Partyflock
 

Dit weekend Halloween vieren met James Ruskin en de British Murder Boys

gepubliceerd door , op
De titel zou eigenlijk voldoende moeten zijn voor een persbericht. Dit illustere gezelschap treedt nauwelijks samen op, laat staan in Nederland. Speciaal voor deze Halloween avond hebben de drie top DJs, James Ruskin, Surgeon en Regis, gekozen voor het centrum van Nederland. Immers alle wegen en treinrails in Nederland leiden naar het centraal gelegen Utrecht. De Nachtwinkel (Winkel van Sinkel), afgelopen jaar genomineerd voor de Nachttempel verkiezing, biedt de perfecte locatie in hartje Utrecht aan de Oudegracht.

Zoals inmiddels bij velen bekend is, is de Winkel van Sinkel bezig aan een ware metamorfose. De verbouwing bestaande uit meerdere fase vordert met rasse schreden. De balkon, met mega uitzicht op de grote zaal, is inmiddels nagenoeg af, waardoor de feestende bezoekers kennis kunnen maken met de verbouwde Winkel van Sinkel. Zaterdag 27 oktober is daarom de Grand Opening van fase 1 in de Winkel van Sinkel. Natuurlijk is er geen sprake van half werk en zullen in de volgende fasen de punten op de i gezet worden wat betreft interieur, licht en geluid.

Maar zaterdag 27 oktober worden door de eerder genoemde DJs samen met Utrechtse toppers Wijnand, Mr. Pink, UP en de Groningse combinatie Enthousiaste Gasten, alle registers open getrokken. Van Detroit techno tot techno, van minimal tot goa en alles er tussen is terug te vinden op hoog niveau. Met Halloween in het thema mogen bezoekers zich uitleven in originele kledendracht, Dracula tanden, duivelse hoorntjes, donkere gewaden, maar is iedereen ook welkom om gewoon te genieten van de muziek.

Afgelopen zaterdag stond de Winkel van Sinkel al bol van alle Detroit techno en techno fans, want Dave Ellesmere, Kevin Saunderson, Nuno dos Santos, Wesdex, Mr. Pink, Shinji Wasabi, Greg Sno & Liam C. zetten de gehele Nachtwinkel op zijn kop. Komende zaterdag met Halloween in het achterhoofd moet zeker het hele dak eraf.

Dus trek je Halloween outfit aan of trek je beste kloffie aan, neem een berg plezier mee en een hoop zin, kom naar de Winkel van Sinkel en ga lekker los op de beste minimal, Detroit techno, techno en goa die je kent. Trick or Treat in de Winkel van Sinkel bij TWISTED CULTURES!

8 opmerkingen

BMB & Ruskin...ga proberen aanwezig te zijn (Y)
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 926, 664, 610}
Artiest Wesdex
Uitspraak van DK079 op vrijdag 26 oktober 2007 om 12:00:
ga proberen aanwezig te zijn

me 2 !!!

vorige week was erg leuk :D
gaat t ook een uur langer door?O:) aangezien de klok terug gezet word?
 
VET COOL