Partyflock
 
­ Nederland

Summer Vibes in Bergen op Zoom

gepubliceerd door , op
Summer Vibes in Bergen op Zoom
1 juni 2005
Na een succesvolle 1e editie van Night in White organiseert J&E Entertainmentop 11 juni a.s. Summer Vibes in Raaybergin Bergen op Zoom. Voor dit feest zijn er weer 9 dj's gestrikt waaronder Dave Mccullen (B*tch en 1 vd producers van Lasgo) en dj F.R.A.N.K (de Belgische producer achter 'Summerjam' en achter de jumpklassiekers 'Story', 'Dinner' en 'Jump this party').

Gezien het zomerse tintje aan het feest wat ook zeker in de decors terug te vinden zal zijn is besloten in zaal 1 een wat diverser aanbod aan muziekstijlen te programmeren. Het J&E DJ Team zal de zaal opwarmen om vervolgens plaats te maken voor dj Saturn. Deze upcoming dj begint steeds meer voet aan wal te krijgen in het dj-wereldje. De roots van Saturn, in het echte leven Kajan Chow, liggen in Zeeuws Vlaanderen, maar ondertussen heeft hij al in diverse grote clubs in Nederland, België en Engeland opgetreden (o.a. in Nighttown, Now&Wow, Powerzone, Pacha, Ministry of Sound, Hangar 1).

Daarna is het tijd voor de Belgische F.R.A.N.K. die in eigen land reeds grote bekendheid geniet en indirect eigenlijk wel in heel Europa. Hij is namelijk de man achter de zomerhit van 2003: Underdog Project - Summerjam. Reeds in 2002 zette hij de discotheken in vuur in vlam met zijn remix van de Sunclub vs Summerjam. In 2003 werd hij eindelijk op single uitgebracht met heel wat nummer 1 noteringen in de omringende landen als gevolg! Momenteel bestormt hij onder zijn eigen naam de Belgische hitlijsten met het superstrakke r&b-nummer IN DA CLUB!

Maar daar blijft het niet bij: jarenlang was hij resident dj van gerenommeerde Belgische discotheken als Dixies, Highstreet en Carree @ r&b sunday. Als producer stond hij ook eind jaren 90 aan de wieg van de jump sound met knallers als 'Funkin Serious', 'Dinner' en 'Story'. Ook de clubkrakers Fend - Breakdown en Absolute 3 - All by myself komen van zijn hand. Kortom; een veelzijdige duizendpoot die in z'n reis langs alle events en discotheken ook de Raayberg kennis laat maken met zijn gevarieerde manier van draaien!

Na djF.R.A.N.Kis het de beurt aan zijn landgenoot Dave Mccullen. Deze Belgische top dj toert al jaren langs de Belgische topdiscotheken. Ook is hij medeproducer van de Belgische dance act LASGO, waarmee hij al enkele jaren hit na hit scoort en momenteel mee in de hitlijsten staat met het nummer 'All night long'. Daarnaast is hij ook nog producer van tal van andere projecten zoals Ian van Dahl en Roadblock. Sinds dit jaar is hij ook onder zijn eigen naam wereldwijd doorgebroken met de aanstekelijke clubhit (I just wanna call you my) B*TCH! Na al deze Belgische invloeden zal het J&E DJ Team de avond afsluiten in deze zaal.

In tegenstelling tot bij Night in White zal deze keer veel meer aandacht aan de 2e zaal besteed worden. Hier komen alleen de hardere dance stijlen aan bod. Hier wordt de spits afgebeten door Solaxx. Solaxx a.k.a. Steven de Jong speelt als Bergenaar een thuiswedstrijd tijdens Summer Vibes. Mede dankzij zijn veel belovende sets op enkele House of Dance events zoals Tuning Bass en I love jump is hij als upcoming dj ook aan de line-up toegevoegd. Van deze jongen gaan we in de toekomst zeker nog meer horen!

Daarna is het de beurt aan dj Zero-Trace, die het best te omschrijven is als een muzikale duidendpoot op het gebied van dance. Hij is opgegroeid in de housescene die hij al vanaf het prille begin heeft meegemaakt. Al op z'n 12e mixte hij de Oldschool Classics van nu moeiteloos aan elkaar. Inmiddels heeft hij zich ontwikkeld tot een dj die van alle markten thuis is en zowel bedreven is in trance, oldschool, jumpstyle als hardstyle. Vanaf dit jaar richt hij zich echter steeds meer op de Belgische jumpstyle met oldschoolinvloeden en hij zal tijdens Summer Vibes zeker zijn visitekaartje gaan afgeven.

Daarna zal wederom dj Pat B zijn opwachting maken op een J&E evenement. Tijdens Night in White kon hij na de beukende set van Yves Deruyter niet anders dan alle remmen los gooien en dat deed hij dan ook met een energieke jumpstyle set waarmee hij de avond waardig afsloot en aantoonde dat ook in Bergen op Zoom deze stijl momenteel erg leeft.

Bovendien zit Pat B zeker niet stil. Steeds vaker staat hij in de line-up van diverse jump- feesten in België (Proud to be loud, The Stars, Stomper) en ook zijn zelf georganiseerde I love jump (maart 2005) was een doorslaand succes. Binnenkort komt ook zijn eerste solo release uit op het Belgische Explosive label. Op de Maverick E.P staan 3 jumpknallers, waarvan vooral Maverick en Power Puff nu al regelmatig voorbij komen in de hardere discotheken van België. Kortom; een man om rekening mee te houden!

Naarmate de avond vordert zal de muziek steviger worden en dat is aan dj The X-clusive wel toevertrouwd. Al op z'n 17e stond hij als resident dj van The Nighttrain in Middelburg naast grote namen als Dj Paul en The Darkraver. Na de sluiting van deze tent is hij zich steeds meer gaan toeleggen op hardstyle en draaide hij regelmatig in The Wall in België en in enkele Duitse megadiscotheken. Ook in de regio is hij regelmatig te horen met zijn sublieme mix- en scratch skills. Op Summer Vibes mag hij dan ook niet ontbreken!

Daarna is het tijd voor dj B!zar. Met B!zar denken we een waardige afsluiter van deze avond in huis gehaald te hebben. B!zar is namelijk erg bedreven in de hardere dancestijlen en in zijn sets zijn dan ook invloeden van zowel hardstyle als de nieuwe hardcore sound terug te vinden, zodat de Raayberg tot het einde van de avond op haar grondvesten zal trillen.

De organisatie denkt met dit concept en deze line-up erin geslaagd te zijn om een gevarieerd evenement te bieden aan jongeren in de regio Zuidwest Nederland. De voorverkoop voor dit evenement is reeds in volle gang. Kaarten kosten € 14,00 en zijn o.a. verkrijgbaar bij de Music Stores in de regio. Aan de deur kosten de kaarten € 18,00. De zaal gaat overigens om 21.30 u open en het feest eindigt om 04.00 u. Voor meer info kun je terecht op www.j-e.nl

Overigens heeft J&E Entertainment nog goed nieuws voor de jump en harstyleliefhebbers in Zuidwest Nederland. Vanaf 2 juli introduceren ze namelijk een nieuw concept in discotheek Castel in Putte / Kapellen. Onder de noemer Energize zal elke maand een aansprekende line-up van jump en hardstyle dj’s acte de presence geven in deze discotheek in de grensstreek. Meer info hierover binnenkort.

Tijdens Summer Vibes wordt Raayberg verdeeld in 3 areas:

Area 1. Morning Glory // dance/urban/ambiance
Dave Mccullen
F.R.A.N.K
Saturn
J&E DJ Team

Area 2. Nightfall // jump/hardstyle
Pat B (Night in white / Proud to be loud / I love jump)
The X-clusive (former Nighttrain resident / The Wall BE)
B!zar (Progrezz / Night of the Deamons)
Zero-Trace (Cherrymoon / L'esperance)
Solaxx (I love jump / Tuning Bass)

Hall. Sunset chill out
No music / just chill

38 opmerkingen

Hmmm, leuk maar duur voor een stel onbekende namen.. beter houden ze een keer een echt hardstyle / - core feest in BoZ

edit:Onder de noemer Energize zal elke maand een aansprekende line-up van jump en hardstyle dj’s acte de presence geven in deze discotheek in de grensstreek.

OOK GOED NIEUWS (Y) castel in de buurt, nice
laatste aanpassing
 
wat is dit nou voor iets agterlijks kenne ze geen feeste geven zonder van die rotte r&b shit beetje raar hoor
Ja JOH tis berge he moet je niet al te veel van verwachten ;)...

Al.. Pat B gaat goed nu en de mensen van Cherry Moon en The Wall zullen ook wel flink lekker draaien! als je weet wat daar allemaal gedraaid word..
Maja ik ga dr niet naartoe.

Enne, ja smaken verschillen Losseman maar Castel? Amai... Als je weet hoe het eerst was (ik kwam er 2-3 jaar terug iedere week), zijn ze er toch erg op achteruit gegaan. :P LoL

No Offense
* edit

Ten eerste ik zie dat er 2 zalen zijn.
In tegenstelling tot bij Night in White zal deze keer veel meer aandacht aan de 2e zaal besteed worden. Hier komen alleen de hardere dance stijlen aan bod


En beter dan ze de regionale helden laten draaien. BoZ kent al zo weinig echte feesten. Dat maakt dit initiatief zeker de moeite waard!

Dit feest biedt voor ieder wat wils, respect daarvoor.
laatste aanpassing
En ja ik hoor ook dat de Castel helemaal leeg staat tegenwoordig.

Ze komen er eindelijk achter dat ze na jaren dezelfde muziek draaien aan vernieuwing toe zijn...

Beetje te laat denk ik.
Uitspraak van Vage Nico op woensdag 1 juni 2005 om 13:23:
Beetje te laat denk ik

Nou als ze daar lekkere namen laten komen en betere muziek gaan draaien,,
Ik ga er zeker heen

Uitspraak van verwijderd op woensdag 1 juni 2005 om 12:07:
wat is dit nou voor iets agterlijks kenne ze geen feeste geven zonder van die rotte r&b shit beetje raar hoor

Beetje jammer...

De vorige 2 feesten in de Raayberg waren best leuk ondanks dat het niet helemaal mijn muziek was. En deze keer zal het dus nog leuker worden met een aparte hardstyle zaal :bounce:

En castel? Ik ben er al lang niet geweest maar als ze nou met goede namen komen wil ik best weer een keer gaan kijken.
Castel, jaren mn stamkroeg geweest maar wil er nu niet meer heen al krijg ik er geld bij.. Was vroeger echt super leuk! Leuke tijd gehad!

(het lijkt wel een Castel-topic hier ;))
 
The X-clusive (former Nighttrain resident / The Wall BE
=================================================
Mijn god, hij heeft meegedaan aan een Dj contest en dan zetten ze zoiets neer!!!
Joh.. Losseman.


Ik ben dus niet de enige persoon uit Lepelstraat op deze site..
ken nie gekker worre

maarja thuiswedstrijd meestal wel gezellig dus gaan toch maar fff kijken.
 
Bizar, altijd leuk :D
 
Naarmate de avond vordert zal de muziek steviger worden?
Hoewel de namen niet bekend zijn bij me, ziet het er c-ker gezellie uit!
Uitspraak van AntiHeld op woensdag 1 juni 2005 om 15:00:
Ik ben dus niet de enige persoon uit Lepelstraat op deze site..

Neenee, Lepelstraat telt wel zeker 9 leden check maar bij steden...
Uitspraak van verwijderd op woensdag 1 juni 2005 om 14:53:
Mijn god, hij heeft meegedaan aan een Dj contest en dan zetten ze zoiets neer!!!


Volgens mij zijn er genoeg dj's zo begonnen...
laatste aanpassing
 
Uitspraak van Losseman op woensdag 1 juni 2005 om 11:12:
Hmmm, leuk maar duur voor een stel onbekende namen..

Onbekende namen?
Als je een beetje naar de goeie feesten ga, zijn hun niet onbekend! Pat B, Solaxx, B1zar, zero-trace.. hartstikke goed (Y) ;):D
En Dave Muccullen en F.R.A.N.K van de r&b zaal zijn ook goed.. Ik vond het eerst ook duur.. maar als je kijk hoeveel dj's ze voor je geregeld hebben.. Ik vind het zeer de moeite waard (Y)
Mijn kaartje is al binnen :P
(K)
 
Castel is de laatste tijd idd erg leeg!
2 jaar geleden was het daar echt leuk (Y)
 
Tja... ben een tijdje geleden ook naar een feessie in de raayberg geweest... Von er nie veel aan..

Maar die Pat B kan wel heel lekker draaien trouwens, woont hier opt dorp, gaat soms in de lokale kroeg ook eens achter de draaitafel staan! Draait behoorlijk hard! (Liefhebbers van BELSE JUMP)!!

CASTEL!!?? Daar ben ik vorige week nog geweest, was al weer een jaar geleden ofzo..

Vroegah! Toen was Castel natuurlijk echt wel THA BOMB! Heb er heel veel weekenden rondgehangen, nu is er nie veel meer te doen... Maar toch, afgelopen weekend klonk de originele "BELSE JUMP" wel weer heel lekkah in de oren...

Greetz from Ostrecht...
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 21695, 30291}
Gewoon komen kijken als je in de buurt woont.

Ik sluit af in zaal 2 en dat wordt volle bak rammen, gewoon hardcore dus!!!!!!!
Daar zal ik garant voor staan!!


Grtz Benny.
 
Uitspraak van B ! z @ ® op woensdag 1 juni 2005 om 18:37:
volle bak rammen, gewoon hardcore dus!!!!!!!
Daar zal ik garant voor staan!!


Klinkt goed.... Who Knows...
Ja vorige week was zelfs Furax in de Castel :o
Eindelijk weer eens wat te doen in Bergen op Zoom, jammer dat het op zo'n leuke datum valt :/

11juni - Pandemonium

Sorry jongens, maar dit gaat toch echt voor
laatste aanpassing
klinkt goed, zaal 2. hardcore in bergen op zoom? een wonder. haha
Artiest Falqon
kinder feestje dat is het.
Mooi zo, weer een feestje in bergen op zoom (Y)
Goed bezig J&E :D

Vooral dat er een 2e area bij is met hardere stijlen (Y)

Jammergenoeg al andere plannen,
anders was ik er zeker bij geweest :jaja:
Uitspraak van actief op woensdag 1 juni 2005 om 18:07:
Onbekende namen?

Ja onbekende namen, vast goede muziek hoor die ze draaien en ze moeten ook ergens beginnen, maar het zijn zeker grote of bekende namen. Ze draaiden all1 op I love Jump of in The Wall... toe maar
 
Ik draai zaterdag in de Castel. Ben er ook al een aantal jaar niet meer geweest. Zaterdag vanachter de draaitafels. We'll see.
Uitspraak van B ! z @ ® op woensdag 1 juni 2005 om 18:37:
Ik sluit af in zaal 2 en dat wordt volle bak rammen, gewoon hardcore dus!!!!!!!
Daar zal ik garant voor staan!!



Hardcore???
Ik dacht dat daar juist alleen maar Hardstyle en Jump gedraaid zou worden....?
Maar Hardcore....:-(zucht.....toch maar even wat anders plannen!!
Mijn complimenten voor Pat B,die maakte de Night in White behoorlijk black!!:-)
Uitspraak van Partypeople op donderdag 2 juni 2005 om 18:12:
Hardcore???
Ik dacht dat daar juist alleen maar Hardstyle en Jump gedraaid zou worden....?


Alleen opt einde zal er hardcore gerdraaid worden!
 
Uitspraak van Vage Nico op woensdag 1 juni 2005 om 19:02:
Ja vorige week was zelfs Furax in de Castel


Nou als furax daar nou eens elke week gaat draaien leert hij misschien ook nog hoe hij moet mixen (y)

Jammer dat ik al af had gesproken om naar de Asta te gaan de 11e, anders was ik hier wel bij!
Werkzaam bij 2K Music
Artiest {SHOWLIST artist 27471, 37842}
Bedankt voor alle reacties tot dusver. Altijd goed om feedback te krijgen, zowel positief als negatief zodat we toch weten wat er leeft. We organiseren evenementen als deze immers niet voor onszelf!

Ik zal kort ff op een paar reacties ingaan:

We streven ernaar om in Bergen op Zoom (waar weinig tot niks te doen is!) zo'n 4 evenementen per jaar op te zetten, waarbij we ons richten op meerdere stromingen / doelgroepen. In maart hebben we reeds Night in White gehad (trance en hardtrance). Toen merkten we al dat een vrij groot deel vd bezoekers wel wat extra gas wilde geven en dat is toen nog wel goed gekomen toen Yves Deruyter en vooral Pat B flink gas hebben gegeven.

Daarom hebben we ook besloten tijdens Summer Vibes een jump / hardstyle area toe te voegen. Inderdaad niet met topnamen, maar zeker wel met enkele regionale helden met potentie! (wacht b.v. de 1e solorelease van Pat B maar eens af!).

Het ligt overigens in de planning om ook een evenement te gaan organiseren met alleen de hardere stijlen, durf hier verder alleen nog niet veel over te zeggen omdat het qua planning wat tegenzit en dus nog niet rond is.

Wat Castel betreft: bezoekersaantallen zijn er inderdaad teruggelopen, maar dat biedt ons juist de kans om er feesten te gaan organiseren en het anders aan te gaan pakken daar om zo die stijgende lijn er daar weer in te zetten. Met elke maand een line-up van jump en hardstyle (top)dj's, aanvullende acts etc. We hebben de line-up voor 2 juli inmiddels rond. Binnenkort meer info hierover!
Voor de regio Bergen op Zoom is dit toch uniek. Of het je muzieksmaak is of niet, de regio neemt dance nog steeds niet serieus. En elke weekend in het café hangen, no way.
Echte feestgangers zijn genoodzaakt uit te wijken naar Rotterdam of (nog beter) België.
Gewoon draaien wat de mensen willen horen: (hard)trance, jump en hardstyle...

Ik wens de organisatie en dj's succes en laten we in godsnamen hopen dat dit aanslaat... :bier:


Uitspraak van verwijderd op donderdag 2 juni 2005 om 18:25:
Nou als furax daar nou eens elke week gaat draaien leert hij misschien ook nog hoe hij moet mixen


Ja nadat ie stopt is met roken (zo lijkt het) is het helemaal mis met hem :o
Maar zijn platenkeus is nog steeds top hoor.
Uitspraak van Erik2K op donderdag 2 juni 2005 om 18:50:
Het ligt overigens in de planning om ook een evenement te gaan organiseren met alleen de hardere stijlen


Dat word helemaal de bom dan 1000 man in de grote zaal van de raayberg met Luna en Darkraver (ik noem maar wat) lijkt me tog egt wel gaaf
Artiest {SHOWLIST artist 122339, 101845, 17416}
In de regio is geen flikker te doen, daarom goed van J&E om eens wat te proberen. Dat "lokale" zich gelijk weer te goed voelen voor zoiets is triest.

Gewoon komen en dan zorgen wij (de dj`s) voor een goed feestje! En inderdaad, area 2 is the place to be!Gewoon gas erop en we gaan niet inhouden!Jump,hardstyle en op het einde hardcore.Maar van mijn kant uiteraard alleen Jump!
Uitspraak van Vage Nico op donderdag 2 juni 2005 om 19:38:
Echte feestgangers zijn genoodzaakt uit te wijken naar Rotterdam of (nog beter) België.


Belgie, Ja sinds 2 jaar Mijn vaste stapregio .. Jump/hardstyle/French Tek clubs genoeg daar.

Maja Castel idd, die verbouwing hed het ook niet veel goeds gedaan lijkt mij. paar maandjes terug ff binnegekoekeloert; 20 minuutjes en we waren weg LOL :P

Maare...:
Vanaf juli organiseert J&E Entertainment elke 1e zaterdag van de maand een nieuw concept in discotheek Castel in Putte / Kapellen. De eerste editie staat gepland voor zaterdag 2 juli a.s. en draagt de titel ‘Energize’.
Verbouwing? Hebben ze er nu ook een snackbarretje bij? :P

Op het station kreeg ik trouwens een mooie flyer in mijn handen gedrukt!
hey french tek en de rest,kom gewoon naar glorification in heinkenszand,elk jaar super,goeie line up,3 zalen voor elk wat wils en veel bekende djs