Partyflock
 
­ Nederland
Element Scantraxx is niet algemeen zichtbaar!

E-Fect , the Saga Continues

gepubliceerd door , op
E-Fect , the Saga Continues
24 september 2007
FeestE-Fect · The Saga Continues
Datumzaterdag 22 december 2007
LocatieGo Planet Expo Hall
Dat de twee oostnederlandse organisaties Extranza en Eastside Underground op zaterdag 22 December, in Go Planet Expo Hall, weer een hoofdstuk van het hardere stijlen event E-Fect ontketenen, is voor velen oosterlingen een jaarlijks hoogtepunt. Want het valt niet te ontkennen, dat vanuit Oost-Nederland toch wel de meeste trouwe hardstyle fans heel het land rondreizen voor deze evenementen. Waarbij in vele ogen E-Fect hun “eigen” event is… Na een uitstapje van een tour-editie naar het buitenland, is het in December weer massaal naar Enschede afreizen. Want, zoals altijd, staan de Italiaanse hardstylers en de vooruitstrevende nieuwe lichting helden voorop bij E-Fect. Ook deze editie is dit zeker weer het geval!

In het weekend voorafgaand aan Kerst, wordt Enschede weer overspoeld door internationale DJ’s. Naast huidige Italiaanse helden en onderling erg goede vrienden als Activator, Tatanka en Zatox worden ook, de niet alleen wonderschone, maar ook opzwevende dj Stephy, die met haar singles “Sedona” en “Get Down” veel internationale response kreeg en Davide Sonar, die met zijn releases “Techno Boheme” en “Reactor” gigantisch scoorde, naar Nederland overgevlogen. Maar natuurlijk mogen ook de Nederlandse dj’s niet ontbreken… Voor deze editie zijn naast de residents Recess en Bobby V, de rising stars D-Block & S-te-Fan (Straight On Records) en A-lusion van het immens populaire label Scantraxx uitgenodigd. Beide acts stonden dit jaar op alle grote festivals en laten absoluut de sound voor de toekomst horen! Voor velen nog onbekend zijn Tha Beatstylaz, maar daar zal snel verandering in komen… Deze heren brengen een opzwevende Live-act waarbij de hardstyle en hardjump perfect gecombineerd worden. Dat E-Fect garant staat voor een super sfeer is al vaak in de line-up terug te vinden. Zo stonden Zatox, Bobby V en A-lusion in augustus nog in Australië samen op een aantal evenementen en zullen in December dit festijn nog weer eens heftig overdoen. Dat de heren Activator, Zatox en Tatanka nog iets samen in petto hebben, zal voor velen geen verrassing zijn.

Maar ook voor de liefhebbers van het oudere en hardere werk is natuurlijk weer rekening gehouden. Waarbij worden grootheden als Nosferatu, Vince en natuurlijk Oost-Nederlands Trots Angerfist en The Vinyl Junk, samen met Champ-e-on, Mad Dog, Rudeboy & Tomcat, Vecino en Mad de zaal zullen vullen met de dikste sounds.



Een groot verschil met de vorige edities van dit evenement, is dat dit de eerste editie gaat worden, waarbij men tot vroeg in de ochtend door kan gaan. E-Fect “the saga continues” zal het boek openen om 20:00u om pas om 06:00u de laatste bladzijde om te slaan. Eindelijk is de gemeente ingestemd met langere openingstijden om evenementen in Go Planet Expo Hall te bevorderen. Net als elk jaar zal er weer een Anthem van E-Fect released worden, via onder anderen Recess Records. Ook nu zullen Activator, Ricoen Bobby V aan de basis van deze productie staan. Maar voor deze geplande vinyl zal er gezocht worden naar de toekomstige hardstyle meesters. Vanaf 1 november zullen onder e-fect.extranza.com files te downloaden zijn om je eigen remix van het Anthem te maken. Uit de verschillende inzending zal de beste door het team gekozen worden en zal deze dan ook op de vinyl terug te vinden zijn.

De woordvoerders van beide organisaties laten weten, dat deze E-Fect alle voorgaande edities voor hun moet gaan overtreffen in sfeer en belevenis en zullen er in de nacht zelf nog een aantal verrassende zaken aan het publiek gepresenteerd worden. De kaartverkoop zal op 1 oktober 2007 starten via de landelijk verkooppunten van Ticketbox, zoals Free Recordshop en Primera. Op deze datum zal ook de internetpresentatie online komen
E-Fect

- the saga continues…!!

28 opmerkingen

Vette shit! :bounce:

Misschien aanwezig, tis namelijk een teringeind rijden :lol:
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 1916, 2460}
Aanwezig! :respect:
aanwezig :cheer:
Uitspraak van J Q R D I :banana: op maandag 24 september 2007 om 13:05:
Misschien aanwezig, tis namelijk een teringeind rijden

Dat is voor mij ook een hot item!
Artiest {SHOWLIST artist 50782, 1645, 98523}
http://smltd.tv/index.php?option=com_content&task=view&id=122&Itemid=73
laatste aanpassing
 
waar is die afterparty,..:)
 
Jeeeuuujjjj :cheer:
Uitspraak van actief op maandag 24 september 2007 om 13:28:
waar is die afterparty

Zak, net als de vorige keer?
 
zeker aanwezig!!!! :banana:


Uitspraak van actief op maandag 24 september 2007 om 13:28:
waar is die afterparty,..

van 20.00 tot 06.00 is voor mij wel genoeg.
Uitspraak van verwijderd op maandag 24 september 2007 om 14:02:
van 20.00 tot 06.00 is voor mij wel genoeg.

Dacht ik ook!!!

Dat de heren Activator, Zatox en Tatanka nog iets samen in petto hebben, zal voor velen geen verrassing zijn.

Oefff kan nu al nie meer wachten. Dit moet toch wel heel mooi gaan worden!!!
Top!! :cheer:

bijna thuiswedstrijdje...
zin aan b)
Ziet er wel leuk uit :)
Cker aanwezig

Zaal 2 is wel wat jaaa!!

Angerfist
Nosferatu
Vince
Tomcat & Rudeboy
Mad dogg
Vinyl Junk

Mooi knalluuh!!
Minimum leeftijd?
Wordt wel leuk, wat is de minimumleeftijd? :)
hopen dat het geluid wel iets beter is dan vorig jaar...
"Vanaf 1 november zullen onder e-fect.extranza.com files te downloaden zijn om je eigen remix van het Anthem te maken. Uit de verschillende inzending zal de beste door het team gekozen worden en zal deze dan ook op de vinyl terug te vinden zijn."

:respect: :respect:
wat een heerlijke line-up :respect:!!! dusss ckerzz van de partij!!
Uitspraak van Tokkie.. op maandag 24 september 2007 om 19:13:
:cheer:
Nu al zin in:)

Me 2 !!! :cheer: :bounce: :cheer:
laatste aanpassing
Nummer uit het filmpje! The anthem! Activator draaide hem op q-base in de hangar! :D super vet nummer!
De anthem van vorig jaar helemaal grijsgedraaid :D!!
IK BEN ER ECHT WEL BIJ vorige keer was net zo mooi;) en zuipen oni koen;)
Uitspraak van Bart* op dinsdag 25 september 2007 om 21:50:
Nummer uit het filmpje! The anthem! Activator draaide hem op q-base in de hangar! super vet nummer!

:woepwoep: Calling in the night :woepwoep:

Lovely (L)
 
welke zalen worden er gebruikt?