Partyflock
 
­ Nederland

Release Party Global Underground #025

anoniem gepubliceerd op
Op 29 mei a.s. heeft Nederland een primeur. Dan vindt de eerste release party plaats van het toonaangevende label Global Underground. Op Hemelvaartsdag komt Deep Dish namelijk over om hun allernieuwste album van Global Underground te presenteren.

Ali ‘Dubfire’ Shirazinia en Sharam Tayebi, twee van de bekendste en meest gerespecteerde artiesten/ producers in de elektronische dance muziek van dit moment, zullen deze dag een exclusieve set van 4 uur in Hotel Arena TONIGHT neerzetten. Om 22.00 uur zal Sander Kleinenberg, verantwoordelijk voor 1 van de tracks op het album, samen live met Miss Bunty de avond openen.

GU #025 is gebaseerd op Deep Dish’s set in The Guvernment in Toronto, Canada en is de opvolger van hun Grammy Award winnende GU Moskou album. De release party maakt deel uit van Deep Dish’s promotietour die op 17 mei officieel wordt gestart in Aria in Montreal, Canada. Vervolgens zullen de heren o.a. Studio 287 in Parijs bezoeken en een drietal locaties in Italië aandoen. Het album komt in Nederland uit in de tweede week van juni.

Dit Grammy en Award winnende duo verworf wereldwijd bekendheid door hun verrassende debuutalbum, Junk Science. Sindsdien reizen de twee de gehele wereld af naar ’s werelds bekendste en toonaangevende clubs. Naast de compilatie van diverse albums zijn ze verantwoordelijk voor remixes van vele internationale popsterren als The Rolling Stones, Dido, The Pet Shop Boys, N-Sync en Madonna.

De voorverkoop van de GU release party is reeds van start gegaan. Kaartjes kosten € 22 (excl. fee) en zijn exclusief verkrijgbaar bij Free Record Shop.

DE RELEASE PARTY VAN GLOBAL UNDERGROUND #025, DEEP DISH TORONTO, WORDT U AANGEBODEN DOOR FREE RECORD SHOP!!

8 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 23156, 27546, 1951}
BRUUT BRUUT BRUUT!!!!!!!!!!!!!!!­!1
 
Een kans die je niet voorbij mag laten schieten :)
Helden!!!!
 
Ben er bij, dûh...
 
Zeker ff loeren, Deep Dish is top!
Ow ow, das niet niks, twijfel twijfel, misschien ben ik er bij.
Als het aan mij ligt in ieder geval, als heta an centen ligt.....
 
Wauw,toppertje!!!Dac­ht eigenlijk dat global faillet was...beterzz...