Partyflock
 
­ Nederland

Kevin Saunderson, Nuno dos Santos en Dave Ellesmere winkelen in Utrecht

gepubliceerd door , op
Kevin Saunderson, Nuno dos Santos en Dave Ellesmere winkelen in Utrecht
27 september 2007
Kevin Saunderson is volgens vele een van de founding fathers of techno. Helaas is deze icoon al lang niet meer in Nederland geweest, maar in oktober heeft Nederland geluk. Op zaterdag 20 oktober komt de technokoning naar de Winkel van Sinkel in Utrecht voor een weergaloos optreden samen met Nederlandse toppers als Darko Esser en Wesdex. Kevin Saunderson zal, tijdens het Amsterdam Dance Event spreken als Keynote speaker, maar optreden in Utrecht op deze datum. Maar niet alleen Kevin Saunderson komt de Winkel van Sinkel op stelten zetten, maar ook Dave Ellesmere.

Twisted Cultures wordt weer een mooie mix van techno, minimal, deephouse, mensen, vrolijkheid en gezelligheid in een monumentaal megapand aan de oudegracht in Utrecht. Gelegen aan midden in het centrum van Utrecht naast het stadhuis eist de Winkel van Sinkel alle aandacht op. Het mooie pand, ondersteunt door vier gigantische dames, is een mix van moderne techniek en klassieke architectuur. De Winkel van Sinkel, niet voor niets genomineerd voor de Nachttempel award, biedt al jaren plek aan goede producties en dansende mensen. Daarom de ideale locatie voor grootheden als Kevin Saunderson.

Deze editie van Twisted Cultures is een bijzondere editie en wel om twee redenen. Normaal wordt Twisted Cultures op de laatste zaterdag van de maand georganiseerd in de Winkel van Sinkel en ten tweede vanwege de line up die gevuld is met wereldbekende artiesten, nationaal bekende artiesten, locaal bekende artiesten en jonge talenten. Nog eenmaal op een rij: Kevin Saunderson, The Elevator (Detroit, USA), Dave Ellesmere (UK), Nuno dos Santos, Wesdex, Mr. Pink, Shinji Wasabi, UP. Maar ook een variatie aan stylen waaronder: deephouse, techno, minimal, goa en acid.

Variatie is samen met kwaliteit, gezelligheid, sfeer, muziek en dans de kern van Twisted Cultures, dus ook op zaterdag 20 oktober in de Winkel van Sinkel. The thematiek achter deze avond blijft nog even geheim, maar ook tijdens deze cultures zal er weer subtiel en zonder al te veel poespas gefocust worden op een (sub)cultuur. Dus neem al je vrienden, kennissen en feestvreugde mee naar deze bijzondere avond in een van de mooiste locaties van Nederland. Kaarten zijn tevens al verkrijgbaar via Easyticket en Beep.

Tot 20 oktober!

11 opmerkingen

Kevin Saunderson (Y)
Artiest Ree
waarschijnlijk voor een goede prijs kunnen boeken die kevin omdat ie toch in a'dam is voor ADE
Toch mooi meegenomen!
En erg leuk.
Ga toch liever naar Vath en Eulbeurg in A'dam!
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 926, 664, 610}
Artiest Wesdex
echt heel veel zin in saunderson !!!
Volgens mij vergeet je iemand in het promo bericht :( beetje jammer!
 
Artiest {SHOWLIST artist 53746, 54390, 44415, 55262}
Uitspraak van mr monkey op vrijdag 28 september 2007 om 12:11:
Volgens mij vergeet je iemand in het promo bericht beetje jammer!

aaah zijn ze je vergeten? misschien goed je best doen met plaatjes opzetten en ze zullen je nooit meer vergeten in een promomail.
vet hoor!

ben benieuwd naar het nieuwe geluid.. was de laatste keer echt tergend slecht daar!
Ben ik zelf ook naar benieuwd......
Nu is het er nog niet.... maar hoop dat de bouwvertraging dan in ieder geval voorbij is.... hehehe
Draait Saunderson weer eens in NL is het tegelijk met Cocoon :frusty:
 
kom wel ff loeren hier verwacht ik.