november 2009
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Best Oldskool Events
Optiek brengt The Modern Deep Left Quartet naar Nederland
Hip op stap
24 november 2009
Westerunie viert Knalfuif samen met Rekord3r & DIEP XL
Dirty Dutch uitverkocht
23 november 2009
Quake Dance 2009
21 november 2009
Metz on Sunday X-mas Red Nose Edition
20 november 2009
Nightmare
Hardshock
Thank God it’s Franchise
The Ballroom NYE in Zeelandhallen
19 november 2009
Thunderdome roept op tot slopen
Decibel outdoor festival 2009 nu op dubbel DVD
Dirty Filthy Stompin' is terug
18 november 2009
The Energy of the Core pakt alvast uit met Italiaanse held
America del Sur
Outside in festival
17 november 2009
Hardporn aanstaande zaterdag @ megadisco Zak
Start kaartverkoop Trance Energy 2010
16 november 2009
Producers oproep Drokz, Neophyte & Thunderdome
15 november 2009
Zwoele de nacht in met Latin Lovers op het strand van Hoek van Holland
Beyond on Rotation biedt grote namen in de grootste club van Amsterdam
14 november 2009
Fresh Attitude
Club Cream by Miss Wendy groot succes in Eindelijk Weer
13 november 2009
Enzyme Invasion
Matrixx viert Kerst met Jingle Beats & Laidback Luke
11 november 2009
Flame vs Funky LoverZz
Nopeisdope terug in The Powerzone Amsterdam
10 november 2009
Nieuw bij Escape: het Caffé Club Menu
ESU meets Bass Navigators
9 november 2009
Kay Wilder Solo 2009: Het aftellen is begonnen
8 november 2009
Dub Infusions rockt hem met grime en gitaren
4 november 2009
Volgroeid Housequake spektakel keert terug in Utrecht
3 november 2009
Internationale toppers geven Matrixx Ibiza sfeer
Pussy Motherfuckers
2 november 2009
Laatste informatie Atmoz in de nieuwe Danssalon
Luminosity 2 year anniversary in Escape Studio & Delux
1 november 2009
Crackhouse @ klinch