Partyflock
 
­ Nederland

Vette shit ouwuh!

gepubliceerd door , op
Een nieuw concept van Back2Basic in twee verschillende steden… Vanaf nu zijn Arnhem en Eindhoven gewaarschuwd. Want na afloop van dit feestje komt iedereen tot de conclusie, dat was…. Vette Shit Ouwuh!

Zondag 30 september is Max Brothers Arnhem aan de beurt om kennis te maken met dit nieuwe onvergetelijke avondje stappen. Laidback Luke zal de zondagsrust goed verstoren tijdens deze eerste editie in Arnhem. Verder draaien DJ’s Bruze, Franky Rizardo en J Luc. Deze avond beginnen ze al vroeg, om een uurtje of zeven. Klokslag middernacht worden de deuren weer dichtgetrokken. Ziekteverzuim op de maandag is hierbij uitgesloten, of toch niet?!

Zondag 21 oktober is Club Rembrandt in Eindhoven het domein van Vette Shit Ouwuh. Hier zal Erick E de stappers laten kennis maken met dit nieuwe concept. Deze uitgaansgelegenheid is ook het domein van feesten als Nope is Dope en Sappig! Maar het unieke van Vette Shit Ouwuh is dat ze vanaf nu ook Eindhoven op zondag een extra stapavond willen aanbieden. Ook hier wordt begonnen om 19.00 uur en stoppen ze alleen om 01.00 uur. De line-up wordt compleet gemaakt met Bruze, Veron, Moradzo, Lourenz en Carlitos Moreno. Op beide feesten zal entertainer en dansende MC Jay Jay het uitgaanspubliek opzwepen tot ongekende hoogte.

Maak dus snel kennis met Vette Shit Ouwuh en kom een kijkje nemen!

13 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 49113, 157317, 15263}
Vette shit Ouwe!
Leipe shit ouwe!

Kranke-Scheisse-Leute!

Weird shitty geezah!

:P
Jawohl, VSO zondag! :feestje:
laatste aanpassing door een beheerder
laatste aanpassing door een beheerder
 
fock dat geouweuh !!!
 
hahah fimpje is Vet.. .... .....!
Ich Bin Dabei!!! :yes: Zekerrrrrrrrrrr!!!