Partyflock
 

Knock-Out
ExtremaMusic en Michel de Hey vieren albumrelease

gepubliceerd door , op
Knock-Out
30 oktober 2007
FeestKnock Out · Michel de Hey Recorded in Amsterdam
Datumzaterdag 17 november 2007
WinactieKnock Out actiegesloten
Locatie013 Site
De zesde ronde! De laatste keer Knock Out van het jaar: zaterdag 17 november! Samen met sparring partner Michel de Hey organiseert ExtremaMusic wederom een dik feest in de vetste poptempel van het zuiden: 013! Ben er snel bij, want Knock Out is standaard uitverkocht!

Na een besloten releasefeest in de Escape Studio tijdens het Amsterdam Dance Event is het nu de eer aan de zesde editie van Knock Out om de release van de nieuwe mix-cd ‘Michel de Hey Recorded in Amsterdam’ groots te lanceren in 013. En met een prachtige selectie van de booming Nederlandse producerstop in de line-up is een superavond simpelweg onvermijdelijk!

Recorded in Amsterdam’ is de opvolger van de zowel nationaal als internationaal succesvolle mix-cd ‘Recorded in Rotterdam’ van Michel de Hey. De tracks op de ‘Recorded’-cd’s zijn alle gemaakt door enkele van de vele getalenteerde technoproducers die Nederland tegenwoordig rijk is. Het gaat goed in de Nederlandse technoscene en eindelijk krijgt het langzaam maar zeer zeker de internationale bewondering die het al zo lang verdient! Met de ‘Recorded’-reeks laat Michel de Hey de wereld zien hoe getalenteerd nieuwe, jonge producers uit ons land zijn.

De ijzersterke line-up van Knock Out 6 op zaterdag 17 november bevat natuurlijk een selectie van de Nederlandse producerstop, waarvan de helft ook op ‘Recorded in Amsterdam’ staat. In de grote Dommelsch Zaal staan naast de live-set van Secret Cinema en natuurlijk de show van mister De Hey himself twee unieke back to backs centraal van Bart Skils en 2000 and One én van Warren Fellow en Jay Samuel..!

De kleine zaal is eveneens spannend geprogrammeerd. Met René Amesz, Ricky Rivaro en Infinitize (2 sets!) in de gelederen wordt er van electrohouse geleidelijk doorgezet naar dikke vette house en wordt er afgesloten met opzwepende progressieve minimalhouse.

De ExtremaMusic-artiesten gaan stuk voor stuk als een speer. Zo draaide René Amesz laatst nog de prestigieuze BBC Essential Mix van dance-goeroe Pete Tong aan elkaar en is hij nu op wereldtour door Azië, Australië en Nieuw Zeeland. De youngsters van Infinitize staan inmiddels in de finale van de Grote prijs van Nederland en dat is niet voor niets. Ze hebben zelfs al een remix op hun naam van Klinkenberg en Remy! Met de release ‘Positive’ van Warren Fellow op EC Records en de remix van Ingo Boss op Cocoon op zak zet ook Warren zijn hype gestaag door.

Noot: zaterdag 3 november vindt er al een miniKnock Out plaats met Infinitize, Rho en Base in Sittard..!

5 opmerkingen

Dit wordt dus de 4e week op een rij 013 voor me :banana:

- Zodiak commune :woep:
- Bacardi B-live met de meesterlijke set van DR Lektroluv :respect:
- Vrijdag chocolatin met Benny, Sidney Samson, Gregor Salto and more…. :cheer:
- Dan dus de "finale" KNOCK OUT! (y)

Sinds de verbouwing van 013 zijn ze echt heel goed bezig qua line up! :respect:

:harry-uf:
Ziet er erg goed uit, helaas kan ik er niet bij zijn. Jammer.
 
Secret Cinema :kwijl:
Noot: zaterdag 3 november vindt er al een miniKnock Out plaats met Infinitize, Rho en Base in Sittard..!

Waar o waar?!