Partyflock
 
­ Nederland

Hard One in Axis - Gemert

anoniem gepubliceerd op
Hard One in Axis - Gemert
4 maart 2004
Op zaterdag 24 april zal de eerste editie van "Hard One" een feit zijn (http://www.hardone.nl). Op de openingsavond zullen Deepack, Showtek, Thor en DJ Onyx club Axis in Gemert op zijn grondvesten doen trillen. Eind mei (zaterdag 29 mei) volgt direct een tweede editie in de discotheek die plaats biedt aan ruim 2500 personen verdeeld over 4 area's en 2 verdiepingen. Op 29 mei zal in elk geval Zany aanwezig zijn. De overige jocks worden binnenkort bekend gemaakt.

De organisatie van Hard One heeft een jarenlange ervaring op het gebied van dance concepten en de wat stevigere stijlen in het bijzonder. Naast de wekelijks danceshow op Radio Decibel Eindhoven (elke vrijdag 22.00-00.00 uur) waarin diverse bekende dj's de revue passeren hebben Van der Wielen Productions en Weerts Productions op diverse plaatsen in het zuiden van het land feesten gegeven waaronder Activator in Danssalon Eindhoven, NRGIZER in Venray en Kosmoz in Den Bosch.

Ook in Axis Gemert heeft deze organisatie van 2001 tot en met zomer 2003 elke week Jump- en Belgiumstyle feesten gegeven onder de naam dance-axion. Tijdens dit jumpstyle avontuur waren al regelmatig toppers als Zany (resident), Isaac en Cosmic Gate te gast met veel succes. Echter vorige zomer is dit concept ter zielen gegaan doordat de stijl steeds harder werd en niet meer echt binnen de Belgium Style van het oude concept pastte.

Daarom wordt het tijd om het wat steviger aan te pakken met een geheel nieuw concept. Op zaterdag 24 april start "Hard One" met op de openingsavond o.a. Deepack, Showtek. Thor en DJ Onyx. Op zaterdag 29 mei volgt de tweede editie vlak voor het seizoen van zomerfestivals begint waar in elk geval Zany aanwezig zal zijn. De rest van de line up wordt nader bekend gemaakt.

Tenslotte zijn de prijzen uiterst redelijk te noemen. Een kaartje gaat EUR 6,50 kosten en consumptiemunten EUR 1,50. Smirnoff Ice en mixdranken kosten 2 munten.

Doelstelling van Hard One is om in de toekomst periodiek op zaterdag een kwalitatief goede avond op poten te zetten waarin de diverse hardstyle varianten aan bod zullen komen. Hierbij zullen minimaal een of twee (inter)nationale bekende DJ's te horen zijn aangevuld met regionale toppers. Naar verwachting zal bovendien de openingstijd binnenkort verruimd worden tot 05.00 uur 's-ochtends. Op deze wijze wil de organisatie in een club een aantrekkelijk alternatief gaan bieden voor de grote parties.

Meer informatie is te vinden op de "Hard One" site op http://www.hardone.nl

30 opmerkingen

Artiest Hein
Gaat een leuk feestje worden!
laatste aanpassing
Artiest Jones
Lekker in de buurt en niet duur voor die line-up, ik ben aanwezig!!
:bounce: :bounce:
Artiest {SHOWLIST artist 7647, 10593}
Dak eraf de 24e!
Mooi zo in axis lekker in de buurt en goeie line-up ik ga er zeker heen !
Werkzaam bij Basement Events
Artiest The Impact
Hey Hein en Fup.... Toppie.... eindelijk de iets hardere kant op in Gemert.... wie weet zien we elkaar eens achter de wheels of steels.... hint hint... ;-)

Grtz Remko
Het lijkt wel of alleen dj's naar dit feest gaan... ;)
sinds wanneer ben ik een dj?? :s
Artiest Thor
Het zal wel meevallen plons....

Als Deepack en Showtek er in elk geval maar zijn :)
 
Zeker niet verkeerd.....ga ik denk ik wel bij zijn...:bounce:
 
Stelletje eikels daar :frusty:

Hebben ze na veel zeuren (ook van mijzelf bij het managment) eindelijk het verstand gekregen een keer FATSOENLIJKE dj's te laten komen dan is de hype wel weer zo goed als voorbij.

Maar ja het is in ieder geval al beter dan die doorgaanse R&B rotzooi

Leuk weetje trouwens --> de party animals komen in axis..(nou ok die zijn ook kut maar wederom beter dan het reguliere concept) en de datum:
20 Maart, Goed bezig! DAN IS HET MOH! ma ja Knurft.com nominatie hebben ze al jaren bij mij.
MOH? schijt aan MOH.

24April , verjaardagsfeessie woei :)
Frustraties? Gaat vanzelf over ;)
Tis maar goed dat ik die avond vrij ben, dan kom ik zeker langs!!!
 
hahah Axis, kinder-matinee...Kut-breezah tentje!

Afrader..
Axis is een hele goeie tent, en doet er goed aan om nu eens een hardstyle-concept er neer te gooien!! Dus kom de 24e maar eens kijken, zien we wel of je er nog zo over denkt!!
 
Ik kom al 4 jaar in axis zowat en ik heb het onder zien gaan.

Boven staat iedereen zo stijf van de dope of is chemisch vrolijk.
Onder is het vergeven van de 15 jarige sletjes die zich in ruil voor een BrEeZaH of pakje marlboro lights in ieder gat laten nemen.

Axis is gewoon niet meer wat het geweest is.

Jammer maar ik denk dat ook een nieuw concept geen publiek die zich regelmatig in de PARTYscene (en dat is dus geen discotheek)begeven zal gaan trekken.

Ma ja ik ga wel even kijken ben toch in 2 minuten thuis :9
Goed dat je toch een kijkje komt nemen de 24e.
Hopelijk kunnen we je er dan van overtuigen dat je in de Axis ook prima een feestje kunt bouwen!
Overigens richten we ons met Hard One op verschillende hardstyle varianten; er ontstaan op dit moment namelijk nieuwe stromingen binnen deze stijl die het naar onze mening helemaal gaan maken in de nabije toekomst!

Grtz.

FUP
Kijk Fup die weet het!!

Onder is het vergeven van de 15 jarige sletjes die zich in ruil voor een BrEeZaH of pakje marlboro lights in ieder gat laten nemen


Lullig, maar wel werelds bedacht :respect:
Werkzaam bij Powercore Events
Artiest {SHOWLIST artist 647, 26016}
snie handig om nu met hardstyle te beginnen
tis alweer bijna over
Hey niemand, zo te horen heb jij het over de vrijdagen met Ladies Night en het zou best zo kunnen zijn...dat weet ik niet. E.e.a. is ook aan tijd onderhevig.... Toen ik 16 was stond iedereen helemaal sloom te koekeloeren in Eindhoven vd Wiet....daar zie je nu ook niets meer van terug... Tenonder gaan lijkt me een groot woord als je elke vrijdag meer dan 1200 party people binnen hebt zitten BTW.

De zaterdagen is sinds jaar en dag een heel ander verhaal met een heel ander publiek (dat is al 15 jaar zo).

Tijdens dance-axion (Belgium Style) lag de leeftijd gemiddeld op midden twintig en da's heel anders met ladies night (dat scheelt bijna 10 jaar). Over het party publiek waar jij op zit te wachten: ik vraag me af of er echt party publiek is? Een klein gedeelte wel maar het gros vd mensheid bezoekt een paar parties per jaar en is de rest vh jaar elders te vinden. Zo te zien ben jij er zelf ook zo een aangezien je maar één party in je archief hebt zitten en de rest is ook in discotheken? ;)

Zaagum: er wordt niet alleen hardstyle gebracht in het smalste opzicht:. In de toekomst zullen alle wat hardere muziekstromingen vertegenwoordigd gaan worden met de top dj's van die tijd waarvan het publiek zegt "die wil ik zien".

Dat kan evengoed een new NRG of jumpstyle gaan worden of een flinke stevige techno variant... Als jij weet welke kant het op gaat dan ben jij de man! :)
Dat zijn de wijze woorden!!
 
Onyx????

Ik wist niet dat ik moest komen Mc-en daar!! :P

Originele naam trouwens!!

In het kader van: Beter goed gejat dan slecht bedacht? :p

Greetz The one and only Onyx!!!
 
Ziet er allemaal goed uit,alleen mis ik nog een lazer in de Axis.
 
Hard One, Boner, stiffie, etc.. ???????

Beetje verkeerde naam gekozen, het is toch geen

GAY PARTY Haha haha haha haha hahah !!!

Axis....tssst! Kindermatinee!!!!

Kuzzies!
laatste aanpassing
Hey Jenn.......

Is toch een leuke woord-speling, nietwaar?

Wat betreft "kindermatinee" zie de laatste reaktie van DJ Hein m.b.t. Ladies Night.
Ik zou zeggen kom eens kijken de 24e april; ik kan je verzekeren dat er dan genoeg mensen van midden twintig binnen zitten!

Trouwens lekker kontje; moet gezegd worden!

Grtz.

FUP
laatste aanpassing
Inderdaad, direct de goede associaties ;) Super!
heey heey, zou het dan toch weer wat worden met Axis.... Ga zekers ff kijken.
ja ja gaat zekers goed komen zaterdag...
Nog ff pakje malboro lights scoren
Wat maakt het nou uit welke leeftijdsgroep er binnen is..... Lol maak jezelf, schijt aan de rest om je heen.......

En probeer maar eens een concept van de grond te krijgen in deze tijd.... zal je behoorlijk tegenvallen kan ik je zeggen.... heb respect voor Fup en Hein en ik weet dat er concepten van hun zijn die goed lopen, duz heb vertrouwen in hun en lig niet te zeiken over welke ervaring je in de Axis hebt opgedaan... kom kijken en doe dan een uitspraak....
laatste aanpassing