Partyflock
 
­ Nederland

Heroes of Techno gaat los met Chris Liebing’s Spinclub

gepubliceerd door , op
Heroes of Techno gaat los met Chris Liebing’s Spinclub
24 oktober 2007
FeestHeroes of Techno · Presents Chris Liebing's Spinclub
Datumzaterdag 3 november 2007
WinactieHeroes of Techno actiegesloten
LocatieP60 Site
3 November komt Ibiza’s Spinclub met Chris Liebing naar P60 toe. Al 2 jaar is de succesvolle avond Spinclub actief in Space Ibiza. Om het zomerse Ibizagevoel niet helemaal kwijt te raken gaat Chris Liebing met zijn concept een paar Europese Clubs af waaronder P60.

Heroes of Techno heeft wel meerdere specials gebracht in P60, waaronder, Italiaanse, Zweedse, speciale live editie en vele andere specials. Maar dit zal de eerste keer zijn dat Heroes samen gaat werken met een andere clubavond die voornamelijk actief is in het buitenland. Chris Liebing kwam zelf met dit idee om zijn Spinclub naar Nederland te brengen en Heroes vond dit een geslaagd idee!

Chris Liebing is en blijft een icoon in technoland. Om een klein idee te krijgen van zijn verleden ipv lang verhaal op te hangen, hier een kleine reis met de tijdmachine:

1991 Begonnen in kleine club vlakbij Frankfurt
1995 resident in Club OMEN in Frankfurt
1997 radioprogramma genaamd Evosonic Radio
1999 start van zijn bekende avond “Es ist Freitagaaabend!” in Frankfurt’s U60311
2000 start labels CLR, Clretry, CLAU, Stigmata and Soap
2003 Best German DJ Award gewonnen
2004 begonnen met Collabs sessie met Speedy J
2005 geboorte Spinclub in Ibiza!
2007 still rocking the world

Het is niet meer dan logisch dat deze technoheld eindelijk op het podium van Heroes of Techno staat. Chris Liebing op een zaterdag in een kleine en intieme club is vrij uniek te noemen en maar liefst 3 uur lang gaat hij tot 05.30 het publiek meevoeren in een technoreis die alleen kapitein Chris zo kan uitstippelen.

Chris Liebing stond erop dat hij vergezeld zou worden met 2 vrienden die ook resident zijn op de Spinclub avonden. Te beginnen met producer vriend Brian Sanhaji. Deze live act zit regelmatig met Chris in de studio en is op de goeie weg met zijn producties. Zijn label Enable Recordings staat als een huis en staat gerant voor portie echte techno.

Nederland is gelukkig ook vertegenwoordigd zowel in Ibiza als in P60. Benny Rodrigues is de man met vele gezichten en platen. Veel te vinden op housefeesten, maar gelukkig kruipt het bloed waar het niet kruipen kan en keert zo nu en dan terug op de technofeesten en evenementen als Awakenings. Laatst genoemd feest trouwens een zeer indrukwekkende set heeft afgeleverd te beluisteren op www.3voor12.nl. Chris wou graag Benny erbij hebben omdat hij erg succesvol is bij het partypubliek in Ibiza en natuurlijk in Nederland nimmer teleurstelt.

P60 had de laatste tijd te kampen met een gebrek aan bussen (zeg maar geen) richting Amsterdam Centraal in de vroege (of late) uurtjes, maar gelukkig is dit probleem verholpen door extra busdiensten richting Amsterdam Centraal Station. Dit zal ook duidelijk aangegeven worden in P60. En zoals jullie goed lezen, gaat het door tot 05.30!

Volgende Heroes of Techno is alweer 8 december! Met traditiegetrouw een harde editie sluiten we beukend het jaar af! Heroes heeft wederom de creme de la creme van de hardtechno uitgenodigd als Felix Kröcher, PETDuo (live), Frank Kvitta en aanstormend “Idols van de techno” talent Ritzi Lee.

Voorverkoop van 3/11 is bij Ticketbox begonnen en voor 8 december begint deze 20 oktober. Meer informatie te vinden op www.heroesoftechno.nl en www.p60.nl.

8 opmerkingen

Cool!! Chris Liebing draaide vette sets dit jaar dus ik ben zeker aanwezig:)
Ik ben zeer benieuwd hoe deze avond zal zijn :) klinkt goed allemaal.
Het bericht klopt niet helemaal..
Spinclub was afgelopen zomer @ SPACE en niet in Privilege ...

:respect: 2 Liebing
 
Hmmmm toch maar serieus overwegen! Lekkere muziek in de buurt gebeurt niet zo vaak.......
aanstormend “Idols van de techno” talent Ritzi Lee.


Hoe lang kan iemand aanstormed talent zijn?
Uitspraak van DV8 op vrijdag 26 oktober 2007 om 09:33:
Hoe lang kan iemand aanstormed talent zijn?

Haha idd. Denk dat Ritzi Lee wel al gewoon als volwaardig artiest kan worden gezien :)

Chris Lieburt altijd leuk (Y)
Die Brian Sahaji is ook een goede dj..
Heeft ook gedraaid tijdens loveparade in essen volgens mij
Artiest M10
Chris exclusief in kleine club :cheer:!
gaat helemaal los 3 uur!! :D