Partyflock
 
­ Nederland

Hard, harder, hardst in Leeuwarden

gepubliceerd door , op
Hard, harder, hardst in Leeuwarden
1 oktober 2007
Goed nieuws voor alle liefhebbers van Acid Techno, Hardtechno, Schranz, Industrial en Tekno. Op vrijdag 2 november lanceert de Leeuwarder Techno organisatie The Concern het nieuwe oorverdovende concept ‘Loaded’ in het bekende Rumours in Leeuwarden. Omdat je dit gewoon moet meemaken nodigt de organisatie hierbij ieder liefhebbend persoon uit voor een ultieme avond hard gaan met de hoofdletter ‘H’!

Met een fantastische lijn omhoog zal het harde techno geweld je deze avond om de oren vliegen, ondersteund door dikke lasers, extra rook en de ultieme saamhorigheid die bij een dergelijke underground setting hoort! Door de centrale ligging van Rumours (op 5 minuten loopafstand van het Centraal Station) is het ook voor iedereen buiten Leeuwarden goed te bereiken, wat de sfeer des te meer zal bevorderen.

De laatste jaren hebben vele liefhebbers en organisaties bovenstaande stijlen in hun armen gesloten en zijn er in deze scène een aantal iconen ontstaan. In dit geval zal organisatie The Concern, bekend van succesconcepten als B.E.A.T.T. en Accelerator, ook Leeuwarden eindelijk voorzien van een avond vol harde en rauwe sounds met de meest sublieme dj’s uit de genoemde genres.

Voor de ultieme kick off van het gloednieuwe Loaded zullen namelijk niemand minder dan Club Raw resident Peaky Pounder en de Berlijnse Tresor helden Kriek & Mack op het affiche prijken! Zij zullen het publiek deze nacht voorzien van kwaliteitsets op hoog internationale niveau. Van hard naar allerhardst zullen zij de beste platen in sneltreintempo aaneen schakelen en met een oorverdovend gesuis je gehoor prikkelen tot op het bot.

Groot talent uit het noorden mag uiteraard ook niet ontbreken. Daarom zullen Lady Jack-a-Line en The Futurist zich deze avond aan deze toppers gaan meten. Zij zullen het publiek voorzien van een flinke portie Acid Techno en Hardtechno. Speciaal voor Loaded zal The Futurist bovendien voor het eerst een LIVE optreden gaan verzorgen. Dat mag je dus niet missen!

Kom dus ook op deze speciale kick off van Loaded. Kaarten zullen voor slechts 8 euro alleen aan de deur te koop zijn. Deuren zullen geopend zijn van 23:00-03:00 uur. De laatste beat zal rond 05:00 uur klinken, tenminste, voor zover je dan nog kan horen.

Omcirkel vrijdag 2 november dus direct met een dikke stift in je agenda! Meer informatie en de timetable zullen spoedig volgen. Kijk ook op: www.the-concern.nl

14 opmerkingen

Looking good! :bounce:
 
Heerlijk mensen !!!
 
The Concern, JWT! :banana:
(L) Hardtechno, Schranz, Industrial (L)

meer van zulke feestjes graag :)
nice!

peaky :lief:
Leuk concept:D
Jammer van Rumours(waardeloos geluid) en dat t op een vrijdag is... Zaterdags werken:(
Ken (naast het FEC :P )alleen Club Noa, is dat met deze toko te vergelijken?
Uitspraak van Remco op vrijdag 5 oktober 2007 om 00:54:
Ken (naast het FEC :P )alleen Club Noa, is dat met deze toko te vergelijken?

niet echt
Artiest Ruiz
Klopt, Rumours is leuker