Partyflock
 
­ Nederland

Superstars
chao ji ju xing

gepubliceerd door , op
Superstars
28 september 2007
“Let Tokyo rule your mind"

Na het daverend succes van 4 en 18 Augustus, komt Superstars wederom met een geweldige avond! 4 Augustus lieten de DJ's je swingen op de intens hete Braziliaanse Latinklanken, op 18 augustus kwam één van werelds beste DJ zijn platen draaien in een bomvolle Power Zone! En nu, 6 Oktober a.s. komt Superstars met een heter dan heet concept! “Fasten your seatbelts and come along!”.. laat je verleiden door de wereld van de Samurai's, Geisha's en Sushi! Superstars verwelkomt je in niets minder dan in …. TOKYO!

Afgelopen 18 Augustus zal voor iedereen die aanwezig was nog vers in het geheugen staan. Voor de mensen die het helaas gemist hebben, hier nog een kleine update van het vetste en memorabele feest van 2007! Niemand minder dan werelds bekendste DJ Armand van Helden, kwam in The Power Zone zijn album release party vieren en dat heeft Amsterdam geweten en heeft het ook zo zijn sporen nagelaten! The Power Zone was bomvol met partyminded people die al hun moves lieten zien op de klanken van de lekkerste nummers van Armand van Helden! Ook de beste DJ’s van Nederlandse bodem lieten de Power Zone losbarsten, Lucien Foort, Olav Basoski, Benny Rodrigues and many more lieten The Power Zone trillen met hun grove beats. 10.0 op de schaal van Exclusiviteit!

Droom je wel eens van Japan en zou je deze sferen ontzettend graag willen proeven, maar lukt het niet om er heen te kunnen? Dan mag je dit niet missen en kom dan 6 Oktober naar Superstars in the Power Zone. Superstars haalt voor jou Tokyo naar Nederland. Kom de Japanse sfeer proeven en laat het de avond van je leven zijn, welke onder het genot van de beats die de volgende DJ's jou gaan brengen

Laidback Luke, Leroy Styles, Sunnery James, Ryan Marciano, Denniz, Robert Feelgood, Eduardo Ramirez, mc Pryme, Macmotion (VJ)

Deze DJ's zorgen ervoor dat The Power Zone los zal gaan en voor één keer Tokyo zal zijn. Robert Feelgood, Denniz en mc Pryme zijn geen onbekende bij Superstars en weten daarom precies wat men wil, om dit tot een groot succes te laten worden!

Laidback Luke is ook zeker geen onbekende en ken je natuurlijk van o.a. het anthem van Dance Valley 2003 "We can not get enough", wat tevens het gevoel zal zijn wanneer jij op 6 Oktober in de Power Zone aanwezig zal zijn. Sunnery James en Ryan Marciano zijn momenteel ontzettend HOT in het Amsterdamse nachtleven en maken van hun gigs een waar genot. You don’t want to miss that! Nieuwkomer Eduardo Ramirez is bekend van zijn gigs bij strandtent 19th. Waar oa. dit jaar het ONLY feest werd georganiseerd voor 12.000 man. Eduardo heeft onlangs zijn eigen mix cd gelanceerd genaamd “Sexy Sunday”.

Begeef je in de mysterieuze wereld van Tokyo.. Kijk om je heen naar de mooie Geisha's en de stoere Samurai's. Dans op de beats en voel je even “one of them”… … Let this be your night!

Je kaartje koop je in de VVK op www.welovehousemusic.nl, www.thepowerzone.nl en www.ticketbox.nl ( Free Record Shop & Primera ). Voor je kaartje betaal je in de VVK € 12.50. Je kan ook aan de deur je kaartje kopen, dan betaal je € 15.00. Voor het reserveren van een VIP tafel bel 020-6816688 tijdens kantoor uren. Je bent van harte welkom vanaf 23:00 en om 05:00 zul je voldaan Tokyo verlaten en terug gaan richting thuis, Nederland.

See you @ Superstars goes Tokyo
Oftewel “Sayonara”

4 opmerkingen

"chao ji ju xing" is Chinees... Toch staat er "Let Tokyo rule your mind"... En de laatste keer dat ik keek lag Tokyo toch echt in Japan ;)
Zeikheld. b)

OT: Kutlocatie :)
ik zal mn katana meenemen :)