Partyflock
 
­ Nederland

Nieuw in Dance & Career

gepubliceerd door , op
Nieuw in Dance & Career
23 september 2007
Stappen, feesten en daar een goede baan aan over houden. Is dat mogelijk? Jazeker! Het kan tijdens het 1st Recruitment Industry Dance Event. Het nieuwste & heetste carriere event in Nederland. Op donderdag 22 november 2007 wordt in Arena te Amsterdam het 1st Recruitment Industry Dance Event georganiseerd. Recruiters, banen en feest. Je vindt het hier. Een unieke cross-over tussen Dance & Recruitment voor ruim 800 deelnemers. De kaartverkoop is deze week gestart.

Achtergrond
Het vakgebied Recruitment ontwikkelt zich in sneltreinvaart. Het aantal vacatures stijgt en het aantal hoogopgeleide kandidaten is schaars. Dit vraagt om een nieuw event waarbij iedereen elkaar kan ontmoeten in een sfeer die bij deze branche past. Jong, enthousiast, nieuw en uniek.

Waarom?
Netwerk, kandidaten, jobs, recruiters en dance. Een avond stappen en een contact overhouden die je carrière een boost geeft. Vooral hoogopgeleiden zien werk en privé steeds vaker in elkaar overgaan. Juist voor hen is dit event een uniek platform. Recruiters ontmoeten hier nieuw netwerk en managers spreken juist nieuwe werving en selectie specialisten die voor hen op zoek kunnen gaan naar versterking.

Programma
Headliner is DJ Damage, Australia’s no.1 Club DJ. Groot in Down Under en klaar om de wereld te veroveren. Zijn eerste optreden in Nederland. Een must voor iedereen die ooit in Australie is geweest of benieuwd is of de typische Australische mentaliteit ook in de Dance doorklinkt. DJ Marnix, recent nog op Mysteryland, geeft eveneens acte de presence. Roy El Kei opent het feest en ook Jack Undercover zal zijn kunsten laten zien en horen.

Organisatie & Sponsors
Organisatie is in handen van RAVE-cruitment, Recruiting HBO/WO People. Sponsoren zijn Intermediair.nl, Randstad Search & Selection, Compagnon, MrTed & Nationale Vacaturebank. Inkomsten komen deels ten goede aan Dance4Life.

Toegangskaarten
Toegangskaarten voor dit event kunnen besteld worden via www.recruitmentdance.com à € 10,-.

5 opmerkingen

Ik heb het idee dat de DJ Damage die gelinkt is een andere is haha :)
 
Australia’s no.1 Club DJ

:rot: hadden ze Steve Hill beter in kunnen huren. Betere DJ en betere muziek :lol:
DJ Damage is super vet! Mooi dat ie eindelijk eens naar NL komt!!
DJ Damage rules!!!
Heb 'm vorige jaar in Adelaide zien draaien. Die gast gaat het zeker maken in NL!
Yes!!!! DJ DAMAGE in Nederland! Eindelijk! Ik ken van mijn Australië reis en deze DJ staat hoog in mijn favo lijstje!!

Niet eens met Sixth Sense dus..;-)