Partyflock
 
­ Nederland

Materialgirl
3rd Anniversary

gepubliceerd door , op
Materialgirl
22 september 2007
FeestMaterialgirl · 3rd Anniversary
Datumvrijdag 28 september 2007
LocatieMansion
Hiep hiep hoera! Vrijdag 28 september viert Materialgirl haar derde verjaardag. Deze dame heeft in de afgelopen jaren al heel wat clubs in Amsterdam versleten: Panama, Zebra Lounge, The Rain, Sinners en Cobra.

Tegenwoordig is exclusieve club/ restaurant The Mansion de thuisbasis. Materialgirl in de Mansion biedt voor ieder de mogelijkheid om te chillen, dansen en heerlijk te dineren (bij reservering).

Materialgirl is een evenement voor dames en heren die zich bezighouden met het nachtleven en de lifestyle die daarbij komt kijken.

Als vertegenwoordigster van de huidige stadsvrouw beweegt deze dame zich moeiteloos tussen mode, dansmuziek en lifestyle. Everything She Wants staat centraal in haar leven.

Op deze clubavond kan er worden genoten van kwaliteit en exclusiviteit zonder beperkingen. Je bent nooit overdressed en genieten is geen zonde! Om deze mooie dag exclusief te vieren heeft deze dame iets extra’s in petto.

De gasten die voor middernacht The Mansion betreden, kunnen genieten van een heerlijke cocktail, een massage en de mogelijkheid hun haar te stylen.

Daarnaast krijgen de vroege bezoekers de kans om een Materialgirl Goodiebag mee naar huis te nemen. Als gewoonlijk zal deze gevuld zijn met hot items.

Voor alles is gezorgd:
Een professionele huisfotograaf by Shood Me!, zodat iedereen er goed uit komt te zien op de website. Leuke en spontane barkeepers: experts in cocktails en altijd glimlachend at your service.

Natuurlijk ook een Top Class line-up die de boven- en benedenverdieping muzikaal zullen invullen:
·Benjamin Brown
·Steve Boomselecter
·Royalistic
·Dekky
·Jay-B
MC Pryme

En als slagroom op het toetje heeft zij voor ‘Spinning with the Stars’ niemand minder uitgenodigd dan: Regilio Tuur. Deze fashionable BN’er zal een uur lang zijn favoriete dancetunes laten horen.

Kortom:
Trek je beste kleding aan, neem je vriendinnen mee en zorg dat erbij bent op vrijdag 28 september in The Mansion, waar je vanaf 21.00 uur van harte welkom bent.

PS: ook zal de nieuwe Materialgirl videoclip geschoten worden, so express yourself!

2 opmerkingen

Eerste!!11EenEen!11!!!

M0p m0p M4t3r1alg1rl,,..