Partyflock
 
­ Nederland

Break-Fast II

anoniem gepubliceerd op
Break-Fast II
20 mei 2004
Na het succes van de eerste editie op 23 april jl. keert de Break-Fast Kru terug met een spetterende 2e editie. Deze editie zal plaatsvinden op 28 mei, wederom in Shadrak, wederom van 23u tot 6u en wederom kost een kaartje maar 5 euro.

Dit keer zal Flat Mike de opening weer op zich nemen met een funky zomers setje. Daarna Subblazer die de overgang van funky naar stevig zal maken. Dit gevolgd door een anderhalf uur durende set van Wizmathics waarin hij diep zal gaan maar ook funky en stevig zal draaien.

Dan de hoofdact van de avond, Area 705. Deze heren hebben in Groningen geen introductie nodig, Maask stond al eerder op Subsonik en Break-Fast en samen stonden ze als Area 705 al eerder in groningen op o.a. Complex Beatz, Ranchofest en "Drop Beats, Not Bombs". Ze zullen de zaal doen bewegen met hun rollende drum'n'bass!

Als afsluiter dit maal Fre4knc die z'n feestelijkste plaatjes de revue zal laten passeren. De avond zal gepresenteerd worden door MC Maask en een nog nader aan te kondigen MC, de beelden komen dit keer uit de beamer van de Leeuwardense VJ-crew "Hallucination".

Nieuw dit keer is de Lounge. Boven de grote zaal tegenover de garderobe zal dit keer ook een lounge open zijn waar Monom3, Zanoiz en Exvee de muziek zullen verzorgen.

Monom3 heeft een veelzijdig karakter, hij draait graag experimenteel en zal ook live gaan produceren. Zanoiz draait heel veelzijdig en kan met z'n Techno, Tekno, Ambient, Experiment, Artcore, House, Breakz, Trip-Hop en Drum'n'Bass het publiek wel vermaken. Tenslotte Exvee die met Nu Skool Breaks, of kort gezegd Nubreaks, de lounge zal gaan afsluiten.

We hopen dat iedereen zich vorige keer zo goed heeft vermaakt dat ze dit keer weer langskomen en natuurlijk ook als je nog niet bent geweest is dit een feest wat je niet mag missen. Tot de 28e!

5 opmerkingen

zeker weer een kijkje nemen....:9
Artiest {SHOWLIST artist 2269, 10537}
Word weer phat!
soow wat heb ik me de vorige keer vermaakt hier zeg :D smullen!! :9
was mijn eerste drum&bass vsie. Maar wist niet dat het zo gezellig was :D

dus mensjes: ook als je niet van drum&bass houdt (zoals ik eerst), neem toch maar even de moeite om er een kijkje te nemen!!! Zeker de moeite waard! (Y)

Toedolz Annelies
Misschien kom ik wel langs, Shadrak vind ik wel een chill tentje, nog kans op Techno/Electro???