Partyflock
 
­ Nederland

Dockside Delicious brengt de zomer alsnog naar Friesland

gepubliceerd door , op
Dockside Delicious brengt de zomer alsnog naar Friesland
24 september 2007
FeestDockside Delicious · The Lemmingdale Edition
Datumvrijdag 28 september 2007
LocatieDockside Site
Dat Friesland kan housen is inmiddels wel bekend. Ook het Zuid-Friese Lemmer wordt maandelijks getrakteerd op heerlijke house beats van de beste dj’s! Dj Praia del Sol en The Dockside zorgen elke maand weer voor een vernieuwende line up met een combinatie van talent en big boys in business. Komende editie staat het “strand” centraal “The Lemmingdale Edition”. Speciaal voor al die mensen die op vakantie zijn geweest naar een ver en warm strand oord. The Dockside zal worden omgetoverd tot een ware beach club. De gehele avond zal in het teken staan van zon, zee, strand en natuurlijk de lekkerste zomerse plaatjes. Vorige edities met DJ José, Steff da Campo en DJ Rockid waren al een groot succes en hebben ervoor gezorgd dat Dockside Delicious inmiddels een begrip begint te worden in het noorden. Ook de komende editie zal er wederom een voor in de boeken worden!

Op de Lemmingdale Edition van vrijdag 28 September is het Ricky Rivaro z’n beurt om Dockside Delicious te trakteren met zijn zomerse sound. Zand tussen je tenen, een glas rosé en de zomerse klanken van Ricky Rivaro, wat je wil je nog meer? Ricky Rivaro kent iedereen natuurlijk van zijn succesvolle avond in Bloomingdale. Elke zondagavond laat hij de Bloomingdale beven op zijn “True house Music”. Naast Bloomingdale stond Ricky Rivaro deze zomer onder meer op feesten als Extrema en Dance Valley. Ook heeft Ricky Rivaro de eer gehad om de zomerhit van Steve AngelloUmbrella” te mogen remixen, deze remix zal je dan ook zeker gaan horen tijdens deze avond.

Resident Praia del Sol zal natuurlijk ook weer acte de présènce gaan geven. Onlangs blies hij het dak er nog af in de Huize Maas tijdens Latin House Sessions, 28 September zal hij hetzelfde gaan doen in de Dockside. Momenteel scoort hij één van de zomer hits in Nederland. Zijn plaat Sleazy wordt al maandenlang grijs gedraaid door dj’s als ROOG, Erick E, Ricky Rivaro, Gregor Salto, Lucien Foort, Madskillz, Sidney Samson e.v.a. Als dj die de naam Praia del Sol draagt, wat vrij vertaald “strand onder de zon” betekent zal hij de Dockside in een zonnige extase brengen en je meenemen op een reis langs de tropische stranden!

Naast Ricky Rivaro en Praia del Sol zal ook nieuw talent DJ GDB zijn kunsten gaan vertonen in de Dockside. GDB die met zijn kapsel en uitstraling zomaar 1 van de hoofdrolspelers van Baywatch had kunnen zijn, weet hoe je een tropisch feestje moet opbouwen. Eerder deed hij de dansvloer al exploderen in Club DNA en Enzo Groningen. Wees erop tijd bij, want DJ GDB begint al om 22:00 uur.

Het belooft dus een uitbundige en spectaculaire avond te worden, die je hopelijk niet snel zal vergeten. Dus wees erbij op vrijdag 28 September. De entreeprijs voor de “Lemmingdale Edition” bedraagt slechts € 3 euro.

3 opmerkingen

Dat wordt een leuke avond! Gelukkig komt Ricky Rivaro hier op 5okt. langs dus dan kan ik toch een beetje de sfeer van dockside delicious proeven!!
Artiest PRAIA
Vrijdag 28 September gaat friesland los :) Allemaal party's:D