Partyflock
 
Nieuws · mei 2004
­ Nederland
Bobby V draait in Roemenïe
maandag 31 mei 2004
Bobby V kennen de meeste van ons inmiddels. De resident van de populaire Duits/Nederlandse discotheek "The Bridge", is vrijwel elke zaterdag te zien en te horen in deze club. Met zijn snelle en uplifting mixtechniek weet hij vrijwel vriend en vijand te verrassen.
Zaterdag 17 juli 2004 vindt het enige Hardcore Festival ter wereld In & Outdoor plaats op de Hemkade Zaandam. Nadat vorige week de eerste helft van de line-up werd vrijgegeven, presenteert Multigroove de complete programmering; 44 nationale en internationale artiesten die op 5 verschillende stages alle stromingen binnen de Hardcore gaan vertegenwoordigen.
House of Bounce
maandag 31 mei 2004
Op 11 juni aanstaande is er weer een nieuwe editie van House of Bounce. Vrolijke housemelodieën worden weer afgewisseld met pompende beats. Zo stond de vorige editie in het teken van de lancering van de nieuwe website, zo staat deze editie in het teken van de verjaardag van de House of Bounce resident en organisator DJ Ferry Nice.
Integrate
zaterdag 29 mei 2004
Sinds het najaar van 1999 kent de dance scene het Integrate concept. Een techno evenement zonder grenzen. Zo heeft organisator Musika Tremenda niet alleen ook veel andere muziekstromingen ten gehore gebracht in de tweede area, maar onderscheidt Integrate zich mede door een conceptuele aanpak en een kunstzinnige thematiek rondom elk evenement.
Decibel Outdoor 2004
vrijdag 28 mei 2004
Het festivalseizoen wordt dit jaar stevig afgesloten. Op zaterdag 28 augustus zullen meer dan 60 nationale en internationale artiesten uit voornamelijk het stevigere genre afreizen richting Rotterdam waar Decibel Outdoor plaats vindt op recreatiegebied Binnenmaas.
Planet V.I.P.
donderdag 27 mei 2004
Onder anderen Don Diablo, Jeroen Flamman & Abraxas en Lunatic & Miss Hysteria zullen garant staan voor early, happy en nieuwe hardcore. Dit tweejarig jubileum zal uiteraard gevierd worden met de nodige champagne.
Vrijdag 28, zaterdag 29 en zondag 30 mei laat Tivoli je in 3 dagen alle hoeken van het technogenre zien.
Headliner #15
donderdag 27 mei 2004
Vrijdag 28 mei zal alweer de 15e editie van Headliner plaatsvinden in de Eindhovense DansSalon. Op 5 juni host de organisatie een eigen area op Frequence Outdoor.
Time Table Hardliners
woensdag 26 mei 2004
Nog een kleine week, dan ligt de loopplank weer voor je klaar aan de Piet Heinkade in Amsterdam. Hardliners -the boat edition- maakt op zaterdag 29 mei de Amsterdamse wateren onveilig. Met, jullie hebben het al gelezen, een daverende line-up. Om jullie alvast even op te warmen: de time table!
28 mei is het dan zover! Het eerste concept van Outlaw Events genaamd "Xtreme torture 1" zal dan plaatsvinden in discotheek 't Centrum te Wintelre. De muziekstijlen Industrial, Darkcore, Hardcore en Terror zullen deze avond vertegenwoordigd worden. 7 dj's zullen hun best gaan doen om de ruigste en hardste platen aan het publiek te laten horen. Na afloop zal het voor het publiek duidelijk zijn, waarom dit feest de naam Xtreme draagt.
Nadat de grijsgedraaide plaatjes een maandje rust hebben gekregen is het drukbezochte house- classicsavondje weer terug! Resident Denniz ontvangt twee mannen van het eerste uur; Edwin Bazen en de Rotterdamse classicskoning 2 O'Clock Ron. Succes gegarandeerd!
Op zaterdag 3 juli wordt het evenement Bass Generator in het Beursgebouw te Eindhoven georganiseerd. Bass Generator is een nieuw hard concept dat het zuiden van het land zal gaan veroveren. 8 top dj’s en een live act zullen het Beursgebouw compleet op zijn kop gaan zetten.
Morgen vindt op de Hemkade Zaandam hét Oldstyle & Early Hardcore evenement Legends plaats. Bekijk hieronder de draaitijden.
Aanstaande zaterdag zal I hate trance - the terror edition the cerebral destruction shit and noize party losbarsten in de Waakzaamheid in Koog a/d zaan. Kaarten zijn te koop via ticket service voor € 17,50 en € 20 aan de deur.
Detonator
donderdag 20 mei 2004
Op vrijdag 28 mei 2004 vind het feest Detonator plaats in de Waakzaamheid te koog a/d Zaan. De organisaties van Elements of Bass & T-Time events doen dit project op luilak avond gezamenlijk met een ijzersterke line-up. De organisatie Elements of Bass is voornamelijk bekend van de feesten Hardimpact, Expansion en Legalize streetparade.
Free Outdoor Zone
donderdag 20 mei 2004
Nog 2 weken en dan is het zover, dan zal op 5 juni om 12.00 uur het 14 uur durend dance spektakel genaamd de Free OutdoorZone voor de 3de maal van start gaan op het Wolderwijd Strand te Zeewolde.
Als extraatje op het feest van aanstaande vrijdag in de Dusk till Dawn in Eindhoven heeft Ultrasonik Dance Events besloten alle dames gratis entree te verlenen voor dit evenement! Tevens zijn de draaitijden bekend gemaakt.
Break-Fast II
donderdag 20 mei 2004
Na het succes van de eerste editie op 23 april jl. keert de Break-Fast Kru terug met een spetterende 2e editie. Deze editie zal plaatsvinden op 28 mei, wederom in Shadrak, wederom van 23u tot 6u en wederom kost een kaartje maar 5 euro.
Ruim 2 jaar lang stond Sans Souci te Berlikum zeldzaam aan de top op het gebied van harddance feesten in het noorden.Doordat velen het succes probeerden te kopiëren en te evenaren en Sans Souci altijd vooruitstrevend is geweest werd het roer vorig jaar september compleet omgegooid.
J.C. Goeroe - House Creator
woensdag 19 mei 2004
Geboren 2 augustus 1977 te Warschau Polen. Vlak na haar 7de verjaardag is zij samen met haar familie verhuisd naar Noorwegen. In 1997 ontmoette zij in die tijd de bekende Noorse drum & bass dj, Dj Goldfinger. Vanaf dat moment is haar interesse gegroeid in het draaien van house muziek. Niet zozeer om de techniek en om het draaien van platen, maar ze vond het leuk om het publiek te entertainen!
Underground For Ever gaat de grens over. In augustus 2004 zal er namelijk een I hate trance feest worden gehouden in The Cave of Rave, oftewel de Grot, in Lloret de Mar in Spanje.
Na de stormachtige Voltt editie met Ricardo Villalobos en Luciano afgelopen februari zal Voltt op zaterdag 12 juni weer terugkeren in de Nederlandse poptempel Paradiso. Ook ditmaal hebben we weer stad en land afgezocht voor een ideale (inter)nationale line up. We zijn dan ook zeer trots om met het Nederlandse debuut optreden van de uit de Detroit afkomstige Matthew Dear te mogen verwelkomen.
Once upon a time there was house music like house music intent to be. In this period people had the feeling of true harmony because the spirit of house. Most people believed this period shall never return. Nothing will stand in our way to bring all of you that atmosphere what was experienced in the early days of house music.
Xtra Back 2 Back Special
dinsdag 18 mei 2004
Voor de dansliefhebbers en grote fans van Spider & The Freak heeft XL goed nieuws. Namelijk op as zaterdag 22 mei zal voor het eerst op een Xtra Large avond een Back 2 Back special zijn met de talentvolle residents Spider & The Freak.
Dit succesvolle hardcore concept geniet in de regio Utrecht steeds meer naamsbekendheid. Dit is vooral te danken aan de gemoedelijke sfeer en niettemin de impressive line-ups. Voor deze 4e editie van Disturbed heeft 2-dance weer aardig haar best gedaan om een dikke line-up neer te zetten en dat is aardig gelukt, zie hier het resultaat:
Back Once Again
maandag 17 mei 2004
Het eerste feestje van Area 052-2, B.T.S.B.O.M.T. was een bescheiden succes! Alleen het geluid kon beter en dat is dan ook verbeterd zodat alle omstandigheden juist zijn voor een gezellig feestje in Loco in Steenwijk.
Planet V.I.P.
maandag 17 mei 2004
Vrijdag 28 mei 2004 ontmoet Planet V.I.P. Don Diablo, Flamman & Abraxas en Lunatic en Miss Hysteria. Deze editie zal dan niet alleen in het teken staan van Happy Hardcore maar ook van het tweejarig bestaan van zowel Planet V.I.P. en Darby & Joan's. Tevens zal dit de laatste editie zijn voor de zomervakantie van 2004.
Tha Playah staat bekend om zijn nummers zoals; Fuck tha fame, Wierd shit, Keep the titties jumping. Ook heeft hij laatst zijn plaat van de anthem van Nightmare in Rotterdam uitgebracht en inmiddels is zijn remix van de Raving Nightmare Anthem klaar
Pervert
zaterdag 15 mei 2004
Pervers, bizar, erotisch en kinky, zijn enkele begrippen die men meteen te binnen zal schieten wanneer voet zal worden gezet op dit inmiddels veelbesproken Housefeest. Vond je Crazyland al gewaagd? Dan zal dit feest je nog veel meer gaan prikkelen en je van de ene verbazing in de andere doet vallen.
Treed binnen en voel de magie van Unique. Voel de intensiteit, de erotische spanning en beleef deze unieke ervaring zoals je die alleen kan mee maken op Unique. Deze avond zal de harten weer doen oplaaien en zal de warmte onder de voeten behoorlijk heet gaan worden!
Na het succes van de afgelopen Koninginnen Rave in Doetinchem, gaat het volgende open air evenement van Xclusive Leisure Development, tijdens Hemelvaart in Didam plaatsvinden. Op donderdag 20 mei vindt het festival Hemelpop in Didam voor 13e de keer plaats.
Verscheidene leden hebben een e-mail ontvangen die van Partyflock afkomstig zou zijn. Deze e-mail is echter niet verzonden door ons!
Love Parade gaat niet door
zaterdag 15 mei 2004
De kogel is door de kerk: de Love Parade 2004 gaat niet door. In een persbericht dat is uitgegeven door Berlin GmbH valt te lezen dat er onvoldoende geld aanwezig is om het festijn plaats te laten vinden. Men probeert wel alternatieve events voor mensen te regelen die op 10 juli naar Berlijn komen.
Crazyland: Nog 1 nachtje...
zaterdag 15 mei 2004
Crazyland is nu wel heel erg dichtbij en bij iedereen zijn de kriebels al aanwezig. Dat het een top feest wordt valt niet te betwijfelen.
Madness - 7,5 jaar Zapclub
vrijdag 14 mei 2004
Zeveneneenhalf jaar alweer zorgt Zapclub voor een frisse wind in de Groningse dancescene. Elke zaterdag - en in het kader van feestdagen, festivals en specials soms ook op vrijdag - laten lokale, nationale en internationale deejays en live-acts in Simplon horen wat de laatste ontwikkelingen zijn.
Vrijdag 14 mei is het weer tijd voor Technopolis. Emilio Ferreira zal hier voor de tweede keer komen draaien. Deze rijzende ster in de technowereld heeft al op vele evenementen gedraaid. Op underground technofeesten zoals Techno Rumba, Reactor en Simply Sota, maar ook op mainstream locaties zoals de Winkel van Sinkel naast DJ Rush en Valentino Kanzyani tijdens Xcess en met Shinedoe op Rockit.
T-Time Newsflash
woensdag 12 mei 2004
Elke zondagmiddag en -avond is het zover. De bekendste en hardste afterparty’s van Nederland. Diverse grote dj’s hebben ook hun verjaardagsfeest gevierd op T-Time. Champ-e-on, Bass-D, Buzz Fuzz,Yoda en Dano hebben dan ook een spectaculair feest achter de rug.
24 Hours of DOTF on air
dinsdag 11 mei 2004
Zoals we eerder hebben aangegeven is D.O.T.F. gestopt met haar activiteiten. In een eerder persbericht alsmede op de website kon je lezen wat daar precies de reden achter was. Uiteraard zijn we Partyflock en jullie als trouwe luisteraars erg dankbaar voor al die mooie avonden, en willen op onze manier een blijk van dank tonen.
Kanzleramt 002
dinsdag 11 mei 2004
Na het enorme succes van de eerste avond wordt dit ook weer een avond om niet te missen. Was je er de vorige keer niet bij, maak deze keer dan niet weer dezelfde fout, want je zult ongetwijfeld de verhalen gehoord hebben.
Zak Events goes Utrecht
maandag 10 mei 2004
Na drie maanden rust is Zak Events weer helemaal terug. Een jaar lang was er de succesvolle feestenreeks "Exprez" in Palazzo Zeist. De locatie werd te klein voor Exprez dus gingen we op zoek naar een nieuwe lokatie.
Zany Invites gaat door
zaterdag 8 mei 2004
Op woensdag 19 mei zal “Zany Invites” gewoon plaatsvinden in Factory040 te Eindhoven. Nadat op 29 april “Brain Attack” geen doorgang kon vinden, werd er door veel bezoekers gedacht dat ook Zany Invites, door tegenwerking van de Eindhovense college van B&W, moest worden afgeblazen.
Aphasia part 2
zaterdag 8 mei 2004
De Waakzaamheid biedt perfecte mogelijkheden als het gaat om decoratie. Toch wordt dit vaak vergeten. Daarom heeft de organisatie naast een prachtige line-up dit keer ook speciale aandacht besteed aan de extra’s zoals versieringen. De Waakzaamheid zal worden omgetoverd met prachtige decoraties.
Crazyland
zaterdag 8 mei 2004
Sexy housebeats, erotische shows, vuurspugers, full-time dance-shows en een line-up bestaand uit top DJ’s. Dat is Crazyland. Nog iets meer dan een week en dan kunnen liefhebbers van alle bovengenoemde ingrediënten weer helemaal los.
Dutch Rave
zaterdag 8 mei 2004
Sinds de millennium wisseling zijn er geen evenementen meer geweest onder de naam Dutch Rave. Door aandringen van vroegere aanhangers en omdat andere serieuze organisaties interesse hebben getoond om de naam Dutch Rave over te nemen is besloten om zelf weer Dutch Rave feesten te geven.
Discotheque
vrijdag 7 mei 2004
Als voorproefje op 2005, wanneer Discothèque maandelijks haar deuren gaat openen, vindt op zondag 30 mei (Eerste Pinksterdag) de eerste editie van dit splinternieuwe, spraakmakende, Rotterdamse dance-event plaats.
Monza club
donderdag 6 mei 2004
Monza is de nieuwste aanwinst op het gebied van uitgaan in Utrecht. Gevestigd in een voormalig bioscooppand aan de Potterstraat opent deze locatie vanaf 14 Mei 2004 haar deuren voor een ieder die een stukje kwaliteit en onderscheid mist in de huidige stapcultuur van Utrecht.
Members Only
donderdag 6 mei 2004
Unieke, intieme en sfeervolle feesten met lekkere dancemuziek in het Oosten van het land alleen maar een droom? Vanaf 28 mei a.s. is het een feit!
Hey-Tech with Michel de Hey
donderdag 6 mei 2004
Op 14 mei is Michel de Hey te bewonderen in de Helling (Tivoli) tijdens Hey-Tech. Na een half jaar niet in Utrecht te hebben gedraaid is Michel de Hey weer terug in de Domstad.
Insight - Hardtechno
dinsdag 4 mei 2004
Zoals bij vele al bekend zal Firm Dance op vrijdag 21 mei 2004, de 1e editie van het hard techno evenement Insight, van start gaan met een unieke line-up. Om deze line-up helemaal compleet te maken, hebben wij nog een extra DJ die zijn opwachting zal maken, D-jay Alias.
Boomin’ Business
maandag 3 mei 2004
North Support, bekend van de Back 2 tha Future reeks en het maandelijkse Club X on Tour en Planet X heeft de krachten gebundeld met G-Town Circle, een groep groninger DJ's, MC's en artiesten, dat onder meer het roemruchte feest in Club 29, 'Back 2 tha Underground', organiseerde.
31 mei 2004
Bobby V draait in Roemenïe
Complete line-up Hellbound Hardcore Festival
House of Bounce
29 mei 2004
Integrate
28 mei 2004
Decibel Outdoor 2004
27 mei 2004
Planet V.I.P.
Oude techno, nieuwe techno: reis drie dagen mee!
Headliner #15
26 mei 2004
Time Table Hardliners
25 mei 2004
Outlaw Events presents Xtreme torture 1
Lang Pinksterweekend Las Palmas
24 mei 2004
Bass Generator in het Beursgebouw Eindhoven
22 mei 2004
Draaitijden Multigroove presents Legends
21 mei 2004
I Hate Trance - The Terror Edition 3
20 mei 2004
Detonator
Free Outdoor Zone
Digital Supremacy vs HardSequencer
Break-Fast II
19 mei 2004
Sans Souci bruist weer van de energie
J.C. Goeroe - House Creator
18 mei 2004
Underground For Ever gaat de grens over
Nieuwe Voltt editie in Paradiso
Déjà Dance • Ultimate Flashbacks
Xtra Back 2 Back Special
Disturbed 4.0 - Experience the hardest
17 mei 2004
Back Once Again
Planet V.I.P.
16 mei 2004
Kaartverkoop Tha Playah Birthday Party gestart
15 mei 2004
Pervert
Bubbelbaden bij Unique sexycity
Evenementen van Xclusive Leisure Development
Valse Partyflock e-mailtjes in omloop
Love Parade gaat niet door
Crazyland: Nog 1 nachtje...
14 mei 2004
Madness - 7,5 jaar Zapclub
12 mei 2004
Michel de Hey 3 uur op Haarlem Fridays
T-Time Newsflash
11 mei 2004
24 Hours of DOTF on air
Kanzleramt 002
10 mei 2004
Zak Events goes Utrecht
8 mei 2004
Zany Invites gaat door
Aphasia part 2
Crazyland
Dutch Rave
7 mei 2004
Discotheque
6 mei 2004
Monza club
Members Only
Hey-Tech with Michel de Hey
4 mei 2004
Insight - Hardtechno
3 mei 2004
Boomin’ Business