Partyflock
 
Nieuws · juni 2005
­ Nederland
Technoa gaat gewoon door
donderdag 30 juni 2005
Het techno evenement Technoa van vrijdag 1 juli a.s., georganiseerd door The Concern en NDC1, gaat gewoon door. Ondanks de berichtgeving over club Noa in de diverse media kan het evenement in aangepaste vorm plaatsvinden.
Vier schuldeisers uit Leeuwarden en Heerenveen hebben café Noa del Sol aan de Nieuwestad in Leeuwarden leeggehaald. Uitbater Marco Braam - die tevens de naastgelegen discotheek Club Noa bestierde - heeft vandaag het faillissement van beide etablissementen aangevraagd. De schuldenlast zou 380.000 euro bedragen.
De Nijmeegse Vierdaagse is voor wandelaars het ultieme evenement van het jaar. En voor The Matrixx het startpunt van een serie spetterende dancefeesten aan de Waal en in de club. Zeven avonden (van 16 tot en met 23 juli) de beste dance van meer dan twintig DJ’s. Met Marco V, Ferry Corsten, Pavo, Zany, Johan Gielen, Roog, Erick E. en vele anderen. Wandelen mag, maar hoeft niet. En, ook leuk, het is allemaal gratis. Met dit jaar voor het eerst een eigen hardstyle-area.
Eindelijk is het dan zo ver. Het is warm, het is mooi weer. De zomer is hier! Weer tijd voor een feestje dus! Met artiesten als Cupatec, Nickolas Quartez, Thomas Vahe, Tim J (Smoke records) en Warren Fellow (Smoke records) garandeert Alien Emotions jou een heerlijke middag en avond vol dans plezier in een intieme sfeer. Het wordt dansen in het zand, recht onder de tropische zon, in de Mecca te Scheveningen
Audio Attack
donderdag 30 juni 2005
Zaterdag 3 september is het alweer tijd voor de vierde editie van het harder styles concept van Art of Dance. In de hometown van de harder styles de Hemkade zal een nieuwe editie van het zeer succesvolle Audio attack plaatsvinden. Uiteraard zullen de Hardstyle, Oldschool en Jumpstyle dj's weer volop in de 3 area's gaan knallen.
Q-dance sleept de Persgroep, vanaf 1 juni eigenaar van Noordzee FM, voor de rechter. Volgens Q-dance mag het radiostation haar naam niet veranderen in Q-Music. Q-dance heeft oudere rechten, meent woordvoerder Dirk-Jan Stip.
Op 3 september zal de organisatie Orange Events een grootschalig evenement in Druten organiseren. Voor de locatie is wederom gekozen voor cultureel centrum D'n Bogerd. Bij het vorige evenement Rainbow is gebleken dat deze locatie zich uitstekend leent voor dit soort evenementen. Ook deze keer heeft de organisatie ervoor gekozen om twee area´s in te richten.
't Gezellige Oldskoolfeest
woensdag 29 juni 2005
Vanaf de eerste editie in januari 2004 is hij al aanwezig op de Gezellige Oldskoolfeesten. Hij werd uitgenodigd na het inzenden van een demo. Frontstar Events was meteen enthousiast en boekte hem voor haar allereerste feest. Het was een goede avond: Hij kwam, zag en overwon! Mede daardoor is Thanoz samen met zijn goede vriend en minstens even goede DJ, LD het vaste DJ team van de Gezellige Oldskoolfeesten.
Club Sub-way Summer 2005
dinsdag 28 juni 2005
De zomer is al in volle gang en alle horeca-ondernemingen draaien op vollen toeren. Subway mag natuurlijk niet achterblijven met dit weer. De airco en de programmering van deze zomer moeten weer velen mensen gaan trekken
Uncontrolled Freaks III
dinsdag 28 juni 2005
De laatste Uncontrolled Freaks dateert inmiddels alweer van 26 maart dit jaar en dus werd het volgens de organisatoren weer eens tijd voor een nieuwe editie.
D.D.O.D. 6 - Twisted Dawn
vrijdag 24 juni 2005
Afgelopen vrijdag, 17 juni veranderde café de Trappist voor zeven uur weer in een Harddance Heiligdom. De sfeer was geweldig, de partypeople maakten het feest, de DJ's hadden er allemaal erg veel zin in en dit was te merken ook. Na de funky openingsset van The Dawn nam Charly het over en ging de versnelling een tandje omhoog, klokslag twaalf was het tijd voor Eyreon Project die een stampende Harddance set neerzette. Cill bracht D.D.O.D. 5 - Divine Harddance Techno en UK Hardhouse en als hekkensluiter gaf Raine een onvervalste pompende UK set weg, die de vermoeide voeten ook het laatste uur lieten dansen of je het nou wilde of niet.
Game On - Level 2
vrijdag 24 juni 2005
Zaterdag 9 juli 2005, zal er in de Amsterdamse trendy club Jimmy Woo, de tweede editie van Game On plaatsvinden. De vorige editie 4 mei was een groot succes.
Pulsate verplaatst
vrijdag 24 juni 2005
Het dance-evenement Pulsate te Den Helder op 25 juni a.s. zal worden verplaatst naar 23 juli a.s. Gisteren (22 juni jl.) is bekend geworden dat de vergunning definitief niet zal worden toegekend.
Sounds of Hardcore
donderdag 23 juni 2005
Na drie succesvolle edities van Sounds of Hardcore, waarvan 2 in Koog aan de Zaan en één in Weert ( Sounds of Hardcore on Tour in de Carte Blanche), verwelkomt de De Waakzaamheid dit unieke concept voor de vierde maal.
Rotterdam in Groningen
donderdag 23 juni 2005
Na lang wachten is het dan eindelijk zover! Op vrijdag 24 juni zal de crème de la crème van de Rotterdamse hardcore-scene neerstrijken in het hoge noorden!
Gloss - Affordable Luxury
donderdag 23 juni 2005
Het is zaterdag 23 juli.. Je treedt binnen via de rode loper, de club hangt vol met kroonluchters en zijde gordijnen, de eerste bar die je tegenkomt is een cocktailbar van Sagatiba waar ze de meest verrukkelijke cocktails shaken voor 5 euro en daarnaast een Mo et Chandon bar waar je champagne per glas kan bestellen. Een grote witte DJ booth staat op een plaats waar je het niet verwacht met een gigantisch scherm erachter
De zomer staat weer voor de deur. Het weer heeft zich de laatste dagen van zijn beste kant laten zien en is op het moment van schrijven boven zichzelf uitgestegen. Omdat ook de organisatie van Absolutely Fresh tijdelijk van het weer gaat genieten en bezig gaat met het vooruit plannen van alle nazomerse activiteiten vonden we dat er een daverend slot van het Absolutely Fresh seizoen moest komen. Zo gezegd zo....
Met de komst van club Noa in Leeuwarden bruist het uitgaansleven in de Friese hoofdstad als nooit tevoren. Door succesvolle avonden als ExPornstar, Above & Beyond en RUSH op de vrijdagavond, hebben diverse muziekstijlen hun intrede gevonden. Vanaf vrijdag 1 juli zullen ook technoliefhebbers hun hart eindelijk kunnen ophalen met de introductie van de Technoavond Technoa.
NRG Flash vs. Silver City
donderdag 23 juni 2005
NRG Flash vs. Silver City is een samenwerking tussen de twee Groningse organisaties U4IA en Silver City waarbij respectievelijk de hardere als de diepere kant van dance muziek centraal staan.
Hollywood Music Hall uit Rotterdam is dinsdagavond verkozen tot Populairste Uitgaanscentrum van Nederland. De jaarlijkse Nightlife Awards werden in Bob's o.a. aan Danscafé Men at Work (Almere), CityLife Dance & Fun in Reeuwijk (Discotheek) en Matrixx (Nijmegen) als Populairste Club uitgereikt.
De digi-flyer van Pleasure Island is klaar.Na enkele weken keihard er aan gewerkt te hebben, is eindelijk de digi-flyer van Pleasure Island klaar.De digi- flyer, waar onder andere de plattegrond van het festival op staat en of er wel of geen dresscode uitgevoerd zal worden, is te bekijken op www.pleasureislandfestival.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A5177 Laat je meeslepen door de sfeer op deze digi-flyer en zoek zelf je favoriete area uit met ook je favoriete dj's.
Het Paard gaat feesten in het weekeinde van 24 en 25 juni 2005 om te vieren dat op 5 april j.l. Nieuwe Revu’s Nachttempel voor de beste club van Nederland aan deze Haagse popzaal werd uitgereikt.
Aankomende zaterdag gaat het dak er af dan is namelijk de kick off van 1000BPM in Sans Souci te Berlikum. 1000BPM is een concept dat maandelijks plaats gaat vinden in Sans Souci, het is een Hardcore/Hardstyle concept van 2Fresh events. Met dit concept zal 2Fresh events zowel aandacht aan Hardstyle als Hardcore dj`s besteden dus voor grote hardstyle namen en hardcore namen op 1 evenement moet je naar 1000BPM komen een feest met grote namen en een lage deur prijs dat is 1000BPM. 2Fresh events is van mening dat iedereen van zijn favoriet moet kunnen genieten zonder dat je tientallen Euro`s kwijt bent aan entree geld.
Zondag 26 juni staat het Westergasfabriek terrein in Amsterdam geheel in het teken van de uitstervende orang oetan. Monkey Business organiseert in samenwerking met Rookie Entertainment het SAVE ME festival 2005. Bekende bands en dj’s zullen belangeloos de muziek verzorgen, er zijn diverse acts en activiteiten en de verschillende sponsoren leveren hun bijdrage om de toekomst van de orang oetan veilig te stellen.
Op zaterdag 20 augustus vindt de vierde editie plaats van het succesvolle Decibel Outdoor festival. Dit jaar wordt het door b2s georganiseerde evenement voor het eerst gehouden in het Lingebos; een natuurgebied vlakbij Gorinchem. Met maar liefst 75 artiesten uit binnen- en buitenland, verdeeld over 8 verschillende area’s, wordt elke hardere stroming binnen de dance op Decibel vertegenwoordigd.
De kick off voor het Friese dance festival, Illegal Vibes Outdoor op 9 juli nadert en bij de organisatie, Forces of Dance worden alle puzzelstukjes in elkaar gezet om er ook dit jaar weer een fantastisch feest van te maken, op het industrie terrein Oostpoort in Harlingen.
Organisatie Q-dance van dancefestival Defqon op het Almeerderstrand bij Almere heeft zaterdag ongeveer vijfhonderd valse kaarten in beslag genomen aan de poort. Dat zijn er minder dan verwacht, zei een woordvoerder van de organisatie.
Helaas kan de Xtra Large avond op 18 juni niet doorgaan in de Kingdom Venue. Om toch een geweldig feest te kunnen vieren wijkt Xtra Large met haar voltallige crew dit weekend uit naar High Energy in de Hemkade! Met een fantastische line-up en de heerlijke party-ambiance van de Hemkade kan dit niet anders dan een knaller van topklasse worden!
DanceTour Leeuwarden
vrijdag 17 juni 2005
Op het Zaailand in het centrum van Leeuwarden zal zondag 3 juli de eerste editie van DanceTour Leeuwarden worden georganiseerd. De nummer drie DJ van de wereld, Armin van Buuren, zal naar Leeuwarden komen om alle jongeren in de regio een onvergetelijke dag te bezorgen.
Tot onze spijt kunnen de feesten in de Kingdom Venue (Marcanti Plaza) te Amsterdam dit weekend helaas geen doorgang vinden! Op last van de brandweer moet de club helaas dit weekend de deuren dichthouden voor bezoekers. Het betreft een tijdelijke maatregel en vanaf volgend weekend zijn Kingdom Venue en Xtra Large dan ook weer gewoon open voor iedereen!
Zoals velen misschien al gemerkt hebben zal Core ConneXion voor het eerst sinds tijden buiten Wageningen een feest geven. Dit feest zal er een worden om nooit te vergeten. Zoals trouwe bezoekers van onze evenementen weten staan de feesten van Core ConneXion altijd voor een supergoede sfeer en snoeiharde muziek, gedraaid door de beste DJ’s die er zijn. Ook voor dit evenement zijn we dit van plan.
Kiss op Scheveningen
woensdag 15 juni 2005
De metereologen voorspellen voor dit jaar de beste zomer van de laatste decennia. Soulmax (LOS) en IJzersterk (Dirty Discotheque) hebben zo ook hun voorspellingen, maar dan wat betreft het nieuwe beach concept KISS, wat dit jaar hét toonaangevende feest van Scheveningen moet worden.
Gratis zomer editie Spirit
woensdag 15 juni 2005
In de zomer is Spirit op haar best. Zondag 19 juni is de derde Spirit editie in het Westergasterras. Het westergasfabriekterrein is de ideale spot om een hete zomerdag door te brengen. Je rolt van het zonnige terras zo binnen in de warme vibe van Spirit waar je met op de achtergrond de ondergaande zon kunt genieten van pure, sexy beats, heerlijke mojito’s en een wereldse vibe.
Awakenings Festival
dinsdag 14 juni 2005
Awakenings Festival komt er nu snel aan. Het eerste lustrum zal een gedenkwaardige editie gaan opleveren en vanwege de grootse plannen beginnen we volgende week al met de opbouw van het terrein. We willen je waarschuwen dat niet alleen de tijd snel gaat maar ook de kaartverkoop en we kunnen je nu al met zekerheid zeggen dat er geen kaartverkoop aan de deur zal zijn omdat Awakenings Festival gaat uitverkopen in de voorverkoop.
In 1987 ging aan de Prins Alexanderlaan in Rotterdam een nieuwe club genaamd Tomorrowland open. 16 jaar later, in september 2003, ging de toenmalige Ministry of Dance in hetzelfde opvallende pand definitief dicht. Na een leegstand van ruim 2 jaar wordt het karakteristieke gebouw met de koepel opnieuw in gebruik genomen. Al maandenlang zijn tientallen bouwvakkers dagelijks bezig met het compleet verbouwen en opnieuw inrichten van wat een van de mooiste uitgaansgelegenheden van Nederland moet worden: Outland.
Hookers and Pimps
woensdag 8 juni 2005
Aanstaande zaterdag vindt Hookers and pimps plaats. Het feest wordt ditmaal gegeven in Las Palmas te Rotterdam. De lokatie is extra bijzonder, daar dit een van de laatste feesten zal zijn welke in Las Palmas wordt georganiseerd. Voor een van de laatste keren kan je gaan genieten van de sfeer en het geluid van Las Palmas; waarna Las Palmas over twee weken definitief de deuren zal sluiten.
Inshock goes Strictly-Hard
dinsdag 7 juni 2005
Op zaterdag 8 oktober zal voor het eerst in de kop van Noord-Limburg een groot dance evenement gehouden worden. De organisatie heeft voor de tweede editie van Inshock evenementenhal de Pica Mare te Gennep uitgekozen.
Het is tijd voor een echt hardstyle feest in Utrecht. Op 17 juni zal alles in het thema staan van hard en snel, met andere woorden…Supersonic!
Op vrijdag 10 juni zal de tweede editie van het samenwerkingsconcept B.E.A.T.T. – Bringing Extra Attention To Techno gaan plaatsvinden in de Gloppe te Leeuwarden. NDC1 en The Concern slaan dan wederom de handen ineen om meer aandacht op techno te vestigen in de Friese hoofdstad. Op het thuishonk van The Concern zal een gevarieerde line-up de avond muzikaal weer hoogstaand invullen, waaronder speciaal uit België dan overgekomen, dj Kemiko Surimi.
Online underground radiostation Housestation heeft haar Incrowd feesten, na een afwezigheid van bijna 3 jaar, weer nieuw leven in geblazen.
Op 11 juni aanstaande slaan Massiv Events en Exceptional Events de handen ineen voor een nieuw concept, Genetic! Deze eerste editie van Genetic zal in het teken staan van de nieuwe jump release van Meadow Inferno & D-tune; Tripple Elements. Dit trio heeft al meerdere succesvolle releases achter haar naam mogen zetten op het welbekende label Strictly Jump.
De hardcorescene heeft sinds het begin van de jaren negentig verschillende generaties gekend. Generaties met een eigen sound, eigen artiesten, en een eigen publiek. Mede dankzij nieuwe artiesten die durven te innoveren blijft de hardcore zich alsmaar ontwikkelen. Veel van de grote namen uit de glorieuze jaren negentig zijn nog steeds actief binnen de scene, maar ook veel nieuwe DJ’s hebben inmiddels de top bereikt. Ook in de toekomst zullen er steeds weer nieuwe artiesten zijn, die bepalen hoe de scene eruit ziet, hoe de hardcore klinkt.
Organisator Extrema heeft vandaag de complete line-up bekendgemaakt van haar nieuwe evenement Solar Weekend Festival. Het programma brengt veel lekkers op het gebied van dance en pop naast en door elkaar op zes podia. De relaxte, inspirerende sfeer biedt ruimte voor creativiteit en zelfexpressie op dit multiculti festival. In een intieme, zomerse sfeer kun je 13 en 14 augustus genieten van de ultieme vakantie-vibe aan de Maasplassen van Roermond. Er is zelfs een heuse strandcamping!
Nuclear Events, O.G.P. en The The Bridge slaan de handen ineen en organiseren 6 augustus Splash! Ze hebben hun kennis gebundeld en zullen zorgen voor een sprankelend evenement.
Mindcontroller Timetable
donderdag 2 juni 2005
De oude klappers worden afgestoft, de beste oldskool en early hardcore worden klaar gezet, aussies worden gestreken en met een gevoel vol nostalgie gaan we een avond met kippevel tegemoet. Aankomende zaterdag is de Art of Dance tijdmachine er weer helemaal klaar voor en neemt je mee terug naar een andere dimensie. De heroes from the past zijn er inmiddels ook helemaal klaar voor
Laaaaadies and gentlemaaaaaaan! Nog even en dan barst het “Banging Midnight Circus” van Planet V.I.P. los. Met op het programma onder andere Bass-D & King Matthew, Trilok en Chiren en DaY-már belooft het toch wel een van de meest unieke edities van Planet V.I.P. te worden. NDC1 heeft er de laatste weken daarom ook alles aan gedaan om jullie uit te nodigen voor dit spektakel in de mooiste club van noord-Nederland, club Noa te Leeuwarden. Hieronder volgen nog een aantal mededelingen van de circusmeester van Planet V.I.P.
Het lijkt erop dat de oldschool klanken weer een gevestigd plekje krijgen binnen de scene, en DOTF, oftewel Defenders of the Faith, is hierbij de lachende derde...
24 Juni 2005 is het westen van het land aan de beurt voor Signal on tour. Met Signal toeren 2Fresh Events door Nederland en Europa. Op 8 april was de kick off in Luxor Plaza te Deventer wat een groot succes was! Nu is het tijd om verder te reizen en komen 2Fresh Events in het westen van het land terecht. Namelijk in een van de modernste clubs van Zaandam genaamd Club 7even.
Legalize! demonstratie
woensdag 1 juni 2005
De jaarlijkse Legalize!-demonstratie van zaterdag 4 juni staat dit jaar in het teken van de legalisatie van cannabis. Hiermee wil Legalize! de losgebarsten discussie een extra impuls geven. De teelt van cannabis moet zo snel mogelijk worden geregeld. Dat is echt niet zo moeilijk!
Summer Vibes in Bergen op Zoom
woensdag 1 juni 2005
Na een succesvolle 1e editie van Night in White organiseert J&E Entertainmentop 11 juni a.s. Summer Vibes in Raaybergin Bergen op Zoom. Voor dit feest zijn er weer 9 dj's gestrikt waaronder Dave Mccullen (B*tch en 1 vd producers van Lasgo) en dj F.R.A.N.K (de Belgische producer achter 'Summerjam' en achter de jumpklassiekers 'Story', 'Dinner' en 'Jump this party').
30 juni 2005
Technoa gaat gewoon door
Schuldeisers halen deel van club Noa leeg
Matrixx - 7 dagen gratis dance tijdens Vierdaagse
Musika Technika wordt het Mecca op Scheveningen
Audio Attack
29 juni 2005
Q-Dance sleept Q-Music voor de rechter
Orange Events presents Fuck!n´ Hard
't Gezellige Oldskoolfeest
28 juni 2005
Club Sub-way Summer 2005
Uncontrolled Freaks III
24 juni 2005
D.D.O.D. 6 - Twisted Dawn
Game On - Level 2
Pulsate verplaatst
23 juni 2005
Sounds of Hardcore
Rotterdam in Groningen
Gloss - Affordable Luxury
Dr. Kucho en Gregor Salto samen in Lunatic
Club Noa richt zich op techno met Technoa
NRG Flash vs. Silver City
22 juni 2005
Nederland kiest Populairste Uitgaansgelegenheden
21 juni 2005
Laatste nieuws Crazyland - Pleasure Island Festival
Gratis toegang tijdens Nachttempel weekeinde
Dana op 1000BPM in Sans Souci aankomende zaterdag
20 juni 2005
Benefietfeest voor de uitstervende orang oetan
Decibel Outdoor Festival 2005 update
18 juni 2005
Laatste nieuws Illegal Vibes outdoor festival
Minder valse kaarten Defqon dan verwacht
17 juni 2005
Xtra Large verplaatst naar High Energy in Hemkade Zaandam
DanceTour Leeuwarden
16 juni 2005
Xtra Large en Kingdom Venue dit weekend gesloten
Core ConneXion - No Limitations, No Imitations
15 juni 2005
Kiss op Scheveningen
Gratis zomer editie Spirit
14 juni 2005
Awakenings Festival
13 juni 2005
Nieuwe club Outland in Rotterdam gaat in oktober 2005 open
8 juni 2005
Hookers and Pimps
7 juni 2005
Inshock goes Strictly-Hard
Supersonic brengt hardstyle naar Utrecht
6 juni 2005
B.E.A.T.T. - Bringing Extra Attention To Techno
Radio-uitzendingen voortaan vanuit Danscafé Stars
3 juni 2005
Genetic - Strictly Jump Release Party
Timetable Generations of Hardcore
Line-up Solar Weekend Festival compleet
The Bridge presents Splash More than music
2 juni 2005
Mindcontroller Timetable
Kaartverkoop en laatste nieuws Planet V.I.P.
1 juni 2005
DOTF concept night - The B-Side Edition
Signal on tour update en timetable
Legalize! demonstratie
Summer Vibes in Bergen op Zoom