Partyflock
 
Nieuws · maart 2004
­ Nederland
Talents wanted
dinsdag 30 maart 2004
Op de komende Hardtraxx feesten wil C-town graag de kans geven aan nieuwe talenten op het gebied van hardstyle, techno, hardcore, oldschool en jumpstyle. Kortom alle hardere stijlen komen aan bod in de talent area. Er zal speciaal voor de talent dj’s een derde zaal geopend worden naast de 2 bestaande hardstyle en hardcore zalen.
Mauro Picotto in de Asta
dinsdag 30 maart 2004
Op zaterdag 3 april presenteert Asta één van Europa’s beste DJ’s: Mauro Picotto. Samen met Edwin Bazen zal hij in zaal 1 van Asta optreden met een set van maarliefst 3 uur. De host tijdens deze avond is Paul-T. Kaarten voor dit evenement zijn verkrijgbaar via Ticketservice Nederland en tijdens de avond zelf aan de kassa van Asta.
Evenementenlocatie Platte Zaol in Maastricht gaat mogelijk op 1 mei weer open. Huurder Heineken heeft een exploitant bereid gevonden de zaal tijdelijk te beheren. Met een definitieve nieuwe uitbater wordt nog onderhandeld.
Hey Dj! wordt Zuiderstorm!
maandag 29 maart 2004
De succesvolle Dj wedstrijd Hey Dj! georganiseerd door Stichting Popmuziek Limburg, gaat dit jaar door onder een andere naam; Zuiderstorm!
Explosive Records is terug
maandag 29 maart 2004
Na een stilte van ruim 6 jaar is 1 van de vreemdste underground hardcorelabel terug. Explosive Records zag in 1997 het licht toen producer en Dj Jordens genoeg had van de doorsnee vrolijke hardcore.
Hard Events Nieuws
zaterdag 27 maart 2004
Over een aantal weken is het dan zover. Hard Events zal dan hun 1ste evenement geven in Celebration Studio’s te Den Haag.
Transistor XS
vrijdag 26 maart 2004
Na een afwezigheid van enkele maanden is de technoavond van Tilburg terug! Transistor Xs zoals de avond zal gaan heten is iets kleiner van opzet dan voorheen maar is grootser van sfeer dan ooit te voren.
Met nog 15 dagen te gaan, zijn vandaag de laatste kaarten voor In Qontrol verkocht. In een absolute recordtijd zijn er 28.000 kaarten middels de TicketBox filialen en Free Record Shop het land in gegaan naar de liefhebbers van de harde stromingen binnen de Dance.
Euforia Hard Beats presents
vrijdag 26 maart 2004
Op zaterdag 8 mei had Euforia Hard Beats een technofeest, Underground Future, geplanned in de Loose End in Reeuwijk. Echter na het enorme succes
van Pirates of the Hardcore Sound en de gigantische roep van het publiek naar nog zo een feest, heeft E.H.B. besloten gehoor te geven aan de oproep en zal er op 8 mei een Pirates of the Hardcore Sound plaatsvinden in de Loose End.
5 Years Afterclub Zino
donderdag 25 maart 2004
5 jaar afterclub Zino en dit wordt dan ook weer goed aan gepakt door de resident dj's die ook al 5 jaar deze afterclub vol draaien en hebben bij gedragen dat dit een van de populairste afterclub van Nederland is.
Misja Helsloot visits Afterbeats
donderdag 25 maart 2004
Deze zondag hebben de heren van Hardbeat niemand minder dan Misja Helsloot weten te strikken om hier na zijn optreden bij HQ on Tour in de Cruise Terminal te Rotterdam nog een verpletterende set neer te zetten.
Nieuwe editie Mindcontroller
donderdag 25 maart 2004
Op zaterdag 5 juni organiseert Art of Dance een nieuwe editie van het succesvolle early rave concept Mindcontroller in de Hemkade te Zaandam. Om je alvast in de stemming te brengen maken we bij deze de lineup bekend.
Time Table Toxic III
donderdag 25 maart 2004
Aankomende zaterag is het de derde editie van Toxic in Condor City Enschede. Deze editie is meer op early rave, classix en oldschool gericht dan de voorgaande edities.
Lovely Spring @ Xtra Large
donderdag 25 maart 2004
De dagen blijven weer langer licht en de vogeltjes beginnen weer heerlijk te tjilpen. De lente komt er weer aan! Voor de komende mooie dagen die er weer aan zullen komen heeft Xtra Large een lentevol programma voor zijn publiek geprogrammeerd voor maart en april.
Pussy Lounge
maandag 22 maart 2004
Op vrijdag 7 mei zal de Rotterdamse danstempel Nighttown wederom het toneel zijn van een editie van de Pussy Lounge. Ook ditmaal zal er zowel in de basement als in de grote zaal flink op los geknald worden met Pussy Lounge residents Darkraver en Paul Elstak.
Youtopia
maandag 22 maart 2004
Youtopia noemen we geen party of feest, Youtopia is een beleving. 18 uur de beste clubhouse DJ's van Nederland en ver daarbuiten op de dag die we normaal alleen kennen van koekhappen, ringsteken of fierljeppen, maar vanaf dit jaar komt daar verandering in!
Buzz Fuzz Timetable
maandag 22 maart 2004
Aankomende zaterdag gaat het allemaal gebeuren, het verjaardagsfeest van het jaar 2004 in de Hemkade te Zaandam: 35 years of Buzz Fuzz - Still Alive! Buzz Fuzz is de afgelopen week flink gaan passen en meten en hierbij maken wij zijn eigen samengestelde timetable bekend.
In de jaren negentig was ze één van de eerste Nederlandse top-dj’s die in binnen en buitenland veel succes had. De vrouwelijke dj was dus eigenlijk een pionier voor dj’s als; Tiësto, Ferry Corsten, Armin van Buuren en MarcoV, die nu erg veel succes hebben in de Internationale muziek-scene.
Zoals bekend is de Platte Zaal na een conflict met de (ex) huurder/exploitant voor een korte periode gesloten. De Heineken (verhuurder) zou na de uitzetting van de vorige exploitant gelijk een nieuwe exploitant aanstellen die direct de exploitatie zou voort zetten.
Masters Magazine #4
donderdag 18 maart 2004
Aanstaande zaterdag hebben de bezoekers van Masters of Hardcore de primeur. Vers van de pers ontvangen zij het gratis Masters Magazine, dit keer boordevol interviews en pre-views op evenementen die voor de deur staan.
1992 is 4 you afgelast
donderdag 18 maart 2004
Door de plotselinge sluiting van Parkzicht door B&W van de gemeente Rotterdam was de organisatie van ‘1992 is 4 you!’ gedwongen uit te wijken naar een alternatieve locatie. De unieke locatie ‘Prachtig’, gelegen onder de Erasmusbrug, was direct bereid het feest onderdak te bieden.
Na het succes van de afgelopen Temple of Terror in januari komt organisator Cuup.NL met nog een serie feesten in De Waakzaamheid.
Gelderse M.A.G. Dj Contest 2004
woensdag 17 maart 2004
Dit jaar vindt de vierde editie van de Gelderse M.A.G. Dj contest plaats. Deze vierde editie wordt georganiseerd door Xclusive Leisure Development in samenwerking met de Stichting voor Kunst en Cultuur Gelderland. Het wordt een geweldig evenement.
Het heeft even mogen duren. Vanaf het begin van Mike FM, nu 4 jaar geleden, is de redactie opzoek geweest naar vrouwelijke DJ’s. En het lijkt wel of zij niet bestaan. Maar niets is minder waar. Er zijn wel degelijke vrouwen die hun ‘mannetje’ kunnen staan achter de draaitafels.
DJ Jose's birthday party
dinsdag 16 maart 2004
Als iemand weet hoe hij zijn eigen verjaardag moet vieren dan is DJ José het wel. 2 jaar geleden deed hij dit nog op een doordeweekse dag in de Waakzaamheid, vorig jaar op een uiters succesvolle zondag in de Lexion en dit jaar is hij in de mogelijkheid om het eindelijk op de stapavond van het weekend, de zaterdag , te doen.
Een nachtmerrie voor elke party-organisatie: een DJ of act zegt op het laatste moment af. Het overkwam Ebeatz.nl, een partyforum en organisator van Embraze in Den Haag.
No Entrance - Free Festival
vrijdag 12 maart 2004
Als waardige afsluiting van de zomer organiseert DRT-events zaterdag 28 augustus 2004 een GRATIS toegankelijk festival in recreatiegebied Overdiemen (Diemen). Mede dankzij alle reacties van de Partyflock leden heeft DRT een heerlijke Line-up weten te bemachtigen.
35 years of Buzz Fuzz
vrijdag 12 maart 2004
Het is 1987 wanneer hij samen met kleuterschoolmaatje Champ-E-On achter de draaitafels duikt in discotheek de Zorba in Amsterdam. In 1991 op een houseparty in de Jan van Galenhal beland waar op dat moment The Prophet staat te draaien.
Platte Zaal voorlopig dicht
donderdag 11 maart 2004
Maastrichts jongste evenementenzaal Platte Zaal aan de Griend is voorlopig dicht. Huurder Heineken heeft dinsdag met toestemming van de rechter per onmiddellijk gebroken met exploitant R. Vrijhoeven, die volgens een woordvoerder van de brouwerij een 'aanzienlijke huurachterstand' heeft opgebouwd. Vrijhoeven bevestigt die lezing.
Scantraxx presentz Hardheadz
woensdag 10 maart 2004
Scantraxx Recordz, is het toonaangevende label van hardstyle Nederland van dit moment. Het label lanceert zijn eerste evenement om de artiesten van Scantraxx Recordz label is goed te promoten.
Tomorrow zoekt VJ
dinsdag 9 maart 2004
Een feest dat gericht is op liefhebbers van techno die verder kijken dan de kickdrum en de bassline. Voor zaal 1 met DJ’s Phonopunk, André Galuzzi, Pascal F.E.O.S. en Rino Cerrone zijn wij nog op zoek naar een VJ met een grote voorliefde voor techno.
Producer & Hellfish
dinsdag 9 maart 2004
Producer & Hellfish staan voornamelijk bekend om hun keiharde producties op o.a. Deathchant en Rebelscum Records en staan met deze producties regelmatig op toonaangevende cd compilaties als Masters of Hardcore, Darkcore en Thunderdome.
Doornroosje zal ditmaal het strijdtoneel zijn voor de kick-off van een speciale avond. De Amsterdamse organisatie Traffic zal namelijk een special verzorgen in deze Nijmeegse techno-club. Met een niet te versmaden line-up zullen zij in combinatie met de gezellige sfeer en de late sluitingstijd tot 6.00 een top techno avond gaan neerzetten.
E-Fect - The Full Effect
maandag 8 maart 2004
De Full Effect op zaterdag 24 april a.s. is een feit! Het feest, dat al twee maal vroeg in de avond een megafeest was, zal groter zijn dan zijn voorgaande versies. Naast de Main Area is de Ruff Area nu bevestigd.
Expansion
maandag 8 maart 2004
Zaterdag 3 april is het weer zover! Een nieuwe editie van Expansion vindt dan plaats in de waakzaamheid in koog aan de zaan. Deze keer is voor een line-up gekozen met oude bekenden uit de hardcore scene in combinatie met hardstyle en hardcore dj’s van dit moment.
Timetable Hardcore 4 Life
maandag 8 maart 2004
Nog even en dan is het weer zover en dan zal Rotterdam weer op zijn grondvesten schudden bij een nieuwe editie van Hardcore 4 Life. Ook deze editie zal weer druk bezocht worden. We raden daarom iedereen aan om een kaartje in de voorverkoop te kopen om teleurstellingen te voorkomen.
Pirates of the Hardcore Sound
zaterdag 6 maart 2004
Na schipbreuk geleden te hebben, moesten ze kiezen wat ze gingen redden, namen ze hun platenkoffer mee op het reddingsvlot, of een vat rum, of hun dierbare vrouwen. Nou ik kan je vertellen dat hun dierbare vrouwen nu haaienvoer zijn! en de rum is ook al op!
NJOY, nieuw meerdaags festival
vrijdag 5 maart 2004
Het festival staat in het teken van fun in de breedste zin van het woord, met de nieuwste en de laatste trends op het gebied van sport, muziek, party, lifestyle, cultuur en games. Bij een groot nieuw festival, hoort een grandioze line-up: Kane, Marco V, Anouk, Chuckie, Hind, Krezip, Dana, Wipneus & Pim, Roog, Real, Di-rect en Brainpower zijn slechts enkele van de vele namen.
Hardcore to the Bone
vrijdag 5 maart 2004
Na het overweldigende succes van het totaal uitverkochte “A Nightmare in Rotterdam”, gehouden op 28 Februari 2004 in Ahoy Rotterdam, presenteert Mid-Town Records het volgende hardcore spektakel op 15 Mei 2004 in de Groenoordhallen, Leiden: “Hardcore to the Bone”!
Na alle hardcore feesten die Cuup.NL in discotheek The Sound heeft gegeven in Haarlem, komt er nu voor het eerst een oldstyle editie van Haarlem Hardcore Night. Vrijdag 12 maart zal de Haarlemse disco in het teken staan van de muziek die het begin van de jaren 90 tot mooie herinneringen maakte!
EasyRiders is de jongste wekelijkse clubavond van Chemistry, iedere donderdag in Club More. Het is een urban eclectic avond waar een zeer breed en multicultureel publiek op af komt.
Hard One in Axis - Gemert
donderdag 4 maart 2004
Op zaterdag 24 april zal de eerste editie van "Hard One" een feit zijn (http://www.hardone.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A2705). Op de openingsavond zullen Deepack, Showtek, Thor en dj Onyx club Axis in Gemert op zijn grondvesten doen trillen. Eind mei (zaterdag 29 mei) volgt direct een tweede editie in de discotheek die plaats biedt aan ruim 2500 personen verdeeld over 4 area's en 2 verdiepingen.
Eclips - The Big One
donderdag 4 maart 2004
Aanstaande zaterdag vindt in het New World Center in Kleve de eerste editie van Eclips The Big One plaats.
Hardcore Revival
donderdag 4 maart 2004
Hardcore Revival "back in the North !!!" Na een geweldige editie in Celebration Studios, Den Haag met o.a. het live optreden van Noise Suppressor keert Hardcore Revival weer terug in het noorden, waar het inmiddels weer bijna een jaar geleden is geweest dat in deze regio de laatste editie plaats vond.
Europa's grootste partyschip de Oceandive is klaar voor een klassieke Loveboat "Las Vegas" line up met The Funky Bastard , Lacroix, Erick E en MC Gee op het Maindeck en de populiare Billy The Klit Drive Inn Show. De populaire 3fm jock's Edwin Diergaarde en Giel Beelen zullen hun draaikunsten op het upperdeck vertonen, uiteraard onder begeleiding van Billy the Klit.
Vroeger toen alles nog beter was… Maar was vroeger dan echt beter dan nu? Om dit te gaan bewijzen halen de dj’s in XL deze Zaterdag, 6 maart, al hun oude platen uit de kast om de mooiste Trance en Club Classics naar voren te toveren. Deze avond zal een muzikale reis door tijd worden.
Bass Connection
dinsdag 2 maart 2004
Onder deze naam lanceert Dance Connection haar eerste event @ De Kadans te Maastricht. Dé aftrap begint meteen al goed met o.a. top DJ Zany (hardstyle) die zijn skills vertoont. Daarnaast biedt dit event verschillende muziekstijlen binnen twee sfeervolle area’s.
Aan de kaartverkoop te zien wordt The Delicate Sound of Thunder met zijn strakke line-up en brute Army-look heel goed ontvangen. Op veler verzoek presenteren we bij deze de draaitijden van de Mainstage.
Informatie Pinksterpar-t 2004
maandag 1 maart 2004
Na een succesvolle “Pinksterparty” 2003 heeft er een flinke reorganisatie plaats gevonden. De “Pinksterpar-t” zal vanaf dit jaar nog groter beter en leuker gaan worden als andere jaren, en zal beschikken over een programma wat zal bestaan uit verschillende bekende DJ’s en artiesten.
Doomsday meets Hardfountain
maandag 1 maart 2004
Het ongelofelijke is waar. De organisatie van Doomsday en Hardfountain hebben hun handen in elkaar gesloten en hebben na 4 jaar het voor mekaar gekregen om een mega feest te gaan organiseren in de jawel (Zichtenburg hallen te Den Haag).
30 maart 2004
Talents wanted
Mauro Picotto in de Asta
Platte Zaol gaat mogelijk weer open
29 maart 2004
Hey Dj! wordt Zuiderstorm!
Explosive Records is terug
27 maart 2004
Hard Events Nieuws
26 maart 2004
Transistor XS
Q-dance verkoopt In Qontrol voorlopig uit
Euforia Hard Beats presents
25 maart 2004
5 Years Afterclub Zino
Misja Helsloot visits Afterbeats
Nieuwe editie Mindcontroller
Time Table Toxic III
Lovely Spring @ Xtra Large
22 maart 2004
Pussy Lounge
Youtopia
Buzz Fuzz Timetable
19 maart 2004
DJ Miss Monica na lange tijd terug achter draaitafels
Symbiont - Total Darkness III verplaatst
18 maart 2004
Masters Magazine #4
1992 is 4 you afgelast
17 maart 2004
Cuup.NL presents Aphasia Part 1 en 2 en Temple of Terror
Gelderse M.A.G. Dj Contest 2004
16 maart 2004
Dance Radio Show brengt DJ Astrid
DJ Jose's birthday party
13 maart 2004
Embraze - Phony vervangt The Funkfreakerz
12 maart 2004
No Entrance - Free Festival
35 years of Buzz Fuzz
11 maart 2004
Platte Zaal voorlopig dicht
10 maart 2004
Scantraxx presentz Hardheadz
9 maart 2004
Tomorrow zoekt VJ
Producer & Hellfish
8 maart 2004
Traffic on Tour Special in Doornroosje, Nijmegen
E-Fect - The Full Effect
Expansion
Timetable Hardcore 4 Life
6 maart 2004
Pirates of the Hardcore Sound
5 maart 2004
NJOY, nieuw meerdaags festival
Hardcore to the Bone
Haarlem Hardcore Night presents The Oldstyle Edition
EasyRiders…the new breed in clubbing
4 maart 2004
Hard One in Axis - Gemert
Eclips - The Big One
Hardcore Revival
Loveboat 2.0 - Las Vegas volledig uitverkocht
3 maart 2004
Xtra Large Oldschool en Classics
2 maart 2004
Bass Connection
Multigroove - The Delicate Sound of Thunder, Draaitijden Battlefield
1 maart 2004
Informatie Pinksterpar-t 2004
Doomsday meets Hardfountain