Partyflock
 

Playboy club party
Hot and classy

gepubliceerd door , op
Playboy club party
2 november 2007
De titel van het bericht spreekt boekdelen natuurlijk. Zaterdag 17 november strijkt de Playboy karavaan neer in de Winkel van Sinkel in Utrecht om Nederland weer eens kennis te laten maken met een sexy avond. Kwaliteit, klasse, sensualiteit, entertainment, muziek en communicatie zijn de speerpunten van deze Playboy club party in het monumentenpand aan de Utrechtse oudegracht midden in het centrum.

Met Bunny’s aan de deur, Playmates in de zaal en Playboy aankleding, zal de locatie omgetoverd worden in een waar chique Playboy locatie. De entertainment liegt er ook niet om met mooie dansshows, champagne acts die tot de verbeelding spreken, muzikale uitspattingen en een waar casinospel met echte Playboy Bunny’s. Een avond met klasse en sex-appeal, een avond die tot de verbeelding spreekt van eenieder. Daarom is het ook zeker niet alleen een mannenavond, want vooral de muziek, de shows en de ambiance zijn gericht op de bewuste vrouw. De Playboy club party is een evenement als geen ander, een evenement voor iedereen, een evenement om niet te vergeten.

Laidback Luke die al jaren aan de housetop in Nederland staat en wereldwijd minstens evenveel aanzien geniet, zal deze avond voorzien van heerlijke muziek. Collega Tom de Neef die al jaren resident is bij Hed Kandi wereldwijd, weet altijd een kwalitatieve opzwepende goede set neer te zetten waar hij ook staat. Beide DJ/Producers werken met grote regelmaat samen met vriend en collega Roger Sanchez. Zo staat Tom de Neef vaak op de Release Yourself events van Roger Sanchez en op de gelijknamige CDs, terwijl Laidback Luke nu samen met Roger Sanchez terug te horen is op de After Dark CD die binnenkort uitkomt. Tom de Neef staat inmiddels aan de basis van Hed Kandi België waar hij zijn creatieve organisatievermogen aan de man kan brengen en ook van een andere kant de avond weet te beoordelen. Kwaliteit en bekendheid voldoende in de tent dus.

De Playboy club party nodigt ook graag verschillende jonge artiesten, locale helden en toekomstige wereldtoppers uit om een steentje bij te dragen aan deze super avond. Dani-L zal de avond in de grote zaal afsluiten met een meer internationale houseset waarbij de Nederlandse sound gemixt zal worden met een meer UK en USA sound. DJ Bono die een regionale bekende is, zal de avond geheel in stijl openen met heerlijke sexy soulful house. Bono is met grote regelmaat terug te vinden als DJ in de Winkel van Sinkel (Switch), Monza (Super Sunday, Dierentuin), Havana en Le Quignon.

Laat je verleiden door een enerverende avond vol met show en entertainment, met decoratie en muziek, met top artiesten en leuke mensen, met mannen en vrouwen, vol kwaliteit en klasse, met playmates en bunnies, met cocktails en champagne. Voor slechts 15 euro krijgt u een bijzondere avond en tevens een gratis abonnement op de Playboy Magazine. Hou daarom de websites van Playboy Magazine, de Nachtwinkel, en het Playboy Magazine zelf in de gaten voor meer informatie.

Om aanspraak te kunnen maken op het gratis Playboy abonnement kun je de flyer ingevuld mee te nemen naar de Winkel van Sinkel op 17 november.

8 opmerkingen

Toch Qlimax dan :yes:
 
Doe mij maar zo'n party in de Payboy Mansion! ;)
Lijkt me een leuker feessie dan die talloze andere erotic parties.
Moet ook niet verward worden met een erotic party.
Het is gewoon een feest, waarbij Playboy zorgt voor klasse entertainment, leuke showsw, maar niet sleazy.

Alle respect trouwens voor de andere erotic parties, maar dit feest draait niet om sex, maar sensualiteit.
Uitspraak van Twisted Bear op vrijdag 2 november 2007 om 12:31:
maar dit feest draait niet om sex, maar sensualiteit.

En dat is wat ik met mijn comment bedoelde :)
 
Uitspraak van Twisted Bear op vrijdag 2 november 2007 om 13:37:
ik voel je

:/ Hey, doe dat eens ff lekker op die erotic party's.... en niet hier!

;)
Hij is toch niet vreemd aan het voelen heh?!

Ik benner bij.... feestje dan heh.