Partyflock
 
­ Nederland

Nieuwe editie Chakra Party 28 oktober

gepubliceerd door , op
Nieuwe editie Chakra Party 28 oktober
9 oktober 2007
Zondag 28 Oktober. Een line up om van te smullen voor progressive minnend Nederland. Progressive… de muzieksoort die de bodem legt voor trends en zelf altijd trendsettend is. Vooruitgang in muziek. Een breed, opwepend en diep muziekpalet is wat Chakra dit keer gaat brengen, voor zowel de muziekliefhebbers als de partyfreaks.

De dj’s:

Stijn “Space” valt niet meer weg te denken bij Chakra en hij vertegenwoordigt het Antwerpse underground afterclub circuit. Geroemd en geliefd in Belgie zal hij zijn beats loslaten op het Chakra publiek. Zijn kenmerkende geluid, een mengelmoes van progressive & minimal, noemt men in de wandelgangen “Stijn house” en dat moet een mooi compliment zijn voor deze DJ die onlangs zijn 15 jarige jubileum als dj vierde!
Deze editie wordt hij geografisch vergezeld door landgenoot Franco La Cara. Deze in België wonende Italiaanse dj veroverde menig Chakra hart met zijn enthousiaste, energieke geluid en verschijning. Een publiekslieveling; er is door velen om hem gevraagd en het verzoek is ingewilligd.

Ondertussen is ook algemeen bekend dat Robin “Jaydee” Albers, ook wel de Godfather van de house genoemd, Chakra een warm hart toedraagt. De talenten én oude bekenden die hij heeft toegevoegd aan het Chakra DJ team zijn tot dusver allemaal opgenomen in de lijst van Chakra residents. Matthew Industry is zijn meest recente ontdekking en toevoeging aan het Chakra team. Deze dj komt uit Hongarije en zal zijn Nederlandse draai debuut beleven op Chakra. Chakra is met recht trots op deze primeur uit Oost Europa. Steeds vaker hoor je de verhalen over de overweldigende feesten in het Oosten van Europa en Chakra haalt een stukje van deze sfeer nu naar Nederland.

De rest van het kleurrijke dj team komt deze editie uit ons eigen kikkerlandje en ze zullen laten horen dat Nederland zo plat niet is.. Sven van Vuren, met een flinke vleug techno. C-Jay, voor progressive met psy- invloeden van boven de rivieren die altijd weer zijn nieuwste producties als eerste op Chakra draait. Gusto die net even iets meer gas gaat geven en het roer uiteindelijk overgeeft aan Chakra resident van het eerst uur: Rokkwild..

Chakra

Chakra Party vierde onlangs haar 2 jarig bestaan in een bomvolle Rodenburg en kondigde tevens een deel van de nieuwe plannen aan voor het komende seizoen dat in 2008 helemaal losgaat. Een tipje van de sluier: Chakra gaat naar het buitenland, waaronder Aruba!! Hou de site www.chakraparty.nl goed in de gaten om te zien wat er allemaal nog meer gaat gebeuren.

Chakra; het eigenzinnige feestje met het bijzondere sfeertje van spiritualiteit en saamhorigheid, wordt elke laatste Zondag van de maand gehouden in de Rodenburg in Beesd. Deze locatie in het hart van Nederland, staat bekend om haar loepzuivere geluid en vriendelijke personeel. Voeg daaran toe een internationale line up, overweldigende decoraties en een ongekend sfeertje….. en je hebt de ingredienten voor een topfeest. Gewoon komen dus.

4 opmerkingen

amen
mensen komen en maak het chakrafeest mee:jaja: tot zondag allemaal!!