Partyflock
 
Nieuws · mei 2003
­ Nederland
Sarto Movement
zaterdag 31 mei 2003
Hoeden, pruiken, acid sounds, underground parties, Parkzicht, house, Multigroove, illegale feesten, extravagant en vette muziek overgewaaid vanuit de VS…… Zaterdag 7 juni gaat Sarto Movement weer even terug naar die tijd; 1988 tot 1993.
Club X
zaterdag 31 mei 2003
The Legend Continues zaterdag 31 mei vanaf 22 uur met het Club-X resident DJ Team. Surf voor meer info naar het geheel vernieuwde www.club-x.org?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A1048
Trip2Dreamland - The Return
zaterdag 31 mei 2003
Zaterdag 7 Juni a.s. organiseert Trip2Dreamland een indoor dance evenement in de Vechtsebanen met Lady Dana, Gary D, Warp Brothers, JP, Pavo en Isaac.
Escape gesloten
woensdag 28 mei 2003
Burgemeester Cohen van Amsterdam heeft besloten de Escape voor onbepaalde tijd dicht te timmeren. De verwachting is dat dit tenminste enkele maanden zal voortduren.
Line-up Qlubtempo #19
woensdag 28 mei 2003
De zomer komt eraan en de maandelijkse Hardstyle-avond van Q-Dance gaat natuurlijk gewoon door! De volgende Qlubtempo is op zaterdag 28 juni. De line-up is bekend.
Na de stevige techno van Dave Clarke en Luke Slater staat de volgende editie van Xcess Profiles op 6 juni in het teken van Electro. De heren van Electric Kingdom komen naar Nederland.
Female on Fire!
maandag 26 mei 2003
Zondag 8 juni presenteert CLUB XS2 wederom Female on Fire, deze keer als Pinkster Special! CLUB XS2 heeft voor deze eerste pinksterdag de adembenemende dj’s Dame en Marcella uitgenodigd voor een exclusieve set.
Discotheek Escape aan het Amsterdamse Rembrandtplein wordt waarschijnlijk dichtgetimmerd, na een inval waarbij de politie vannacht dertien bezoekers heeft gearresteerd.
Boulevard of Dance wordt verplaatst van het Chassé-terrein naar het parkeerterrein bij NAC. Tevens is alsnog besloten entree te heffen om de toestroom van bezoekers enigszins in de hand te houden.
In juni komt eindelijk de langverwachte DVD van Paul van Dyk uit. De Free Record Shop heeft besloten om deze release in Nederland op een speciale manier te vieren: Paul van Dyk zal op 14 juni een exclusieve 4-uurs set in Hotel Arena te Amsterdam draaien.
UDC heeft de eerste geboekte namen voor Dance Valley 2003 bekend gemaakt.
eXeption
donderdag 22 mei 2003
Op zondag 15 juni vindt de tweede editie van eXeption plaats in de IT. Met Erick E, Stephen en Lester Claassens.
Draaitijden Qlubtempo 18
donderdag 22 mei 2003
Internationale top-Hardstyle uit Italië, Duitsland en België en uiteraard ook onze eigen Nederlandse Hardstyle-dj's zijn weer aanwezig op zaterdag 24 mei in de Hemkade 48 in Zaandam.
Classics @ Zino
donderdag 22 mei 2003
Op woensdag 28 mei met Hemelvaart kunnen de old-skool classic's fans hun hartje ophalen in de Zino.
Club Q vs Fake
donderdag 22 mei 2003
Zaterdag 24 mei is er weer een nieuwe editie van Fake.
Ignition
dinsdag 20 mei 2003
Na de successen van de voorgaande edities komt Ignition op 28 mei, de dag voor hemelvaart, met een speciale editie. Met bekende dj's als Super Marco May, Pavo, dj Luna en Gizmo.
HHGEN feesten in mei
dinsdag 20 mei 2003
Er staat een drukke week te wachten voor Clockwise Events. Aan het einde van deze week organiseren zij maar liefst drie Hardhouse Generation feesten in één week tijd.
Club Fusion is Back
maandag 19 mei 2003
Na een aantal bijzonder succesvolle edities in Amsterdam zal zaterdag 31 mei aanstaande Club Fusion Industry voor het eerst met een geweldige line-up terugkomen in de Hemkade.
Het gratis dance-event 'Boulevard Dance', met o.a. dj Tiësto, mag op 22 juni van de gemeente Breda niet worden gehouden op het Chasséveld in het centrum.
D-Fusion gaat ervoor
maandag 19 mei 2003
Op 21 juni is het alweer de laatste D-FUSION van dit seizoen. D-Fusion is een samensmelting van een club fanatieke dance liefhebbers die bij gebrek aan party´s in hun eigen stad de handen ineen hebben geslagen.
Impressive 0.1
vrijdag 16 mei 2003
Op zaterdag 7 juni gaat 2-dance met Impressive een totaal nieuw concept starten. Binnen dit concept zullen de hardste house stylen vertegenwoordigd worden zoals hardstyle, oldskool en hardcore.
Riverdance
vrijdag 16 mei 2003
Riverdance is een groot dansfestival met veel bekende DJ's. Elk tent heeft zijn eigen muziekstyle. Trance, Hardhouse, Techno. Purehouse en Retro. Riverdance wordt zaterdag 21 juni van 12:00 tot 24:00 gehouden op Klein Scheveningen in Nieuwegein - Zuid (viaansebrug).
Hard'n'Horny Techno Gala
donderdag 15 mei 2003
Op vrijdag 20 juni organiseert Hard'n'Horny voor het eerst een bijzondere special in de Amsterdamse Powerzone. De eerste editie zal deze muzikale visie vorm krijgen in een vriendschappelijke battle tussen mannelijke en vrouwelijke dj’s.
Club Friends sluit deuren
woensdag 14 mei 2003
Discotheek Club Friends sluit 31 mei voorgoed haar deuren.
Op 27 juni 2003 treden tien dj's en één live act uit België, Frankrijk en Engeland op in de Waakzaamheid in Koog a/d Zaan.
Las Palmas: The Warehouse
dinsdag 13 mei 2003
Na de eerste succesvolle en zo goed als uitverkochte editie van The Warehouse eind maart kan een vervolg natuurlijk niet uitblijven. Aanstaande zaterdag staan er weer een aantal fantastische dj's, vj's en mc's klaar om er hopelijk een net zo geweldige avond van te maken.
Dutchtechno # 7
dinsdag 13 mei 2003
7 juni is het weer zover. Dan zal alweer de zevende editie van dutchtechno plaatsvinden in Amuse te Amsterdam. Overdag zal de Legalize street parade door het centrum van Amsterdam trekken en vanaf 22:00 is iedereen welkom op dutchtechno.
Op veler verzoek is het vrijdag 23 mei weer zover, de tweede editie van 'Move Your Classics' (MYC)! Net als de eerste editie zal deze MYC in de Rotterdamse Off_Corso plaatsvinden.
Tea-Time
maandag 12 mei 2003
Tea-Time wordt elke week gehouden in discotheek Sub-way te Zaandam. Elke zondag is het weer raak met de beste hardstyle, oldskool, hardcore en classics.
Sensation White uitverkocht
maandag 12 mei 2003
Alle 38000 kaarten voor Sensation White op 5 juli zijn binnen negen dagen uitverkocht.
We cut heads vormt met coupe d’art een platvorm voor exposities. Hierin zullen kunstenaars en artiesten door elkaar geïnspireerd hun talenten ten tonele brengen. In de eerste coupe zal het thema “CREATIVE BATTLES” centraal staan. The Battles of the vj’s, waarin VJ ED andere bekende vj’s uitdaagt.
The Partyorganizer heeft de draaitijden van Serenity hardstyle Edition bekend gemaakt.
De DJ- en Dancecultuur is een, in Limburg, onderbelicht genre. En dat terwijl Limburg over genoeg talent - van eigen bodem- beschikt. Daarom is Stichting Popmuziek Limburg van mening dat er aandacht moet worden besteed aan deze popmuzikanten van de toekomst.
Defqon 1 site online
zondag 11 mei 2003
De pre-site gaf al een klein voorproefje, nu is de officiële Defqon 1 site online met daarin.... ‘all info you need to know about this first and hardest Festival of the year!!’
The Matrix Reloaded DanceParty
zaterdag 10 mei 2003
Op zaterdagavond 17 mei wordt in mega danceclub The Matrixx in Nijmegen i.s.m. Carolus Theater Nijmegen en JT bioscopen ‘The Matrix Reloaded Dance Party ’ gehouden. Op deze avond wordt de unieke atmosfeer uit de film overgezet in een spannende danceparty.
Hardcore4Life
zaterdag 10 mei 2003
Op zaterdag 5 juli zal b2s events voor het eerst een feest geven op zaterdag in Ministry of Dance. Deze eer valt te beurt aan Hardcore4Life.
DJ Club @ Lichtfabriek
zaterdag 10 mei 2003
Zaterdag 14 juni a.s. zal de DJ Club wederom een fantastische clubnight verzorgen in de Haarlemse Lichtfabriek.
XS2: U People
donderdag 8 mei 2003
Quality time is gegarandeerd in CLUB XS2, want zaterdag zal U PEOPLE de avond hosten in deze intieme en stijlvolle club, dit keer met een flinke dosis Funk.
Nextdoor
donderdag 8 mei 2003
Komende vrijdag ‘Nextdoor’ al weer op het programma. Met regelmaat zal tijdens Nextdoor een bewezen organisatie/label/club of medium de Creator avond in de basement hosten.
Op vrijdag 16 mei a.s. zal C-town hun tweejarige bestaan op stevige wijze vieren in discotheek roadhouse in Coevorden. Het voormalige afterparty centrum in Coevorden zal die avond plaats bieden voor twee area’s: een hardstyle en een hardcore area.
Op Hemelvaartsdag 29 mei aanstaande staat er weer eens een leuk feestje in de Achterhoek gepland: Achterhoek Arena vs Krank Im Kopf.
Na de succesvolle Queens Night Special maken we ons alweer op voor Qlubtempo #18.
Op 22 maart 2003 werd het Beursgebouw in Eindhoven omgetoverd tot een ware hardcoretempel. Speciaal voor iedereen die dit spektakel wil herleven heeft Masters of Hardcore de beste sets en acts opgenomen.
Op 29 mei a.s. heeft Nederland een primeur. Dan vindt de eerste release party plaats van het toonaangevende label Global Underground. Op Hemelvaartsdag komt Deep Dish namelijk over om hun allernieuwste album van Global Underground te presenteren.
Op 17 mei organiseert Coalition Productionz Intelligenze - Back to the Hardcore. Intelligenze staat voor een combinatie van the good old Early Hardcore uit '93-'97 en de nieuwe rauwe Hardcore sound.
Mindcontroller
dinsdag 6 mei 2003
Mindcontroller travels into time and gives you the opportunity to re-live the feelings of the good old days. This time you have six million ways to dance. Only true slaves to the rave are welcome, when the DJ’s hit hard!
Flashback
dinsdag 6 mei 2003
Vanaf donderdag 08 mei 2003 gaat de wekelijkse club avond "Flashback" van start in de BYBLOS aan het plein in Den Haag. Flashback staat in het teken van de beste clubhits van de jaren 90.
Decibel Outdoor Festival
dinsdag 6 mei 2003
Na de succesvolle eerste editie in 2002 zal ook dit jaar het festival Decibel Outdoor door b2s events georganiseerd worden. Op zaterdag 30 augustus 2003 zal het recreatiegebied Binnenmaas omgetoverd worden tot een festivalterrein met 5 area’s en een zeer exclusief artiesten aanbod uit alle delen van Europa.
Op 26 april organiseerde Inside Events in Sans Souci te Berlikum haar eerste event genaamd Hardstyle Inside. Op 7 Juni is het tijd voor de tweede editie genaamd Inside: The Past, Present and Future. Ditmaal zullen er behalve hardstyle ook techno en hardcore aan bod komen.
Op 27 september, 25 oktober en 29 november organiseert 2-dance een grote
talentenshow. Op ieder feest zullen 10 dj’s in 2 zalen hun kunsten vertonen. De dj’s worden geselecteerd uit ingezonden demo’s.
31 mei 2003
Sarto Movement
Club X
Trip2Dreamland - The Return
28 mei 2003
Escape gesloten
Line-up Qlubtempo #19
27 mei 2003
Xcess Profiles Electro Edition met Electric Kingdom
26 mei 2003
Female on Fire!
Escape dicht na grote politie-inval?
25 mei 2003
Boulevard of Dance naar parkeerterrein NAC-stadion
23 mei 2003
Paul van Dyk’s DVD - Global Release Party
22 mei 2003
Eerste namen Dance Valley 2003 bekend
eXeption
Draaitijden Qlubtempo 18
Classics @ Zino
Club Q vs Fake
20 mei 2003
Ignition
HHGEN feesten in mei
19 mei 2003
Club Fusion is Back
Boulevard Dance niet op Chasséveld
D-Fusion gaat ervoor
16 mei 2003
Impressive 0.1
Riverdance
15 mei 2003
Hard'n'Horny Techno Gala
14 mei 2003
Club Friends sluit deuren
13 mei 2003
Underground For Ever gaat weer terror-feesten geven
Las Palmas: The Warehouse
Dutchtechno # 7
12 mei 2003
Move Your Classics: House-, Dance- and Feelgoodclassics
Tea-Time
Sensation White uitverkocht
We Cut Heads presenteert Coupe d’art
Draaitijden Serenity Hardstyle Edition
11 mei 2003
Stichting Popmuziek Limburg zoekt DJ-talent
Defqon 1 site online
10 mei 2003
The Matrix Reloaded DanceParty
Hardcore4Life
DJ Club @ Lichtfabriek
8 mei 2003
XS2: U People
Nextdoor
Hardtraxx - Two years of C-Town
Achterhoek Arena vs. Krank Im Kopf
7 mei 2003
Line-up Qlubtempo #18 & website online
Masters Of Hardcore Live 2003
6 mei 2003
Release Party Global Underground #025
Intelligenze - Back to the Hardcore
Mindcontroller
Flashback
Decibel Outdoor Festival
4 mei 2003
Inside: The Past, Present and Future
3 mei 2003
2-dance zoekt 30 dj’s met talent