Partyflock
 
­ Nederland

Get in2 MMOODS – House-music verbroedert!

gepubliceerd door , op
Get in2 MMOODS – House-music verbroedert!
28 september 2007
Een dansfeest dat werd in elkaar gedraaid net voor de grootste kermis van Europa in Tilburg afgelopen zomer, aangezien in de regio Tilburg veel Molukse Nederlanders wonen. Werd daarop geanticipeerd, dj's met een Molukse achtergrond. Die al een hele tijd binnen de partyscene actief zijn maar nog nooit in een gehele samenstelling ingepland gezamenlijk waren. Om diverse redenen is het geplande MMOODS destijds niet doorgegaan. "Geen paniek!" werd er door Junior Dance Events aan hen verteld. "We zullen voor MMOODS een andere locatie zoeken en deze wederom op een zaterdag plannen."

Dit is nu gebeurd, en op zaterdag 6 oktober zal het in The Palazz te Woerden gaat die in de herkansing. Omdat the Palazz twee area's heeft zal MMOODS in de grote zaal gehouden worden met de volgende dj's: Gomer Akihary onder artiestennaam dj Gomer (Bliss Deluxe-Happy DayZZ), Maickel Telussa onder artiestennaam dj Mickey T (The Brothers Funk bekend van o.a. the Brothers Funk vs DJ Jean & Mike S - Do You Believe in Fairytales), Danny Sapulete onder artiestennaam dj Dansa (Extrema Outdoor 2006/2007), dj Justin Putuhena (release en introductie van zijn nieuwe producties Hardstyle-sound). Last but not least: Sensara als de vrouwelijke mc/singer Sensara (Wild Romance). Zij was recentelijk in het programma "So U want to be a Popstar" op SBS 6. Helaas overleefde ze maar een paar rondes. Maar diegenen die haar de afgelopen periode live hebben meegemaakt, weten wat voor ongekende talenten zij heeft. Sensara is niet voor niets gekoppeld aan Wild Romance. Voor de duizenden Molukse Nederlandse feestgangers een primeur waar ze al jaren op hebben gewacht, hun eigen dansfeest. Die zeker een opvolging gaat krijgen, omdat de reacties nu al laaiend zijn.

Maar dit is nog niet alles! Het dansfeest zal uitgebreid gaan worden, want House-music is voor iedereen en niet groepsgebonden. House-music brengt mensen en volken bij elkaar en dus niet alleen sport verbroedert. Maar House-music in al haar facetten en stromingen verbroedert overal in de wereld. Zoals eerder gemeld heeft Palazz Woerden nog een area. Daar zal de niet te stuiten talent en alleskunner dj Olivio d’Eclipse (Wild Romance), deze area gaan hosten. Olivio heeft zijn vrienden uitgenodigd, om nog een groter feest te gaan maken. In deze "Olivio d’Eclipse – area" zullen de aanstormende talenten hun kansen grijpen om hun draaikunsten sterk te laten horen. De volgende dj's zullen in de Chill-area naast dj Olivio d’Eclipse staan dj Franklin Rodriques, dj Rishi Ricardo, dj Sven Prinsen, dj Franco, dj Mitch B.


The Palazzte Woerden is met gemak bereikbaar met openbaar vervoer, want het ligt direct na het NS-station van de Utrechtse plaats. En heeft een parkeer terrein op loopafstand voor honderden auto's , zaterdag 6 oktober Get into MMOODS !

Timetables

MMOODS Main Area:

22.00 – 00.30 Gomer
00.30 – 01.30 Mickey T
01.30 - 03.30 Dansa
03.30 – 05.00 Justin Putuhena

Introducing: Sensara

Olivio d’Eclipse & Friends Chill Area:

22.00 – 23.30 Franklin Rodriques
23.30 – 01.00 Rishi Ricardo
01.00 – 02.30 Olivio d’Eclipse
02.30 – 04.00 Sven S
04.00 – 05.00 Franco vs Mitch B

1 opmerking

Bezoekers van MMOODS maken kans op het winnen van vrijkaarten voor Wild Romance Let's do iT Reunion...er zullen 10 x 2 vrijkaarten verloot worden tijdens MMOODS :bounce:
laatste aanpassing