Partyflock
 
­ Nederland

Eye on the Future vs The Beginning

gepubliceerd door , op
Zaterdag 6 oktober organiseert Eye on the Future twee feesten voor de prijs van één. In de Haarlemse Lichtfabriek komen namelijk in twee zalen maar liefst 10 doldwaze dj’s een ouderwets gezellig feestje bouwen. In het Oliehuis kun je genieten van houseclassics uit 1989-1994 tijdens The Beginning en tegelijkertijd wordt de beste house en techhouse van nu in de Turbinehal gedraaid. Kortom, na de zomer is het weer tijd om jezelf onder één dak ongekend te buiten te laten gaan aan housemusic, all night long.

In de indrukwekkende Turbinehal zal Miss Monica haar beste plaatjes op gaan zetten. Ze vierde onlangs het tweejarig bestaan van haar eigen Rotterdamse clubavond Absolutely Stereo. Vanaf de eerste editie in september 2005 is de party al mateloos populair. De eerste keer was het feest gelijk uitverkocht en daarna was de Off_Corso in Rotterdam iedere derde zaterdag van de maand het decor van Miss Monica en haar vrienden. Twee jaar later is Absolutely Stereo 27.961 bezoekers verder en een hoop mooie herinneringen rijker. Monica weet dus goed hoe je een steengoed feest moet bouwen. RUSH resident Victor Coral heeft ook een gaatje in zijn overvolle agenda gevonden om de zaal goed gek te maken. Zoals hij afgelopen zomer al deed op Mystery Land, Rockit Open Air en Extrema Outdoor. Dirty tunes en raw urban sexy house alom dus, en daar is Jeroenski ook niet vies van. Zijn nieuwste track Back Once Again gaat als een speer en is al geremixed door Soul Central en met Your Mind is Twisted scoorde hij een grote hit in heel Europa. Regionale helden Michel Becks en Brad Tipp mogen met hun kantklos workshop én tunes uiteraard niet ontbreken deze avond.

In het Oliehuis wordt deze avond, tijdens de gebruikelijke koekhapkampioenschappen, een tijdmachine geplaatst. Als je erin duikt dan ga je even terug naar de jaren 1989-1994, toen house opbloeide in Nederland en vervolgens iedereen ongegeneerd in housebroeken rondliep. Alexander Koning had nog een lange paardenstaart en rockte plekken als de Mazzo, Repetitiehuis en allerhande illegale raves samen met zijn vrolijke vrinden Marnix, Coldfusion, Tino en Robert Huttinga. Alexander staat tegenwoordig veel in het buitenland te draaien en ook Monumental kon niet meer om hem heen. Binnenkort opent hij dus Awakenings in de Gashouder. Ook de andere housepioniers zijn goed terecht gekomen. Marnix organiseert al lange tijd in Amsterdam en ook in de rest van Nederland feesten als T-Dansant, Fire en het Loveland Festival. Tino is resident bij één van de leukste strandtenten van Nederland: Woodstock 69 in Bloemendaal;Coldfusion heeft een volle agenda en Robert werkt al vanaf het begin bij muziekdistributeur Astral en zit dus ook nog steeds dicht op het vuur. Deze knapen nemen je dus terug naar die heerlijke ongecompliceerde tijd waarin alles kon en mocht, er nog geen minimal sjaaltjes en Melbourne shuffles bestonden en er nog geen kliekjes op de dansvloer en in de partyscene waren.

6 opmerkingen

"liever kips leverworst dan gewone leverworst", sterke tekst:P
altijd gezellig(y)
Artiest {SHOWLIST artist 1218, 73034}
nog paar dagen :cheer:
En uiteraard aanwezig! :bounce:

Miss Monica!
laatste aanpassing
De foto's van dit feest zijn te vinden op:

http://clubjudge.com/index.php?k=pics&i=1174