Partyflock
 

Villa Achterdeur
Project Catwalk

anoniem gepubliceerd op
Villa Achterdeur
2 november 2007
Heb jij het er in december ook zo ontzettend moeilijk mee? Wat moet je aan tijdens pakjesavond? Een jutte zak heeft Sinterklaas zelf al. Oh shit, het is alweer bijna kerst, geen idee wat ik aan moet naar mijn schoonouders. Fuck, Oud en Nieuw staat voor de deur. Die party-outfit van 2e kerstdag kan echt niet meer! Om een handje te helpen bij het maken van je kledingkeuze zal de novembereditie van Villa Achterdeur dan ook geheel in het teken staan van “fashion”. Met een avond vol hilarisch en vooral hysterisch vermaak presenteert Nederlands gezelligste gay(minded)feestje vol trots: Project Catwalk.

Wat kan je allemaal verwachten? Een hoop… Wat dan? Come and see for yourself, voorgekauwde feestjes zijn er al genoeg! Laat je verrassen in de wondere wereld die Villa Achterdeur heet.

Staat er muzikaal nog wat op het programma? Uiteraard! Nadat aanstormend talent Funkerman de avond heeft geopend zal Hollands ideale schoonzoon Erick E verder gaan waar zijn voorganger gebleven is: de zaal helemaal gek maken met de beste en heftigste beats die er op het moment te krijgen zijn.

In de oergezellige huiskamer van de Villa ditmaal maar liefst twee mc’s! MC Vika Kova en Lady Bee zullen in een fantastisch samenspel het publiek naar grotere hoogten brengen met hun al net zo fantastische keelgeluid. Vika Kova is in Rotterdam onder meer bekend van feesten als Shoot Me, I’m Famous en Summer Xtravaganza. Lady Bee is op het moment een van de populairste vrouwelijke mc’s met residencies op onder meer Sneakerz en Nope Is Dope.

Achternichten Thunderpussy & DD King zullen om 19.00 uur sharp aanwezig zijn om de eerste vroege vogels te voorzien van heerlijke relaxte muziekjes in de altijd gezellige lounge van Off_Corso. Als speciale gast ontvangen zij Shagspeare. Deze electische top dj, vooral bekend van de Sneakerz feesten, gaf vorige maand al een onverwacht voorproefje van wat de vaste Villa bezoekers te wachten staat: dik 2 uur lang de aller-allerbeste eclectische platen. Het dak van Off_Corso zal zeker na afloop enige reparatie behoeven.

Nadat Ans Aarsema en Bea Hofman, inmiddels wereldberoemd in Rotterdam als de domste en blondste doorbitches van Rotterdam, het toestromende publiek bij de toegangspoort hebben vermaakt, zullen zij vanaf 22.00 uur hun intrek nemen in de immens populaire kelder van Villa Achterdeur. Kon je vorige maand genieten van een oer-Hollandse bingo, ook in november zal het hooggeëerde publiek weer op onnavolgbare wijze vermaakt gaan worden. Ans en Bea zullen “op geheel eigen wijze” invulling gaan geven aan het thema Project Catwalk. Beware!

Entreekaarten voor dit gayfestijn zijn de hele novembermaand te verkrijgen in Shopper op de Meent 119 in Rotterdam. Via internet zijn de kaarten te krijgen op www.voorverkoop.net. Genoeg geluld! Geen woorden maar daden! Zondag 25 november opent Villa Achterdeur haar deur weer voor een avondje ongedwongen feesten totdat je er bij neervalt… Be there!

Meer info en veel foto’s kan je terug vinden op www.villa-achterwerk.com

6 opmerkingen

ik neem aan dat Sinterklaas wel weer net als in voorgaande edities even aan de paal komt dansen? Of gewoon weer zoals in Las Palmas op zijn schimmel....iets in de zin van "zijn er nog stoute jongetjes in de zaal?" vragend
Sinterklaas op zijn schimmel in Las Palmas. Zucht... Legendarische avond met Phats & Small achter de draaitafels. :bounce:
 
Heb jij het er in december ook zo ontzettend moeilijk mee? Wat moet je aan tijdens pakjesavond? Een jutte zak heeft Sinterklaas zelf al. Oh shit, het is alweer bijna kerst, geen idee wat ik aan moet naar mijn schoonouders. Fuck, Oud en Nieuw staat voor de deur. Die party-outfit van 2e kerstdag kan echt niet meer!

Wat een problemen zeg :rot:
Laat ik daar mijn verjaardagsfeestje eens gaan vieren!!!!!!