Partyflock
 

Vip-trip reach for the stars
1 year anniversary

gepubliceerd door , op
Vip-trip reach for the stars
18 oktober 2007
FeestVip-trip reach for the stars · 1 year anniversary
Datumzaterdag 8 december 2007
LocatieOrganza Site
Op 8 december zal voor de 7de keer het dak van club Organza eraf knallen. Op die datum viert de VIP-trip namelijk haar eenjarig bestaan. Deze nieuwe editie van de VIP-trip zal net zoals alle vorige dan ook Club Organza op haar grondvesten laten trillen met de denderende sounds van dj`s van formaat. Ook zal de aankleding iedereen zich een ware VIP doen voelen en zich dichtbij de sterren doen wanen. Wederom zal er voor de nodige versnaperingen worden gezorgd, zodat de feestbeleving weer een totaalplaatje vormt.

Na in het eerste jaar al verschillende thema`s te hebben gehad zoals oosters, black & white en Caribische stijl zal de organisatie er alles aan doen om deze verjaardag in stijl te vieren met alle mensen die het mogelijk hebben gemaakt om tot een succesvol concept uit te groeien.

De organisatie heeft een duidelijk doel voor ogen en draagt dit uit naar haar publiek. Dit doel is een heerlijk non-erotisch feest met een publiek dat hetzelfde doel nastreeft. Het is een feest voor mensen van alle leeftijden die heerlijk uit hun dak kunnen gaan in de zaal of lekker relaxt kunnen genieten in de lounge met een eigen resident dj Morningglory. Deze artiest weet een ieder met zijn heerlijke loungesound weg te laten zwijmelen. De andere muziekstijlen die er te horen zijn in de zaal, zijn als altijd: club, harddance, hardtrance, techhouse, techno en trance.

Voor deze verjaardag heeft de organisatie een hele mooie line-up weten samen te stellen met bekende en minder bekende dj`s. Want ook die laatste geven ze een kans om hun sounds ten gehore te brengen. Naast resident Dendrite zullen ook de volgende dj`s hun opwachting in de zaal maken: Dazzle, Frenckel, Kyran J, Michael Dieters, Mr. X-Qlusive, MvDJ, en Ron van den Beuken. Dit alles zal vocaal worden begeleid door mc Uno.

Even wat weetjes over de dj`s:
Dazzle]; wat moet je over deze icoon van de trance eigenlijk nog neerzetten. Hij heeft al vaker op de VIP-trip gedraaid en weet als geen ander eenieder naar de sterren te laten reiken.
Frenckel; al zo`n acht jaar dj. Hij is na een paar succesvolle sets op 7th heaven opgemerkt door Club Organza waar hij nu met grote regelmaat zijn kunsten vertoont. VIP-trip kon niet achterblijven om hem ook voor hun feest te strikken.
Kyran J is van origine een Engelsman die op 15-jarige leeftijd naar Nederland kwam waar hij via clubs terecht kwam bij de feesten van Mike S en daar zijn ster heeft zien reizen tot wat hij nu betekent in de partywereld.
Michael Dieters; deze doodgewone jongen heeft het al zeer ver geschopt in het draaiwereldje, gewoon door te doen waar hij goed in is. Je kan zien dat hij er zijn hele ziel inlegt wat natuurlijk niet ongezien blijft bij het publiek.
Mr. X-Qlusive; een reizende ster die binnen een zeer korte tijd zich ondenkbaar heeft gemaakt om niet te schitteren op welk feest dan ook. Bekend door zijn positieve uitstraling hoort hij zeker niet te ontbreken in de line-up.
MvDJ; met zijn geraffineerde mix van Harddance, Hardtrance, Techtrance, techhouse en techno weet hij menig feestje tot een hoogtepunt te brengen. Van deze jongen zul je nog veel gaan horen.
Ron van den Beuken, heeft grote hits achter zijn naam staan in het club/trance circuit ('Feel it' 'The Mystery', 'Devotion - All I ever wanted' en 'Timeless') en kreeg daarmee support van andere grote jongens zoals Paul van Dyk, Armin van Buuren, Johan Gielen en Judge Jules. Ron heeft het als enige DJ van Nederlandse bodem geschopt tot vier Dance Smash hits, waaronder 'Twister'.
Dendrite; hij startte met een complete nieuwe stijl van mixen. Van techno tot trance tot hard trance. Zij entree bij 'Mystery after' van Bas & Ram heeft hem al diverse gigs opgeleverd bij onder andere Boudoir bizarre, Scandals, Love for people... en natuurlijk als mede organisator en resident dj van de VIP-trip.
Zoals de vaste gasten zich kunnen herinneren zal ook live Sammiro optreden en jullie laten genieten van heerlijke drumsounds.

Dus zoals je ziet zal iedereen ook deze VIP-trip weer als een echte VIP behandeld worden zoals je gewend bent bij deze feesten. VIP-trippers, kom op 8 december de verjaardag vieren want dit is natuurlijk niet de verjaardag van alleen de organisatie maar van alle mensen die de feesten van de VIP-trip bezoeken.

De dresscode voor deze verjaardag is: zwart, Wit en/of zilver en non-erotic. De minimumleeftijd is 21 en de prijs €15. Kaarten zijn te koop bij de locatie zelf.

The VIP-trip opent de deuren om 21.00 uur en zal tot 04.30 doorgaan.
De locatie: Club Organza, Laan van Duuring 1, 3621 LH Breukelen (Utrecht) tel: 0346-252511. Er is ook een afterparty, Morning Mission. Deze begint om 6.00. Om het wachten tussen de VIP-trip en de Morning Mission aangenaam te laten verlopen zal er koffie en thee te verkrijgen zijn op de parkeerplaats. Denk ook hier aan de dresscode die er geld voor de Morning Mission.

Kom je met een navigatiesysteem?

4 opmerkingen

Artiest Riego
Dit word een heel gezellig feestje :bounce:

De vorige editie was ook goed bevallen.Erg lekkere sfeer.
 
Werkzaam bij Afterdreams
word echt wel weer leuk feessie!!

Artiest {SHOWLIST artist 62105, 11259}
1,5 week and counting :D