Partyflock
 
­ Nederland

Aanstaande zaterdag Voltt in de Paradiso
timetable

gepubliceerd door , op
Aanstaande zaterdag Voltt in de Paradiso
1 oktober 2007
Aankomende zaterdag 6 oktober keert Voltt terug naar de thuisbasis Paradiso waar ditmaal het muzikale landschap tussen house, techno, minimal, detroit en dubstep verkend wordt. Maar liefst zes debuut optredens zorgen deze Voltt editie voor de vernieuwende muziek. Vanuit alle windstreken worden deze artiesten ingevlogen; ditmaal uit Londen, Frankfurt, Boekarest en bijna vanzelfsprekend Berlijn.

Hieronder alvast de timetable voor de avond;

Room 1
23.00 – 2.15 Raresh (Cocoon, Bucharest)
2.15 – 3.30 Guido Schneider (Pokerflat, Berlin) *live
3.30 – 5.00 Bart Skils (100% Pure, Amsterdam)

Room 2
23.00- 0.45 David Labeij (Intacto, Remote Area, Amsterdam)
0.45 – 1.45 Dave Ellesmere (Intacto, Amsterdam) *live
1.45 – 2.45 Federico Molinari (Oslo Rec, Monza Ibiza, Frankfurt)
2.45 – 3.45 Stewart Walker (Tresor, Berlin) *live
3.45 – 5.00 Federico Molinari (Oslo Rec, Monza Ibiza, Frankfurt)

Basement: Voltt invites Viral Radio
Heny G (Rinze FM, London)
U Dub (Sonic Warfare, Lijn 5, Amsterdam)

In de hoofdzaal staan dus onder andere het feestbeest Guido Schneider en de uit Boekarest afkomstige Raresh op het podium. Guido Schneider behoeft nauwelijks introductie als een van de meest vooraanstaande live acts van het moment. Vanuit Steve Bug’s Pokerflat records bracht hij al verschillende classics uit en daarnaast is zijn live set een brok energie en dansbaarheid waarbij je hem ook altijd zichtbaar zelf ziet genieten. Iedereen los! Raresh wordt al tijden getipt door Ricardo Villalobos en is inmiddels vaste protégé geworden van Sven Väth’s Cocoon imperium. Hij is erg sterk in opbouwende sets. Op Voltt zal hij daarom ook ruim 3 uur de tijd krijgen om te laten zien waar hij goed in is. Naast het buitenlandse geweld zou Voltt natuurlijk niet compleet zijn zonder resident Bart Skils. Ditmaal zal hij voor de eerste maal het feest afsluiten met zijn kenmerkende energieke funky stijl tussen techno, minimal en Detroit.

De bovenzaal in Paradiso is ditmaal ook sterk vertegenwoordigd met een mooi programma. Zo zullen David Labeij van het duo Polder en Monza Ibiza resident Federico Molinari de plaatjes opleggen. Daarnaast zijn er 2 live optredens van de Berlijnse Tresor klassieker Stewart Walker en Mr Microfunk Dave Ellesmere.
De basement op Voltt is het terrein voor de avontuurlijke stroming dubstep dat zijn invloeden haalt uit dubreggae, grime, jungle en daarbij ook regelmatig raakvlak heeft met de dubby beats van techno. Speciaal hiervoor is de Britse DJ/ producer Heny G uitgenodigd die een wekelijks programma presenteert op Rinse FM en al meerdere malen draaide op DMZ in Brixton waar dubstep groot is geworden. Ook zal de Amsterdammer U Dub ook van de partij zijn. Naast presentator van Viral Radio op Lijn5.com is hij ook host van Sonic Warfare in de Melkweg en zette hij onlangs nog de X-Ray op Lowlands op z’n kop!

Er zijn nog kaarten verkrijgbaar voor Voltt. De kaarten kosten 19,50 inclusief daglidmaatschap, deze hoef je dus niet meer extra aan de deur te kopen. De laatste paar edities van Voltt waren allemaal uitverkocht dus de organisatie raadt je aan je kaartje in de vvk te halen. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de onderstaande adressen. Meer informatie over deze avond is te vinden op www.voltt.com of www.paradiso.nl

Presale €19,50 inclusief daglidmaatschap. At the door perhaps more.
Presale at Outland, Concerto, Boudisque, AUB en ticketservice
Online tickets at www.voltt.com or http://www.beatfreax.com/ticketshop

4 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 99052, 30313, 77687, 59544}
ah jammer wilde net een weekendje rust nemen
jeetje 6 uurtjes maar vind ik het geld niet waard
Uitspraak van J.U.R. op dinsdag 2 oktober 2007 om 12:07:
jeetje 6 uurtjes maar vind ik het geld niet waard

alsof je normaal gesproken al voor 23.00 binnen bent :)

Zin in Guido schneider!!!
voor een 10tje heb je Laux en Invite in de Helling... :)