Partyflock
 

Nouveau Riche

gepubliceerd door , op
Nouveau Riche
20 oktober 2007
Het Amsterdam Dance Event (ADE) vertegenwoordigt ieder jaar in Amsterdam de beste locaties met de dikste feesten en de meest spraakmakende dj’s. Daarom is Nouveau Riche dit jaar ook vertegenwoordigd op ADE. Tijdens het feest wordt er in de bovenzaal house gedraaid en beneden eclectisch. Omdat het boven zo druk werd dat je nauwelijks nog kon lopen, heeft de organisatie ervoor gekozen om de muziekstijlen te switchen, boven eclectisch en beneden house. Dit past dan ook heel goed in de ADE agenda, want iedereen komt dit weekend naar Amsterdam voor de lekkere housesounds.

Onze residents Brian Chundro & Santos en Dj Santos Suarez hebben weer heel wat fijne dj’s uitgenodigd voor in de benedenzaal. Namelijk dj Free, Sofunky, Dwight_DNA vs Raoul Spiro (back2back) en Unisex Inc. Unisex Inc. wordt gevormd door Amsterdamse dj Marcella en Rotterdamse dj Virgil Delion. Dit duo heeft afgelopen zomer de track “Bouncing Nipples” uitgebracht welke door bekende dj’s als Roger Sanchez, Lucien Foort, Baggi Begovic etc. wordt gedraaid. Dj Marcella draait nu al tien jaar en ze is al vijf jaar producer. Dj Virgil Delion draait al een aantal jaar en staat bekend om zijn “Sneak-driven” sets. Kijk met argusogen uit naar dit duo.

In de bovenzaal zal er voor de liefhebbers lekkere eclectische muziek te horen zijn waarop je kunt swingen tot in de late uurtjes. Niemand minder dan Royalistic en Mel (Off the Wall) zullen hiervoor gaan zorgen op 20 oktober. Mo Mc kun je op deze avond in elke zaal tegenkomen met zijn mond gesnoerd aan de microfoon, want niet alleen kan hij goed ‘spitten’ op eclectische muziek, hij doet het ook heel goed op housemuziek.

Natuurlijk zal het tijdens deze avond niet ontbreken aan entertainment. Onze jongens van Dutch Poker Events gaan weer een fantastische pokeravond verzorgen. Schrijf je op tijd in bij onze sexy hostess tijdens deze avond, dan kun je meedingen naar de leuke prijzen die er te winnen zijn.

Nouveau Riche ziet je heel graag tegemoet tijdens ADE op 20 oktober in Sinners.